28-05-09

Dood iedereen die de islam aanvalt!!

Kill, kill, kill is het enige woord dat ze goed begrijpen in de islam, maar wonen doen ze bij ons. Bekijk de reportage (helemaal in het Engels). Een jihadist die in Noorwegen woont, maar streeft naar de oprichting van een strikte islamitische staat. Bij het bekijken van deze reportage begrijpen misschien de voorstanders van de islam in Europa, waarom die gasten hier allemaal zitten. Hier in het democratische westen dat ze verachten en haten als de pest.

Andere filmen zijn te bekijken op http://www.truthtube.tv/index.php


17:57 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

rechts in Vlaanderen en in de hele wereld heeft een grote toekomst....ik heb het reeds eerder geschreven...Nostradamus voorspelde een strijd tussen de Islaaaaam en het Christendom die uiteindelijk door het Christendom zal gewonnen worden en dat is logisch...het is een strijd tussen een massamoordenaar en een "liefde-predikker

Gepost door: Rene | 28-05-09

sympathiek Hij ziet er wel sympathiek uit en hij heeft een zachte stem vind ik. En doodeerlijk ook: jullie doden ons, wij doden jullie, toch niks mis mee?

Dat hij, door naar Noorwegen te verhuizen, eigelijk zich zou moeten gedragen als één van ons komt in zijn ééncellig brein zelfs niet op. De Umma is het enige wat telt, landsgrenzen niet.

Gepost door: Wannes | 29-05-09

moeder slimste die zachte doodeerlijke is ook niet van de slimste ..... jullie doden ons !!! wij doden jullie ,hoe kunnen ze ons nu doden als ze dood zijn ????

Gepost door: Rene | 29-05-09

Kopenhagen Irakezen en autonomen bezetten Deense kerk


In Kopenhagen hebben 30 uitgeprocedeerde asielzoekers toevlucht in de Vrouwenkerk (Vor Frue Kirke) gezocht, omdat een gedwongen uitwijzing naar Irak in het verschiet lag. Ze hopen op de naastenliefde en hulp van de christelijke kerk.De kerk zal ze er niet uitgooien, maar kerkbestuurder Ole Ehlers is niet enthousiast dat de kerk voor politieke doeleinden wordt misbruikt: ”In principe zouden we de mensen verzoeken te vertrekken, maar we zullen ze er niet met geweld uitgooien.”

Ehlers heeft het over een bezetting door ongeveer 20 autonomen die de Irakezen ondersteunen. Ze sleepten een koelkast en verschillende etenswaren de kerk binnen.Pikant: al in 1992 probeerden 70 stateloze Palestijnen in dezelfde situatie toevlucht te zoeken in de Blågårdkerk in Nørrebro in Kopenhagen. Nadat ze maandenlang in de kerk hadden doorgebracht, zorgde een speciaal daarvoor gemaakte wet (deze wordt de Palestijnenwet genoemd) ervoor dat de in totaal 460 Palestijnen asiel kregen in Denemarken.Vier jaar geleden publiceerde de toenmalige minister van Integratie het resultaat van deze wet. In een rapport omschreef ze de integratie van de Palestijnen als mislukt: in 2005 liet onderzoek zien dat ongeveer 42% (135) van de Palestijnen de jaren daarna betrokken was bij criminaliteit en werd veroordeeld en dat 74% (238) ”passief verzorgd” werd. 110 van de 321 geboren Palestijnse kinderen zijn 56% (62) betrokken bij criminaliteit. Deze destijds gelukte asielaanvraag moet voor 300 Irakezen, die door een afspraak van het Deense ministerie van Buitenlandse Zaken met de Irakese regering teruggestuurd zouden worden, ook deze keer lukken. ”We hopen dat we een arbeidsvergunning krijgen en we weigeren terug te gaan naar Irak”, zegt een Irakees, T.A., die zijn arbeidsvergunning op grond van een gevangenisstraf is kwijtgeraakt.In de loop van de dag zullen meerdere van hun vrouwen en kinderen zich in de kerk bij hen voegen. In het zwart geklede ”uitsmijters” bewaken de kerk. De kerk is gesloten voor kerkgangers. Wie zal deze machtsstrijd winnen?Wat hebben Irakese, vooral criminele, moslims in een christelijke kerk te zoeken? Dat vraagt de minister van Integratie Birthe Roenn Hornbech zich terecht af. Ze is er blij mee dat men nu in ieder geval weet waar deze (criminele) Irakezen zich ophouden en waar dientengevolge de politie ze kan afhalen.

Gepost door: Wannes | 30-05-09

De politie ze afhalen...dat doen ze toch niet. De kerkgangers zullen naar de moskee moeten gaan, dat zou pas een protest zijn tegen deze gang van zaken.

Gepost door: Janice | 31-05-09

Air France Vreemd verhaal die kortsluiting tgv een onweer. Sinds wanneer onweert het boven de wolken, op 10000 m hoogte? En daarenboven, een metalen vliegtuig vormt toch een kooi van faraday, of is iedereen zijn lessen natuurkunde alweer vergeten? Een aanslag dan maar? Er zaten 2 Marokkanen op. Maar dat mag ntl niet besproken worden zo vlak voor de keus.

Gepost door: Wannes | 01-06-09

Ik hoop dat ze de zwarte doos vinden om meer klaarheid te brengen in die zaak, want er klopt inderdaad iets niet.

Gepost door: Janice | 02-06-09

Filmpje Mooi filmpje van wat er echt gebeurt als een vliegtuig door de bliksem getroffen wordt op:

Gepost door: Wannes | 02-06-09

ZDF Stemming op ZDF: Moet Turkije bij de EU?

Resultaat: 7% JA
93% NEEN

Gepost door: Wannes | 02-06-09

De dag dat Turkije bij de EU komt, zullen heel wat (eigen) mensen Europa verlaten.
't Is net of iedereen er loopt over te denken waar ze naartoe kunnen tegenwoordig.

Ik zou het wel weten...Caraïben here I come!

Gepost door: Janice | 04-06-09

De commentaren zijn gesloten.