13-05-09

Vreemdelingen aan de macht?

VRT-journalist en Gentenaar Veli Yüksel (37) krijgt de vierde plaats op de Oost-Vlaamse CD&V-lijst voor de Vlaamse verkiezingen, bevestigden voorzitster Marianne Thyssen en Yüksel zelf op een persconferentie.

Veli Yüksel: ‘Ik laat me niet in het hokje van de allochtoon duwen’

Thyssen benadrukte dat Yüksel niet is aangetrokken als ‘migrant’ of ‘allochtoon’. ‘Voor ons is Veli gewoon Vlaming’.

Geen allochtoon? Bekijk zijn campagnefolder!!! Sedert wanneer is Turks de vierde taal in dit land?

safe_image
Lezersbrief in De Gentenaar 12.05.09

Geachte mevrouw Thyssen,

Tot mijn grote verwondering kreeg ik vandaag in Gent uw verkiezingsdrukwerk "Klare kijk" in de bus (zie bijlagen).

Volledig in het Turks met slechts een paar regels in het Nederlands van de verantwoordelijke uitgever Veli Yüksel, 4e kandidaat.. en sinds 1996 journalist bij de Vlaamse Radio en Televisie.

Yüksel: "Ik ben geboren in Turkije, maar woon al in Gent sinds ik 2,5 jaar was. Ik beschouw me ook echt als Gentenaar. Maar daarom ga ik me in het Vlaams parlement, mocht ik verkozen geraken, niet specifiek bezighouden met inburgering of zo."

Na de ontnuchtering bij de vorige verkiezingen met uw Turkse kandidaat en Grijze Wolf Fuat Korkmazer trapt de CD&V voor de tweede keer in de val.

Hopelijk stemt de Oostvlaamse kiezer op 7 juni verstandig en zonder "Jeuksel".

Met achtingsvolle groeten,

Jan De Moor
kiezer
jan.de.moor2@telenet.be

10:19 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Vännäs In een stadje van amper 4000 inw in Zweden wou de overheid ook een islamitische nederzetting beginnen. Ten dien einde werden al 4 families uit Irak geimporteerd, samen 20-25 man. Blijkbaar gedroegen de moslims zich niet zoals het hoort, want er brak een volksopstand uit: 50 zweden van alle leeftijden belagerden de nederzetting zolang tot de overheid de prille enclave opdoekte en de muzelmannen elders onderbracht.

Gepost door: Wannes | 14-05-09

Ousama Kassir Een Zweed (sic) van Libanese origine staat terecht in de US voor het plotten vd jihad. Een reageerder eist dat hij geen zweed meer wordt genoemd. Men zou voor minder, bekijk het vogelnest op het mooie plaatje:

Gepost door: Wannes | 14-05-09

Ja, een echte Zweed!!

Gepost door: Janice | 15-05-09

De commentaren zijn gesloten.