26-07-09

Meningen kunnen inderdaad veranderen... en hoe!

AWB - Afrikaner WeerstandsBeweging - was beter dan ANC.
(Terre Blanche was de oprichter van deze partij en voor mijn part véél te extreem)
Het klinkt dan ook eerder ongelooflijk. Niet dat de door criminaliteit moegetergde Zuid-Afrikanen het beu zijn, maar dat ze nu een apartheidspartij verkiezen boven het ANC.

Al eerder deed een videoclip de ronde waarin zwarte Zuid-Afrikanen terug een blanke regering willen.

Benieuwd wat Louis Michel daarvan vindt, hij, die vroeger brieven schreef naar blanke boeren om te zeggen dat ze hun grond moesten afgeven aan zwarten. (Niet dat er geen grond in overvloed was, maar ze wilden enkel de gronden waar al minstens driehonderd jaren lang op gezwoegd werd door blanke boeren, net zoals in Zimbabwe).


Lees hier


AfrikanerDefenceMovement_AWB_was_better_than_ANC_shout_black_demonstrators_July_22_2009_amazing[14]

17:52 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Is huidige onluste die voorspel tot revolusie?
Iets merkwaardigs is op die oomblik besig om in Suid-Afrika te gebeur. Vir die eerste keer in dekades vind skynbaar spontane onluste onder die swart bevolking in hul woonbuurtes plaas. Ons moet onthou dat vorige onrusepisodes, in die sewentiger- en tagtigerjare onder die vorige bewind, met honderde miljoene dollar vanuit die buiteland aangestook is.

Gepost door: stradi | 27-07-09

Kolonisatie Het zou Afrika veel beter vergaan als ze terug een vorm van kolonisatie of blank bestuur zouden toelaten, maar ja, de meeste landen zijn liever arm maar onafhankelijk dan welvarend onder vreemde bazen. En de duizenden ngo's zijn ook tegen ntl, want dan kunnen ze zelf niet meer rijkelijk en gratis leven onder het mom van 'ontwikkelingshulp'.

Gepost door: Wannes | 28-07-09

Kolonialen Het is inderdaad een feit dat kolonialen veel leed aangericht hebben in Afrika. Langs de andere kant hebben zij wel een zekere stabiliteit gebracht. Waar de "blanken" in de loop der tijden buitengekegeld werden, duurde het geen 10 jaar of een welvarend land ging terug in de armoede. 80% "hing terug in de bomen" en de andere 20% buitte hen uit. Ontwikkelingshulp is water naar de zee dragen, daar 95% van de hulp in de zakken van de 20% uitbuiters verdwijnt en naar persoonlijke rekeningen in het buitenland wordt versast. En toch is het de schuld van de "zwartjes" niet, die zijn op 200 jaar tijd uit het stenen tijdperk moeten komen, iets waar wij tienduizenden jaren voor gekregen hebben. En dat zakkenvullen zullen ze wel van de "koloniale overheden" geleerd hebben.
Neemt niet weg dat daar beter terug een "blank beleid" zou worden gevoerd.

Gepost door: Bob D, Carnac | 28-07-09

Als het een 'blank beleid' is zoals wij hier hebben...allez, dat kunt ge die mensen toch ook niet aandoen, hé!

Gepost door: Janice | 28-07-09

Janice Bedoelde wel een echt "blank beleid", niet zoals het in België gebeurt, dat is erger dan een "negerkesbeleid" in een Zuid-Amerikaanse bananenrepubliek lol.

Gepost door: Bob D, Carnac | 29-07-09

50 per dag Vlg NOS tt telde NL vorig jaar 174 moorden ( = 0.5 moorden per dag) op 16.5 milj inw. ZA telt er 50 per dag voor 49 milj inw.

ZA telt dus, alle verhoudingen in acht genomen, 30x zoveel moorden als NL.

Gepost door: Wannes | 29-07-09

Nederlanders hebben tenminste een site waarop je de bevolkingsaangroei kunt volgen.

Bij ons neemt de bevolkingsaangroei ook toe, vooral in Brussel, maar niet door geboortes...

Gepost door: Janice | 30-07-09

De commentaren zijn gesloten.