11-06-09

Eremoorden

Voor er nog kan gepraat worden over de toetreding van Turkije tot de EU, zou de EU beter eens een hartig woordje praten over de eremoorden en de behandeling van vrouwen in Turkije.

Er werd weer een jonge vrouw ontvoerd, zwaar gefolterd, haar armen en benen gebroken en daarna vermoord door de familie van de man waarmee ze weigerde te trouwen.
Waarom sluit Europa de ogen voor de onmenselijke behandelingen van vrouwen in Turkije (en andere moslimlanden)?

Ik protesteerde vroeger al tegen de toetreding van Spanje vanwege de stierengevechten, dus zal ik zeker blijven protesteren tegen de toetreding van moslimlanden die vrouwen nog steeds op beestachtige manieren behandelen en vermoorden.
Waar blijven trouwens die linkse ‘sociale’ stemmen? Gaan ze blijven volhouden dat iedereen recht heeft op zijn eigen cultuur, zonder één woord van afschuw of protest?


Lees HIER verder.

23:55 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Allah is groot ! maar in wat? smeerlapperij gebeurd overal ter wereld.Het groot verschil echter tussen de moslimwereld en het westen ,bij dergelijke weerzinwekkende feiten ,is dat zij de bescherming genieten van Allah en zijne geestige profeet.Dat religieus en achterlijk krapuul zit hier ook,imans ronselen voor hun strijd "jongeren" met de "juiste" opvoeding...kopvodden vertegenwoordigen en promoten diezelfde godsdienst in ons openbaar leven en zitten binnenkort in het parlement.Vormen van kritiek uiten staat gelijk aan racisme !
Ik lees regelmatig de side van AEL ...Nooit heb ik enige vorm van kritiek gelezen voor daden die blijkbaar normaal zijn bij moslims, maar die elke normaal vredelievende "mens" doet kotsen van weerzin. Ieder mens, elke partij die dergelijke cultuur ,religie , zijn aanhangers en meelopers ,steun geeft ,zijn medeplichtig aan die barbaarse wanpraktijken !! Dat is mijn grootste frustratie ,groen rode en dergelijke moraalridders noemen het verrijking , hebben zelfs symphatie voor landen waar die "snuisterijen" mogelijk zijn...want zoals je op dit blog regelmatig kunt lezen in de een of andere vorm "elke cultuur is evenwaardig"..

beseffen onze Islaaam broeders en zusters dan niet dat hunne "grote" profeet een ordinaire massamoordenaar was en kinderverkrachter !!!
Had Allah echt geen betere keus om zich te laten vertegenwoordigen ?
Wat soort van verrijking kun je verwachten van een volk dat dweept met een massamoordenaar

Gepost door: Rene | 12-06-09

Opvallende stilte ter linker zijde...

Gepost door: Janice | 12-06-09

Staat hier al opzij:

Today we have honor killings not just in Saudi Arabia and Pakistan, but in Germany, Scandinavia, Britain, Toronto, Dallas, and Buffalo. AND THEY BARELY RAISE AN EYEBROW...

Gepost door: Nobody | 12-06-09

haloooooo ! waar zitten jullie ? kom eens hier !!! Inderdaad geen enkele reactie van onze groen rode ridders ,kampioenen van de menselijkheid,de naastenliefde en verdraagzaamheid.Zij veroordelen wel het VB maar dergelijke berichtjes over foltering en moord op een onschuldig meisje die het aandurfde een knappe mooie Turkse "Tom Cruise" naar richting "exit" te sturen ....passen niet in hun sprookjesboek......Nobody ! je vergat ons land te vernoemen, die achterlijke import zit overal. Ik weet niet of die "ere" moorden rechtstreeks iets te maken hebben met hunne godsdienst,maar het zijn toch allemaal "koranneukers" die zich bedienen van dat soort folklore. Ze dragen "familie" eer hoog in hun vaandel,maar verlagen zich tot beestachtige achterlijke wilden...voor hun is dat waarschijnlijk "eervol".......Allee groentjes,roodjes waar zitten jullie ? kom eens uit dat donker hol gekropen,geen verstoppertje spelen als het onderwerp een beetje ambetant is en wat hinderlijk voor jullie gulle steun ter verrijking van onze cultuur !

Gepost door: Rene | 12-06-09

stilte ter linkerzijde? Ik zou zeer graag hebben dat u - Janice - ophoudt met het opstapelen van een reeks platvloerse veralgemeningen die het u weliswaar makkelijk maken om Goed en Kwaad uit elkaar te houden, maar die verder nergens op slaan.
1. Ik zou graag hebben dat u ophoudt met het verkondigen dat u - en bij uitbreiding uw partij - de enige verdedigers van de joden zouden zijn. Ik beschouw me als links, maar (overigens in tegenstelling tot veel van uw partijgenoten) ik walg van wat er met de joden gebeurd is tijdens de oorlog. Niet ik collaboreerde in de oorlog, zoals veel van uw partijgenoten. Niet ik verklikte joden, maar veel van uw (misschien inmiddels ex-) partijgenoten deden dat. Niet ik dweep met Hitler, de nieuwe orde, het zuivere ras enzovoort, maar veel van uw partijgenoten doen dat. Niet ik pleit voor revisionisme, maar enkele van uw partijgenoten zijn daar al voor veroordeeld. En toch is het niet omdat veel van uw partijgenoten regelrechte neonazi's zijn, dat ik u ook zo benoem. Ik zou graag hebben dat u ophoudt met iedereen die zich "links" noemt, ook meteen als antisemiet te beschouwen. En ik eis het recht op om af en toe een kritische noot te laten horen ten opzichte van het bovenmatige geweld dat de staat Israël geregeld gebruikt. En neen, dat wil niet zeggen dat ik tegen de joden ben. En neen, dat wil niet zeggen dat ik daardoor het geweld van de Palestijnen goedkeur. En neen, dat wil niet zeggen dat ik misdadige regimes als dat van Iran goed praat. Maar neen, dat wil ook niet zeggen dat mijn maag niet keert als ik op deze blog af en toe bijdragen of reacties lees die zo lijken weggeplukt te zijn uit nazi-geschriften, met dien verstande dat het woord “joden” hier wel vervangen werd door “allochtonen” of “moslims”.
2. Ik walg van wat kleine criminelen allemaal uitvreten in onze steden. Ik walg van de uitwassen van de islam. Ik walg van eremoorden, van geweld tegen vrouwen en van het indoctrineren van kinderen (wat dat laatste betreft: ik was ooit een week lang zeer dicht in de buurt van een VNJ-kamp, en qua indoctrinatie - onder meer dankzij uw partijgenoot Wim Verreycken - kon dat ook tellen - maar dat terzijde). Ik walg van het feit dat er in sommige steden te laks omgegaan wordt met veel problemen. En ik walg van het feit dat u al die problemen op een hoop gooit, die allemaal aan een godsdienst linkt en als “oplossing” een ronduit fascistisch discours aflevert. En neen, dat wil niet zeggen dat ik de problemen in de steden minimaliseer. En neen, dat wil niet zeggen dat ik het profitariaat goedpraat. En neen, dat wil niet zeggen dat ik streef naar een islamisering van onze samenleving, integendeel! Maar neen, ik zal ook nooit ophouden met het bestrijden van populistische en “makkelijke” oplossingen. We leven in een ingewikkelde maatschappij en gemakkelijke oplossingen zijn er niet. Tenzij u kiest voor onmenselijke oplossingen, natuurlijk, maar dan doe ik ook weer niet meer mee.
3. Ik zou graag hebben dat u en de uwen ophouden met het klagen over het feit dat jullie niet aan de bak komen. Zoals ik hier elders al schreef: om te kunnen beslissen moet je een meerderheid hebben. 85% van de Vlamingen heeft niet voor het VB gekozen. En die 85% kiezers verkozen mensen die – dat weet inmiddels iedereen – niet met het VB willen samenwerken. Kom dus alstublieft niet meer zagen. Pas na 30 jaar nu eindelijk uw strategie eens aan, zodat u wel “ministerabel” wordt. Stop met platvloerse uitspraken over de pocket van Mohammed. Stop met u altijd en overal onmogelijk te maken, want op die manier zet u zichzelf buiten spel. En als u dat niet wenst te doen, streef dan naar een meerderheid. Zoals ik elders al schreef: daarvoor heeft u de helft plus één nodig.

Gepost door: DKX | 12-06-09

@DKK U denkt mss de grote linkse intellectueel uit te hangen maar dan zit u er toch ferm naast.


"Niet ik collaboreerde in de oorlog, zoals veel van uw partijgenoten. "

Domme populistische praat zonder ook maar enig bewijs van de stelling. Bovendien moet iemand die tijdens de oorlog collaboreerde minstens 18 jaar zijn geweest in '45 (ong) en dus nu ongeveer 82 jaar oud zijn in het meest beste geval.

Wel dommerik hoeveel 82 jarigen zitten er bij de VB verkozenen of zelfs bij hun kiezers ?


Niet ik verklikte joden, maar veel van uw (misschien inmiddels ex-) partijgenoten deden dat.

Zelfde stupide opmerking

Niet ik dweep met Hitler, de nieuwe orde, het zuivere ras enzovoort, maar veel van uw partijgenoten doen dat.

Bewijzen ?


Nu effe concreet, ga eens na van welke politieke kleur de politiekers waren van toen die met den duits ACTIEF meewerkten, dus niet diegenen die geen keus hadden maar wel graag meewerkten.

En om het effe duidelijk te stellen, de NAZI's waren politiek nationaal socialisten, ga hun programma maar eens na en vergelijk dat maar eens.

Er liepen echter ook beesten bij, moordenaars, dictatorkes, etc.. zoals in de meeste communistische regimes en andere "religieus geinspireerde" maatschappijen.

En dat er bij het VB geen aanhangers zitten zal je mij niet horen zeggen, net zoals er bij andere partijen aanhangers zitten van de meest brutale moordenaars/dictators. Maar om dan maar ineens iedereen over dezelfde kam te scheren lijkt me nogal dom.

Gepost door: Den Amerikaan | 18-06-09

er komt geen antwoord meer Amerikaan, moderatie van de reacties is ingeschakeld; In dat geval wens ik niet te antwoorden.
Dat is wat men bij VB onder vrije meningsuiting verstaat: Uw mening mag, maar enkel als ze goedgekeurd is door Vb (of in dit geval dame janice)
Misschien zet ze dit er nog nét op.
maar waarschijnnlijk niet.
Ze kan de reacties trouwens aanpassen naar eigen goeddunken.
Bah.

Gepost door: DKX | 18-06-09

Inderdaad Er wordt vanaf deze week gemodereerd, ondanks het drie jaar goed ging, zijn u en uw vriendje Jef erin geslaagd mij dit extra werk te bezorgen.

En desondanks kunt de gemene uithalen en niet gefundeerde veronderstellingen nog steeds niet achterwege laten.

Eerst en vooral is er geen enkel links blog waar iemand kan op reageren, hier kan dat wel. Het enige wat ik vraag zijn de persoonlijke aanvallen achterwege te laten. Maar dat blijkt voor u heel moeilijk te zijn.

Bent u met iets niet akkoord? Overtuig ons dan van het tegendeel met argumenten i.p.v. met schelden.

Ondanks bovenstaand artikel ook in menige kranten verscheen vond u het nodig om mijn verdediging van weerloze vrouwen 'platvloers' te noemen. Nochtans gebeuren er in Europa alleen al minstens drie eremoorden per dag. Maar ook dat schijnt u niet te raken.

In ieder geval is uw laatste 'veronderstelling' weer totaal misplaatst en bovendien fout, want alles wat ik kan doen met de reacties is ze publiceren of wissen, maar iets veranderen of aanpassen 'naar eigen goeddunken' kan niet!

Misschien is het nuttig om eerst even na te denken vooraleer u lasterlijke praat verkoopt. En inderdaad, de vrije meningsuiting houdt op, waar de laster, moedwillige leugen en schelden begint.

Als u hiermee niet akkoord kunt gaan, zoek dan een ander blog of begin er zelf één.

Gepost door: Janice | 18-06-09

De commentaren zijn gesloten.