14-05-09

Wie een put graaft voor een ander...

Op de website van Luc Van Balberghe staat goed nieuws. U moet het beslist eens gaan lezen.


De titel zegt het al:
”Het Spionnencentrum is failliet!”


“Het Centrum voor Gelijke Kansen en Racismeverspreiding, afgekort CGKR en bijgenaamd het Spionnencentrum of de Gedapo, is niet alleen moreel, maar ook financieel failliet. De organisatie die geen overheidsinstelling, maar een privé-vzw is, wordt grotendeels gesponsord door de Nationale Loterij.

De laatst gepubliceerde balans vertoont een verlies van 319.000 euro, maar de put is tientallen keren groter – naar schatting tussen de 20 en 30 miljoen euro! Het maatschappelijke kapitaal bedraagt slechts 55.000 euro.

Sinds de ‘depistachedienst’ afgeschaft werd, kan de Rechtbank van Koophandel eigenmachtig ingrijpen en het faillissement uitspreken indien uit balansen dergelijke wanverhouding blijkt.

Er is werk aan de winkel in Brussel!”

Lees hier verder: www.vrijvanzegel.net

12:27 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

De échte racisten www.diversiteit.be heeft gefunctioneerd als een klikdienst, niet om racisme te bestrijden, want Vlamingen zijn vaker slachtoffer van racisme dan allochtonen en autochtone Franstaligen, maar om precies voor de racisten, de echte, de rode loper uit te rollen.

Gepost door: Basilius van Zeverkonten-de Pravda | 14-05-09

100 100 werknemers te betalen iedere maand aub, en voor wat? Om de forums, de blogs, en de reacties in de kranten te lezen? Niet te geloven. Hoe zou het toch komen dat Belgie zo failliet is als geen ander land? Met elkaars rug te krabben genereer je geen inkomsten.

Gepost door: Wannes | 14-05-09

Ik vraag me overigens af of onze cynische overheid geld dat voor de 'redding' van de KBC zou kunnen worden gebruikt, niet zal opzijzetten om in de eerste plaats diversiteit.be van méér middelen te voorzien. In de strijd tegen het racisme, nietwaar?

Gepost door: Incognito | 14-05-09

Stel je voor..

Gepost door: Janice | 18-05-09

Incognito Jammer dat er op je blog geen reacties mogelijk zijn, want met dat parkeren voor inboorlingen heb ik net hetzelfde meegemaakt. Wij worden in Borgerhout 'gepakt' na controle van de nummerplaat (weet ik intussen uit welingelichte bron).
De anderen... wel, veel hebben zelfs geen rijbewijs, laat staan een verzekering.
Als dat geen goede reden is om ze niet op de bon te slingeren, dan is de agressie die de agent zou mogen verwachten het wel.

Gepost door: Janice | 18-05-09

KMS Lees hoe de extreemlinkse stoottroepen (Kerkwerk Multicultureel Samenwerken) van Danneels zich verheugen in de achteruitgang vd Kerk:


"De kaart van West-Europa kleurt niet langer egaal rooms – katholiek. Als christen worden we meer en meer uitgedaagd om onze eigenheid te ontdekken in een multiculturele en multireligieuze samenleving. Eén manier om je eigenheid te ontdekken is te gaan kijken naar andere systemen van zingeving. We gaan er immers van uit dat ontmoeting verrijkt. Gesprekspartners bij uitstek zijn de moslims, die naast de christenen, de grootste religieuze groep vormen in ons land. In drie avonden willen we u inleiden in deze godsdienst en gaan we op zoek naar wat ons onderscheidt en naar wat ons juist bindt.
Dowload de folder hier "

Wie verbaast er zich nog over lege (en gesloten!) kerken?

Gepost door: Wannes | 18-05-09

Ja, zeg, dat is helemaal te gek om los te lopen. Maar ik kijk er in feite niet van op. Zij denken, dat vrome moslims denken zoals vrome katholieken ... zoiets van andere wang aanbieden en je naaste beminnen zoals jezelf enzo.

Ach, een moslim zal zeker ook wel zijn naaste beminnen, zolang het maar een andere moslim is. Maar of hij zijn andere wang zou aanbieden, nadat hij een patat op de ene heeft gekregen durf ik toch héél sterk te betwijfelen.

Gepost door: Janice | 19-05-09

De commentaren zijn gesloten.