08-05-09

Laat De EU nog maar eens goed nadenken vooraleer Turkije erbij te nemen.

13:16 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

227 Hopelijk laat Kadhafi zich in eigen land niet beveiligen door een harem van jonge vrouwen, zoals wanneer hij naar europa trekt. Want zijn leven zou wel eens op het spel kunnen staan, nu hij heeft toegegeven aan italiaanse druk om een eerste contingent van 227 'bootvluchtelingen' terug te nemen. De italiaanse marine had de verschoppelingen gaan opzoeken op volle zee zoals gewoonlijk, maar vd regering moesten ze ditmaal op de libysche kust gedumpt worden ipv op Lampedusa. Vlg de italianen had men geen asiel geweigerd, omdat de mohammedanen er niet eens in geslaagd waren Italie te bereiken. Krijgt beslist nog een staartje, want vlg de immigratie-industrie zijn schepen ook 'nationaal grondgebied'.

Gepost door: Wannes | 09-05-09

Illegaal=crimineel Nieuwe wet in Italie: illegalen worden als criminelen beschouwd en kunnen 6 maanden opgesloten worden. UNHCR en het vaticaan staan op hun achterste poten. Net zoals hun pedofiele geloofsbroeders hier is de italiaanse clerus immers groot voorstander van islamisering, want die jonge mohammedjes zijn zo goed in bed meneer....

Gepost door: Wannes | 09-05-09

Illegaal = niet wettelijk = dus crimineel.

Gepost door: Janice | 09-05-09

Tjah, persoonlijk hoop ik ook dat Khadafi 's dromen over de islamisering van Europa nooit zullen uitkomen. In zijn speech zegt hij onder meer: “Europa en de Verenigde Staten moeten zich bekeren tot de islam… of anders de oorlog verklaren aan de moslims.” Weinig opwekkend nieuws. Voor wie het interesseert, heb ik het volledige verhaal, horend bij deze videobeelden, uitgeschreven in het Nederlands op mijn blog. Klikken op onderstaande link.

Gepost door: Brabosh | 09-05-09

200 En de volgende 200 moslimmissionarissen zijn al opgepakt in internationale wateren, en gaan ook terug naar Kadhafi! Als dat maar blijft duren, want nu staat de immigratiemaffia, het vaticaan op kop, werkelijk te kokhalzen!

Gepost door: Wannes | 10-05-09

Heel goed verhaal, Brabosh! Mooie prestatie.

Gepost door: Janice | 11-05-09

Merciekes. Euh.. zeg maar Hugo :)

Gepost door: Brabosh | 11-05-09

Ik wist het wel, ik had het woordje 'verzet' wel gezien, maar ik dacht dat je hier incognito wou zijn.

Gepost door: Janice | 12-05-09

Hugo Zeg Hugo, wist je dat een 'boswachter' zomaar geen wild mag schieten? Hij moet vooral goed zorg dragen voor de fauna en flora en opletten dat de dieren niet gestresseerd geraken door de bosbezoekers (die vreemden zijn in het gebied)

“Wat wij doen is wild beheren. Ideaal is een stuk bos waar bijvoorbeeld 10 reeën wonen die zomer en winter goed kunnen eten en gezond zijn. Waar ze kunnen herkauwen zonder gestoord te worden.
Teveel mensen, toeristen en honden die dwars door het bos rennen, verstoren het wild, en dat brengt niet alleen hun spijsvertering in de war waardoor ze ziek worden, maar ze raken ook onrustig.
Als je het zo laat, zijn het er het jaar erna 14, dan 20 dan 28. ze gaan enorm lijden onder stress en honger. Daarom worden ze geteld en geselecteerd. Aan het geweitje kun je bijvoorbeeld zien of het ree ziek is of iets mankeert. We leven in een cultuurlandschap. Dat betekent dat we de voorwaarden voor een evenwichtig leven, in alle opzichten, moeten verzorgen.”

Dat is de taak van een boswachter! Dat zijn dus geen schietgrage idioten, die zomaar mensen afknallen op straat en kunnen daar dus ook in geen geval mee vergeleken worden.

Maar ik zou eens willen weten wat je dan denkt over de vele aanvallen met messen? Bijna dagelijks wordt er iemand met een mes gestoken. Voelen zij zich ook 'boswachters' die het originele wild weg willen om zelf het bos te veroveren?

Gepost door: Janice | 12-05-09

Mr Aaqil Ahmed Mr Aaqil Ahmed werd benoemd tot hoofd religieuze programma's niet in Pakistan, maar in Engeland, bij de BBC. Een moslim gaat dus de religieuze programmas dirigeren in een anglicaans land, waar staat en religie niet gescheiden zijn, vermits de Queen tevens het hoofd is vd kerk, en het parlement de bisschoppenbenoemingen moet goedkeuren. Benieuwd of het omgekeerde ook in bv Turkije zou kunnen: priester Borremans die op de turkse staats-tv de godsdienstige programmas gaat regisseren. Of prins Laurent die een moslim wil als peter voor zijn kleine. Of Danneels die geen opvolger vindt, en dan maar een imam accepteert...

Gepost door: Wannes | 12-05-09

De commentaren zijn gesloten.