01-05-09

De Gaulle was volgens de huidige politiek correcte normen een racist

180px-Charles_de_Gaulle_1943_Tunisia« C'est très bien qu'il y ait des Français jaunes, des Français noirs, des Français bruns. Ils montrent que la France est ouverte à toutes les races et qu'elle a une vocation universelle. Mais à condition qu'ils restent une petite minorité. Sinon, la France ne serait plus la France.

Nous sommes quand même avant tout un peuple européen de race blanche, de culture grecque et latine et de religion chrétienne. Qu'on ne se raconte pas d'histoire ! Les musulmans, vous êtes allés les voir ? Vous les avez regardés avec leurs turbans et leurs djellabas ? Vous voyez bien que ce ne sont pas des Français.

Ceux qui prônent l'intégration ont une cervelle de colibri, même s'ils sont très savants. Essayez d'intégrer de l'huile et du vinaigre. Agitez la bouteille. Au bout d'un moment, ils se sépareront de nouveau. Les Arabes sont des Arabes, les Français sont des Français.

Vous croyez que le corps français peut absorber dix millions de musulmans, qui demain seront vingt millions et après-demain quarante ?

Si nous faisions l'intégration, si tous les Arabes et les Berbères d'Algérie étaient considérés comme Français, comment les empêcherez-vous de venir s'installer en métropole, alors que le niveau de vie y est tellement plus élevé ? Mon village ne s'appellerait plus Colombey-les- Deux- Églises, mais Colombey-les- Deux- Mosquées.»

CHARLES DE GAULLE

Bron : KLIK HIER

Vertaling:

Het is heel goed dat er gele, zwarte en bruine Fransen zijn. Dit bewijst dat Frankrijk open staat voor alle rassen en ze een universele roeping heeft.
Maar enkel op voorwaarde dat ze een kleine minderheid blijven. Anders zou Frankrijk, Frankrijk niet meer zijn. Wij zijn tenslotte voor alles nog een Europees volk van het blanke ras, met een Grieks/Latijnse cultuur en een christelijke religie.

Maak uzelf geen blaasjes wijs! Bent u de muzelmannen al een gaan bekijken? Hebt u ze gezien met hun tulbanden en hun djellabas? Je ziet toch duidelijk dat dit geen Fransen zijn. Zij die de integratie ophemelen hebben de hersenen van een kolibrie, zelfs al zijn ze erg geleerd.Probeer maar eens olie te mengen met azijn. Schud de fles. In één ogenblik scheiden ze zich terug van elkaar.

Arabieren zijn Arabieren en Fransen zijn Fransen. Denkt u dat de Franse samenleving 10 miljoen muzelmannen kan absorberen, die morgen met 20 miljoen en overmorgen met veertig miljoen zullen zijn?

Stel dat wij de integratie willen waarmaken, en alle Arabieren en Algerijnse Berbers zouden beschouwen als Fransen, hoe gaat u dan tegenhouden dat ze zich komen vestigen in onze hoofdsteden, waar de levensstijl op een veel hoger niveau ligt? Mijn gemeente zou dan niet meer Colombey-les- Deux- Églises heten maar Colombey-les- Deux- Mosquées.


In ons land zou De Gaulle in ieder geval voor de rechter gedaagd worden. Denkt u dat ook niet?

00:17 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Hahaha Hahaha niet te geloven, heeft hij dat echt gezegd? Wat was de wereld vroeger nog in orde zeg! Ook Vrhfsdt schreef begin jaren '90, vlak voordat hij zelf moslim werd, nog dat islam en democratie niet verenigbaar waren. Wat zijn de tijden ongelooflijk veranderd! Wat is er met europa aan de hand? Hoe is dit kunnen gebeuren? Niet door een schimmig en onvindbaar contract tussen de cvp'er Thijs en de arabieren, zoals Bat Ye'Or schreef, want ook Zwitserland en Noorwegen lopen vol moslims, en die zijn niet bij de eu.

Gepost door: Wannes | 01-05-09

Misschien zouden we postuum een Général De Gaulle-tribunaal kunnen opstarten? Ik meen trouwens dat De Gaulle noch Frankrijk zich ooit voor de genocide op het Algerijnse volk en het systeem van de concentratiekampen hebben moeten verantwoorden. De voornaamste verdiensten van De Gaulle tijdens de Tweede Wereldoorlog zijn een keer voor de radio te hebben gesproken. Voor exact hetzelfde werd Koningin Wilhelmina van Nederland nagekeken als was ze een landverraadster.

Mijns inziens is Frankrijk overigens herstelbetalingen verschuldigd aan Algerije en zovele andere landen op de wereld, bijvoorbeeld Duitsland (Dertigjarige oorlog en Napoleontische oorlogen), Nederland (1672 en Napoleontische Oorlogen), Vlaanderen (1302, Napoleontische oorlogen, staatsgreep 1830, etc.), ...

Gepost door: Basilius van Zeverkonten-de Pravda | 02-05-09

Ja, en misschien kunnen ze ons het door Lodewijk de XIVe gestolen deel Vlaanderen ook eens teruggeven. En terwijl we toch bezig zijn, ook nog heel wat kunstwerken die ze hier destijds hebben weggesleept.

Gepost door: Janice | 02-05-09

Diefstal mag niet worden beloond “Van die kunstwerken zijn er véél teruggekomen, maar niet dan door de inzet van een Prins van Oranje en eindeloos aandringen. In feite zou het meeste van wat in het Parijse Musée Napoleon was opgeslagen, zijn teruggegeven. Daartegenover staat dat een aantal schilderijen dat al was gedecentraliseerd toen ze in Parijs eenmaal merkten dat Napoléon te veel stal en er geen opslagruimte meer over was, na in departementale musea terecht te zijn gekomen niet werden teruggegeven, ondanks de overeenkomsten.

Overigens: in het kader van de decentralisatie van het uit zijn voegen barstende Musée Napoleon heeft ook het Brusselse Museum in 1804 en 1811 een reeks zendingen ontvangen, van onder meer altaarstukken gestolen uit Franse en Italiaanse kerken of werken afkomstig uit Paleizen uit dezelfde landen. Zelfs enkele Vlaamse werken kwamen terug, later dus aangevuld met de gerestitueerde Vlaamse werken, vanuit het Parijse museum. Dat neemt niet weg dat wel degelijk nog kunstwerken die hier geroofd werden in Franse musea hangen, maar naar verluidt niet in Parijs, maar in de departementen. Onze kunsthistorici en museumdirecteurs doen daar niet moeilijk over, want ze willen, wanneer ze tentoonstelling organiseren, op een goed blaadje staan bij de Franse musea. Onze intellectuelen zouden dan weer liefst al onze kunstschatten aan Frankrijk cadeau geven, om er zelf persoonlijk zelfs niet eens iets voor in de plaats te krijgen. Met zulke intellectuelen moeten we het dus doen.

Een van de Venetiaanse werken die door Napoleon werden geroofd, van Paolo Veronese, is in de jaren 1920 door de Koninklijke Musea voor Schone Kunsten van België te Brussel ingeruild voor een aan Rogier van der Weyden toegeschreven portret van Laurent Froimont. Er zouden nog vijf schilderen van Rubens die ons toebehoren in Franse musea hangen, naast werken van andere kunstenaars als Jordaens en De Craeyer. Op zich zou het, kwestie van profilering van de musea, nog niet zo gek zijn die terug te vragen in ruil voor schilderijen van Franse meesters die door Frankrijk eertijds naar hier werden gestuurd en afkomstig zijn uit Parijse werken. Een groter aantal Rubenswerken in Vlaamse musea zou méér meerwaarde bieden aan een museum dan die Franse werken, aangezien die geen representatieve staal zijn en de mensen toch niet voor die kunstenaars naar Antwerpen of Brussel komen. Alhoewel ik meen dat we die Italiaanse en Franse werken gewoon ook als oorlogsschade zouden moeten houden. Tenslotte hebben ook Italiaanse gastarbeiders en maffiosi zich hier de laatste decennia nogal op ons kap kunnen verrijken. En zonder Verhofstadt en co (de Vlamingen dus) en hun ruimdenkendheid waar het ethische kwesties betreft, was Elio di Rupo nog altijd een duikelnicht die voor zijn eigen partijleden over zijn geaardheid moet zwijgen. Ik heb geen probleem met homo's hoor, maar schijnheilige duikelnichten, daar krijg ik het platte schijt van, als ik het ook een keer zo mag formuleren.

Gepost door: Basilius van Zeverkonten-de Pravda | 02-05-09

Van Mechelen naar Nancy over Parijs en niet meer terug Klikken op de link (http://www.rubensonline.be/showDetail.asp?artworkID=101407) voor een voorbeeld: een altaarstuk uit Mechelen dat in het museum van Nancy is terechtgekomen en nooit meer is teruggestuurd. En er zijn nog voorbeelden op deze site. Veel opzoekingsplezier. :-)

Gepost door: Basilius van Zeverkonten-de Pravda | 02-05-09

Kolonisatie Ik zie die kolonisatie toch enigszins anders, nl als een poging om die apenlanden te verheffen, met als vergoeding hun grondstoffen, waarmee ze toch zelf niets kunnen aanvangen. Wat werd daar niet aan infrastructuur allerhande aangelegd door europeanen? En de helft vd inheemse bevolking was meestal akkoord met de overheersing, getuige de burgeroorlogen die vaak de onafhankelijkheid voorafgingen (Algerije, Nepal, Indonesie). De meeste volkeren zijn nu eenmaal liever arm maar zelfstandig dan welvarend maar geknecht. En als die algerijnen geen buitenlanders meer hebben om tegen te vechten, dan moorden ze elkaar wel uit, net zoals de afghanen. En waar gaat zuidafrika naartoe? Als de laatste blanke daar weg is, wordt het een tweede Zimbabwe. Ze hebben de europeanen lief, anders kwamen er geen honderdduizenden in gammele bootjes naar hier. Ze missen ons gewoon. Tijd voor een herkolonisatie, als zij ons mogen buitensmijten, dan mogen wij dat omgekeerd ook.

Gepost door: Wannes | 02-05-09

De Waarheid Ik ben er nog altijd van overtuigd dat de recente burgeroorlog in Algerije werd uitgevochten met inmenging van Frankrijk. Moorden worden op conto geplaatst van 'fanatieke moslims', maar werden in werkelijkheid door het Franse vreemdelingenlegioen of door huurlingen van Frankrijk begaan. Dat zou niet mogen verwonderen. Frankrijk behoort tot dat soort landen dat het niet kan hebben dat koloniën zich van hen afkeren. Zo neemt Frankrijk nu wraak op Rwanda met een roddelcampagne over Kagane die nu ook al ons land heeft bereikt en onze Zeer Politiek Correcte Journalisten heeft aangestoken. Kagama heeft immers het Engels als voertaal in Rwanda ingevoerd, ten nadele van het Frans! Dat weegt zwaarder dan wat dan ook.

Ook de inmenging van de Russen en het westen in Afghanistan is nogal duidelijk.

Sommige volkeren zouden elkaar niet te lijf gaan indien anderen ze niet tegen elkaar opzetten. In ieder geval zal géén stammentwist voor 1830 zoveel Algerijnen het leven hebben gekost als de racistische uitroeiing van minstens één miljoen Algerijnen door de Franse varkens bij de verovoering van Algerije dat jaar, terwijl de Franse zwijnen ongeveer hetzelfde in België van plan waren, dat jaar.

Trouwens: u boert niet zo slecht, maar hebt toch, hoop ik, ook een probleem met de Franstaligen omdat u liever meester in eigen huis bent dan slaaf die de arrogantie van een door en door domme meester moet ondergaan, die bovendien nog pedofilie als tijdverdrijf heeft? U weet toch waar Dr. Schaar, Dutroux of Di Rupo voor staan?

Wat mij betreft: ik heb Franstalige familie en zeg u met de hand op het hart: uitroeien die francofone varkens! Er is geen wind die vanuit die richting waait, die geen pestbacillen meedraagt.

Gepost door: anoniem | 02-05-09

Misschien geen slecht idee "herkolonistatie" want zonder het "westen" schijnt het niet te lukken. Ik heb het gevoel dat Europeanen ver verheven zijn boven bepaalde andere volkeren en culturen...Amerika is een wereldmacht geworden door de immigratie van Europeanen en ga zo maar door ... In Congo en diverse andere landen ging het goed tot zij de onafhankelijkheid kregen en toen was het naar de kl...Het spijtige is dat wij ons nu laten koloniseren door "achterlijken" die enkel geluk hebben omdat er wat olie uit hun grond spuit...een spijtige vaststelling.

Gepost door: Rene | 02-05-09

Winston Except at harvest time, when self-preservation enjoins a temporary truce, the Pasthun tribes are always engaged in private or public war. Every man is a warrior, a politician, and a theologian. Every large house is a real feudal fortress made, it is true, only of sunbaked clay, but with battlements, turrets, loopholes, flanking towers, drawbridges, etc., complete. Every village has its defense. Every family cultivates its vendetta; every clan, its feud. The numerous tribes and combination of tribes all have their accounts to settle with one another. Nothing is ever forgotten and very few debts are left unpaid… The life of the Pasthun is thus full of interest…

Winston Churchill, My early life, 1897, on Afghanistan

Gepost door: Wannes | 02-05-09

Hoe dan ook: deze tribale conflicten hebben nog nooit zoveel levens gekost als de bemoeienis van de Sovjetunie en het westen met dit land. Laat ze het gerust onder elkaar uitvechten: als uw buurvrouw potten en pannen gooit naar uw buurman, is het ook uw zaak niet daarin tussenbeide te komen, want dan gooien ze de pannen opeens UW richting in! En terecht: ze houden van elkaar en dit is hun manier om dat te tonen!

Maar het schijnt dat de bemoeienis met Afghanistan méér te maken heeft met de papaverteelt en met strategische positie van de buurlanden, dan met Afghanistan zelf of de fundamentalisten of wat dan ook. Wat kan het u in des hemels naam schelen of iemand toch nog gelukkig zou zijn in een hutje, reden waarom u ze toch liever een drank- of wietverslaving aan de hand zou doen, of anders een internetverslaving? Als ze maar ongelukkig zijn in een latineserend en dus barbariserend land.

Mensen vergelijken zich met hun omgeving: straatarme vissers zijn gelukkiger als ze omgeven worden door even straatarme mensen, maar ik gun de francofone liberalen hier in Elsene het licht niet in de ogen, want zij verdienen geld zonder erom te moeten 'afzien'. Zo werkt het.

Voor Vlaanderen ijveren, is ook ijveren voor het recht van anderen om hun eigen boontjes te dopen zoals zij dat willen. Niemand heeft de Afghanen te vertellen hoe zij het moeten doen. Wij hebben ook geen aanbevelingen te geven aan de Eskimo's over hoe zij met rendieren moeten omgaan, en zij hebben ons niet te leren hoe we witloof moeten telen.

Snap j'em? Het tegendeel van nationalisme is imperialistische totalitaire bemoeizucht, van geblaseerde Parijzenaars.

We hebben geen beschavingslessen te geven aan de zwartjes. Trouwens: we zijn nog altijd een kolonie van Franco-België en zij zijn ondertussen onafhankelijk.

U als Vlaming, weet beter wat goed voor u is dan de Franse president en zijn rijke al dan niet goyim vriendjes, die u willen koloniseren vanwege wat goed is voor HEN! Veel poen dus, en uw cultuur, net zoals de Franse, kan hen gestolen worden.

Gepost door: Basilius van Zeverkonten-de Pravda | 03-05-09

Wilden Zoals ik al had geschreven, ik zie dat niet als 'beschavingslessen geven aan de zwartjes', maar als een poging om beschaving te brengen naar wilden ('savages' vlg Darwin). Zoals men ook geprobeerd heeft om van indianen en aboriginals beschaafde mensen te maken door ze in westerse scholen en/of families op te voeden (the lost generation). Allemaal tevergeefs, een varken kun je niet leren vliegen, wat Links ook moge beweren.

Die zwarten mogen gelukkig en onafhankelijk zijn zoveel ze willen van mij, op voorwaarde dat ze geen vluchtelingenstromen op gang brengen, en geen geld van ons eisen. Maar beide regels worden massaal met de voeten getreden, zodat een vgl met de eskimo's wel erg ver is.

En de russen in Afghanistan, die zijn daar niet zo maar binnengevallen op goed geluk, maar werden gevraagd, of minstens toch gesteund door een socialistische regering aldaar. Zoals ook de Moren Spanje niet onverhoeds binnenvielen in 732, maar ter hulp geroepen waren door een aantal christelijke krijgsheren.

Gepost door: Wannes | 03-05-09

Zo en niet anders De zwarten hebben aan onze ontwikkelingssamenwerking niets. Het geld blijft elders hangen. De kennis het land te bewerken en met weinig 'technische vooruitgang' te leven, is overigens ook een waardevolle kennis, die nog nuttig wordt de dag dat de elektriciteit hier voorgoed uitvalt. Als je eenmaal in een kouder klimaat bent terechtgekomen, heb je meer behoefte aan andere overlevingsmechanismen dan enkel een hutje en een pijl en boog. Het is geen schande een visser te zijn. Christus hield zich ook op met vissers en zijn vader was slechts een timmerman. Datgene wat men beschaving noemt, is altijd gepaard gegaan met een toename van de perversiteit en wreedheid in de mens. En het is allemaal de schuld van die Eva!

Gelooft u dat de villabewoners van Crainhem, Uccle, Ohain, Genval of Waterloo beschaving hebben?

In mijn persoonlijke contacten merk ik wel met wie ik omgang wil hebben en daar zitten dan méér zwarten of Vlaams Belangers bij dan beschaafde Franstalige blondines of Joodse menschen met zoveel brains die in de Maison de la Francophone voordrachten geen beluisteren over hoe de Vlamingen het best beroofd, vernederd en uitgeroeid kunnen worden.

De Congolezen zijn allang geen meester meer van hun eigen land en het grote profijt uit de plundering van hun natuurlijke rijkdommen, maken wij niet. Misschien even gaan kijken in wiens residentie precies de Vlaamse Regering zijn representatieadres heeft gevonden, daar recht tegenover de appartementen in Brussel van de premier. En hoe dicht dat staat bij het paleis van koning Leopold II. Ontwikkelingshulp heeft hier geen zin meer: je verrijkt er de plunderaars door.

Wat ziet u als beschaving? Liedekens van Jacques Brel? De literatuur van de Sade? De hofcultuur van Lodewijk XIV? De beschaafde manieren in de omgang met Vlaamse ouden van dagen van Manguin? Het vodje papier van de Code Napoléon en de verklaring van de Rechten van de Mens, die het meest met voeten worden getreden door wie het hardst 'brand' zit te schreeuwen?

Ik weet het wel: ik zal mij gelukkiger voelen in een zwart dorpje in Congo dan tussen de franskiljonse ratten van Ohain, Genval of Woluwé. Flamingant is diegene die de francofone debielen, de haute finance, de noblesse en de aanverwante rassen de zee wil injagen.

Gepost door: anoniem | 03-05-09

Erratum Uiteraard moet in de vorige posting worden gelezen: "[...] Maison de la Francophonie voordrachten gaan beluisteren [...]"

Gepost door: anoniem | 03-05-09

anoniem... een vorm van beschaving is bv ...eerlijkheid tegenover zichzelf en anderen en stemmen voor het VB

Gepost door: Rene | 04-05-09

Toegegeven René, eigenlijk wel, ja ...

Gepost door: anoniem | 04-05-09

De commentaren zijn gesloten.