01-07-09

Is er een psychiater in de zaal??

Ik ga mij onthouden van verdere commentaar, maar ik stel mij wel de vraag uit wiens brein deze affiche is ontsproten. Ziekelijk en beledigend!

Nadat de schepen van cultuur, Fatima Bali, in Borgerhout heeft beslist om op de 11-juli viering, het feest van de Vlaamse gemeenschap Afrikaanse muzikanten op Berberse muziekinstrumenten te moeten laten spelen in de zaal Roma, en daarenboven nog 5 euro inkom te vragen, dacht ik dat we als Vlamingen niet harder konden beledigd of gediscrimineerd worden, maar toch slagen ze er weer eens in.

Een Belgische tricolore hanenkam op de IJzerbedevaart? Een hoofddoek aan de toren waarop staat AVV/VVK? Staat die halfwilde (vermoedelijke) zanger er op als voorbeeld van de Vlaamse ontvoogdingsstrijd?

Ook Yves Pernet beschrijft zijn weerzin op zijn weblog: http://yvespernet.wordpress.com/


'Vlaanderen is er voor iedereen', kan men lezen op de affiche. Neen, 'dit is ons land' en sommige evenementen zijn er enkel voor Vlamingen - omdat enkel zij een verleden delen!Herschaalde kopie van AFF%2082ste%20IJZERBEDEVAART%202009

13:47 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Ijzerhadj Bert den Bleiter zal wel op de 82e Ijzerhadj aanwezig zijn, want zijn motto is: vlaanderen (en Brussel) boven, maar met zo weinig mogelijk vlamingen daarin, en zoveel mogelijk moslims en negers. Dat is trouwens ook de bedoeling vd EU: alle identiteitsgevoel moet verdwijnen uit Europa. Alle europese volkeren worden één, en niet alleen dat, er moeten ook nog eens zoveel mogelijk derdewereldimmigranten bij ook. Benieuwd of de ruk naar rechts in het EP iets gaat brengen.

Gepost door: Wannes | 01-07-09

Ik zit te staren met open mond naar die affiche...
Hoelang gaat het Volk deze rotzooi nog slikken?

Gepost door: Alexander | 02-07-09

sneuvelt een beetje voor het Vlaanderland !! Dat is geen affiche maar een "toekomstbeeld" een halve zot met een guitard..een paar oude echte museum-Vlamingen met wie men alle moeite had , om toch maar die glimlach op hun lippen te toveren , toen ze vernamen waarover het ging...een rolstoelpatient die symbool staat voor de politieke handicap in Vlaanderen...een jong gezin waarvan de vrouw,voorlopig nog geen "kopvod" draagt...om ons niet te erg te verontrusten...een klein enkel import negerke,uit een massa, die allemaal groot worden en onze bevolking wat meer kleur zullen geven.Een kopvodvrouw ,het toekomstig typisch herkenningsteken van de "Vlaamsche vrouw" "aan den haard"...en tenslotte den dorps-idioot zoals iedere dorp en stad ,door de eeuwen heen" er ene had of heeft,nu iets moeilijker te herkennen omdat ze bijna allemaal in de politiek zitten ,vooral dan diegene die de goedkeuring gaven aan deze affiche !

Gepost door: Rene | 02-07-09

Voor mij mag iedereen Vlaams-nationalist zijn. Als een moslim overtuigd Vlaams is, dan zie ik daar absoluut geen graten in. Integendeel zelfs, met hoe meer je bent, hoe sterker je bent.

Verder neem ik ook aanstoot aan enkele reageerders voor mij.

Gepost door: 1MT | 02-07-09

Een Moslim die Vlaams nationalist is? Daar zullen er ook wel duizenden van bestaan!

Get real!

Gepost door: Percy | 02-07-09

zot zijn doe geen pijn zeker heren 1MT en van het IJZIGE-Bedevaart-comité?

Gepost door: jos | 02-07-09

Daar zullen er inderdaad geen duizenden van bestaan, maar er zullen er wel bestaan. Mensen die hier al generaties wonen en moslims zijn. Of Afrikanen waarvan de (over)grootouders naar hier kwamen.

En wat trouwens met gabbers, die vaak erg Vlaams-nationalistisch zijn? Horen zij er dan ook niet bij omdat ze niet in het plaatje passen?

Ik vind toch dat velen onder jullie wel erg ver gaan in hun Vlaams-nationalisme. Het lijkt soms wel alsof jullie een soort arische ras willen bekomen in de staat Vlaanderen. Angstaanjagend vind ik dat. Daarom ben ik zo tevreden met de verkiezingsuitslag: een stevige knauw in de score van Vlaams Belang, gevolgd door twisten in die partij, en toch een ferme opwaartse sprong van de N-VA.

Gepost door: 1MT | 02-07-09

Afrika In Afrika hebben ze toch ook alle blanken buitengepest of buitengesmeten MT? Alhoewel met iedere blanke het gemiddelde IQ van afrika steeg, en met iedere zwarte het gemiddelde IQ van europa daalt. Waarom zijn zij dan de goeden en wij de slechten?

Ieder volk zijn land is nog zo geen slecht principe. In Brazilie hebben ze onlangs braziliaanse nijveraars de toegang ontzegd tot een indianengebied, precies om die reden. Waarom zij en wij niet?

Gepost door: Wannes | 02-07-09

Waalse haan? vreemd trouwens dat er geen franstaligen (met de waalse haan bv) zijn afgebeeld. Dus wel moslims en negers, maar geen walen, die nochtans hebben meegevochten aan de Ijzer, dacht ik toch.

En als vlaanderen voor iedereen is, waarom zouden we dan iets tegen de onintegreerbare franstaligen van BHV hebben?

En geldt die regel dan ook voor andere landen? Palestina is er voor iedereen bv, dus ook voor joodse nederzettingen. En Zimbabwe is er voor iedereen, dus ook voor blanke boeren. En Mekka is er voor iedereen, dus ook voor niet-moslims.

Gepost door: Wannes | 02-07-09

1MT, ik ken wel zeer Vlaamsgezinde Noord-Afrikanen en ja, zelfs zwarten uit Congo, maar ik ken helaas geen enkele moslim die Vlaamsgezind is. Nochtans zouden nu precies de Berbers ons probleem moeten verstaan, want zij, of hun ouders, hebben net dezelfde problemen meegemaakt in Marokko. Ook hun strijd werd tot voor enige jaren, (nu weet ik het niet meer), bloedig neergeslagen toen ze opkwamen voor hun eigen taal en cultuur.

Gepost door: Janice | 02-07-09

Een blanke zou slimmer zijn dan een zwarte. Het spreekt voor zich dat ik daar niet eens op reageer.

Gepost door: 1MT | 02-07-09

Toeval Hoe komt het dan dat Afrika onderontwikkeld is MT? Geen grondstoffen? Geen volk genoeg? Nooit ontwikkelingshulp gekregen? Nooit gekoloniseerd geweest en aldus uitgebreid de goede weg gewezen? Zet blanken in afrika en je krijgt welstand, verplaats zwarten naar het westen en je krijgt achterstand. Allemaal toeval ntl.

Gepost door: Wannes | 02-07-09

James Watson Nobelprijswinnaar James Watson, een van de twee 'ontdekkers' van het DNA, heeft voor grote opschudding gezorgd door te zeggen dat negers gemiddeld dommer zijn dan blanken, en dat 'gelijkheid van verstandelijke vermogens' tussen rassen een illusie is.

En het is niet omdat Watson sindsdien nergens meer welkom is, dat hij geen gelijk heeft. Darwin noemde negers ook 'savages', en zie eens hoe hij verafgood wordt door links.

Negers: IQ van gemiddeld 70
Blanken: IQ van gemiddeld 100
Aziaten: IQ van gemiddeld 106

Hoeveel negers hebben ooit een nobelprijs gekregen? En dan spreek ik niet over nobelprijzen voor de 'vrede', want die hebben ze zelfs aan Arafat gegeven.

Gepost door: Wannes | 02-07-09

Ik denk dat het ook veel te maken heeft met de cultuur en de opvoeding.

Nochtans was er ooit een zwarte Amerikaan die niet wou geloven dat het in Afrika zo erg gesteld was, en hij trok er naartoe voor een tweejaar durend onderzoek.
Hij was heel erg teleurgesteld en schreef een boek met als titel 'Capitalist Nigger'.

Ik schreef er al over, zie link:

Gepost door: Janice | 02-07-09

er was een tijd dat in Zuid-Afrika bijna iedereen werk, een onderkomen en een zeker confort had! dat was de periode welke gekenmerkt werd als de verfoeilijke "apartheid". vandaag is er ginder geen apartheid meer. Nu leeft meer dan 50% onder de armoedegrens, is er een nooit geziene criminaliteit, aids, verkrachtingen aan de lopende band, moord en doodslag zoals nergens in afrika (voor het ogenblik).
het is eigenaardig, maar naarmate we hier meer van deze lieden op ons grondgebied toelaten des te meer de criminaliteit stijgt, het nivo van het onderwijs naar omlaag gaat, er meer en meer apartheid komt enz..Is dat allemaal toeval??
ik ben geen specialist ivm "apartheid" maar stel alleen de feiten vast! zou er een verband kunnen zijn 1MT ?

Gepost door: jos | 02-07-09

AVV-VVK Ik stel vast dat op de webstek vh ijzercomité de toren nog wél uitgerust is met de afkortingen AVV-VVK (Allah Voor Vlaanderen-Vlaanderen Vol Kafirs?). Waarom is dat op hun affiche weggelaten?

Alle instellingen en verenigingen, van de scouts over de kwb tot de kbs, zijn verrot door linkse agitatoren.

Gepost door: Wannes | 02-07-09

Beste Wannes

Dat Afrika het slecht doet, komt doordat het land onderontwikkeld is. Inderdaad. Doorheen de geschiedenis heeft het continent afgezien door de kolonisatoren "die hen de weg gewezen hebben." Dat ze toen uitgebuit, mishandeld en misbruikt werden, weet u blijkbaar niet of bent u vergeten. terwijl Europa en Amerika zich ontwikkelden (op de kap van Afrika) zakte Afrika in een steeds diepere put (ook met dank aan de Belgen, vraag het maar aan Leopold).

Daarenboven zijn er wel grondstoffen aanwezig, die werden en worden echter op bedenkelijke wijze door de Westerlingen afgenomen. Bovendien heerst er een slecht (landbouw)klimaat in Afrika, dat door de aardopwarming enkel nog ernstigere gevolgen met zich mee zal brengen.

Bovendien zenden grote multinationale bedrijven nog steeds maar wat graag hun bedrijven neer in Afrika om een goed te profiteren van de arme (kinder)bevolking.

Als je dus zegt dat je als je blanken in Afrika zet welvaart krijgt, heb je - om het met je eigen woorden te zeggen - een Afrikaans IQ.

Gepost door: 1MT | 02-07-09

James Watson en Darwin waren kinderen van hun tijd. In die tijd was het nog de gewoonte om tegen negers te zijn en hen als tweederangsburgers te zien. Nu is dat niet meer zo (en blijkbaar heeft niet iedereen dat door.)

Jos, als jij naar valse feiten kijkt en er zelf gaat verzinnen, dan stel je inderdaad vreemde dingen vast. De criminaliteit is het afgelopen jaar gedaald.

Gepost door: 1MT | 02-07-09

En dat van die nobelprijzen nog. Negers zijn tientallen jarenlang gediscrimineerd, nog tot op de dag van vandaag krijgen ze minder kansen dan blanken. Niet moeilijk dat ze dan met mondjesmaat doorstromen naar de top.

En nobelprijzen winnen ze dan weer wel ... Misschien zijn ze toch ontwikkelder dan ons, aangezien ze blijkbaar wel vredevol kunnen leven?

Gepost door: 1MT | 02-07-09

1MT ! hoe zou dat dan komen dat die dictators ginder allemaal zwemmen in het geld en in paleizen wonen? dat er geld in overvloed is voor wapens overal in afrika? en is het verschil met of zonder "blanken" (lees apartheid) in Zuid Afrika u nog echt niet opgevallen ? uw IQ ken ik niet en interesseert mij ook niet, maar met uw links oog is er toch iets mis mijn gedacht !

Gepost door: jos | 02-07-09

Trouwens, ik heb eens wat opgezocht over die Watson. Dat lijkt met wel een toffe pé. Vrouwen zijn volgens hem dommer dan mannen (Hopelijk lezen de formateurs van de Vlaamse regering mee, zodat ze het aandeel vrouwen in het parlement maar weer eens wat naar beneden halen), negers zijn dus ook dommer en vrouwen moeten het recht hebben om hun ongeboren baby te controleren op homoseksualiteit, zodat ze nog tijdig kunnen aborteren. Een zeer goed idee dus om je te baseren op zijn "expertise".

Ooh ja, bewijzen voor zijn theorieën heeft hij voorlopig niet, maar "het intelligentiegen zal later nog wel ontdekt worden", aldus deze sympathieke bompa.

Laat die vrouwen dus nog maar wat zitten in het parlement, haal er nog wat bij en laten we vooral ook geen gedateerde dingen zeggen over zwarten.

Gepost door: 1MT | 02-07-09

@Jos Eén woord man: corruptie. Zolang Afrika daar niet verlost van raakt, ziet het er niet goed uit.

Maar allé, ik ga nog eens op bezoek bij mijn mede-ideologisten van de NV-A (a.k.a. de grootste socialistische en linkse partij van Europa).

Gepost door: 1MT | 02-07-09

1MT Heb je de link hierboven gelezen?
Je hebt gelijk dat Afrika werd uitgebuit door het Westen, en noch steeds, maar dat komt vooral omdat ze het zelf niet kunnen en het vaak niet willen kunnen.

Bekijk het clipje over de zwarte miljonairs in Zuid-Afrika:

In Nigeria werden bvb. onder druk van Westerse milieugroeperingen boringen naar olie stilgelegd, en wat deden ze ginder? Ze vroegen de Chinezen om verder te doen omdat ze het geld nodig hebben. De Chinezen hebben uiteraard geen last van drukkingsgroepen.

Het beste voorbeeld zie je in Zimbabwe. Ooit de graanschuur van heel Afrika, de zwarten nemen het over, verjagen of vermoorden de blanke boeren en iedereen heeft nu honger.

Weet je dat de Congolezen nog altijd vragen wanneer de Belgen terugkomen?
Het is een feit dat maar weinigen interesse hebben om iets te leren.
Toen het leger vroeger in Kongo was, hadden ze zwarten bij het leger die ze van alles moesten aanleren. Bijvoorbeeld seinen, radio's etc...
Op zekere dag werden de radio's vervangen en stonden de knoppen enigszins anders. Weet je wat die zwarten zeiden? "Dat doen jullie expres omdat we het nooit zouden kunnen zonder jullie".

Toen ze een lekke band hadden, deden ze niet de moeite om een krik te nemen, nee, ze groeven een put in de weg.
En zo zijn er nog tal van anekdotes.

In Zuid-Afrika vragen ze zelf terug naar de tijd van de apartheid, (er bestaat een video van) want toen had iedereen werk en een dak boven het hoofd. Nu niet meer. De criminaliteit in Zuid-Afrika komt dan ook niet altijd van de vroegere zwarte Zuid-Afrikanen maar van de illegalen uit centraal Afrika en Zimbabwe. En geloof het of niet, maar er gebeuren heel wat gevechten en moorden tussen de twee (zwarte) groepen, omdat ze vinden dat die inwijkelingen hun werk afpakken en omdat het vreemdelingen zijn. Illegalen.
Een ander deel doet het dan weer erg goed. Zij hebben geleerd van de blanken en weten van aanpakken. Er zijn zelfs een heel aantal al miljonair, zoals je kunt zien op deze video.

En dat het hen goed gaat ginder kunnen we alleen maar hopen, want als het ginder goed gaat, gaat het hier met ons, in het bijna overbevolkte Europa, ook beter.

Gepost door: Janice | 02-07-09

Watson heeft zich gebaseerd op Darwin.
Darwin beweerde ook dat vrouwen dommer waren omdat hun hersenen kleiner waren. Wat blijkt nu uit recente onderzoeken? We hebben evenveel hersenen,, maar de verbindingen tussen de hersencellen zijn korter, dus wij hebben geen last van overtillige en nutteloze ballast... Wat we hebben gebruiken we en we kunnen zelfs meer dan één ding tegelijk doen.

Ik popel al om de reactie van Wannes te lezen... :)

Gepost door: Janice | 02-07-09

Positief MT, Hong Kong en Singapore werden ook zeer lang 'gekoloniseerd en uitgebuit' door het westen, en wat is ervan geworden? Ze behoren tot de rijkste regios vd wereld. Ge ziet, overheersing door het westen heeft nog iets anders te bieden als uitbuiting en onderdrukking. Maar dat wil in uw linkse brein ntl niet doorsijpelen. En het doorslaggevende verschil tussen Hong Kong en Afrika is het IQ: 106 tegen 70, dat begint al te tellen.

En negers worden idd al decennia lang gediscrimineerd zoals ge zegt, maar dan wel POSITIEF. In Amerika zijn univplaatsen voorbehouden voor zwarten, geschikt of niet. En in feuilletons en schoolboekjes hebben ze ook voorbehouden plaatsen, maar dan alleen in 'goede' rollen. En nOG bakken ze er niets van. De enige reden is vlg mij weer het IQ.

En in een grootschalige IQ-test op holland enkele weken terug bleek duidelijk dat vrouwen gemiddeld heel wat lager scoorden dan mannen...

Gepost door: Wannes | 02-07-09

Ja, TV-vedetten zeker?

Gepost door: Janice | 02-07-09

Aha! Er zijn ook mannen met een kleiner volume onder de schedel... Maar wees blij, Wannes, ook zij noemen het een afwijking.Gepost door: Janice | 02-07-09

Ook interessant Zo...en nu ga ik mijn kleine hersenen op mijn hoofdkussen leggen en nog wat tv kijken.
Het beste slaapmiddel!

Gepost door: Janice | 03-07-09

ze dronken "mede" voorloper van de "stella" Het is zoals bij ons een tijdje geleden, als ik mij, onze
Fatherlandsche geschiedenis herinner.Wij liepen hier nog rond in berevellen,leefden van de jacht,bier en speelde met de dobbelstenen.Rome stond toen op het toppunt van zijn macht ,werden verroverd en als slaven verkocht op de toenmalige Vogelenmarkt . Maar toch, door deze feiten, werd het startsein gegeven van onze hedendaagse beschaving. Heel het westen heeft de wereld gekoloniseerd (is dat geen bewijs van superioriteit zoals Rome indertijd) bepaalde volkeren zijn er beter van geworden.In Afrika klommen ze terug in de bomen na het vertrek van de blanke (niet bange man) ze begonnen elkaar uit te moorden en een paar "veredelde"zwarte Pieten,werden schatrijk.Volgens mij toch een bewijs,beste 1MT dat het IQ van bepaalde negers zeker niet "hoger" ligt dan deze van de westerlingen. Ik heb ooit iemand leren kennen,het was zeker gene "boer" want hij was kapitein ter lange omvaart en werkte veel met negers.Hij wist me te vertellen dat "negers" zelfs met behoorlijke opleiding opnieuw hervallen in hun oer-instincten als ze tam-tam geroffel horen er zijn er zelfs bij die terug goesting krijgen in een "mensen" boutje.
1MT het westen is inderdaad superieur,wat niet wil zeggen dat we als mens beter zijn.Wij hebben al op de maan gezeten,zijn volop bezig met de "ruimte" te veroveren en ga zomaar door. Ik heb geen weet van een Allah-ruimteprogamma of een Afrikaanse satteliet...op zijn minst kunt ge stellen dat die volkeren met alle respect een "lichte" achterstand hebben.

Gepost door: Rene | 03-07-09

Evolutie... Om alle negers dom te noemen, is belachelijk, oneerlijk en uitermate racistisch. Amerikaanse negers vergelijken met negers die net uit Afrika komen of hier slechts enkele generaties verblijven is echter ook belachelijk en oneerlijk. Wie "Science" of zelfs "EOS" leest kan beamen dat de laatste decenia uit onderzoek is gebleken, dat intelligentie wel degelijk erfelijk is. Volksstammen uit Afrika bij welke elke prikkel van vooruitgang, technologie en wetenschap ontbreekt, volkeren wiens hersenen enkel bezig zijn met taken als voedselvoorziening, verdediging en voortplanting zijn nauwelijks te vergelijken met Amerikaanse negers, die generaties lang hebben moeten vechten tegen de slavernij, de armoede en zich moesten integreren in een wereld die mijlenver voorliep op hun bestaan. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond, dat taal, wiskunde en logica begrippen zijn die doorgegeven worden via onze genen en waardoor we verschillen met de mensapen. Het valt niet te ontkennen dat natuurlijke selectie ervoor zorgt dat het verstand een mijlpaal is in de evolutie. Het voortbestaan wordt eenvoudiger gemaakt door middel van verstandelijke vermogens, met name taal, logica en wiskunde en daarmee ook alle secundaire vaardigheden als architectuur, technologie, geneeskunde, enz. Vrijwel elke Vlaming aanvaard in tegenstelling tot moslims de evolutietheorie.

Nu wanneer is een vlaming een vlaming? En om al de linkiewinkies hier van antwoord te dienen voor ze verder lezen, haal ik het debat aan, dat getoond werd tijdens de verkiezingsshow op VRT. Er werd aan Gerolf Annemans gevraagd, wat de betekenis was van een vlaming. Hij diende hen van een in mijn ogen nogal ongelukkig antwoord, dat die vraag, een wetenschappelijke vraag was die niet in een politiek debat hoorde. Hij werd naar oude gewoonte van de VRT debatten uitgejouwd door het publiek omdat hij zogezegd niet zou kunnen antwoorden. Toen men zijn tegenstanders dezelfde vraag stelde, konden die enkel antwoorden, dat een vlaming iemand is die de taal spreekt, werkt heeft/zoekt en moeite doet zich te integreren. Gerolf antwoordde vervolgens dat dat een universele definitie is, maar daar werd natuurlijk geen applaus voor gegeven. Inderdaad, men kon hier, Amerikaan, Roemeen, Egyptenaar of Japanner invullen, het antwoord zou steeds dezelfde waarde hebben.
Om verder te gaan op vlaming zijn, wil ik in plaats van Gerolf antwoorden, dat een vlaming een durver is/was. De vlaming heeft doorheen de geschiedenis de traditionele gewoontes en de wetten van de wetenschap en geneeskunde getart. Vlaanderen vecht zich al millenia (!!) vrij van het juk van respectievelijk de Romeinen, de Galliërs, De Franken, De Merovingen, De Moslims, de Spanjaarden, en de Fransen. Vlaanderen was en is een land waar men vecht voor nationaliteit, voor waarden en voor het behoud van onze cultuur. Maar aangezien deze historische feiten, bitterweinig betekenen voor de linkiewinkies van vandaag, wil ik hieraan toevoegen dat de vlaming toonaangevend is voor de geneeskunde, pharmacie, wetenschap en technologie. We hebben Andreas Vesalius gehad die in zijn tijd, pionier was voor de geneeskunde. De man ging ondanks de heiligschennis van weleer aan het werk om lijken te ontleden. Zonder zijn gedurfd werk, was de geneeskunde nooit wat ze de dag vandaag is. Onze pharmaceutische bedrijven, staan tot op heden, nog steeds aan de top in de ontwikkeling van medicijnen en samen met Nederland behoren we tot de besten inzake stamcellenonderzoek, aidsremmers, enz. Indien er ooit een pandemie zou uitbreken, zou ik blij zijn, dat ik in Vlaanderen woon, waar ze niet alleen de beste medicijnen en artsten hebben, maar dat die eveneens toegankelijk zijn voor iedereen. Wederom moet ik hieraan toevoegen, dat moslims de wetenschap niet erkennen en dat stamcellenonderzoek of zelfs vaccinaties taboe zijn. Ook is waard om te vermelden dat ondanks er in Afrika veel werk geleverd wordt met betrekking tot aidspreventie, de plaatselijke bevolking daar niets voor voelt. (Ja de paus heeft er nog een schepje bovenop gedaan)
Op vlak van kunst en muziek, hebben Ludwig Van Beethoven, die ondanks hij het grootste deel van z'n leven in Duitsland heeft doorgebracht, vele prachtige symphonieën geschreven en luisteren mensen bijna 300 jaar later nog steeds naar zijn muziek. Ook de schilderkunst is ons niet vreemd, Rubens heeft het ze allen voorgedaan, en toeristen komen van einde en ver om zijn werken te aanschouwen.
Kortom, onze geschiedenis heeft veel meer om het lijf dan enkel een woordje [b]nedelrands[/b] en het vooruitzicht op een job.
Nu kan u zeggen dat moslims ook hebben bijgedragen aan de wetenschap of dat in hun landen een stuk geschiedenis geschreven is, maar als men doelt op de wiskunde en de astronomie, heeft geschiedkundig onderzoek uitgewezen dat de ontdekkers uit hun glorietijd, niet achterlijk gehouden werden door de Koran en dat velen zich [u]moesten[/u] onderwerpen aan de islam. Ook de stukken geschiedenis waarmee de linkiewinkies willen aantonen dat islamstaten cultuur hebben, speelden zich lang af voor er van Mohammed zelfs sprake was. De pyramides zijn 2400 jaar voor zijn geboorte gebouwd en al de culturen in islamstaten, zijn tenietgedaan en verwoest in de naam van Allah. Zelfs in Europa ziet men de dag van vandaag nog littekens uit moslimtijden.
Kortom de islam heeft niets anders gedaan dan geparasiteerd op andere culturen en hun bijdrage aan de geschiedenis is ongeacht het vele bloedvergieten, verwaarloosbaar. Tussen het ontkennen van de evolutietheorie door, de verdrukking van vrouw en de oorlog aan andersgelovingen, stel ik u deze vragen. Wat hebben moslims voor Vlaanderen of zelfs Europa gedaan, waarvoor zouden ze hoeven mee te lopen tijdens de Ijzerwake? Wat is er zo aangrijpend veranderd in onze geschiedenis in de naam van Allah, waardoor we vandaag aan de top van de beschaving staan? (want zo is het) Wat hebben de moslims bijgedragen aan onze vrije meningsuiting, waarvoor heel Vlaanderen (letterlijk) gevochten heeft? Wat heeft de Koran voor ons betekend tijdens de vele bezettingen of de revoluties, zowel politiek als industrieel?
Niets. Nul komma nul. De bijdrage van de moslims voor de vooruitgang op alle (en niet Allah) vlakken in Vlaanderen en de rest van de wereld was niet meer dan een drol van Janus.

Laat Vlaanderen aan de Vlaming en turks fruit aan de Turken...

Gepost door: p0p4rt | 03-07-09

Wannesken, Wannesken. Bij deze stop ik mijn discussie. Want het wil er blijkbaar niet ingaan. Het enige wat je hier bewijst is dat je zélf een laag IQ hebt. Ga nog maar wat tv kijken, naar de hoogstaande wetenschappelijke experimenten die aldaar te bekijken zijn. Het soort racisme dat jij hanteert is binnen tien jaar uitgestorven, dus ik ga proberen me daar niet in druk te maken. Ik zou wel eens willen weten waar jij die gegevens over IQ hebt gehaald, want ik vrees dat dit weer drogredenen zijn.

En zoals Janice al zei: een vrouw heeft kleinere hersenen maar meer en kortere verbindingen.

Gepost door: 1MT | 03-07-09

Software Dat homo's zo geboren worden had ik wel gedacht, Janice, maar ik meende dat het gewoon een kwestie van verkeerde software was. Ik ben verrast dat er ook een fysisch verschil in de hersenen is waar te nemen. Ooit komt de mededeling dat ook moslims een afwijking in de hersenen hebben.

MT: westeuropese kolonisatie van afrika heeft hen huizen, scholen, ziekenhuizen, universiteiten, steden, wegen, spoorwegen, schepen, vliegvelden, landbouwexpertise en een administratie bezorgd. Uitbuiting en onderdrukking noemt gij dat? Proficiat MT.

Gepost door: Wannes | 03-07-09

Berlusconi En terwijl vlaanderen er, met de steun van ook NVA en LDD, alles aan doet om nog meer moslims naar hier te zeulen, werd in Italie met een ruime meerderheid de wet op de strafbaarheid van illegaliteit goedgekeurd. Den bak in met die illegalen! Straffen voor patrons die ze in dienst nemen! Verklikplicht! (amaai Morel), 'Asielzoekers' terugslepen naar Afrika! Burgerwachten op pad!

Berlusconi for EU-president!
Vrhfstdt amassadeur in Marokko!
De Gucht cipier in Tilburg!
Louis Michel voetbaltrainer in Niger!

Gepost door: Wannes | 03-07-09

Laat Vlaanderen .... "aan de èchte, authenkieke Vlamingen" zou nog véél beter zijn, beste Pop4rt,want ik stelde de vraag aan bijna 50 "Vlaamse prominenten" (via e-mail)dat, indien Vlaanderen als bij wonder, om middernacht onafhankelijk werd, WIE dan de volgende morgen een Vlaams paspoort mocht gaan afhalen in het gemeentehuis. (vermits het belgische, nog ènkel een stukje plastic zonder waarde was)
Omdat hier, op dit blog, ook veel tegenstanders zitten,(die het niks aangaat) kan ik ènkel zeggen dat door de antwoorden die ik mocht ontvangen, mij naar m'n bretellen deed grijpen om niet omver te vallen van verbazing (èn verontwaardiging)
Slecht TWEE antwoorden slaagden met grote onderscheiding: Filip De Man, en onze lieve "blogbazin" Janice. (àl de rest konden gratis een diploma krijgen van loodgieter....)
PS: Nopens de intelligentie van die woestijnvolkeren, zei (maaaanden geleden)een goed-gekende dame: "de islamieten hebben zelfs nog geen halve Aspirine uitgevonden", nietwaar Janice ?

Gepost door: Victor Van Vosselaer | 03-07-09

BBQ Een mooi verhaaltje uit Berlijn, DE multiculturele hoofdstad van D. Bestuurd door een coalitie van Links, Extreemlinks, en Groen! En dus straatarm en met veel werklozen, Brussel in 't groot.

In een islamitische nederzetting aldaar (80% moslims) werd een BBQ-toestel gevraagd om in het park te plaatsen. De stad kocht er eentje van 400 € (!) en plaatste het in het park zoals gevraagd. Maar wat gebeurde? De moslims zagen tot hun afgrijzen dat duitsers de bbq misbruikten voor hun braadworsten te braden! En dat is varkensvlees! Er werd geeist dat dit illegaal gebruik onmiddellijk gestopt werd, en dat er een verbod kwam op braden van iets anders als schaap, rund en kip. Maar, geloof het of niet, dat was zelfs voor het rood-rood-groene stadsbestuur een stap te ver, en er werd een compromis gevonden: een tweede grill alleen voor braadworsten werd aangekocht. Maar dat was zonder de moslims gerekend, want er druipte nog altijd varkensvet op de hete houtskool...

Wordt vervolgd...

Gepost door: Wannes | 07-07-09

Sharia Ook mooi: een ooggetuigenverslag vd werking van shariarechtbanken in Engeland, waar ze al sinds 1982 (!) actief zijn:

Gepost door: Wannes | 07-07-09

West Afrika in verval Georganiseerde misdaad plundert West-Afrika

Illegale activiteiten vormen een ernstige bedreiging voor de veiligheid en ontwikkeling in West-Afrika. Het gebied heeft ernstig te lijden onder illegale handel in drugs, sigaretten, vrouwen, wapens en medicijnen. Dat stelt de VN-organisatie tegen misdaad en drugs (UNODC) in een dinsdag gepubliceerd rapport.,,West-Afrika heeft alles wat criminelen nodig hebben'', aldus Antonio Costa van de UNODC. ,,Een strategische locatie, zwakke regeringen en veel mannen die weinig andere mogelijkheden zien dan een toekomst in de criminaliteit.''

Gepost door: Wannes | 07-07-09

Wannes

Wat is de bron van uw verhaal over de barbecue? Ik vind er nergens wat over terug?

Gepost door: 1MT | 08-07-09

MT .

Gepost door: Wannes | 08-07-09

Positieve discriminatie Niet alleen in de US worden mensen met een lager IQ bevoordeeld in het onderwijs, ook in NL is dat het geval. Zo mogen moslims 5 fouten maken in het examen nederlands, autochtonen slechts 2. Ze krijgen ook een half uur langer tijd, en mogen een woordenboek gebruiken.

Gepost door: Wannes | 08-07-09

De Morgen! "Het kan best zijn dat de criteria van de liberalen te beperkend zijn, maar die van PS en cdH zijn totaal irrealistisch, zeker wanneer men weet dat een dergelijke grootschalige regularisering alleen maar 100.000 nieuwe economische vluchtelingen op ideeën brengt, waardoor je binnen een paar jaar weer voor zo"n operatie staat."

Zegt Yves Desmet!? Wat krijgen we nu, een late bekering? Schrik dat er tenslotte toch een moslim naast zijn deur komt wonen? Of dat hij gaat verplicht worden niet alleen moslims in de kuisploeg te laten werken, maar ook op de redactie?

Trouwens, moeten massa-regularisaties niet voorgelgd worden aan de EU? Want zonder grenscontroles zitten die straks verspreid van Griekenland tot Noorwegen ntl. Dan was Dewael toch voorzichtiger, die deed dat allemaal in 't geniep, a rato van 12.000 regularisaties per jaar. Dat waren er ook 120.000 op 10 jaar. Ze gaan hem nog missen, de linkse ratten.

Gepost door: Wannes | 12-07-09

De commentaren zijn gesloten.