29-04-09

Het oude Europa verdwijnt

12:18 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Overdreven Overdrijvingen tasten de geloofwaardigheid van deze video aan. Er zijn geen 25% moslims in ons land, maar mss max 10%. Het aantal kinderen per moslima in het westen bedraagt maar de helft van het aantal in hun eigen land, 4 dus ipv 8, er zijn nog bijlange geen 52 milj moslims in WEST-europa zoals Kadhafi beweert (kan die wel tot 1000 tellen?) enz.

Eén zaak is belangrijk om weten: voorspellingen, op welk vlak dan ook, komen zelden of nooit uit. Europa wordt niet islamitisch.

Gepost door: Wannes | 29-04-09

't Ja, ik hoop dat je gelijk hebt, maar ik geloof het niet.

Bovendien is 10% dan wel weer een onderschatting, ik heb hier een paar jaar geleden al eens een officiële lijst gepubliceerd. In sommige gemeenten in Brussel leefden er nog maar 1% autochtonen.
In Borgerhout de helft van de inwoners. Antwerpen Noord... enz...enz...
Dus langzaam maar zeker zijn we aan het verdwijnen. Dat is een volkerenmoord op termijn.

Gepost door: Janice | 30-04-09

5 maal bidden perd dag !! "je bent gek zeker!" Het is mijn overtuiging ook ,dat Europa nooit ofte nimmer Islamitisch zal worden ,wat ze ook zullen proberen.ze zullen wel,altijd een ambetante minderheid blijven vormen en als klein verwende "jong" behandeld worden door "de verdraagzamen" en andere wereldverbeteraars.Denk maar aan de economische gevolgen indien die "achterlijken" aan de macht zouden komen ! Alle brouwerijen dicht, geen wijn noch andere alcoholische dranken...de varkenskwekers ,de cosmetica industrie..alle vermakelijkheden ,onze Sinksenfoor ,cinemazalen .discotheken en dergelijken dicht enz enz ... 5 maal bidden ??? per dag , 5 maal heel den boel plat omwille van een "hersenschim" De "rammeldan" niet eten niet drinken !!!..... met al de Chinezen maar niet met den deze ,ik denk niet de enigste te zijn. Heel die Islaaam zal uiteenvallen in groepen die zich afscheuren ,zoals dat gebeurde met de katholieke kerk ,trouwens ze moorden elkander al uit in Irak,alhoewel er in hun Koranfoldertje te lezen staat dat zij geen medegelovigen mogen doden.We kunnen enkel maar hopen binnen afzienbare tijd dat de invloed van die minderheid aan " RELIGIEUSE PALJASSEN" stillekensaan zal verdwijnen in de geesten van het "gezond verstand" (niet te verwarren met het "gezond verstand van LDD") en dat onze volgende generatie ex-woenstijn-broeders hun kroost een "OPVOEDING" zullen geven in de geest van respect voor iedereen ,denken en handelen in "vrijheid" ...dan zie je binnen de kortste keren geen verschil meer tussen nieuwe en oude Belgen ,dan pas kan er sprake zijn van "samenleven"
Ik denk zelfs, dat ik nu op dezelfde lijn zit als mijn rood groene "broeders" ik hoop dat wij, voor een enkele keer het roerend eens zijn...

Gepost door: Rene | 30-04-09

3 of 1.8? In het journaal vandaag ging het over het eu-zwangerschapsverlof en over Frankrijk, wat het hoogste geboortecijfer zou hebben van europa! Drie kinderen per vrouw aub, waar dat vlg de cia-webstek slechts TWEE zou zijn, en vlg deze video 1.8! Er moeten weinig dingen zijn die zo makkelijk te berekenen zijn en toch lukt het van geen kanten...

Gepost door: Wannes | 06-05-09

De commentaren zijn gesloten.