07-05-09

In Terzake vanavond.

Volgens Walloniëkenner en ex-journalist van De Standaard Guido Fonteyn zijn er in Brussel 40.000 allochtone jongeren die daar de hele dag maar wat 'rondlopen'.

En Franstalige Brusselaars zijn niet zo happig op Walen, volgens een geïnterviewde vrouw maar "een bende nietsnutten..."
Zouden die Franstalige Brusselaars dan eindelijk Vlaams leren in Broekzele?


Na een hevige en redelijk beschaafde discussie werd mij er op gewezen dat ik niet mocht schrijven wat Dhr. Fonteyn werkelijk bedoelde en dus het woord 'allochtone' jongeren niet heeft uitgesproken, enkel 'jongeren die daar een hele dag rondlopen' en dat het niet om 40.000 jongeren ging maar om veel meer, namelijk om 40% van de jongeren in het Brusselse.

Bij deze dan rechtgezet.

00:04 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

100.000 Bijna 100.000 doppers in Brussel lees ik vandaag, of 20% vd beroepsbevolking. Nauwelijks te geloven in een stad met zoveel internationale instituten en eu-hoofdkwartieren van multinationals. Alleen Mons, waar Di Rupo al jaar en dag voor het goede weer zorgt, doet beter met bijna 30%. Ik geloof dat al die moslima's met kopvod aan gaan solliciteren om zeker niet aangenomen te worden.

Gepost door: Wannes | 07-05-09

terzake? Wie echt goed naar Terzake gekeken heeft zal vaststellen dat Fonteyn het niet heeft over "40.000 allochtone jongeren" maar over "40% van de jongeren". (U kan Terzake gratis opvragen via Telenet)
Misschien is de conclusie van deze rechtzetting dezelfde als wat de eigenaar van deze blog beoogde (en ik heb daar ook geen probleem mee), maar een dergelijke "interpretatie" - inclusief het door Fonteyn nooit uitgesproken woord "allochtone jongeren" - wijst eens te meer op de manier waarop in VB-middens met "de waarheid" en met "citaten" omgegaan wordt.
Nog eens: ik betwist de conclusies niet,maar als u indruk wilt maken met citaten dan moet u wel correct citeren en geen "politiek interessante toevoegingen" doen.

Gepost door: Pedro Ingelsheim | 07-05-09

Ongehoord!!! Eerst en vooral is het geen woordelijk citaat behalve wat tussen haakjes staat en dat is in dit geval 'rondlopen' en ten tweede werd dit gezegd toen het over het grote aantal allochtonen ging in Brussel, waarbij er nog aan toegevoegd werd dat dit aantal in Wallonië stabiel blijft.
En ten derde vind ik uw antwoord, waarbij ik er dus zou moeten van uitgaan dat het allemaal autochtone jongeren zijn heel erg misplaatst.
Onze jeugd denkt daar namelijk anders over. Zij worden niet graag met de vinger gewezen voor zaken waar ze niets mee te maken hebben.
Dus ja, 'jongeren' zijn in de media meestal geen autochtonen, maar wel allochtonen en zeker in de context waarin het gisteren gezegd werd. Indien hij de bedoeling had Belgische jongeren te stigmatiseren, dan had hij dat er heus wel bij gezegd.

Als er in Brussel 40.000 autochtone jongeren zouden rondlopen die niets doen, had het trouwens ook al veel langer in de 'gazetten' gestaan.

En daar wil ik nog aan toevoegen dat ik mijn belastingsgeld (en wees gerust dat het héél veel is) liever zie gaan naar andere doelen dan naar rondhangende jongeren.

Uw insinuaties over VB-middens is ook al beneden alles. Misschien zijn wij net iets slimmer om een duidelijke verwijzing te begrijpen?

Gepost door: Janice | 07-05-09

De werkelijkheid De Franstalige Brusselaars waarover sprake zijn in belangrijke mate ook de afstammelingen van de Franse immigranten die hier vooral vanaf tussen 1815 en 1830 dankzij de 'magnanimiteit' van Willem I al oproer kwamen stoken en nadien in getal nog zijn toegenomen, terwijl die 40.000 jongeren die op onze kosten een uitkering krijgen om mensen als ik Brussel uit te jagen, hier met hetzelfde doel door Frankrijk en de Belgische francofielen naartoe zijn gehaald.

Het is het racaille dat het Franse grootkapitaal heeft meegenomen naar Brussel, toen het de Franse belastingsdiensten wilde ontlopen. Onder een vorige regering werd een belasting op de grote fortuinen ingevoerd, die die grote fortuinen onwelgevallig was. Sindsdien is de arrogantie van de francofonie in Brussel nog toegenomen, aangezien ze nog Franser Franser kleurt dan voorheen.

En passant veroveren de Fransen dus Brussel als Europese hoofdstad vanuit de strategische doelstelling heel Europa te beheersen, en voegen ze het aan hun imperium toe. In tegenstelling tot wat sommige mensen denken, zal het niet bij Brussel blijven met eventueel nog een paar randgemeenten om de corridor te creëren; en zelfs niet bij Brussel-Halle-Vilvoorde; nee ook niet geheel Brussel én Vlaams-Brabant, maar geheel Belgique. Voor minder gaan ze niet. En ik vermoed steeds sterker dat dit voor de Engelsen en Amerikanen dik in orde is, met ons als slachtoffers en een nakende terugkeer naar 19de eeuwse sociale en taalkundige verhoudingen als gevolg.

Ik weet wat ik hier meemaak en wat mijn ouders hebben meegemaakt, of mijn broers en zussen, en wat zij daarover te vertellen hadden.

Vlaanderen is zijn eigen ondergang aan het bekostigen. De Franstaligen en Fransen lachen er zich mee te pletter, dat de Vlamingen handenvol geld toestoppen aan hun eigen ondergang. Het doet wat denken aan die joden in Saloniki die hun kaartje naar Auschwitz moesten betalen.

De stad wordt overspoeld door migranten die niet straatarm zijn, maar in Nike lopen als het al geen Versace is, terwijl autochtonen incorrecte merken moeten mijden van Groen!. Ze rijden in BMW's, en houden er sjieke restaurants, snackbars en winkels op na. Ze worden meestal niet rechtstreeks uit Afrika maar via Frankrijk in Brussel aangevoerd.

En dat grote vertoon van weelde terwijl mijn ouders hun hele leven lang elke centiem hebben omgedraaid voor ze ze uitgaven. Toen ik geboren werd, hadden mijn ouders de poppenwieg van mijn zus in beslag moeten nemen. Dat zegt genoeg. Voor die kerels, die geen van allen politieke vluchtelingen zijn, maar grofweg allemaal gangsters (hun gedrag op straat wijst daar steeds meer naar: ik geloof niet dat politieke vluchtelingen zelfs nog maar de grens halen van hun land), wordt de rode loper uitgerold terwijl mijn ouders van geen uitkeringen, toemaatjes of gunsten hebben kunnen genieten. Integendeel: bij elk conflict delf je als Vlaming het onderspit. Allochtonen en Franstaligen worden in alles systematisch voorgetrokken, en het is vrijwel onbegrijpelijk dat er toch nog zijn die hun kinderen naar het losersonderwijs sturen: het Nederlandstalige onderwijs.

Het arrogante Franse grootkapitaal heeft zijn personeel meegenomen. Hier worden Walen ook slachtoffer van: voor die grote seigneurs zijn zij net zulke grote boerkens als de Vlamingen. Overigens zijn Walen aangenamer in de omgang dan de gemiddelde Franstalige Brusselaar, die niet alleen door recentere immigratie meestal allochtoon is, maar zoals vermeld ook voor de 19de eeuw geen wortels had in deze streek. De Gendebiens, de Nothombs, ... de kolonialistische import uit Frankrijk ...

Dit crapuul wordt door de traditionele Vlaamse partijen natuurlijk evenmin een strobreed in de weg gelegd.

Iedereen weet dat de verfransing ook dito zeden zal meebrengen. Antwerpen is al nauwelijks nog een minder misdadige stad dan het Palermo dat de ville ardente allang is. Het zal in Vlaanderen ook hoe langs zo meer gaan uitpuilen van de Dutroux'kens, de Fournirets, de Desrochettes, de Philippe Moureaux', de Elio di Rupo's, etc. En ze zien blondjes graag: die denken ze méér in Vlaanderen aan te treffen, hoewel Vlamingen meestal donkerder kleuren dan autochtone Walen, vanwege historisch meer raciale vermenging. In Wallonië was voor plunderende legers vroeger al niets te vinden en dus trokken er weinig legers naartoe en werd er niet veel verkracht, terwijl ook trouwlustige handelaars wegbleven. Geen Arnolfini's in Wallonië dus.

Ik nodig u uit aan de waarachtigheid van mijn getuigenis en van mijn visionaire kijk te twijfelen.

Gepost door: anoniem | 07-05-09

Ik twijfel geen moment.

Gepost door: Janice | 07-05-09

@ Janice: u snapt het niet - U verdraait alweer woorden, deze keer de mijne. Ik zeg nergens dat het uitsluitend om autochtone jongeren zou gaan, integendeel. Dat u "net iets slimmer" zou zijn blijkt in ieder geval hier niét uit.
- U spreekt nog steeds over 40.000 jongeren, terwijl Fonteyn het heeft over 40% van de jongeren
- Ik blijf er bij dat u woorden ven een ander naar uw hand zet. Ook op dat gebied bent u een echte politica aan het worden. En da's geen goed teken...

Gepost door: Pedro Ingelsheim | 07-05-09

Als het niet om allochtone jongeren gaat, dan kan het toch maar alleen om autochtone jongeren gaan?

Ik voeg niets toe, ik geef mijn mening weer en dat deed ik zowel voor als nadat ik op de kieslijst stond en zal ik ook verder blijven doen.

Ik heb de uitzending nog eens bekeken en hij spreekt inderdaad over 40%, dat wil zeggen dat 40.000 waarschijnlijk een onderschatting is wanneer men weet dat Brussel, als stad, het grootste aantal inwoners (ongeveer 1.050.000) heeft in heel de Benelux.
En daar zijn het aantal illegalen niet bijgerekend omdat dit aantal onbekend is, maar volgens sommige schattingen (en wees gerust, ik heb het uit wordpress die zich zichzelf progressief noemt, dus zal het wel juist zijn) beloopt het in de honderdduizenden. Verder heb je ook nog een grote groep Kongolezen.
In sommige gemeenten bedraagt het aantal autochtonen nog amper 9 % van de oorspronkelijke bevolking.

In 2005 kwam men op 1,57 miljoen legale allochtonen in Belgie, omdat allochtonen met een Belgische nationaliteit en hier geboren, niet in de statistieken worden opgenomen en illegalen niet bekend zijn, werden die niet meegeteld. Dus mag men wel aannemen, dat er nu, in 2009 een pak meer zijn.

• Wordpress schreef : “We mogen dus gerust veronderstellen dat het totaal aantal allochtonen in Belgie (legaal + illegaal) rond de 3.000.000 uitkomt. Bijna 30 % van de Belgische bevolking is dus recent als allochtoon ingeweken, en dit proces versnelt zich nog steeds. (En dat was in 2005)

Die allochtonen zijn verdeeld in diverse steden, waarvan de meeste wonen in Brussel, Charleroi, Antwerpen en Gent (in Gent zijn het dan vooral Turken).

Dus is waarschijnlijk 40.000 inderdaad wel iets te weinig. Er zullen wel meer dan 100.000 van die gastjes 'rondlopen'.

Weet je waar ik mij vooral aan erger? Ik schrijf hier nu al drie jaar op deze blog. En dit is de derde keer dat iemand mij kan 'betrappen' op een fout (of wat zij als fout ervaren omdat ik niet letterlijk citeer). En ik ga hier geen 'mea culpa' slaan zoals Somers nu doet. En ook niet verwijzen naar de veelvoudige fouten en vaak opzettelijke leugens in de kranten.

Maar wat er opvalt is dat meteen het VB er wordt bij gesleurd alsof het aan hen ligt wat ik hier op mijn blog schrijf.

Belachelijk gewoon! Ik ben nu nog net dezelfde als toen ik nog geen VB'er was en dat is dan waarschijnlijk ook de reden dat ik erbij ging.
Als ik zijn woorden naar mijn hand zet, dan zou ik wel eens graag van hem zelf horen welke groep 'jongeren' hij dan in feite bedoelde. Want het is duidelijk dat ik ze volgens u verkeerd interpreteer.Gepost door: Janice | 07-05-09

bedoeling Ik stel vast dat u erkent dat u zich heeft laten "betrappen" op een fout. Ik heb met mijn tussenkomst ook niets anders bedoeld dan aangeven dat u niet helemaal correct citeerde uit Ter Zake.

Gepost door: Pedro Ingelsheim | 07-05-09

Wordpress Vervolg vd 'progressieve' wordpress-site:

De recente multiculturele samenleving is echter geen succes in Belgie, en een bedreiging voor onze welvaart en onze maatschappelijke stabiliteit.

In de jaren 60 is men de import van goedkope arbeidskrachten gestart, zonder zich vragen te stellen hoe deze personen zich zouden integreren. De regering ging ervan uit dat deze nieuwe Belgen zich automatisch zouden integreren, zoals voordien zich ook bv Italiaanse immigranten zich perfect geintegreerd hadden.

Niets is echter minder waar : de nieuwe immigranten hebben zich niet voldoende kunnen integreren, er blijven grote problemen met taal, opleiding, gettovorming, religieus fanatisme, culturele verschillen, wederzijds misprijzen en onbegrip, …

Bovendien merken we dat de problemen erger worden.Zo blijkt uit een recente studie door de Universiteit van Antwerpen dat 65 % van de Turkse en Marokkaanse jongeren hun huwelijkspartner importeren uit hun moederland. Allochtone meisjes kiezen hiervoor om een jongen te hebben die nog op het rechte pad is, allochtone jongens kiezen hiervoor omdat zij meisjes opgegroeid in Belgie te modern en te geëmancipeerd vinden.

Deze huwelijksimmigratie leidt ertoe dat iedere generatie het aantal Turkse en Marokkaanse inwoners dus met minimum 65% toeneemt. De geïmporteerde huwelijkspartners kennen natuurlijk onze taal niet, zijn vaak laag geschoold en dus veroordeeld tot OCMW-steun en hebben geen gevoel met onze cultuur en waarden.

Behalve deze huwelijksmigratie merken we ook dat door de gezinshereniging veel oudere (+65 jaar) immigranten naar Belgie komen : Op 15 jaar tijd is het aantal Marokaanse en Turkse immigranten van meer dan 65 jaar oud vertienvoudigd. Ook deze ouderen zijn niet geintegreerd en zullen helaas nooit meer geintegreerd geraken. De opvang van deze immigranten is natuurlijk zeer duur : 30 % van de immigranten is werkloos en leeft van een werkloosheidsuitkering, de bejaarden immigranten die na hun 65 jaar naar Belgie komen vallen ten laste van het OCMW, …

Een sterk groeiende groep immigranten met integratieproblemen leidt natuurlijk tot spanningen bij de autochtone bevolking. Zeker omdat tegen de huidige immigratiesnelheid, de autochtone bevolking binnen enkele tientallen jaren een etnische minderheid dreigt te zijn in grote delen van België.

Nu reeds is in Brussel 56 % van de bevolking van allochtone oorsprong (deze massale inwijking van allochtonen is 1 van de hoofdoorzaken van de verfransing van Brussel en de randgebieden). In bepaalde gemeenten zoals Sint-Joost zijn er tot 70% allochtonen ! Voor de detail cijfers over het aantal allochtonen in Brussel, klik hierEn in Antwerpen zijn er nu reeds meer allochtone jongeren dan autochtone jongeren. Wanneer 65 % van deze allochtone jongeren in Antwerpen binnenkort hun bruid of bruidegom uit hun thuisland laten overkomen, zullen de autochtone jongeren een kleine minderheid geworden zijn in de scheldestad …

De bevolkingsgroei van de allochtone bevolking (28 % op 14 jaar) is ongeveer 30x zo groot als de bevolkingsgroei van de autochtone bevolking (0,9 % op 14 jaar). Volgens een studie van Prof M Swyngedouw (KU Leuven) komen er in Belgie ieder jaar 34.000 legale migranten bij. Volgens andere studies vestigen zich naar schatting mogelijk nog eens 35.000 illegalen en asielzoekers per jaar in Belgie. Dit betekent dat door deze legale + illegale immigratie er ieder jaar tot 70.000 allochtonen en nieuwe Belgen bijkomen, wat overeenkomt met de volledige bevolking van 2 middelgrote provinciesteden. Een recente studie uitgevoerd door N Perrin van de UCL berekende zelfs dat er ieder jaar meer dan 90.000 migranten in Belgie bijkomen …

Boven deze inwijking van allochtonen moeten we natuurlijk ook de sterke aangroei door geboortes rekenen. Bovendien vestigen deze immigranten zich vnl in Vlaanderen en Brussel, minder in Wallonie : van bv de allochtonen van Marokaanse oorsprong leeft er 51 % in Brussel, 32 % in Vlaanderen en slechts 16 % in Wallonie. Turken vestigen zich voornamelijk in Antwerpen en Gent, niet in Wallonië.

Belgie (en zeker Vlaanderen) was reeds één van de meest dichtbevolkte landen ter wereld, en de sterke stijging van het aantal inwoners in Belgie tengevolge van deze migratie leidt tot hogere werkloosheid, druk op de sociale zekerheid, een stijging van de prijzen van woningen en appartementen, meer verkeersproblemen, extra milieuvervuiling, maatschappelijke spanningen, … Sinds 1970 is de bevolking in Vlaanderen met meer dan 12 % gestegen, een stijging die volledig is toe te schrijven aan de instroom van immigranten.

Bovendien heeft deze immigratie ook geleid tot een sterke toename van de criminaliteit. Zelfs officiële cijfers bevestigen dat meer dan 75% van de Belgische gevangenen de vreemde nationaliteit hebben, of genaturaliseerde Belgen van allochtone afkomst zijn.

Behalve de immigratie uit Noord-Afrika en Turkije die in Belgie al vele tientallen jaren intensief aan de gang is, komt er nu de stroom inwijkelingen uit de nieuwe EU-lidstaten bovenop …

Ipv vnl economische vluchtelingen in Belgie proberen op te vangen, zouden we beter meer investeren in ontwikkelingssamenwerking : met hetzelfde bedrag hier nodig om 1 persoon onderdak, leefloon, gezondheidszorg, onderwijs, … te geven, kan je in het land van herkomst vele personen/hele families steunen en vermijd je ontheemding. Dit zou de multicurele samenleving een echte kans geven, door te vermijden dat de maatschappij en haar structuren te sterk onder druk komt te staan door oncontroleerbare immigratie, wat extremisten aan beide kanten extra voedingsbodem geeft. Dit probleem mag niet onderschat worden (vergeet niet wat er in het recente verleden in ex-Joegoslavie en Noord-Ierland is gebeurd tussen 2 bevolkingsgroepen met religieuze en culturele verschillen …) De Belgische overheid moet daarom met absolute prioriteit de immigratiepolitiek herzien, en een immigratie beleid aannemen zoals ook gevoerd wordt door Canada, Australie en Zwitserland.

Opgelet : de tekst hierboven kan “hard” overkomen, maar is geenszins een verwijt naar de immigranten zelf. Het is logisch dat zij optimaal gebruik maken van de mogelijkheden die het Belgisch systeem biedt, op zoek naar meer economische welvaart. We moeten zorgen dat Belgie een doordachte en betaalbare immigratiepolitiek heeft, we moeten niet de immigranten met de vinger nawijzen omdat onze politici nalaten een echt immigratiebeleid te voeren !

Gepost door: Wannes | 07-05-09

Oke, Pedro, ik hoop dat u dan even consequent schrijft aan de kranten wanneer die menen hun eigen visie te moeten weergeven over zaken die het VB zegt of doet. Zij voelen zich anders niet te beroerd om grove leugens voor waarheid te verkopen. Dat is helemaal iets anders dan weergeven wat Fonteyn niet expleciet durfde uit te spreken. En nogmaals, als ik citeer, dan zet ik twee haakjes en zet er een "copy/paste" tussen. Dus blijf nu niet volhouden dat dit een citaat was, want dat was het niet. Maar ik gaf wel weer wat hij bedoelde.

Het verbaasde mij enigszins dat er geen aanval op het VB kwam bij uw laatste reactie?

Gepost door: Janice | 07-05-09

Pedro's kun je niets wijs maken !!! Het is gewoon een ,sport,tijdverdrijf een must voor een "correcte menslievende verdraagzame " om toch maar, met een vergrootglas op zoek gaan ,iets vinden ,hoe klein ook om het VB, zijn leden ,mandatarissen ,symphatisanten...te kleineren , op fouten wijzen om ze toch maar te trachten de verdomme hoek in te duwen,te bewijzen hoe doorslecht en onmenselijk die VB-ers wel zijn...dat is nu eenmaal de roeping het missionariswerk van een "correcte" met veel respect voor zichzelf ...het zijn de wijzen van onze tijd met de overtuiging alles beter te weten,steeds maar die "mantra" indachtig... alle middelen zijn goed om mestkevers te verdelgen,uitspraken van de groten der Belgische democratische politiek , de "echte" verdraamzamen en wie daar durft aan twijfelen moet worden verwijderd uit onze heerlijke samenleving

Gepost door: Rene | 08-05-09

en om te bewijzen.... hoe doorslecht ik als VB-er wel ben ... een voorbeeldje...Vele burgers raakte (waaronder mijn neef) hun spaarcentjes kwijt bij "Fortis" behalve De Gucht !!! die kon alles verkopen korte tijd voor de grote crash...raar, eigenaardig ...echt een toeval... justitie ploos alles uit ...er was geen sprake van voorkennis, geen bewijzen (uiteraard zo lomp is onze Karel nu ook weer niet)...Volgens mij ...enz enz ... hoe durf ik in godsnaam twijfelen aan de onaantastbare eerlijkheid van een top politicus zoals De Gucht...daar moet ge een echt slecht karakter voor hebben...daar moet ge een echte VB-er voor zijn....en dan komt er een Pedro aandraven met een misverstandje

Gepost door: Rene | 08-05-09

Pedro Awel, ik moet zeggen dat ik persoonlijk Pedro niet agressief of echt fout vond buiten zijn verwijzing naar het VB dat idd ongepast was.

Ik geloof dat sommige mensen idd een soort van blinde haat hebben tegen het VB maar kan dit toch niet zeggen van Pedro.

Persoonlijk heb ik liever een gedreven eerlijk politiek harde tegenstander dan een ajuin die niet weet waar hij het over heeft.

Mvg

Gepost door: Den Amerikaan | 08-05-09

Dat klopt, ik kreeg eerder de indruk dat hij zich zat te 'verkneukelen'. Alleen jammer dat hij die cliché vooroordelen tegen het VB gebruikte.

Gepost door: Janice | 08-05-09

Nog iets dat één VB'ster alvast doet, ongewenste figuren en onruststokers wissen.

Gepost door: Janice | 08-05-09

Dat bewijst gewoon mijn stelling, trut
Makkelijk als je je niet kan verweren met argumenten.
wis maar snel, snél!

Gepost door: ronnie | 08-05-09

Je geeft hier zelf weer het beste voorbeeld over het 'waarom' ik je wis. Of je nu andere deelnemers of mij begint uit te schelden, maakt geen verschil. Uit je verschillende bijdragen heb ik gemerkt dat je hier niet gewenst bent.

Het zijn nu net de 'argumenten' die ik bij jou mis. Dat ik eventueel een 'trut' zou zijn, is geen doorslaggevend argument, en bovendien een grote vergissing.

Gepost door: Janice | 08-05-09

en dat zijn dan die "knappe gasten" ne ronnie en consoorten die heel die corrupte politieke maffia-boel mede helpen in stand te houden en het ergste is...zij hebben er totaal geen voordeel mee ,integendeel !

Gepost door: Rene | 09-05-09

BEN EIGENLIJK BENIEUWD of de ronnie ooit al eens een dagje gewerkt heeft!
Zo ja, langer dan zoontje de gucht?
Zo neen, dan zin we uitgepraat! Zoals jij lopen er hiel velen rond, met of zonder papieren!

En durf Janice niet meer te beledigen!

Gepost door: André | 09-05-09

BEN EIGENLIJK BENIEUWD of de ronnie ooit al eens een dagje gewerkt heeft!
Zo ja, langer dan zoontje de gucht?
Zo neen, dan zin we uitgepraat! Zoals jij lopen er hiel velen rond, met of zonder papieren!

En durf Janice niet meer te beledigen!

Gepost door: André | 09-05-09

ik zou niet te hard zijn voor ronnie hij is misschien een tiener die zijn eerste stappen zet op het internet of anders is het een echte moslim aan zijn beperkte woordenschat te zien

hoe oud ben je ronnie weet je mama dat je hier grote mensen zit uit te maken?

Gepost door: Relativeren | 09-05-09

ja die grote mensen weten nog niet eens het verschil tussen hun naam en de titel van hun reactie.
Hahaha.

Gepost door: ronnie | 09-05-09

en andré, OK Ik zal janice niet meer beledigen, zo kunnen nitwits als jij er zich niet meer aan storen.

Gepost door: ronnie | 09-05-09

en toen verdween "ronnie" de zovele anderen achterna ,na een voor hem moedige daad .... Janice een beetje beledigen...een knappe gast met de juiste partijkaart op zak , een voorbeeld voor zijn gelijkgestemde broeders en een vermelding in het "Gennez book of records" waardig !

Gepost door: Rene | 11-05-09

Aan onze Ron In de politiek gebruikt men bij een gebrek aan intellectuele argumenten in een discussie infantiele beledigingen om zijn standpunten duidelijk te maken...

Mvg

Gepost door: Den Amerikaan | 11-05-09

Ik denk dat ik weet waarom er weer linkse aanvallen komen.

De populairste blogs

1. janice-laureyssens...
2. aff
3. kortrijklinksbekek...
4. vaalguy
5. hvandeker
6. emmily
7. anthonyhard
8. wimwienen
9. vlaamsbelangnevele
10. mariodeclerck
11. barackobama
12. frankvanheckevb
13. vlaamsbelanglovend...
14. doofpot-justitie
15. francisvandeneynde

Gepost door: Janice | 11-05-09

De commentaren zijn gesloten.