01-07-09

Gorillas

Meer dan 95% van het DNA komt overeen met dat van ons, na de chimpansee (99%) staan ze het dichtst bij de mens.

13:07 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Evolutie Spijtig dat ze voor geen millimeter willen evolueren, zoals Darwin beloofd had. Wat ze nu kunnen, dat konden ze een miljoen jaar geleden ook al. Niets meer, niets minder.

Toch een leuk filmpje.

Gepost door: Wannes | 01-07-09

Een miljoen jaar geleden hadden ze toch nog geen drumstel??

Gepost door: Janice | 02-07-09

geen verschil merkbaar Laat die aap een burka aantrekken en over de Turnhoutsebaan te Borgerhout wandelen,geen mens die iets abnormaal zou zien ,met enkel een "kopvod" zou men nog kunnen twijfelen.

Gepost door: Rene | 02-07-09

Het Belginnisme Ik ken een bepaalde bevolkingsgroep dat ook geen millimer wil evolueren ,zoals Belgie gehoopt had,wat ze meer dan duizend jaar geloofden,geloven ze nu nog !!
Dus Wannes niet alleen je pijlen richten naar die arme apen

Gepost door: Rene | 02-07-09

Rene, Rene, Rene. Wat ben jij toch gefrustreerd ...

Gepost door: 1MT | 02-07-09

Echt Vergelijk de armen van deze aangeklede aap eens met de armen van een échte gorilla:

Gepost door: Wannes | 02-07-09

klopt 1MT ik ben gefrustreed en nog geen klein beetje..De moslimgemeenschap vormt een staat in een staat ,de bewijzen zijn in overvloed.Ze willen en kunnen niet integreren.Neem de proef op de som en probeer eens aan te pappen met een moslima...binnen de kortste keren draag je een witte pyama met zot potske een lange verwarde baard en zit je met de "kont" omhoog in de moskee,dat zijn de voorwaarden...doe je dat niet zullen ze het probleem op hun manier wel oplossen.Gewoon dramatisch beste 1MP ik heb het meegemaakt als politie-inspecteur te Borgerhout,liefde overwint alles ?? ja tarara zeggen ze bij de Moslims.

Gepost door: Rene | 03-07-09

1MT, ik had nog een vraagje.Jij bent toch een voorvechter van verdraagzaamheid met alles erop en eraan.Jij zou toch graag zien dat we ons wat vriendelijker opstellen tegenover onze moslim-broeders en zusters.Jij vindt toch dat ze het recht hebben om hun hoofddoek te dragen en wij dat moeten respecteren....Beste, vraag eens bij gelegenheid aan een moslim wat zij vinden van die andere minderheidsgroep de "homo's" en of het waar is ,dat in Iran bv geen homo's voorkomen ,althans volgens de verklaring van hunne plezante islamitische president-hoeders-marionet.Laat me iets weten in hoever hun verdraagzaamheid reikt.Ik ben echt benieuwd,stuur het antwoord ook door naar Gennez en Mie Katoen van groen

Gepost door: Rene | 03-07-09

Moslim worden is vaak niet voldoende. Bij de ex-moslims is er een iemand uit Antwerpen die zich jaren geleden had bekeerd tot de islam. Hij werd verliefd op een Turks meisje, maar ondanks hij moslim was (met baard en lange witte kleren) wilden haar ouders niets weten van een huwelijk met hun dochter want hij was en bleef een blanke. Ze dreigden zelfs met een eremoord op het meisje, dus uiteindelijk hebben ze elkaar nooit meer gezien.
Nadat hij de islam 'door' had, is hij er na jaren terug uitgestapt, maar nu dreigen ze hier ook om hem te vermoorden.
Toch een verdraagzaam volkje, hé?

Gepost door: Janice | 07-07-09

Rene, ik ben inderdaad een voorvechter van verdraagzaamheid en wederzijds respect. Ik vind dat ze het recht hebben een hoofddoek te dragen, maar niet in scholen, loketten e.d.

Ik zou graag is naar Iran gaan, om te vragen wat de Iraniërs vinden van hun president, maar het schijnt dat het tegenwoordig nogal moeilijk is om als buitenlander in Iran binnen te raken. Het zou iets te maken hebben met stakingen en zelfs rellen tegen een bepaald persoon?

Gepost door: 1MT | 08-07-09

De commentaren zijn gesloten.