16-05-09

Boudewijn --- gevallen heilige?

media_xl_915498


Soms zijn berichten, ondanks de dreiging die ervan uitgaat, wel grappig. Een onbekende organisatie O.E.D.H. Flandres stuurde een brief naar 'La Dernière Heure' waarin staat, dat ze op 21 juli koningin Fabiola met een kruisboog gaan doodschieten.

Hilarisch gewoon! Want niet alleen stond de brief vol tikfouten, maar de reden is helemaal om achterover te vallen.


“koning Boudewijn in Spanje heeft vergiftigd omdat hij met dictator Tito een liefdesrelatie heeft gehad in diens wijnkelder in Belgrado, waar wij foto's van hebben". De briefschrijver meldt ook dat "een schot met een kruisboog een einde zal maken aan dit ergste uitschot, het zal afgevuurd worden vanuit het park tijdens het defilé van 21/7/2009", schrijft HLN.


Dat Tito en zeker zijn entourage niet vies waren van ‘mannen onder elkaar’ is niet nieuw. Arafat die ‘scholing’ kreeg onder leiding van Tito, heeft daar ook zijn aids opgedaan (wie weet, misschien wel in dezelfde kelder)…maar een heilige??? Ik ben wel erg benieuwd naar de kelderfoto’s van de gevallen heilige.


LEES HIER HET ARTIKEL

11:23 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Ik kan u warm aanbevelen om het programma van Rondas morgen, zondag te beluisteren: http://radio.klara.be/radio/programmas.php?datum=090517&xml_program=KL20090517FRON.xml

Betreft Geldstromen in België; Aflevering 1, met Juul Hannes, over de 19de eeuwse geldstromen van Noord naar Zuid. Buitengewoon interessant en volledig ingaand tegen de politiek correcte bewering dat Wallonië ooit een keer solidair zou zijn geweest met Vlaanderen.

Dit nog: je kunt het programma via podcast nu al beluisteren, maar dan moet je eerst wel een podcast downloaden. (http://radio.klara.be/radio/herbeluisteren.php)

Gepost door: Basilius van Zeverkonten-de Pravda | 16-05-09

Bedankt voor de info, zal ik zeker doen.

Gepost door: Janice | 16-05-09

Inderdaad, Wallonië is nooit solidair geweest met Vlaanderen. Wij hebben integendeel altijd al meer belastingen betaald omdat we gewoon altijd al met ongeveer 2 miljoen meer waren om de belastingen te betalen.
Het enige wat kon, is dat Vlamingen die van geen hout meer pijlen wisten te maken, in Wallonië konden gaan werken, vandaar dat er zoveel Vlaamse namen zijn, van toevallig wel de meest fanatieke franstaligen.
En omdat ze zo hard werkten en vaak vuil van het werk naar huis keerden, kregen ze de naam, "Sale Flamand". Een uitdrukking die ze tegenwoordig weer graag gebruiken, maar dan vooral in het Brusselse.

Gepost door: Janice | 16-05-09

Bedankt Hans (basilius) De uitspraken van de Waalse tirannen zijn - net zoals de Vlaamse beloften omtrent de splitsing van BHV - niets meer dan ordinaire leugens en doorzichtig bedrog. Misschien wordt het dan toch eens tijd voor de onverwijlde splitsing van België? De cijfers uit de Abafim-studie die nog was besteld door de vorige Vlaamse regering zegt nog meer. Abafim raamde de transfers op 6,6 miljard € Opgeteld met de geldtransfer via de staatsschuld, gaf dit 11,3 miljard euro. Hierbij zouden dan nog de transfers moeten geteld worden die lopen via scheeftrekkingen binnen de federale overheidsbedrijven (vooral De Post en de NMBS) alsook de transfers via de Europese Unie (Vlaanderen draagt er meer toe bij dan het ervan terugkrijgt, voor Wallonië is dat omgekeerd ). Vlaanderen verliest door al deze interregionale transfers jaarlijks meer dan 7% van zijn primair inkomen. Dit is, per hoofd van de bevolking, allicht de hoogste afdracht aan een andere gemeenschap, waar ook ter wereld. Deze ligt zeker hoger dan wat West-Duitsers afdragen aan het voormalige Oost-Duitsland. Van de solidariteit van het zuiden met het noorden is in de geschiedenis van dit land nooit een spoor gevonden. De regering is ooit persoonlijk geïnformeerd door Juul Hannes en doet niets met die kennis. Juul Hannes, een liberaal in hart en nieren, emeritus hoogleraar in de economische geschiedenis van de RUG en de VUB, bewijst sinds tien jaar dat om fiscale redenen Vlaanderen in de negentiende eeuw ook transfereerde naar Wallonië. Zelfs tussen 1840 en 1850, toen hongerdoden vielen op het Vlaamse platteland. De kraan staat ruim anderhalve eeuw open en ondanks dat cadeau helpt de Vlaamse 'Marshallhulp' aan het zuiden niet. Sterker, zegt Hannes, en hij heeft gelijk: als Wallonië ooit één cent moet transfereren naar Vlaanderen, dan sneuvelt België. Welk verhaaltje gaan we dan moeten geloven?

Gepost door: stradi | 17-05-09

Vlaanderen werd altijd al bestolen Het is inderdaad een zeer te waarderen titatenwerk wat Juul Hannes heeft gepresteerd. Dat deze man "gehoord" wordt op de VRT is te danken aan Rondas, een witte raaf binnen de linkse geldverslindende leugenachtige nullen.

Een lezenswaardig pamflet uit 1918:

http://duploduplexbloggeraanklacht.googlepages.com/Waarom-Daarom.pps

Gepost door: Duplo | 17-05-09

Ik zet de link even hier, dat is makkelijker.

Gepost door: Janice | 17-05-09

Die link is echt heel nuttig om op zoveel mogelijk blogs te zetten. Ik heb hem ook op Facebook gezet.

Ik schreef vroeger al eens iets over de 'Walen'.(zie link)

Gepost door: Janice | 17-05-09

In feite heb ik nog geen reacties gezien op het onderwerp hierboven. Ik had graag jullie mening eens gehoord.

Gepost door: Janice | 17-05-09

Google in Mons? Hoe veilig is surfen op internet nog? Ondertussen blijkt Elio di Rupo de "perfecte dubbelslag" te hebben gehaald: terwijl Google een datacenter aan het bouwen is in de buurt van Mons, tekent de burgemeester een contract met Microsoft CEO Steve Ballmer voor een innovatiecentrum in Mons.

Als u als Vlaming dus binnenkort grote problemen ondervindt bij het googlen en met internet in het algemeen, weet u waar het aan gelegen zou kunnen zijn. De Italiaans-Waalse maffia zal wel d'r zin krijgen. Waarschijnlijk levert Wallonië ook meer personeelsleden aan Google en Microsoft, daar in Bergen, dan Vlaanderen ...Kleine hand- en spandiensten ...

Iemand ter linkerzijde van het politieke spectrum zei mij een keer dat ik nog te veel geloofde in de goedheid van de mens ... Wanneer ik dat niet meer doe heet het geloof ik paranoïa?

Gepost door: Basilius van Zeverkonten-de Pravda | 17-05-09

Links en rechts inwisselbaar en opportunistisch te evalueren? Duplo, ik had het niet geweten dat gelijke rechten geen links item waren, zoals ik overigens niet had geweten dat de leugentjes om bestwil van links vooral de portefeuille van al heel erg rijken machiavellistisch dienden. Als gelijke rechten geen links item zijn, en de linkse antiflamingantische houding getuigt daarvan, dan stem je gewoon niet meer voor links.

Dat verhaal over Fabiola en Boudewijn lijkt overigens wel één van de twaalf wonderlijke sprookje.

Gepost door: incognito | 17-05-09

Gifmengster nog steeds actief! Shit, ze schijnt nog steeds bezig te zijn met gif mengen.

17 Nederlandse studenten zijn vergiftigd zo 17/05/2009 - 16:22
Zeventien Nederlandse studenten zijn even in een Duits ziekenhuis opgenomen met voedselvergiftigingsverschijnselen. Ze waren onderweg van Tsjechië naar Nederland en zijn onwel geworden na een maaltijd in een plaatselijk restaurant.
De zeventien studenten maakten deel uit van een groep die op schoolreis was naar het Krkonose-gebergte in het noorden van Tsjechië.

Volgens de politie werden de jongeren vrijdag vergiftigd in een restaurant in het Tsjechische stadje Mseno, net voor ze terugkeerden naar Nederland. Alle studenten zijn inmiddels ontslagen uit het ziekenhuis.

Gepost door: anoniem | 17-05-09

Ongelooflijk Ongelooflijk verhaal maar ja, dat dacht ik ook toen ik voor het eerst hoorde over Albert's buitenechtelijke dochter. Die royals gaan vooral op reis om te kijken of er nergens niets te neuken valt dacht ik toen. En wij maar denken dat ze serieuze zaken te bedisselen hebben.

En dan de naam van die club OEDH Flandres, en die sturen dat bericht dan naar LDH? Provocaties van een halve zool die de vlamingen wat wil pesten.

Gepost door: Wannes | 17-05-09

Zeg Anoniem (kan je nu echt geen andere nick bedenken) was Fabiola soms ook toevallig in Tsjechië. Ik zou dat toch eens checken.

Gepost door: Janice | 17-05-09

reactie op het onderwerp !!! kweet niet Janice...een man die al een tijdje dood is of hij nu symphatiek is of niet,koning of wat dan ook...hij kan zich niet verdedigen,eerder werd over hem geschreven dat zijn stiefmoeder Liliane hem "de stiel" leerde...wat ik zeker weet "fabio" heeft buiten haar "slecht" karakter nog een bijzonder punt van ergenis......haar "kapsel"....vreselijk !!!! als ze ooit een pijl met kruisboog afschieten op haar persoon,blijft die zeker steken in haar "kapsel".....
In ieder geval ,heel dat koning-boeltje en zijn producten ,we zullen er nooit het fijne van weten....kwatongen beweren zelfs dat "den Albert" een buitenechtelijke dochter zou hebben en hij zegt van niet !!! wie moeten we nu geloven?? maar ik denk , een koningklijke "piet" doet zoiets niet

Gepost door: Rene | 18-05-09

Als dit verhaal nu de ronde zou doen over Albert, dan zou ik nog twijfelen, maar Boudewijn, een heilige? Moeilijk te geloven.

In ieder geval kan er met die koninklijke poppenkast altijd eens goed gelachen worden.

Gepost door: Janice | 18-05-09

vreemd Omdat de man vreemd gaat, moet de vrouw sterven .
Logisch .

Gepost door: siberx | 20-05-09

Dat is de sharia wet, hé!

Gepost door: Janice | 20-05-09

De commentaren zijn gesloten.