05-06-09

Plakken en overplakken.

Nu de campagneperiode bijna ten einde loopt worden ook de laatste affiches geplakt. Die van mij worden er in oud-Borgerhout sneller afgerukt dan ze geplakt worden. Maar ook voor andere kandidaten van de verschillende partijen is er weinig respect.
Worden ze er niet afgetrokken, dan worden ze beklad met allerlei tekeningen, schunnige opmerkingen vol taalfouten, rode neuzen of overplakt door affiches van andere partijen met meer zuiders ogende kandidaten.

In Sint-Niklaas, waar Willockx de plak zwaait is het zoniet nog erger.. Daar moeten de kandidaten hun affiches gaan afgeven op het gemeentebestuur die zelf een plakploeg heeft. Geen enkele kandidaat mag er zelf gaan plakken. Met als gevolg, en naar aloude socialistische gewoonte, ze de democratie weer eens flink aan hun laars lappen en enkel kandidaten hebben geplakt van partijen die hun ‘aanstaan’. En uiteraard liefst zo links mogelijk!


Gisteren liep ik over het Laar in Borgerhout en enkele ‘jongeren’ waren daar aan het voetballen. De goal was een grote affiche van Kris Peeters vlak naast de kerk en bij elk doel riep diegene die scoorde; “Hier, pak aan kris Peeters, recht op je smoel”, of “Hier, baf, je verdient niet beter” (de meest schunnige laat ik achterwege). Het was net alsof ze begrepen dat Kris Peeters Vlaanderen in de steek heeft gelaten, maar ik vrees dat het eerder was, omdat het de enige ‘witte smoel’ was die er tussen hing. Ter afwisseling namen ze daarna de kerkdeur als doel. Stel je eens voor dat onze jongeren hetzelfde zouden doen tegen een moskeedeur?

In ieder geval heb ik het plakken daar opgegeven, dat wil echter niet zeggen dat ik, ondanks de doodsbedreigingen die ik soms krijg, onze bevolking die daar woont opgeef, ik zal hun belangen blijven verdedigen want het is echt meer dan nodig dat er ook iemand zijn nek uitsteekt voor hen, de oude Borgerhoutenaars, die in hun eigen gemeente (district) niets meer te vertellen hebben en bang zijn om na het vallen van de duisternis nog buiten te komen.

12:28 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Wat oude flessen verbrijzelen, mengen met de behangerslijm en over de affiches een dikke laag smeren. Het zal rap gedaan zijn met affiches aftrekken. (methode is helaas niet zo effectief tegen overplakken...)

Gepost door: Antichrist | 05-06-09

-10%! De zoveelste opiniepeiling ziet er weer niet goed uit: nog amper 14% of -10%. En Wilders heeft het, ondanks alle euforie, ook minder gedaan dan de peilingen, die de PVV de grootste partij maakten. Benieuwd voor de BNP in de UK.

Gepost door: Wannes | 05-06-09

Over het plakken! Affiches kosten veel geld, ze plakken om ze te laten afscheuren is zonde!
Daarom in het vervolg beter: minder affiches! Meer foldertjres of strooibrieven.

LATEN WE MONDELING MEER RECLAME MAKEN!
JANICE, u krijgt alleszins mijn stem. Een volmacht heb ik deze keer niet, de persoon voor wie ik mocht gaan stemmen is jammer genoeg overleden.
MAAR IK GELOOF NOG IN HET GEZOND VERSTAND, als dieven en leugenaars het mogen komen uitleggen en "gepamperd" worden op tv: dan weten we het toch wel!
GEEN STEM VOOR DEZE DAMES EN HEREN!
Ook niet als zij met plezier vreemden op hun lijsten zetten, zij mogen dat doen, maar die lijst gaan we dan voorbij.

HET IS ZO KLAAR ALS EEN KLONTJE:
op 7 juni is het al 7 wat de klok slaat!
EN NU MAAR HOPEN DAT AL DIE DUISTERE VOORSPELLINGEN (of waren het wensen?) NIET UITKOMEN!

7
7
7
7

DUIDELIJK GENOEG!

Gepost door: André | 05-06-09

opvoeding- Nihil inderdaad dat zouden onze "jongeren" eens moeten proberen de ingang van een moskee gebruiken als "goal" Ik heb "jaren" een bijverdienste gehad bij begrafenisondernemingen Bij de meeste uitvaarten die gehouden werden op "het Laar" werd soms noodgedwongen een manneke meer aangeworven om tijdens de "offergang" buiten toezicht te houden ....onze bruine "jongeling" broeders kropen soms in de lijkwagen of erop . Ze hebben respect voor "niks" of "niemand" ze zijn arrogant met groot bakkes,gewelddadig achterlijk en klitten aaneen zoals smerige haren ...dat is juist hun sterkte,want individueel hebben ze totaal niks te betekenen....Maar ge kunt ze niet alles in de schoenen schuiven, het overgrote deel van deze "nieuwebelgjongeren" hebben nooit een "opvoeding" gekregen en daar zijn Ma en Pa Mohamed + hun talrijke neven nichten en noem maar op, mede verantwoordelijk voor. Iedere mens is het product van zijn omgeving en opvoeding ,dat is nu het verschil tussen een "beschaafde" maatschappij en een "primitieve" en zolang onze politieke "evennaastenliefhebbers" niet begrijpen dat ge een "wilde zonder opvoeding" niet kunt laten samenleven met een " beschaafde met respect "door" opvoeding" zal het alleen maar erger worden.Ik hoop daarom dat VB en rechts in't algemeen ,in heel Europa de groots mogelijke overwinning behaald en ons kunnen wapenen tegen de parasieten... en arrogante moslims,hun duidelijk maken dat wij geen arabieren zijn ,wat zij kunnen en mogen binnen de grensen die "WIJ" aanduiden...idem zoals "WIJ" ons zouden moeten aanpassen als we zouden leven in hun landen ... gaan schotten tegen de poorten van een moskee is daar niet bij.

Is dat "racistische taal "Jef" ze "wilden" noemen? (heb jij misschien een andere naam)
Als jij een vriend kiest...wie ga je kiezen ? iemand die je ook respecteerd of iemand die naar je spuwt omdat je "varkensvlees" eet,of een pintje drinkt...en dat bedoeld VB nu met "eigen volk eerst" mag dat niet? Wat doet De Gucht ?die gaat nog verder... "eigen famillie eerst" en zijn zoontje die amper alleen kan gaan pissen werd plots "senator" wat is het verschil ?
Het spijtige is...en dat meen ik oprecht !! de Tof-O-tonen worden over dezelfde kam geschoren als de Primair-O-tonen...

Gepost door: Rene | 05-06-09

"Ter afwisseling namen ze daarna de kerkdeur als doel." Dit geloof ik niet. Ik heb zelf veel straatvoetbal gespeeld, u waarschijnlijk niet, maar NOOIT hebben wij "ter afwisseling" eens veranderd van doel. iemand die voetbalt weet waarover ik spreek.
Het komt u gewoon goed uit om dit te zeggen.
Typische VB manipulatie noem ik dat, het is niet te controleren dus u zegt maar wat...

Gepost door: jef | 06-06-09

Beste Janice,

Zo slecht ziet u er echt niet uit, om overplakt of afgescheurd te worden. Weet u wat: stuur er mij een op en 'k zal uw affiche in mijn slaapkamer ophangen. Daar hangt ze veilig en wel, wees daar maar zeker van!

Gepost door: Pol | 06-06-09

Met de beste.... wil van de wereld, maar toch KAN ik niet voor U stemmen,lieve Janice...Daarom doe ik het maar op een àndere manier: stemmen voor Uw West-Vlaamse ideologiegenoten.
"Dit is ONS land" en "Eigen volk EERST"
Succes !!!

Gepost door: Victor Van Vosselaer | 07-06-09

Pol, ik heb nog affiches over, dus...

Victor, ik vind het ook jammer. Maar je stemt in ieder geval voor de goeie partij, da's ook al iets, he?

En Jef, nee ik heb inderdaad nooit straatvoetbal gespeeld, maar ik kan je verzekeren dat het waar is wat ik hier schreef. De kerkdeur was de goal. Als je het niet gelooft, nodig ik je uit eens met mij samen een uitstapje te maken in Borgerhout. Ik beloof je dat ik je niet zal bijten...

Gepost door: Janice | 07-06-09

"JEF" je hebt gelijk !! inderdaad Jef...das allemaal verzonnen ,iemand die zo veel straatvoetbal speelde , misschien nog actief is ,zal het toch wel beter weten zekers....van die begrafenissen op het Laar, das natuurlijk ook fantasie...Wij zijn VB-ers en kunnen die kansarmen gewoon niet rieken noch zien,zomaar zonder dat er redenen voor zijn....
Ik heb drie jaar als politie-inspecteur PV-kes opgesteld,klachtjes opgenomen ,de kantschriften van de procureur behandeld op het politiebureel van de Mareestraat te Borgerhout. Nooit waren er klachten of opmerkingen tegen onze kansarme jongeren...in het straatbeeld vielen ze gewoon niet op,behalve als ze oudjes de straat hielpen oversteken of als ze in groep een vriendelijke goede dag toewuifde. Die moord onlangs in de Kattenberg,hoe durven ze !! pure haatspuierij van het VB en dan nog een herdenking houden dat was gewoon verkiezingspropaganda...schandalig he Jef...""een bevolkingsgroep opzetten tegen een andere"""..wat gebeurde er ""echt"" in de Kattenberg !!! beste Jef....een oudje werd onpasselijk in zijn hal,toen hij op straat wilde komen ,twee symphatieke "jongeren" snelden ter hulp!!gedreven door hun burgerzin en liefde voor hun medemens..
Voila Jef...je zult je zeker beter voelen ,nu je de waarheid kent ...al die mooie exotische bruin getinte "jongeren" zijn een voorbeeld voor al het goede,iedereen loopt over van liefde voor deze kansarmen...behalve VB natuurlijk ...foei VB

Gepost door: Rene | 07-06-09

De commentaren zijn gesloten.