23-07-09

Wat is er gebeurd?

En nu 'back to business'. Want er is niets dat je zo weer in de realiteit gooit dan te lezen dat er weer massaal zal geregulariseerd worden. Het is bovendien zeer verontrustend dat het in handen is van Franstaligen die, zoals men weet, wel regulariseren, maar de nieuwkomers vooral in Vlaanderen dumpen en zelfs al spreken over ‘gezinshereniging’, waarvan we weten dat dit enkel hier zal gebeuren en nooit ‘ginder’.
En terwijl ze aan het onderhandelen zijn over de blijkbaar duizenden die zullen geregulariseerd worden, zijn er al nieuwe asielzoekers aan een actie begonnen om vast te kunnen leven in ons toch al bankroete land. En de dag nadat ze geregulariseerd zijn, gaan ze een visum aanvragen om hun thuisland te kunnen bezoeken. (Zo gevaarlijk is het daar…).

Wat is er hier gebeurd terwijl ik weg was? Wat is er gebeurd met de federale regering? Is Turtelboom niet meer in de picture? Ik schreef hier al eerder dat alle belangrijkste portefeuilles in handen zijn van de Franstaligen en nu kreeg zuipschuit Daerden ook nog pensioenen??

Wij zijn het enige land ter wereld waar de meerderheid wordt bestuurd door de minderheid, hoelang gaan we dat nog slikken? Hoelang gaan we verdragen dat er meer Waalse ministers dan Vlaamse in de federale regering zitten en bovendien alle belangrijke posten, waar veel Vlaams geld is mee gemoeid mogen bekleden? In andere landen was er al lang een burgeroorlog uitgebroken, of was er een coup gepleegd op de regering. Maar wij, geduldige Vlamingen, wachten af. We stellen al onze hoop op de Vlaamse regering omdat we weten dat het van daaruit zal moeten komen. Maar ondertussen betalen de 58 procent Vlamingen in dit land bijna 64 procent van de totale Belgische belastingfactuur. Eén derde meer dan de andere gewesten!!!

Zijn wij gek of onnozel? Ik denk beide. Er MOET iets gebeuren. Vlaanderen MOET onafhankelijk worden en haar eigen huishouden beheren. En de niet verkozen ‘premier’? Ach, die maakt zich geen zorgen, hij gaat midden in een crisis wat rondtoeren in de uitgestrekte Australische vlakten, terwijl hij hier een chaos achterlaat!
Misschien brengt hij wel wat verdrukte 'aboriginals' mee want die hadden we hier nog niet.
Steek die dan maar in Wallonië in de nabijheid van Daerden, ze zullen elkaar zeer goed begrijpen.

Soms hoop ik op een organisatie als Sinn Fein, minder gewelddadig dan de IRA, maar toch genoeg kabaal maken om de schrik erin te krijgen en de zaken te bespoedigen. Of gaan we nog maar eens 180 jaar wachten?

18:48 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Vlaams geld Het ergste is nog dat de Waalse inmenging door de EU wordt gesanctioneerd, en wie weet desnoods met geweld..

Gepost door: aad | 29-07-09

Tim Natuurlijk kan het Vlaams Belang nooit zijn zoals de organisatie IRA, maar wel de politieke partij zoals Sinn Fein.

Bovendien zijn het steeds de linkse nationalistische bewegingen die geweld en aanslagen plegen, zoals bvb. de IRA en de Basken.

Gepost door: Janice | 30-07-09

Aad ??? Geef eens wat meer uitleg of een link?

Gepost door: Janice | 30-07-09

De commentaren zijn gesloten.