09-05-09

Brusselse lijst PS

Hebt u deze mail ook ontvangen? Let vooral op de laatste zin!
Tijdens de mars op Brussel, zwaaiden ze vanuit sommige ramen met Marokkaanse vlaggetjes, we weten nu waarom!

répète à Bruxelles !

Le Cheval est depuis longtemps dans ses murs !

Et il a une couleur bien reconnaissable !

Subject: Votez PS à Bruxelles ! Ayez confiance !

n° 3 Emir Kir
n° 7 Fadila Laanan
n° 8 Mohammed Daïf
n° 10 Sfia Bouarfa
n° 13 Rachid Madrane
n° 19 Jamal Ikazban
n° 20 Fatiha Saïdi
n° 22 Nadia El Yousfi
n° 25 Mohammed Azzouzi
n° 27 Ahmed El Ktibi
n° 28 Souad Razzouk
n° 29 Emin Ozkara
n° 35 Abdallah Boustani
n° 42 Yasmina Nekhoul
n° 43 Mohamed Errazi
n° 45 Mohamed Lahlali
n° 47 Mounir Laarissi
n° 51 Ahmed Laaouej
n° 54 Myriem Amrani
n° 55 Ibrahim Dönmez
n° 57 Ahmed Ouartassi
n° 59 Ahmet Gjanaj
n° 61 Hava Ardiclik
n° 63 Abobakre Bouhjar
n° 67 Talbia Belhouari

On passe aux suppléants au cas où il y aurait des trous à boucher

n° 4 Mahammadi Chahid
n° 7 Karim Chetoui
n° 11 Sevket Temiz

Ceci est un avertissement:

Les gens qui s'amusent à transmettre ce message odieux seront sévèrement poursuivi par le MRAX!

12:26 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Zo is het al jaren Het is inderdaad in deze sfeer van intimidatie dat Nederlandstalige Brusselaars leven. Durf je te klagen over wie op je hoofd slaat, dan zegt zelfs de politie je dat je een racist bent, omdat je een klacht indient tegen mensen van een verheven ras.

Zestig jaar geleden was het nog draaglijk. Er was één Üntermenschenvolk en dat waren de Vlamingen. En er was één Übermenschenvolk, en dat waren de Franstaligen. Misschien was er nog een tweede Übermenschenvolk, maar die deden zich liever voor als Franstaligen en trokken in elk geval na de jaren twintig ronduit de Franstalige kaart. Vandaag zijn er 36 uitverkoren volkeren en één Üntermenschenvolk dat ongegeneerd getreiterd, bedreigd, bestolen en vernederd mag worden, met hulp van het maçonnieke en tsjevenbestel.

Om een andere Vlaming te kloten, vind je trouwens nog makkelijker een andere Vlaming die bij de Meesters op een goed blaadje wil staan, dan een neger of zo.

Gepost door: Basilius van Zeverkonten-de Pravda | 09-05-09

PS PS=Parti Satanique. Zijn ziel verkopen voor een bord linzensoep. Landverraad voor eigenbelang. Politiekers, die slechts tot aan de volgende keus kijken, ipv staatslieden, die tot aan de volgende generatie kijken.

Gepost door: Relativeren | 09-05-09

Saïd Al Kadraoui Rotterdam wordt binnen 3 jaar de tweede europese stad met een allochtone meerderheid. Na Roubaix met 53% moslims gaat Rotterdam idd 52% allochtonen tellen, velen weliswaar Surinamers en Antillianen, naast de doordeweekse moslims. Maar ook bij de surinamers zitten verdacht veel mohammeds.

Wat ik nog steeds vreemd blijf vinden is het feit dat geen enkele muzelman er nog maar aan denkt een europese voor- of achternaam aan te nemen, zoals ze in de US toch massaal hebben gedaan, en niet alleen de moslims, maar iedereen met een onuitspreekbare naam. Kwestie van beleefdheid tov uw nieuw vaderland vind ik. Wij zouden toch ook niet in Japan gaan wonen en bv jean-marie van Wayenberghe blijven heten?. Hoeveel tijd gaat daar niet mee verloren als je bv aankoper wordt in een bedrijf en je naam tientallen keren per dag moet spellen over de telefoon? Maar voor een muzelman telt dat allemaal niet, kwestie van minachting voor het te veroveren volk wsl.

Gepost door: Wannes | 09-05-09

Pure DISCRIMINATIE... vanwege de 11e kandidate van lijst 7 !!!
Wat hebben die diepdonkergekleurde-medemensen uit de brousse of bossen uit Midden-Afrika gedaan om NIET op Uw lijstje vermeld te worden, lieve Janice ?

Op nr 23 staat Dialo Béa...een breedlachend bruin ventje die tegenwoordig schepen is in Elsene. Hij beheerd oa: werkaangelegenheden en integratie.
(:-) het staat op z'n website, tik maar eens z'n naam in.
Verder nog: 30 Bomcle Nketo
65 Mfuni Mado
70 Ourianghli Mohammed
De opvolgerslijst niet meer bekeken omdat ik kotsneigingen had.
Wij Vlamingen kunnen stemmen voor wie we ook willen, doch kunnen niet beletten dat zulk soort "nieuwe belgen" eventueel kunnen verkozen worden vermits we niks te zeggen aan broekzeelse lijsten.

Een "godver" tussen de tanden en een vuist in ons zakken zal de tij niet doen keren,, helaas.

http://www.vivebruxelles.be/index.asp?ID=358

Gepost door: Victor Van Vosselaer | 09-05-09

Geen kopvodden Wat vreemd is aan die groepsfoto van de PS: geen enkele kopvod in beeld. Dat is toch verplicht hoor ik moslima's altijd beweren?

Het valt mij ook telkens op als ik toeristische commercials zie op BBC world: zelfs al gaat het over typische moslimlanden als Maleisie of Egypte, nooit is er een kopvod te zien. Van hypocrisie gesproken. Ze weten gewoon dat toeristen wegblijven als ze de hele dag niets als gemummificeerde vrouwen te zien krijgen.

Gepost door: Wannes | 09-05-09

Het doet me genoegen,... beste Wannes, dat ge ook naar die site gegaan zijt;daarmee ziet ge dus ook dat ik die frantalige "samenzwering" volg.
Hoe kan men nu indenken dat dit soort volk bereid zou zijn belgië te verdedigen in het Europees parlement (of... in détail: "iets" voor de Vlaamtaligen ?) Grrrrrr.

Gepost door: Victor Van Vosselaer | 09-05-09

die namen op de PS lijst ,wat is daar zo eigenaardig aan ?? het zijn allemaal typische Brusselse namen en vergeet niet ...het zijn "echte" Belgen ...want enkel Belgen zijn politiek verkiesbaar ...of is die wet ook al niet meer van toepassing, misschien kunnen illegalen originele Turken Marokkanen enz ook al...enz

Gepost door: Rene | 10-05-09

waar zitten onze rood groene koorknapen Wat echt wel opvalt is het feit dat slechts zeer zelden een groene of rode "koorknaap" op dit blog verschijnt om zijn mening te geven....dat was wel even anders toen ik ongeveer twee jaar geleden het blog van Janice ontdekte...en als er dan toch eentje opduikt is het enkel om te schelden ......
Ik denk dat de verklaring eenvoudig is ....of onze rood groene broeders hebben hun doel bijna bereikt en is Belgie en de rest van Europa door de rood groene verdraagzaamheid levensvatbaar gemaakt voor die uitermate liefdevolle Islaaaaaaaaaam....of ze zitten vol frustraties ,knarsetandend zichzelf te vervloeken dat het zo ver is kunnen komen ,rood van schaamte omdat zij zich hebben laten misleiden door hun correcte voorbeelden en te "laf" om hun fouten toe te geven....intussen stromen onze Islaaaaambroeders het land binnen en voeren zij hun "kweek"progamma verder...sex verplicht.... 4 maal per week , het is plezant en doet de kassa rinkelen.

Hoe dom en achterlijk onze rood groene broeders toch zijn.....Ze hadden beter, enkel de Islaaaam-janetten in Belgie moeten toelaten ,die hadden tenminste een reden om hun land te ontvluchten en die "kweken" tenminste niet. De rest zijn (behoudens uitzonderingen) consumptie-liefhebbers van ons belastingsgeld en tasten alles aan wat ons lief is...De wereld was in paniek voor de mexicaanse griep....Het Islaaaaamvirus is veel erger en er bestaat geen anti Islaamvirus

Gepost door: Rene | 10-05-09

Dodenherdenkingen worden problematisch Waar ik me ook zorgen om maak is het feit dat met zoveel moslimkandidaten van Marokkaanse en Turkse origine op de lijsten, dodenherdenkingen in de nabije toekomst erg problematisch worden, zo niet onmogelijk of zelfs verboden worden. Dat ondervonden ze onlangs nog bij de herdenking van de Armeense Genocide van 24 april 2009 te Brussel. Vermits er maar weinig burgers van Turkse origine zijn in België die bereid zijn de massamoord door de Turken op het Armeense volk te erkennen, stuurde ook de PS haar kat naar die herdenking. Hoe het in de toekomst verder moet met bv Holocaust herdenkingen in Brussel is ook de vraag. Tijdens het Gazaconflict in januari hebben we gezien hoe snel anti-Zionisme omsloeg in pure Jodenhaat, vooral dan tijdens de manifestaties die in Brussel werden gehouden. De Jodenhaat is al enkele decennia aan islamisering toe, en het gaat nog steeds van kwaad naar erger.

Gepost door: Brabosh | 10-05-09

Alles wordt problematisch In Rotterdam werden de vieringen voor koninginnedag stopgezet omdat autochtonen en allochtonen zich hadden voorbereid op een gevecht in regel, kompleet met van nagels voorziene stokken (ook Goedendag genaamd).

En in Athene was het ook al boel tussen neonazi's en 500 moslims.

Langzaam maar zeker wordt de natte droom van links waar: chaos, anarchie, burgeroorlog. (Anciaux: "Wij bij Spirit zijn zachte anarchisten")

Gepost door: Wannes | 10-05-09

Over de erkenning van de genocide op de Armenen heb ik hier vroeger al veel geschreven. En niet omdat ik al 29 jaar bevriend ben met een Armeense, en haar vader heb horen vertellen over wat ze toen allemaal hebben meegemaakt waarbij een groot deel van zijn familie werd uitgemoord, afgeslacht als beesten. Maar ook, omdat die 'respectabele partijen' (waartoe wij dus niet behoren) en waarover u het heeft op uw blog, de Turken daarin steunen.
Uit pure slaafsheid en dhimmygedrag durven ze niet tegen de ontkenning van de genocide op de Armenen gepleegd door de Turken ingaan.

De Jodenhaat is inderdaad weer in opmars. En misschien zullen er velen het oneens zijn met mij, maar net als toen zijn weer de socialisten de grote schuldigen.

In ieder geval zullen joden zich niet meer laten doen zoals vroeger. Dat hebben vrienden al bevestigd en mijn steun krijgen ze, net als dat ze die al kregen van mijn grootvader.

Gepost door: Janice | 10-05-09

Wannes, ik vraag mij af waarom ze neonazi's worden genoemd. Misschien zijn het wel de moderne kruisvaarders?

Gepost door: Janice | 10-05-09

Niet voor gevoelige zielen Een video over de behandeling van Fatah-leden door Hamas:

Gepost door: Wannes | 10-05-09

respect Wat de linkse pers neonazi's noemt, zijn eigenlijk de enige mensen die de handschoen durven op te nemen tegen anarchistisch gespuis en moslim-ongeregeld. OK, ze shockeren soms door de symbolen die ze dragen, maar ze hebben het hart op de juiste plaats. Respect!

Gepost door: Hendrik | 11-05-09

Heilige stoel afschaffen Kruisvaarders zou ik ze niet noepen Janice, dat verdient het vaticaan niet. Zij zijn zelf immers de grootste collaborateurs. Schaf de heilige stoel af en maak vh vaticaan een museum, zoals van de Hagia Sofia, ze verdienen niet beter. De moslims hebben trouwens ook geen paus, en zie, met de islam gaat het veel beter.

Adolf was jaloers op de professionele organisatie vd katholieke kerk. Ik moet er telkens aan denken als ik bv lees over een club genaamd 'De conferentie van europese bisschoppenconferenties' of over 'De belgische consul in het vaticaan'

Gepost door: Wannes | 11-05-09

Onkelinx Zou het Schaarbeekse schandaalwijf Onkelinx er voor iets tussen zitten dat het ocmw zelf doppersgezinnen aanraadt om 'op papier' te scheiden, zodat hun dop stijgt van 300 naar 1100 euro?

Gepost door: Wannes | 12-05-09

Ik vraag mij af waarom mensen nog hun nikkel afdraaien, als iedereen het zomaar kan krijgen en bovenop nog de raad krijgen om te bedriegen.

Wie moet dat allemaal betalen? De weinigen die nog werken? De slaven van de verzorgingsstaat?

Gepost door: Janice | 13-05-09

Duits Ondertussen in duitsland:

Gepost door: Wannes | 13-05-09

He??? Hoe heb je dat gevonden?

Gepost door: Janice | 13-05-09

De commentaren zijn gesloten.