09-06-09

Bedankt kiezers

Ik zou graag alle mensen van harte willen bedanken die voor onze partij gestemd hebben.

En denk eraan...wat ze ook mogen zeggen:

durban1

17:42 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

... ... en het Vlaamse Belang heeft ook zeker niet verloren.

Gepost door: .... | 09-06-09

Wij zouden U moeten bedanken Omdat U de ogen opentrekt, en dat de anderen hun ware aard moeten laten zien .
Spijtig van de soms oedkope en extreme uitlatingen .
Maar al bij al, moet er van alles zijn om een democratie te kunnen zijn .

Gepost door: Siberx | 09-06-09

Malta De Sossen zijn niet overal dezelfde moslimaanbidders. Op Malta bv nemen ze zelfs anti-immigratiestandpunten in:

"...proposing not to respect Malta’s international obligations to rescue migrants in the high seas if the country is deemed to be “full up”..." (maltatoday.com)

Vandaar ook dat de maltese sossen een goede beurt hebben gemaakt.


Een mooi overzicht over de afgang van links in Europa op:

Gepost door: Wannes | 09-06-09

Het had nochtans mooi kunnen zijn Mochten NVA en LDD hun trots en hun EGO's opzij hebben gezet en met samen met het VB naar de verkiezingen gegaan zijn, dan zouden ze vandaag 36% van de stemmen gehaald hebben. Dit zou rechts in vlaanderen incontournable gemaakt hebben. Maar volgens mij zijn zowel LDD als NVA in de Belgische val getrapt. Hopelijk gaan hun ogen snel open en vervallen maken zij niet dezelfde fout in 2011.

Gepost door: Roland | 10-06-09

Het lag zeker niet aan jou Janice Oproepen tot geweld is misschien niet de juiste reactie, maar niemand kan ontkennen dat de haat tegenover Vlaams nationalisten met de dag erger wordt. Wij werden door zij, die menen de waarheid in pacht te hebben, vogelvrij verklaard. En hoe kan men iemand schaakmat zetten vandaag de dag? Nazificeer hem, maar er een racist van, want dat zijn de twee grote toverwoorden om iemand uit te schakelen wanneer ze op politiek vlak gevaarlijk worden voor de Belgische Staat.

Het gegeven werd trouwens niet hier uitgevonden, hoor! Maar in Canada, waar een liberale politicus de ideale manier vond om zijn opponenten uit te schakelen.

Willy Van Walleghem (NV-A) doet nogal neerbuigend tegenover diegenen die volgens hem en zijn partij aan de zijlijn staan te roepen, en hij schuwt de clichétermen niet, ook al gebruikt hij geleerde woorden om aan te tonen dat de Vlaams Belangers toch allemaal ‘domme kloten’ zijn. Dommeriken, ongeschoolden…ach, misschien heeft hij wel gelijk, we zijn misschien dom om te blijven vechten voor een ideaal. Misschien is het daarom dat NV-A de linkse kant helpt om de ‘Vlaamse (ongeschoolde) broeders’ aan de zijlijn achter het ‘cordon’ te houden?

Als er hem zoveel gelegen is aan een autonoom bestuur in Vlaanderen, dan moet hij het Vlaams Belang niet in de vergeetput dumpen waar links en Franstalig België hen liefst wil hebben zodat ze zelf aan de macht kunnen blijven, ze moeten niet meewerken aan de hetze met het huidige establishment, maar ze moeten met alle middelen proberen om tot een samenwerking te komen en het doel te bereiken die we beiden voor ogen hebben.

Uiteindelijk is het zo, en moet men toegeven dat het waar is, het Vlaams Belang heeft nog over geen ergere dingen bericht dan wat iedereen kan zien en vaststellen. Ook geen ergere dingen heeft gezegd dan wat anderen en eerdere politici al hebben gezegd, (o.a. Tobback zoals iemand hier al eerder in een reactie schreef).

Ik geef hier een samenvatting:

"Zou het onredelijk zijn te suggereren dat men de Belgische ontwikkelingshulp… zou beperken? De vrijgekomen bedragen zouden kunnen dienen voor de opleiding van migranten die men dan kan terugsturen naar hun land van herkomst om er hun volk te helpen. (…) Zou die terugkeer verplicht zijn? (…) Ja. We moeten wel een verbintenis aangaan dat we die mensen gedurende een bepaalde tijd zullen opleiden."
(PSC'er Paul Vanden Boeynants, Le Soir 24 september 1992)

"Er kan in Brussel geen plaats zijn voor integristen of criminele vreemdelingen." Verder pleit Chabert voor de uitwijzing van vreemdelingen die een strafblad hebben.
(Chabert, De Zevende Dag, 25 juni 1989.)

"Verdraagzaamheid moet van twee kanten komen. De migranten moeten zich aanpassen en wie dat niet kan of wil moet het land verlaten."
(VLD'er Ward Beysen, verkiezingscongres te Gent, 27 oktober 1991)


"Mijn gemeente heeft al genoeg problemen met de al aanwezige vreemdelingen, zodat er niet nog eens zoveel moeten bijkomen."
(PS'er Philippe Moureaux in De Morgen, 16 mei 1992)

"Hier gaat het om iemand die zich doelbewust - en vaak tegen grof geld - valse documenten aanschaft waarmee hij het land kan binnenkomen en de autoriteiten kan oplichten. Die mensen beroven de gemeenschap in de volle zin van het woord. Of dat nu door het opstrijken van kinderbijslag of OCMW-steun is."
(PRL'er Willem Draps over illegalen, De Morgen 8 augustus 1991)

Weet u, meneer Van Walleghem, uiteindelijk zal er voor Vlaams Nationalisten geen andere optie meer overblijven dan op te staan om onze rechten te verdedigen of het land te verlaten.
De laatste optie is helaas één die al door velen werd gekozen en één waar ik na al de doodsbedreigingen, de vernederingen, de laster en de scheldwoorden aan mijn adres ook meer en meer begin aan te denken.
#5 Janice Laureyssens (Webpagina) aan 21-04-2008 12:47 (Beantwoorden)

Gepost door: stradi | 10-06-09

75.000 voorkeurstemmen voor Janice ,dat is een minimum Het is gewoon een beetje afwachten tot er een cordonneke komt ,rond het gezond verstand van De Decker en Bart de Wever...als zij te "Vlaams" worden liggen zij eruit....

Wie ben ik om te twijfelen aan de oprechtheid de eerlijkheid van onze grote politieke leiders en hun partijen die "hun" standpunten verdedigen ,naar het "schijnt" doen zij er alles aan om de levenskwaliteiten van de kiezer te verbeteren......
Maar, waar ik ... met al mijn goede wil...geen antwoord op kan vinden en volgens mij ook de grootste politicologen,de analysten ,de geleerde bollen enz is het feit dat die JJ De Gucht meer dan 50.000 "voorkeurstemmen" haalt ?? zoiets moet je toch "verdienen" Met mijn becijferde analyse kwam ik op ongeveer een 15 tal voorkeuren een nonkel,een neef een lief een paar tantes maar neeje "meer dan 50.000 !!!! zo groot kan zijn familiekring toch niet zijn....
Hetzelfde met die Daerden,de grootste "zatlap" van Walonie, die barst uiteen van "voorkeur" stemmen ,zijn er dan zoveel alcoholiekers in La Walonie ??
Fien Moermans ... meer dan 25.000 ... hoe kan dat nu ??? ze is moeten opstappen ,iedereen weet waarom....zijn er dan zoveel fraudeurs in Vlaanderen,tenslotte soort zoekt soort....
50.000+25000= maakt 75.000 voorkeurstemmen voor Janice.... dat zou aanvaarbaar zijn ,want zij "doet" er iets voor

Gepost door: Rene | 10-06-09

Quae volumus credimus libenter Hoe geen racist? [meer] Ben je dan van je paard gevallen soms?

[b]Quae volumus credimus libenter[/b]

'Wat wij willen, geloven we graag' (= de wens is de moeder van de gedachte)

Gepost door: Brabosh | 10-06-09

Brabosh, jullie verwarren maar al te graag 'racisme' met anti-islamisme omdat het jullie gewoon goed uitkomt.

Ik heb weinig zin om het nog eens voor honderdelvendertigste keer uit te leggen, want je weet het verdomd goed genoeg.

Gepost door: Janice | 10-06-09

Enne Brabosh, ook die site met Latijnse spreuken gevonden? Klinkt wat 'geleerder' zeker?

Gepost door: Janice | 10-06-09

Worst NVA en LDD gaan nooit samengaan met het VB, het vloekt gewoon. Beide zijn linkse partijen, moslimvereerders zoals alle andere, LDD heeft slechts tijdelijk zijn eis tot toetreding van Turkije laten vallen. Verder pleit hij ervoor dat alle asielaanvragen die langer dan een jaar aanslepen, automatisch... goedgekeurd worden. Iedereen dus. Wat een platte westvlaamse commercant is dat toch, want alleen om de lage lonen is het hem te doen. JMDD voorbij een berg geld loodsen is moeilijker dan een hond voorbij een worst.

Gepost door: Wannes | 10-06-09

Bart DW in't latijns @Janice: "Enne Brabosh, ook die site met Latijnse spreuken gevonden?"

Nee, dat heb ik van Bart De Wever, je kent 'm wel 'de man die afgelopen zondag het Vlaams Nationalisme terug een democratisch gezicht gaf', dixit PJ ;)

Gepost door: Brabosh | 10-06-09

Dixit PJ, die het maar met de helft van de stemmen moest stellen dan zijn vriend Filip Dewinter. Dat manneke kan duidelijk niet tegen zijn verlies, hé!

Gepost door: Janice | 10-06-09

De commentaren zijn gesloten.