10-06-09

In Brussel is het al zover.

thumb_act_20090609hoofddoek


Zoals bekend, deden de traditionele partijen de voorbije verkiezingen hun uiterste best om allochtone zieltjes te winnen. In Brussel, waar bijna de helft van de kiezers van allochtone afkomst is, manifesteerde dit fenomeen zich het scherpst. Op de cdH-lijst stonden maar liefst 32 kandidaten van allochtone origine, waarmee ze zelfs de Parti Socialiste voorbijstak.

Eén van die ‘christendemocratische’ kandidaten luistert naar de naam Mahinur Özdemir. Het Laatste Nieuws herinnerde er gisteren aan dat de 28-jarige vrouw van Turkse afkomst tijdens de campagne bekendheid verwierf toen haar partij de kiesfolders aanpaste, zodat haar hoofddoek nog amper te zien was. Zij reageerde ‘gekwetst’, maar het cdH waste de handen in onschuld en hield vol dat de opdracht was uitbesteed. Hoe dan ook: het incident leverde Özdemir heel wat sympathiestemmen op van de islamitische gemeenschap in Brussel. Ze raakte immers verkozen van op een onverkiesbaar geachte 21ste plaats.

Het kersverse ‘christendemocratische’ parlementslid heeft ondertussen al aangekondigd straks in het parlement te zullen zetelen mét hoofddoek, waarmee zij meteen voor een unicum zou zorgen in de parlementaire geschiedenis van dit land.


imagex294x210

Brussel - De Schaarbeekse Mahinur Özdemir (CDH) is het eerste Belgische verkozen parlementslid dat een hoofddoek draagt. Ze behaalde haar zetel in het Brussels Parlement met 2.851 voorkeursstemmen.
Bron en foto: Brusselsnieuws

12:17 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

De H van Humaniste Verplicht worden om een hoofddoek te dragen was heel humaan van de profeet...

Gepost door: Patrick | 10-06-09

verandering stem-regels. Volgens mij moet men de kopstem afschaffen. Vele partijen zetten de obligate moslims onderaan hun lijst om de nodige allochtone stemmen te behalen. Dit maakt dan dat zetels die behaald werden door autochtone kopstemmen ingevuld worden door allochone voorkeurstemmen. Dit gebeurde bij de gemeenteverkiezingen in Antwerpen waar àlle (-1) allochtone kandidaten van àlle partijen verkozen werden en in de gemeenteraad zitten. Het is heel eenvoudig: àlle allochtonen stemmen gewoon om àl hun eigen-volk-eerst kandidaten, terwijl autochtonen hun stemmen volop verdelen over een veel groter aanbod kandidaten + kopstemmen.

Wat ook moet veranderd worden is dat een voorkeurstem slechts geldt voor één stem, en niet zoals nu als volwaardige voorkeurstem. Zo kan een lijst met 1000 stemmen, wel desnoods 10.000 voorkeurstemmen hebben als iedere stemmer 10 voorkeurstemmen aantikt. Ook dat is iets wat in het voordeel van allochtonen is, waardoor iemand vanop de onverkiesbare 21ste plaats dankzij eigen-volk-dat-zoiets-wel-mag-zeggen, toch in het parlement terechtkomt. Mèt hoofddoek en al, terwijl ze in haar eigense Turkije daar nog niet mee binnen zou mogen in het parlement! Hoezo "EIGEN CULTUUR"???? over welke cultuur hebben ze het dan? de Iraanse?

Gepost door: Nele | 10-06-09

1 miljoen In een stad van 1 miljoen inwoners moet je niet eens 3000 voorkeurstemmen hebben om verkozen te worden? merkwaardig. Geen kopvodden in het parlement, op straat, in Belgie en in Europa. Meer moet dat niet zijn. Moslims streven naar een eigen staat, waar ze ook neerstrijken, zie de Filippijnen en Thailand momenteel. Of zie hun voorstel in NL om een aparte stad te bouwen naast Amsterdam, een soort Gaza aan de noordzee. We hebben het laatste nog niet gezien van die Neanderthalers.

Gepost door: Wannes | 10-06-09

vitamineD De duitsers gaan nog een stap verder in het obscene gatlikken van moslims. Het ministerie van volksgezondheid stelt vast dat moslima's steeds vaker te kampen hebben met vitamineD-tekorten in de huid tgv te weinig blootstelling aan zonlicht. Oplossing: aparte, gratis, zonnebanken voor moslima's! Alleen over of ze nu ook nog naar Mekka moeten worden gericht wordt nog volop gediscussieerd. Waar is het Herrenvolk gebleven?

Gepost door: Wannes | 10-06-09

Liever zij dan Tom Ik zie deze mevrouw liever de moslimgemeenschap vertegenwoordigen dan allerlei Vlaamse auteurkens die nooit één enkel deugdelijk gedicht of boek hebben geschreven (mensen herkennen hier Lanoye of Hemmerechts in), politici en intellectuelen, incluis niet zo heel erg geloofwaardige moslims als Tarik Fraihi. Dat zij boven een aantal mensen uitspringt die kennelijk minder de voorkeur meedragen van de kiezer en verkozen geraakt, wekt de indruk dat het systeem goed zit en democratisch is. Als te veel nobiljons op de lijsten van de CDh en het MR zouden zijn verkozen en géén moslims, zou ik ongerust zijn. De truc waarbij een Franstalige op een lijst van het Nederlandstalige kiescollege verkozen werd lijkt mij wel een stuk erger. Voor zover Vanhengel en Smet al niet met ons geld goochelen, kan die madame mee beslissen over hoe Vlaams geld besteed wordt aan ontvlaamsende maatregelen. Ik ben blij dat we eindelijk van een moslim moslimstandpunten te horen krijgen in plaats van La Tom Lanoye of van journalisten die van niets iets weten.

Gepost door: ziende mol | 10-06-09

DNDPVA onze toekomst een mol die denkt dat hij kan zien ! typisch voor die verdraagzame correcte partijtjes. Groen Rode mollen blijven blind,ze graven in het duister onder de grond gedreven door hun instincten, niet door hun verstand.
Onze blind-ziende mol zal blij zijn als hij de moslimstandpunten te horen krijgt,want die kent hij nog niet,ik kan ze even kort samenvatten dan kan hij al beginnen met blij te zijn...je kont de lucht ...in om Allah te eren in de moskee...doe je dat niet dan ben je een tweederangsburger een ongelovige , geen bier maar muntthee op straf van zweepslagen ,je vrouw verplichten tot het dragen van een "kopvod" anders is het een "hoer"...eigen moslims eerst en tenslotte aanpassen of opkrassen !!
Ik denk dat ik "ziende mol" nu echt heel gelukkig heb gemaakt..nog een beetje geduld en dan kun je militant worden van hun eigen moslimpartij...de DNDPVA (Dansen Naar De Pijpen Van Allah)

Gepost door: Rene | 11-06-09

een echte "billenkletser" Een Turkse """"______CHRISTEN_____DEMOCRATISCH"""" parlementslid met "HOOFDDOEK" dat is de mop van de eeuw
Dat is even belachelijk als zou de "Paus" een "bolhoed" dragen...

en onze Janssens maar zweten.slapenloze nachten,wroeging...angst voor het verlies van stemmetjes....omdat hij enkele 2 of 3 loketbediende van Islaarabischturksemaro afkomst verplichtte om hun "kopvod" af te leggen tijdens het werk........... binnenkort zitten ze in het parlement...Islamisering in Belgie ???? wie maakt je dat wijs,wat een onzin "zo sprak de mol in al zijn wijsheid" en hij graafde voort,diep onder de grond, zo blind als een mol !!!

Gepost door: Rene | 11-06-09

Raar maar waar.... een artikeltje uit een Vlaamse krant...""""Verschillende moslims gedood bij een aanslag"""" .Een moskee in het uiterste zuiden van Thailand werd het doelwit van gewapende mannen .Das natuurlijk niet plezant, noch goed te praten, maar het rare is ,nu er moslimslachtoffers vielen ! sijpelt het berichtje door,terwijl dagelijks op de Thaise TV beelden te zien zijn van Bhoedisten en Thaise soldaten die vermoord werden door onze vrienden de moslims.
Het uiterste zuiden van Thailand zit in de greep van de meest vredelievende godsdienst, ze willen zich afscheuren en een onafhankelijk moslimstaat uitroepen ... maar vermits ze daar niet kunnen profiteren van ocmw ,kindervergoeding ,leefloon steun... enz.. en bij gebrek aan grote verdraagzame en correcte leiders zoals een Thaise Mie Vogels of een Gennez zijn de moslims daar echt ambetant geworden...alhoewel... de Thaise overheid stelt zich zeer soepel op tegenover deze "kankergezwellen" In BKK zie je redelijk veel kopvodden rondlopen ,waar ik woon slechts zeer sporadisch (gelukkig).... moskeeeen ,geen probleem ,in de zeer knappe en uitermate moderne luchthaven te BKK zijn er meer moslim-gebedruimtes dan restaurants...Zelf ondervonden ge moogt niet zeggen dat moslims "bad people" zijn ! niet in't openbaar noch in familiekring ,ze fluisteren terug dat ik gelijk heb maar zoiets mag je niet zeggen....Maar Thailand laat niet met zijn sjokodijzen rammelen ,ze trekken een lijn ...tot daar en niet verder...luisteren,aanpassen en je mag blijven....want """"""DIT IS ONS LAND"""""" wat een verschil met die "broekscheiters" in Belgie en al die "mollen" die denken dat ze kunnen zien!

Gepost door: Rene | 11-06-09

tot slot beste ziende blinde mol..... "Ik zie deze "MEVROUW" liever ...enz enz

Ik zie geen MEVROUW ik zie enkel een "kopvod" niets aantrekkelijk ,het gelaat verpakt in een "paasei" elke lichaamswelving angstig verborgen ,van aan de nek tot de tenen....moet ik daar "MEVROUW" tegen zeggen ???? om nog te zwijgen over een "burka" waar je kunt raden... ,is het nu ne vent of een vrouw die daaronder steekt...zoiets MEVROUW ????? noemen ??? ...."""" kan deze "MADAME" mee beslissen over hoe ons Vlaams geld ...enz enz ....dat zal ze zonder twijfel doen !!! mee beslissen wat er met ons Vlaams geld moet gebeuren ...ten gunste van ....laat je fantasie de vrije loop beste mol ,eens kijken of je echt wel een beetje kan zien......eigen moslims eerst.... als je durft zeggen "eigen volk eerst" ben je een verwerpelijk rechtse onverdraagzame racist,die de bevolkingsgroepen tegen elkander opzet.
kruip in uw rood kot en laat ons gerust beste MolGepost door: Rene | 11-06-09

Rene, kalm aan jong! Straks krijg je nog een hartaanval.
Ik begrijp de reactie van 'ziende mol' maar al te goed. Het probleem is niet dat ze van vreemde origine is, het probleem is dat wanneer ze gaat zetelen met hoofddoek er geen scheiding van moskee en staat meer is.
Voor de rest volg ik hem helemaal.

Wat je schrijft over Bangkok is waar, ook over de nieuwe en prachtige luchthaven met de gebedsruimtes, maar ik zag tijdens het wachten op een vliegtuig voor Koh Samui dat die gebedsruimtes niet gebruikt werden om te bidden, maar vooral om samen met het eigen volk te slapen.

Het is zoals Roland hier al eerder schreef. Het geld voor de Westerse landen met hun torenhoge staatsschulden, komt van de oliedollars.
Daar staat een prijs tegenover. Dat is hetzelfde als vroeger toen de ongelovigen, 'de kafirs' geld moesten betalen om het beschermde statuut van dhimmie te krijgen.


Heeft iemand ooit de documentaire gezien over Thatcher die daar vanaf wou en hoe ze belangengroepen en milieuactivisten inschakelde om via de opwarming van de aarde de mensen te motiveren om op milieuvriendelijke energiebronnen over te schakelen?

Dat was zeer interessant, maar haar bedoeling was duidelijk, ze wou de macht die de Arabische wereld heeft gekregen over het Westen via de oliedollars doen keren.

Gepost door: Janice | 11-06-09

De commentaren zijn gesloten.