03-06-09

Hans Verreyt

Nu we in rechte lijn naar de verkiezingen op 7 juni afstevenen, zou ik toch graag ook nog uw aandacht (en uw stem) willen vragen voor enkele personen die het volgens mij toch echt verdienen.

Uiteraard heb je onze Antwerpse kopstukken, zoals Filip Dewinter en zeker ook Jan Penris, maar er zijn kandidaten die minder opvallen op de lijst. Bescheiden, maar zeer intelligente kandidaten.
Een beloftevolle jonge politicus die ik hier graag even onder de aandacht wil brengen is Hans Verreyt. Vergeet hem niet op 7 juni!!

a3-2009-kl

17:01 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Bolleke Als ik hem tegenkom zal ik zijn bolleke zwartmaken...

Ondertussen in Holland:

PVV populair bij scholierenverkiezingen


AMSTERDAM - Bij de scholierenverkiezingen voor het Europees parlement is de PVV als grootste partij uit de bus gekomen. De partij van Geert Wilders kreeg 19,2 procent van de stemmen. De PvdA eindige met 18,6 procent tweede. De VVD en het CDA werden derde en vierde. Het Instituut voor Publiek en Politiek organiseerde de scholierverkiezing.

Aan de verkiezingen deden dinsdag en woensdag via een computer bijna 15.000 scholieren mee, verspreid over ruim 140 scholen.

De uitslag is volgens het IPP een goede graadmeter voor de uitslag van de echte verkiezingen van donderdag. De scholierenverkiezingen zijn er sinds 1963.

Gepost door: Wannes | 03-06-09

Tent toer Gisterenavond, werden in de tent aan de Rijnkaai meerdere goede kandidaten voorgesteld. Het ziet er goed uit voor het Vlaams Belang in Antwerpen. Ik hoop dat de rest van Vlaanderen er ook zo over denkt.
Het was een fijne avond in elk geval...

Gepost door: p0p4rt | 04-06-09

't Was leuk gisteravond. Jammer dat ik niet wist wie je was.

Of ken ik je misschien toch?

Gepost door: Janice | 04-06-09

Actualiteit Mister M, extreem-rechts en het leven van een Vlaming dat niets waard is
Gepost door Hans van de Welle op 04-06-2009

We lezen vandaag in De Pravda-Le Matin, ook bekend onder de naam De Morgen, dat In de ochtend van 19 februari 1982 in een woning in de Herdersliedstraat in Anderlecht de gruwelijk toegetakelde lijken ontdekt werden van Alfons Vandermeulen en zijn vriendin. Beiden waren in het hoofd geschoten en daarna de keel overgesneden. Het gerecht ‘zou’ voor een raadsel hebben gestaan. Het koppel leidde immers een rustig leventje en had geen andere vijanden dan die welke hen als vijanden hadden uitgekozen zonder dat ze het wisten. Onderzoek wees namelijk pas enkele jaren later uit dat ze als proefkonijnen waren vermoord door leden van de fascistoïde groep Westland New Post (WNP). Het typeert De Pravda-Le Matin, dat ze de slachtoffers als ‘willekeurig gekozen’ omschrijven: het gaat immers niet om allochtonen of Franstaligen, maar om Vlamingen. Die gangsters zijn nu ook niet gek: ze weten goed genoeg aan wie ze mogen raken en aan wie niet. Wie als Vlaming in Anderlecht heeft gewoond, kent het parti-pris van de francofonie én van de flikken en rechters, Vlaams of niet, die nooit een hand in het vuur zullen steken voor ‘eigen volk’, en braaf de oekazes van de francofone bazen volgen. Er is van willekeur dus geen sprake.

De moord was uitgevoerd bij wijze van oefening, waarbij de zich nergens van bewuste Vandermeulen de rol vervulde van een te elimineren KGB-spion! Lammers doet geen moeite om te ontkennen dat hij wel degelijk betrokken was bij die dubbele moord in Anderlecht: “Dat was een praktische oefening!” Hij zou van mening zijn geweest, aldus het artikel in De Pravda-Le Matin, dat het land in staat van oorlog verkeerde met de Russen en dat het WNP fungeerde als geheime knokploeg van het establishment.

Lammers is er ondertussen toe omgekocht, en het moet strategisch goed net voor de verkiezingen enige aandacht krijgen, om te beweren dat het WNP in 1981 op het punt stond om toenmalig PS-minister van Justitie, Philippe Moureaux (de man die de CD&V-voorzitster recent via de media liet weten dat zijn soort geen “enfants de choeur” is en dus best naast types als Lammers mag staan) te vermoorden: “Gelukkig verloren de socialisten de verkiezingen en kwam de liberaal Jean Gol in zijn plaats, anders was hij ongetwijfeld vermoord geweest.” Het is interessant vast te stellen dat Lammers en zijn extreemrechtse club géén racisten waren: Gol is immers een Jood. Dat verklaart misschien waarom mijn judéo-Latijnse 'vriend' Mario S. eertijds nogal laatdunkend op Vlaams uiterst-rechts neerkeek, omdat het maar mietjes zijn vergeleken bij Franstalig extreem-rechts.

Gepost door: Basilius van Zeverkonten-de Pravda | 04-06-09

Straf verhaal.

Uiteraard is Franstalig extreem-rechts niet te vergelijken met 'Vlaams-rechts'.
Ik denk dat ze hier niet eens weten wat 'extreem-rechts' echt is.

Gepost door: Janice | 04-06-09

De commentaren zijn gesloten.