15-06-09

Wim van Rooy - uit de Standaard (29/01/09)

MalpertuusMalpertuus 001Malpertuus 002

13:45 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Khadafi Khadafi is, zoals vele moslims, veel realistischer dan onze eigen linkse elite; In Italie heeft hij waarheden verkondigd die menigeen versteld deden staan. ZOals: "Laat uw land overspoelen door migranten en ge hebt een dictator nodig om de problemen op te lossen" en "Human Rights protesten? Laat hun onderkomen, jobs en medische hulp zoeken voor de migranten"

Het staat te lezen op Life in Italy: (vreemd genoeg vinden die italiaanse journalisten zich zo goed dat ze als enigen in europa hun teksten beschermd hebben tegen copieren. COPYSCAPE noemt dat trucje: Do Not Copy! Van pretentie gesproken!

Gepost door: Wannes | 17-06-09

Zombie In Engeland wil zombie Gordon Brown weer een nieuwe pestwet lanceren. Die wet bestrijdt officieel “elk ongewenst gedrag dat iemands waardigheid aantast of een intimiderend, vijandig, vernederend of kwetsend milieu schept.”
De kerk heeft al geprotesteerd, omdat aldus de kuisvrouw of een toevallige bezoeker kruisbeelden kan laten weghalen uit een katholieke school of ziekenhuis.

Maar wat als iemand kopvodden op straat intimiderend of vijandig vindt? Of gewoon de aanwezigheid van moslims in een westers land?

Gepost door: Wannes | 17-06-09

maar Wannes toch dat is heel goed nieuws,eindelijk iemand met "ballen" aan zijn lijf...als ze die wet toepassen is binnen het jaar heel England "moslimvrij"

Gepost door: Rene | 18-06-09

De commentaren zijn gesloten.