24-05-09

Moslima's doen hun gevoeg in kerk

Moslimgevoeg

23:49 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

hun verrijking kent geen grenzen !! Zoiets doe je niet !!...Terwijl "onze" Paus "diep respect" betoonde voor de Islaaaam .scheit de concurentie in zijn "kerk".Inderdaad het kot zou te klein zijn moest het omgekeerde gebeuren...verontschuldigingen tot op het hoogste niveau ,misschien wel betogingen met het nodig vandalisme. Vermoedelijk heeft de Islaaaamgemeenschap ook kennis gekregen van dat sumier berichtje over die enorme kaakslag in het gelaat van een katholiek gelovige...waar blijven hun verontschuldigingen ,en "onze" reacties,niks noppens ,noegatbollen....deze "smerige" daad heeft te maken met hun "opvoeding" hun "meerwaardigheidsgevoel" hun "minachting" hun achterlijkheid....maar och .scheiten in een kerk is slechts een te verwaarloze daad als je bekijkt tot wat hun "profeet" in staat was ,wat voor "mens" ben je wanneer je de hielen likt van een "profeet" die een massamoordenaar en kinderverkrachter was...ik hoop dat er in het paradijs van Allah "toiletten" zijn anders moeten ze daar ook op de grond schei...
We mogen ons "verheven" voelen, ver boven die "achterlijke" troep van kerkscheiters en hun angstvallige broeders en zusters -doodzwijgers...heb ik gelijk of niet mijn lieve, rood groene Vlaamsche broeders of moeten we weeral "verdraagzaam" zijn tegenover "vreemde kerkscheiters"

Gepost door: Rene | 25-05-09

Als zij hun gevoeg zouden hebben gedaan in een synagoge i.p.v. in een kerk zou het C.G.K.R. dan niet WEL (DAN WEL) opgetreden zijn en terecht ?
Al die antiklerikale "humoristische" satirische programma's op de sossenzender S.R.T. worden nooit door het C.G.K.R. aangeklaagd maar hoe zouden zij WEL reageren als iconen die belangrijk zijn voor de Joodse of Mohamedaanse religie zo schabauwelijk denigrerend zouden bespot worden in soortgelijke programma's van de Rode Burcht S.R.T. ?

Gepost door: Reconquistador de Amberes | 25-05-09

Dit is ons land DIT IS ONS LAND verdomme

Gepost door: stradi | 25-05-09

Ouwe mop Doet mij denken aan die ouwe mop. "Waarom heeft ... 1 hersencel meer dan een koe?" Antwoord: "anders scheit hij/zij in huis". Is toch al lang bewezen dat vele (let wel ik zeg niet alle)islamieten niet het minste respect hebben voor Westerse tradities, gewoontes en religie. Maar respect EISEN, ho maar hé maar.

Gepost door: Bob D, Carnac | 25-05-09

hum bewijs aub?
Duidelijk zo een broodje aap verhaal
Dit ondermijnt de geloofwaardigheid van deze site!

Wat een zielige mentaliteit heerst hier zeg... triestigaards...

Gepost door: jef | 29-05-09

@Jef Kijk man, het is mijn zaak niet dat u met uw achterwerk omhoog gaat zitten voor de eerste de beste maghrebiaan(dit samen met de woulde-be POCO samenhang), maar dat geeft u niet het recht om personen, die uw mening niet delen "triestigaards" te noemen. Een triestigaard is iemand, die zoals een paard met oogkleppen, volgt wat de politieke meerderheid verkondigt (zo zijn er misschien ook veel die niet anders durven omdat hun job ervan afhangt). Dat vind ik triestig.

Gepost door: Bob D, Carnac | 29-05-09

Jef, geef mij uw adres en ik zal er eentjue laten inpakken voor u.

Het is trouwens niet nieuw. In een kerk had ik nog niet gehoord, maar in supermarkten en treinstations wel. Er circuleren zelfs clips van bewakingscamera's op YouTube.

Gepost door: Janice | 29-05-09

Ik herhaal, Bob en alzeker na uw reactie:
triestigaards...

Gepost door: jef | 29-05-09

Open toilet Twaalf Zottegemse kerken zetten deuren open
Geplaatst door Theo Borgermans op maandag 18 mei 2009 om 07:30u (Bron: Het Nieuwsblad)

ZOTTEGEM (RKnieuws.net) - In Zottegem zullen op zondag 7 juni de twaalf kerken te bezichtigen zijn. In twee kerken vindt er iets extra plaats.(sic)

----------

Hahaha, een halal stront in een gewijde kerk! Ze zijn dat immers gewoon van in de Begijnhofkerk in Brussel, waar die westvlaamse pastoor om de haverklap een nep-hongerstaking organiseert voor zijn moslims, samen met de tv-zenders en het Rode Kruis! Ze moesten er nog veel meer gaan in kakken, de moslims, om hun respect te tonen voor zoveel collaboratie vanwege de troepn van Danneels.

Gepost door: Wannes | 29-05-09

scheiten=eerbetoon wees solidair "Jef" en ga ook in de kerken scheiten...

schandalig he Jef wat ze allemaal durven beweren zonder "bewijs"!....
maar laten wij onze woestijnzusters niet veroordelen...het was misschien hun manier om hun diep respect te betuigen aan de "God" van het westen! Zoals de huidige Paus zijn diep respect betuigde in de Moskee nadat hij eerst de Islaaam had "uitgescheten"

Gepost door: Rene | 31-05-09

Wat let Jef om informatie te vragen bij het parket van Oudenaarde?

Hier is het adres:
Kasteelstraat 18
055/33 50 53, 65
Fax: 055/33 50 50
E-mail : justitiehuis.oudenaarde@just.fgov.b

Want iemand triestigaard noemen omdat ze het niet leuk vinden dat iemand zijn gevoeg doet in, wat voor veel van onze mensen nog altijd het huis van God wordt beschouwd, vind ik er qua respect wel ver over. Als hetzelfde in een moskee zou gebeuren, dat zaten de daders wegens racisme al lang opgesloten en zouden ze een torenhoge boete moeten betalen.

Jef vindt dat dit echter de normale gang van zaken en iedereen moet zijn mond erover houden, behalve hij natuurlijk, want hij draagt de titel: 'scatologisch plezantste van de klas'.


Gepost door: Janice | 31-05-09

Ze doen het niet altijd in een kerk. Soms bemesten ze ook de plantenbakken in het Noordstation.

Gepost door: Janice | 18-06-09

wat kan ik doen hallo ik msn met en meisje die woont in de vs normaal haar naam is beyonce.
ze zit opgeslooten in en hotel op en hotelkamer in africa.
de hotel maneger hout haar vastop haar kamer en ze wil daar weg maar ze kan niet om dat de hotel maneger haar pospoort en vliegticket heeft afgenoomen om dat ze niet kan betaalen.
het meisje heeft geen familie meer in de vsen daarom vroeg ze aan mij of ik haar het geld wil opstuuren zo dat ze kan vrij komen.

Gepost door: onbekent | 16-07-09

Hulp op komst! Geef me uw rekeningnummer zodat ik onmiddellijk geld kan storten!

Gepost door: Moeder Theresa | 16-07-09

De commentaren zijn gesloten.