03-06-09

Gratis naar De Ster, maar niet voor iedereen.

Toen het vorige jaren na zware rellen en ondraaglijke overlast door Marokkaanse jongeren in de Ster zelfs Smagge (VLD) teveel werd en hij allochtonen de toegang tot het recreatiepark en zwembad wou verbieden, vroeg men hem hoe hij zou kunnen zien of het al dan niet om allochtonen ging.
Hij antwoordde, “dat zie je toch aan de huidskleur?”

Die uitspraak kwam hem duur te staan en hij werd er vorige week voor veroordeeld…

’Racisme’ natuurlijk.
Hoe kan het ook anders bij rechters met die rare politiek correcte hersenkronkel.

Daarbij kan men zich eveneens de vraag stellen of het niet diegenen zijn, die alle andere volkeren naar hun eigen beeld willen ‘herschapen’, de echte racisten zijn! Ben je racist wanneer je een Chinees een Chinees durft noemen?
Tenslotte is hij toch een Chinees en zeer waarschijnlijk ook wel fier op zijn volk en etnische afkomst.

Maar voor de anti-racisten, is er blijkbaar maar één volk waar iedereen van welke kleur of uitzicht dan ook, mag mee vergeleken worden, en dat is, zoals ze het in het Engels noemen, ‘the Caucasian type’, of in het Vlaams ‘het blanke ras’. Wat een arrogantie!!! En bovendien werkelijk verdomd racistisch. Maar daar gaat het nu even niet om.
Het gaat om onderstaand bericht dat Rob Verreycken schreef:

Het recreatiepark De Ster van de stad Sint-Niklaas mag dan al amateuristisch en slecht geleid worden, het is en blijft een prachtig gebied waar gezinnen, scholen en jeugdbewegingen terecht kunnen voor ontspanning temidden van groen en water - aan een aanvaardbare prijs.

Maar zoals bekend loopt het bezoekersaantal jaar na jaar terug, en dat heeft vooral te maken met de oprukkende islamisering. Honderden allochtonen palmen bij goed weer met hun gebruikelijke arrogantie en overlastgedrag de zonneweide en het strand in, en voor veel Vlamingen is het besluit dan duidelijk: wegwezen hier.

Uit gegevens die ik opvroeg bij het OCMW blijkt nu dat SP.a en CD&V gratis jaarabonnementen op De Ster uitdelen aan OCMW-steuntrekkers. En vermits meer dan 50% van die steuntrekkers allochtoon zijn, laat het gevolg zich raden: van de zowat 150 gezinsabonnementen gaan er maar liefst 105 naar allochtone gezinnen, van de 72 individuele abonnementen nog eens 35 naar allochtonen. Aan 4 personen per gezin betekent dit, dat het OCMW er dus met uw belastinggeld voor zorgt, dat naar schatting 500 allochtonen elke dag volkomen gratis het domein kunnen inwandelen! En zo worden de problemen met allochtonen in recreatiepark De Ster dus door de overheid niet bestreden, maar zélf georganiseerd. Kostprijs voor de belastingbetaler: bijna 7000 euro per jaar. Dank u, SP.a en CD&V!

www.verreycken.net

16:27 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Mo Geef ocmw-klanten die Mohammed heten een gratis abonnement op een recreatiepark in eigen land! Zodat ze niet aan vrouwelijke verleiding blootgesteld worden! Wat een onvergeeflijke provocatie van onze ocmw's! Ginds kunnen ze zich dan op 'Men only' stranden uitleven, is tevens bevorderlijk voor de door links zo geprezen stijging vd homosexualiteit!

Gepost door: Wannes | 03-06-09

een niet doordachte.... uitspraak van onze VLD broeder...Ik heb momenteel ook een bruine huidskleur ! De partij van de meest vredelievenden hebben onze "spikspinternieuwe Belgen" weer een stapje vooruit geholpen...nu nog de naam veranderen van rode ster in "halve maan"... prikkeldraad rond het domein met wachttorens om die smerige racisten buiten te houden ,dan kunnen onze moslima's zich volop uitleven met hun burkini's, zonder de angst om besprongen te worden door een "heetgelopen" ongelovige.....inplaatst van creme-glace karrekes ... een stand voor de verkoop van "knipmessen" om de eer te verdedigen moest er toch een infiltrant "blanke" die te dicht het appart zwembad voor de vrouwelijke kansarmen benaderde en zijn geile blikken heeft doen glijden over hun lichamen.

Maar wat gaan ,onze rood groene partijen voor de gelijkheid van iedereen ! met hun Damiaan praktijken nu doen, met het stijgend aantal homo's , ook een met prikkeldraad beschermd recreatie gebied,misschien ook eentje voor VB symphatisanten en leden ...misschien weet "Jef" het antwoord !!!

alhoewel Moslima's hoeven toch niets te vrezen van "homo's" ...van mij trouwens ook niet ,ik hou niet van vrouwen gehuld in "ruimtevaartpakken" sommige socialisten vinden dat "schoon" die richten zelfs modeshow's in ... om de integratie te bevorderen natuurlijk.

Gepost door: Rene | 04-06-09

advertentie !! Kameraden ,wees op uw hoede voor de verkiezingen !!...steun geen racisten ! maar een "menslievende" partij ,die begrip toont de kansarme medemens,haal alle sukkelaars en Islamieten binnen de veilige grenzen van Belgie,wees verdraagzaam voor een andere cultuur en religie trouwens verandering van spijs doet eten.....Laten wij onze maatschappij "verrijken" door diegenen die niks hebben.....STEM SOCIALIST....Gennez ,Janssens ,domkoppen slimmerikken ...het speelt geen rol , als het maar een rode weldoener is ....STEM SOCIALIST help het land mee naar de kl......en wordt opnieuw een verworpene der aarde....

Gepost door: Rene | 04-06-09

Een dagje ontspanning... Enkele jaren geleden werd het openluchtzwembad van Brasschaat gesloten wegens overlast. Politieagenten moesten elke dag stapels PV's opstellen. Fietsen en portefeuilles werden gestolen. Meisjes werden lastig gevallen door geile moezelmannetjes en als haar Vlaamse vriend tussenbeide kwam, werd die prompt in elkaar getrapt. De Plage op Linkeroever, De Ster in Sint-Niklaas, Domein Hofstade bij Mechelen of De Lilse Bergen lopen 's zomers vol heetgebakerde luidruchtige relschoppertjes, die loeihard voetballen trappen naar mensen die liggen te zonnen of kindertjes die aan't spelen zijn. Wie er komt voor een dagje ontspanning, wordt weggepest met luidruchtig haantjesgedrag, eindeloos gebekvecht en arabische of turkse "muziek". "U moet verdraagzaam zijn", krijgt men te horen Caroline Geney-afkooksels. "Ze voetballen toch maar?" of "Ze spelen wat muziek." Mensen rijden kilometers ver, om weg van de multicultuur, ergens in een boerendorpje ontspanning te vinden, zonder moslims die de sfeer verkankeren. Zulke zeldzame plaatsen worden angstvallig geheim gehouden tussen vrienden en kenissen, maar meestal duurt het niet lang voor Abdel en Karim hun "privé-paradijsje" ontdekken. Het wordt steeds moeilijker om als Vlaming in eigen land te genieten van het weinige ongerept Vlaanderen dat ons nog rest. De opgedrongen "multicultuur" rukt op als een soort sprinkhanenplaag. De multicultuur, die overigens geen multiculuur is, maar een invasie van slechts één volk.

Een fictief voorbeeld van echte multiculturaliteit:

Oekraïnse jongeren protesteerden vandaag op de Groenplaats in Antwerpen tegen de beslissing van Rusland om de gasleidingen af te sluiten. Ze werden daardoor bijgestaan door Polen en Estlanders. De betoging liep uit de hand toen enkele heethoofden autoruiten en bushaltes bekogelden met stenen. Ze riepen "Hoofd eraf van Bolsjewiki" en "Leve Zeljonija" en trokken daarna naar de Van Arteveldestraat waarbij enkele communistische Chinezen werden geslagen en geschopt. Er werden 30 manifestanten opgepakt, 4 van hen zijn aangehouden.
Schepen voor cultuur, Philip Heylen, was vandaag op bezoek bij de Peruviaanse gemeenschap voor de officiële aanvang van het stratenfeest in de Peruviaanse wijk. Hoogtepunt was het optreden van de meidengroep Bajo Las Estrellas. Hiermee kreeg de eerste dag van de zomer alvast een warme start.
De Ijslandse premier Jóhanna Sigurðardóttir, bezocht gisteren ons land. Ze was hier in het kader van verwestering van namen in West-Europa. In de Koningin Elisabethzaal, pleitte ze voor de herinvoering van patroniemen en riep alle ijslanders op om het post-Napoleonistische naamstelsel te verwerpen om zo het Ijslandse systeem, dominant te maken in Europa. Ze werd hierin bijgestaan door de Noorse gemeenschap.
De Balinese vrouw die afgelopen woensdag werd neergestoken, is vandaag bezweken aan haar verwondingen. De vrouw werd woensdagnamiddag verkracht en neergestoken. De dader een Hindoe, eveneens van Balinese afkomst heeft bekend en verklaard dat hij het niet kon verdragen dat de vrouw een hoofddoek droeg. Hij moet maandag voor de raadkamer verschijnen.

Zoals u ziet worden we voor achterlijk gehouden en bedrogen door onze regering. De invasie van de islam en de unicultuur die zij multicultuur noemen is niets meer dan boerenbedrog. Daarom zeg ik:

[b]Multicul = Flauwekul²[/b]

Gepost door: p0p4rt | 04-06-09

Correctie : Geney moest zijn Gennez

Gepost door: p0p4rt | 04-06-09

inderdaad we worden achterlijk gehouden en bedrogen,bij "een" bepaalde partij gaat dat iets moeilijker,vandaar de politiek correcte "haat"...omdat ...wij zijn geen onozelaars !!!

Gepost door: Rene | 04-06-09

De oplossing ! de enigste plaats die kan gebruikt worden als recreatie-zone voor de "ettertjes" spruitjes en oogappeltjes van pa en ma Mohammed is "de hooge Meay" en na een serieuse regenbui zijn daar diverse zwemgelegenheden te vinden.

Gepost door: Rene | 05-06-09

De commentaren zijn gesloten.