24-06-09

Waarom de sluier in het vrije Westen moet verboden worden!!

irw
Iemand vroeg mij waarom vrouwen in islamitische landen niet overal in opstand komen tegen het onrecht dat hen wordt aangedaan. Ondergronds doen ze het soms wel, maar dan vaak met hulp vanuit het buitenland, zoals destijds RAWA in Afghanistan.

Nu zien we hetzelfde in Iran, maar ook mannen komen in opstand tegen de islam, de gruwelijkheden, de onthoofdingen, ophangingen verbrandingen... We moeten hen helpen, want vaak is de angst groter dan de wil om meer vrijheid. Het hele vrije Westen moet hen daarbij helpen, maar hier stellen we helaas, alleen maar lafheid en eigenbelang vast.
Nochtans moet de intelligentia de strijd tegen de achterlijken winnen.
In hun belang maar ook in ons belang.

Want het zijn de achterlijken die de macht hebben door hun aantal. Willen we dat dergelijke achterlijke wezens kunnen beslissen over dood en leven op deze wereld? Niet alleen vanwege de gruwelijke shariatoepassingen in eigen land, maar omdat ze beschikken over nucleaire wapens waarmee ze alle leven op aarde kunnen vernietigen. Wie nog twijfelt moet goed beseffen dat 'het leven' voor die mensen generlei waarde heeft. Voor hen is de dood een geschenk. Het hiernamaals is hun streven en hun grootste doel. Daar waar er beken van melk en honing vloeien, en de 72 maagden aan al hun wensen tegemoet komen, daar willen ze zijn en liefst zo snel mogelijk.

Moslima's die in het Westen die de sluier of de niqab dragen, dragen het symbool van onderdrukking. Zij betuigen hierdoor hun steun aan de achterlijken. Inplaats van in de vrije wereld te laten zien dat ze aan de kant van hun onderdrukte zusters in de islamitische wereld staan.
Ze zouden zich moeten doodschamen!!!Volgende clips zijn niet voor gevoelige kijkers!!! En toch zal ik ze blijven tonen tot men beseft dat de islam de grootste bedreiging aller tijden is.


"Onze angst is sterker dan onze wil om vrij te zijn..."Sharia straf – levend verbranden


Commentaar van Brigitte Gabriel, Libanese christelijke vluchtelinge.
Als het Westen niets onderneemt, zal het steeds erger worden. Ook gematigde en Westersgezinde Staten, zoals bvb. Azerbeidzjan, in het oosten grenzend aan Iran, worden door de Hezbollah mee in het complot getrokken voor hun islamitische revolutie.

womenagainstshariah.blogspot.com

Bron foto bovenaan: womenagainstshariah.blogspot.com


APTOPIX_US_Iran_sff_DCSA107_20090622141027

Reza Pahlavi, Iran's former crown prince, becomes emotional as he talks about the uprising in Iran over the disputed presidential election, Monday, June 22, 2009, at the National Press Club in Washington. Reza Pahlavi, who was forced into exile with his father, the shah, during the 1979 Islamic revolution, has been a leading advocate of a campaign for civil disobedience against the clerical regime that has used violence to shut down mostly peaceful demonstrations.

14:06 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Viel mehr Muslime als gedacht
23-06-2009 - Peter Carstens - Frankfurter Allgemeine Zeitung


In Deutschland leben wesentlich mehr Muslime als bislang angenommen. Das geht aus einer Studie hervor, die das Bundesamt für Migration und Flüchtlinge (BAMF) im Auftrag der Islamkonferenz erstellt hat.
Während man bislang schätzungsweise von etwa 3,1 bis 3,4 Millionen Muslimen ausging, kommt die Studie "Muslimisches Leben in Deutschland“ zu dem Ergebnis, es müssten bis zu 4,3 Millionen Menschen sein. Etwas weniger als die Hälfte von ihnen haben die deutsche Staatsbürgerschaft. Während die früheren Angaben lediglich zwanzig muslimisch geprägte Herkunftsländer in ihren Schätzungen berücksichtigen, hat das BAMF für seine Studie Zuwanderer aus einer Vielzahl weiterer Länder sowie die Nachkommen von Eingebürgerten berücksichtigt.

Gepost door: Frank | 24-06-09

Vastgeroest maar laat ons dan eens een interview lezen of een video zien van een (ex-)moslima die beweert gedwongen te zijn tot het dragen van een hoofddoek, chador of burka? Ik heb het nog nooit gezien, en Ayaan Hirsi Ali wordt bespot door haar moslimzusters. Vrouwen zijn net zo goed de protagonisen vd islam als de mannen, we horen het alleen niet graag. Hoeveel trouwen er met autochtonen, om verlost te zijn van die ellendige islam? Bijna geen enkele, dat zegt toch genoeg? Hoe snel vervielen noordafrika, de vroegere sovjetrepublieken, en nu Turkije terug in de strenge islam? Ik vind dat het VB een totaal verkeerd beeld heeft vd vrouw in de islam. Maar ja, het is zoals Demol zegt: verandering in de VB-lijn is onmogelijk. Ze zijn gewoon vastgeroest.

Gepost door: Wannes | 24-06-09

Ik verkondig hier nu niet zo meteen een VB standpunt over de vrouwen in de islam dacht ik. Ik dacht dat uitgerekend jij toch wel zou weten dat dit mijn blog is en geen VB-blog en dat ik over bepaalde zaken, vooral waar het vrouwen betreft, wel een eigen mening heb.

Maar ik heb zo'n interviews, ik zal ze zeker terug opzoeken en publiceren.

In wat ik hierboven schreef betreft het trouwens vooral Iraanse vrouwen en geen Arabische.

Ik snap dus niet goed wat je bedoelt met je laatste zijn zin over dat 'vastgeroest'. Want het zal velen in mijn partij wel worst wezen wat er ginder in die moslimlanden allemaal gaande is.

Ik denk ook niet dat de Iraanse vrouwen moeten vergeleken worden met bvb. Marokkaanse of zelfs vrouwen uit Anatolië. Iraanse vrouwen weten nog hoe het leven was onder de sjah en een westers beleid.

Gepost door: Janice | 24-06-09

konvertiet Het bericht over het atheneum op de vb-site zegt nochtans krek hetzelfde als gij: arme moslimas die door mannen gedwongen worden een hoofddoek of erger te dragen. Alles wat vrouwen overkomt is de schuld van mannen blijkbaar. Ik zou er iets van krijgen, van die slachtofferrol. Ze zijn gewoon apetrots op dat laken over hun kop, soms tot onder hun gat. Ze provoceren om ter meest. En dat er daar zoveel zijn komt door het beruchte kopieergedrag van vrouwen, denk maar aan roken.

Hier een duitse konvertiet die zowaar kwaad wordt als men beweert dat ze gedwongen wordt:

Gepost door: Wannes | 25-06-09

Volgens de directrice zetten ze vaak hun hoofddoek af wanneer ze de school verlaten en dragen ze het op school onder druk.
Lees ook de link. (en de gerelateerde berichten)

Straks krijg ik fotomateriaal binnen over de rellen aan het atheneum (onder het waakzame oog van enkel wahabieten en de fanatieke Nordine). Dan schrijf ik er nog iets over. Ik ga het op de site van VB niet lezen, want anders denk je misschien nog dat ik een 'kopieergedrag' vertoon... en als er iets is dat ik haat, dan is het dat wel.
Maar ik ben natuurlijk blij dat ze er net zo over denken als ik, en...ondertussen ook de directrice van het atheneum. (Iemand die je toch niet in het rechtse kamp kunt onderbrengen).


Gepost door: Janice | 25-06-09

Broodnodig Mooi filmpje, dat van dat levend verbranden van mensen. Maar toch, datzelfde filmpje, en ook de dagelijkse zelfmoordaanslagen in Irak en Pakistan bewijzen eigenlijk dat de oorzaak van al dat geweld niet de islam is, want in de koran staat voorzeker niet dat ze hun eigen broeders moeten vernietigen. En al die criminele jongeren in het westen hebben voorwaar dat boek nog niet eens gelezen. De oorzaak is de agressieve en wreedaardige natuur van arabieren en afrikanen. Als de islam niet bestond, de arabieren zouden hem morgen uitvinden, zo hard hebben ze die ideologie nodig om hun samenleving in bedwang te houden, zie Somalie. Het past hen als een handschoen.

Gepost door: Wannes | 25-06-09

Ik denk dat er toch wel een misverstand is, hoor!
De vrouwen in Iran willen af van de religieuze kledij, van de dwang en de onderdrukking. Ze worden er voor doodgeschoten.

Hier dragen ze het om uit te dagen.
Daarom schreef ik dat ze zich zouden moeten doodschamen.
Waarom vereenzelvigen ze zich hier met terroristen en roepen Allah ahkbar? Om uit te dagen en omdat ze weten dat het Westen te laf is om op te treden.

Hier nog een interessant artikel over hoofddoeken in Marokko

Gepost door: Janice | 25-06-09

Islam werkt zoals een sekte Als de Islam vandaag zou worden uitgevonden zou ze als een gevaarlijke sekte worden aanzien. Het gebruik van indoctrinatie en hersenspoelen worden duidelijk gebruikt waardoor vrouwen effectief zeflf uiteindelijk geloven dat een hoofddoek verplicht is alhoewel het geen enkel religieuze oorsprong heeft, wel cultureel.

Gepost door: Den Amerikaan | 26-06-09

Kuddegedrag Ik had het over de kudde nonnen in het atheneum, waar mij toch meer de imitatiedrang in het spel lijkt als alleen maar de islam. Ze proberen mekaar de loef af te steken, zoals destijds met de Millet-jasjes. Niet meer normaal dat ge er zo bijloopt.

Die Perzische vrouwen krijgen van mij voorlopig nog het voordeel vd twijfel. Maar waarom waren ze in 1979 dan zo eensgezind tegen verwestering?

Gepost door: Wannes | 26-06-09

Neda En Neda, de doodgeschoten demonstrante, zou een christen geweest zijn...zie het plaatje op:

Gepost door: Wannes | 26-06-09

Rechter En nu gaan de leerlingen de school voor de rechter dagen. Hopelijk voor hen een rechter met hoofddoek, zoals door justitie zelf voorgesteld...

Gepost door: Wannes | 27-06-09

Plaatje Een plaatje speciaal voo u Janice:

Gepost door: Wannes | 29-06-09

Een opgestoken middenvinger? Speciaal voor mij??

Gepost door: Janice | 30-06-09

Vakantie in Iran? Awel da vind ik nu straf zie Janice, dat ge daar weer kwaad in ziet van mijnentwege, terwijl ik gewoon dacht op dat plaatje U te herkennen! Opgestoken middenvinger naar enerzijds een man, als veroorzaker van alle kwaad dat vrouwen overkomt, en anderzijds naar een fundamentalistische dictator, als oorzaak van alle kwaad in Iran.

Tussen haakjes, gisteren een hollandse journalist-socioloog bezig gehoord die ginds was geweest de laatste weken. Hij vond dat de onderdrukking vd vrouwen daar nogal meevalt, getuige het feit dat de hoofddoek nog maar de helft vh haar bedekt bv. Een andere hollander vond dat het in Teheran 'stikte vd lekkere wijven', en dat er nog wat mee aan te vangen was ook. Ik denk dat ik maar eens op vakantie ga in Iran dit jaar.

Gepost door: Wannes | 01-07-09

Maak dan vooral een fotoreportage voor mijn blog, hé!

Gepost door: Janice | 02-07-09

De commentaren zijn gesloten.