27-07-09

Gentse Feesten...een feest?

Kan zich iemand nog de tijd herinneren dat de 'Gentse Feesten' werkelijk een feest was voor iedereen? Nu moet je al opletten dat je niet struikelt over iets en tegen iemand aanbotst, want die iemand zou wel eens een mes kunnen bovenhalen en je voor de rest van je leven (als je al in leven blijft) invalide kunnen maken.


HLN –
"Een 37-jarige man uit Turnhout is vannacht zwaargewond geraakt bij een vechtpartij op de Gentse Feesten. De man kreeg harde klappen en werd ook geraakt aan het oog, meldt het parket van Gent. De artsen konden het oog van het slachtoffer niet meer redden.“

Botsing
"Het incident gebeurde rond 2.15 uur op het Emile Braunplein, vlakbij het Gentse stadhuis. De man uit Turnhout struikelde over een trapje en botste daardoor tegen een man die voor hem liep. De andere man werd onmiddellijk agressief en viel het slachtoffer aan. De dader, vermoedelijk een man van Albanese afkomst, sloeg daarna op de vlucht en is voorlopig spoorloos."


Vandaag stond de man met foto in de krant en zijn oog kon wel nog worden gered, maar hij zal waarschijnlijk blind blijven, waardoor hij zijn beroep als chauffeur niet meer kan uitoefenen.

Een aantal jaren geleden gaf men een documentaire op Canvas over de Albanese cultuur. De geïnterviewden waren nakomelingen van Albanezen in de VS en zij vertelden dat de beginjaren tamelijk ‘bloederig’ waren. Geen wonder als je een cultuur hebt waarbij je iemand mag doden wanneer iemand tegen je aanloopt (al dan niet per ongeluk) of naar je spuwt. Leuke vooruitzichten…

In de beginjaren dat Albanezen naar de VS trokken werd er inderdaad heel wat bloed vergoten. Eremoorden, afrekeningen en (zelfs tot op heden) maffiabendes.
In de documentaire trokken de reporters eveneens naar Albanië om daar meer te leren over de cultuur. Er was niets bij om meteen te zeggen, oké, laat die mensen maar massaal naar hier komen! Integendeel! Misschien zou het nuttig zijn voor de regering om die documentaire eens op te vragen bij de VRT vooraleer ze met de massale regularisatie starten.

Vrienden hebben vorig jaar met de camper een reis gemaakt in Oost-Europa, in Roemenië hadden ze absoluut geen problemen, maar in Albanië moesten ze overnachten op de afgesloten parkeerplaats van een politiestation en kregen ze de raad zo snel mogelijk door het land te reizen. Hallo??

Mensen die bij ons werken hebben twee jaar geleden samengewerkt met Albanezen op een werf ergens in Wallonië. Tijdens de middagpauze begonnen ze een gesprek en de Albanezen vroegen hen of ze al in de gevangenis hadden gezeten. Toen ze zeiden dat dit niet het geval was, reageerde de Albanezen zeer verbaasd, want voor hen was je geen man, als je nog nooit in de gevangenis had gezeten. (Dat zegt wel genoeg, zeker?)

En indien dat nog niet genoeg is zijn Albanezen ook bezig met een ‘islamitische wedergeboorte’.http://www.saudiaramcoworld.com/issue/199204/albania.s.is.... Een superieure islamitische bewustwording bovenop hun toch al niet echt aantrekkelijke cultuur?? Dat belooft. En kijk ook eens naar wie er zo blij om is? Saoudi-Arabië, een land waar migranten gewoon slaven zijn.

In de VS heeft het bloedvergieten ongeveer 50 jaar geduurd, ik hoop dat het hier zelfs geen jaar meer zal duren vooraleer er maatregelen worden genomen.

In ieder geval stevenen de Gentse Feesten af op het zelfde einde als zoveel andere feesten en evenementen die ‘wij’ gezellig vonden, zoals de beiaardconcerten in Antwerpen, het zal na verloop van tijd (en het aantal doden) eveneens worden afgeschaft.

14:20 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Handschoen Alle agressieve volkeren worden onweerstaanbaar aangetrokken tot de islam, omdat die ideologie hen past als een handschoen: het geeft hen gelijk in hun aggressiviteit tegen niet-moslims, en mensen die tegen eigen volk zondigen, worden zwaar gestraft, wat nogal wat effectiever is dan een verblijf in een luxe-staatshotel, met 'penitentiair verlof' en iedere week mogelijkheid tot ontsnappen. Als de islam niet bestond, moesten ze hem speciaal uitvinden voor dgl volkeren.

Gepost door: Wannes | 28-07-09

De commentaren zijn gesloten.