06-05-09

Laurent als moslim?

redlauren


Prins Laurent had het plan opgevat om moslim te worden en met een vrouw uit Mauretanië te trouwen, schrijft royaltywatcher Jan Van den Berghe in zijn nieuwe boek ‘God in Laken’ en Knack schreef er een artikel over dat u hier kunt lezen.

Waarom kijk ik daar niet van op? Omdat ik nog maar pas heb gehoord dat onstabiele jongeren, zonder houvast of steun van de ouders naar iets op zoek zijn. Dat eindigt soms in een sekte. En dat Laurent niet echt een stabiele jeugd achter de rug heeft, is een bekend feit.Maar volgens Noël Vaessen wou Laurent moslim worden, om zijn familie te pesten. 'Hij had het plan opgevat om met een vrouw uit Mauritanië te huwen, de dochter van de nummer twee daar. Een zeer rijke vrouw. Hij zou vervolgens ongetwijfeld de Koran hebben gebruikt voor politieke doeleinden. Hij vond het statuut van de koning van Marokko op zijn maat gesneden. België heeft een half miljoen moslims, redeneerde Laurent. Door zelf moslim te worden, zou hij alvast de prins van de Belgische moslims worden. De familie van die vrouw in Mauritanië was niet opgezet met het voorstel van Laurent en het huwelijk ging niet door', kunt u in Knack lezen.

Dan had hij alvast zijn liefde voor hondjes moeten opgeven, want moslims vinden honden onreine dieren. Maar je kunt natuurlijk niet alles willen, niet? Zelfs niet wanneer je een Belgische moslimkoning bent.

Maar los van dat alles zijn Albert en Paola natuurlijk dikke vrienden met de koning van Marokko. Zelfs op de dag dat de Twin Towers werden aangevallen door moslimterroristen, zaten ‘zijne doorluchtigen’ samen te dineren. Ik vraag mij af hoe ze reageerden op dat moment, de ene juichend en de andere ontzet?? Wie zal het zeggen…


kusarafatKus Arafat


In ieder geval was Laurent moslims gewoon. Zelfs na de geboorte van zijn kind (vraag mij niet hoe het heet, ik weet alleen dat hij het noemde naar een verre voortante die het nogal bont maakte voor haar tijd) zelfs dan, wou hij nog een moslim als peetvader. Dank zij de Franse priester Gilbert konden de schamele meubelen gered worden.

23:31 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

IQ Hij heeft in elk geval het juiste IQ om moslim te worden...

Gepost door: Wannes | 07-05-09

Hij werd op een bepaald moment toch gespot MET BAARD toen hij "zogezegd" na een depressie uit een of andere kliniek kwam? Zou dat toen in die periode geweest zijn dat hij zijn welgevalig oog op de Mauretaanse schone had laten vallen?

Gepost door: Nele | 10-05-09

Dat was waarschijnlijk zijn Talibanperiode.

Gepost door: Janice | 10-05-09

De commentaren zijn gesloten.