27-07-09

Is dit een straf?

Zover is het bij ons nog niet, maar dat komt nog wel.

Gevangenis(straf) in Oostenrijk.
Een droom voor elke dakloze.
Ik zou toch wel eens willen weten hoeveel recidivisten er in Oostenrijk zijn na hun verblijf in deze 'resort'.


Herschaalde kopie van untitledgev1Herschaalde kopie van untitledgev2Herschaalde kopie van untitledgev3Herschaalde kopie van untitledgev4Herschaalde kopie van untitledgev5Herschaalde kopie van untitledgev6Herschaalde kopie van untitledgev7Herschaalde kopie van untitledgev8Herschaalde kopie van untitledgev9Herschaalde kopie van untitledgev10Herschaalde kopie van untitledgev11Herschaalde kopie van untitledgev12Herschaalde kopie van untitledgev13Herschaalde kopie van untitledgev14Herschaalde kopie van untitledgev15Herschaalde kopie van untitledgev16

14:51 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

met de buitenkant heb ik totaal geen probleem. Een gevangenis moet niet altijd een lelijk scharminkel zijn, zoals dat in ons land meestal wel het geval is. De binnenkant stuit me wel tegen de borst. Als ik eens zonder een hotel te boeken naar Oostenrijk ga en alle hotels daar volboekt zijn, zal ik eens een diefstalletje plegen voor een maand hote...gevangenis.

Gepost door: 1MT | 27-07-09

Waarom zijn er traliesen ?
Dat stoort toch het zicht zenne !

Gepost door: Siberx | 27-07-09

MT, ik dacht net hetzelfde... maar ze hebben geen zwembad.

Gepost door: Janice | 27-07-09

gevangenis ? rustkuur om te bekomen van een gepleegde misdaad Jij bent een dief ,moordenaar of verkrachter !!!! Geen nood ,wees welkom in onze strafinrichting waar uw problemen onze zorgen zijn , uw wensen zijn onze bekommerissen zijn...Het personeel, mannen en vrouwen staan volledig ter uwe beschikking (behalve voor "een ding" wat de vrouwen betreft-als ge begrijpt wat ik bedoel , onze excuses daarvoor ) zou dat niet de tekst kunnen zijn van een "brochure" die elke veroordeelde gangster krijgt .........Waarom die tralies,denken ze nu echt dat die gaan lopen! hoogstens een avondje uit en dan terug.Nu nog een zwemdok,bar met vrouwen en een restaurant a la carte,met wat protesten of hongerstaking lukt dat wel. Het afschrikkingseffect dat "straf" zou moeten zijn ,bestaat alleen nog in het verkeer.Jan met de pet (of verwarde baard) zal wel twee keer nadenken als hij een "monsterboete" betaalde omwille van een bepaalde overtreding. Een crimineel ontslagen uit een vier sterrenhotel,hoeft geen twee maal na te denken,na een vacantie op vrije voeten, om terug te worden opgenomen in de "heerlijkheid" van het overlopende van menselijkheid "straf" regime....
Een kaakslag voor al diegene, slachtoffers van krapuul,die soms voor hun leven lang getraumatiseerd blijven,terwijl het krapuul kan genieten van de geneugtes des lebens,last van trauma's zullen die zeker niet hebben integendeel ze worden voor hun daden beloond.

In Tailand bv ,geen slagen of dergelijke maar een ijzersterke dicipline...om 15u moeten de gevangenen zich al klaarmaken voor de nachtrust...wie is nu het meest beschaafd ,het land dat zijn "krapuul" straft ... of het land dat zijn gevangenen "bepampert"

Het begint me op te vallen dat de Standaard krant online ,ik heb een abonement, nogal vlug kritiek schrapt op "jongeren" multiculturele en andere "ele" alhoewel ik steeds mijn reacties wik en weeg ...

Gepost door: Rene | 28-07-09

Je reacties wikt en weegt, Rene? LOL

Gepost door: Janice | 28-07-09

Siberx Siberx, die tralies zijn ntl nodig om de daklozen buiten te houden...

Gepost door: Wannes | 28-07-09

In ieder geval helicoptervangnetten zijn daar niet nodig ,wie zou er nu weg willen

Gepost door: Rene | 29-07-09

Gelijkenis Dit staat ons ook te wachten, want mijn ervaring is dat de oostenrijkers van alle europeanen het meest lijken op ons belgen: links, plantrekkers, foefelaars, belastingsontduikers, kankeraars, enz...

Gepost door: Wannes | 29-07-09

Compromis Als ik dit schandaal van een gevangenis nog eens goed bekijk, moet ik toegeven dat ik sympathie begin te krijgen voor de sharia. Hoe zei Erdogan het ook weer? "Europa is ziek en wij hebben de medicijn: de islam". In de UK gaan ook ongelovigen al naar shariarechtbanken, omdat het zoveel eenvoudiger is, en omdat een mondelinge overeenkomst er ook rechtsgeldig is. En in Zweden proberen ze al een compromis te vinden ts de linkse rechtspraak een linkse staat eigen en de sharia: er zijn deze maand al drie 'verkrachtingszaken' uitgesproken in het voordeel vd man, omdat de vrouwen geen bewijs konden aandragen dat ze niet ingestemd hadden. Hahaha, er zijn nog altijd vrouwen die denken dat ze een vent erin kunnen luizen nadat ze een avond met hem in de bar hebben geflirt, vervolgens met hem naar zijn flat zijn geweest, om s'anderendaags aangifte te doen van verkrachting. Zelfs in Zweden begint het te dagen, en geloven ze niet meer dat de vrouw dacht dat hij alleen zijn collectie sigarenbandjes wou tonen.

Gepost door: Wannes | 29-07-09

mega-Gaby en als je het in de gevangenis echt niet kunt harden, dan komt VB-politica Gaby van Loo je wel helpen ontsnappen.

http://www.standaard.be/Artikel/Detail.aspx?artikelId=0U2D916V&subsection=3

Gepost door: DV | 30-07-09

Mis Zij was gewoon lid. En omdat het altijd moeilijk is om evenveel vrouwen als mannen op de lijsten te krijgen, zit de kans erin dat er eens een verkeerde tussen zit.
Hoe groter de partij, hoe meer kans ertoe bestaat.
Je moet tenslotte geen bewijs voor goed gedrag en zeden binnenbrengen, of een briefje van de dokter dat je ze allemaal op een rij hebt vooraleer je lid mag worden van een politieke partij. (Bovendien had ze dat toen ze lid werd).

Over de mensen die zich inzetten voor de maatschappij, een levenlang hard werken, een bedrijf met veel werknemers runnen, in het onderwijs staan of zelfs professor zijn aan de universiteiten in Vlaanderen, daar wordt nooit over gesproken want dat past niet in het beeld dat men over het VB wil ophangen.

Uiteraard wordt haar lidkaart meteen ingetrokken, want er is geen enkele partij zo begaan met de veiligheid als de onze.

Trouwens! Dat weten ze bij Sp.a beter dan bij ons, want het merendeel dat in de gevangenissen zit zijn Sp.a-leden of kiezers. Maar dat wordt nooit gezegd natuurlijk. Alleen als het een VB-lid is vliegt de media erop af.

Dus je bijdrage hier is op z'n minst zeer misleidend en intellectueel oneerlijk, er kan absoluut geen sprake zijn van 'politica' want dat is ze niet en kon ze ook niet worden, want mensen waar men weinig of niets van afweet dienen als lijstvulling en krijgen geen verkiesbare plaats.

Gepost door: Janice | 30-07-09

och DV !! hij kreeg zeker een orgasme toen hij dat bericht hoorde en kon neerpennen in een reactie,eindelijk succes dacht hij maar ging af gelijk ne gieter.

Gepost door: Rene | 30-07-09

Rene net zoals ik van brood eten geen orgasme krijg, doe ik dat ook niet bij het zoveelste schandaal rond het Vlaams Belang. Sommige zaken wennen nu eenmaal. En Janice, Gaby Van Loo kwam op bij de gemeenteraadsverkiezingen in 2006.

Gepost door: DV | 30-07-09

welke schandalen ?? Het zoveelste schandaal rond het VB ? noem er dan eens een paar op ! maar geen individuele gevallen,zoals mama Gaby,die werd trouwens uit de partij gestoten..Schandaalgevallen vergelijkbaar met bv die Augusta affaire,het Antwerps misbruik van Visa kaarten,het verkopen van staatseigendommen om ze daarna te huren voor een hogere prijs.Het arresteren van illegalen om ze daarna een toelating te geven voor een fakkeloptochtje.Het geven van een gratis vliegtuigticket met uitwijzing voor een familie waarvan de oogappels messentrekkers zijn,dan nog te zwijgen over de PS waar "schandalen" dagelijkse kost zijn enz enz ... dat beste DV "dat" zijn schandalen...allee nu is het uwe toer ""alles geven !!""

Gepost door: Rene | 31-07-09

En blijkbaar valt de appel niet ver van de boom. De moeder zat bij het Vlaams Belang en de zoon is al enkele keren veroordeeld wegens geweld tegen allochtonen. Het lijkt wel Hans Van Temsche Light.

Gepost door: Fré | 31-07-09

Andersom Bij geweld op autochtonen door moslims heb ik hier nog niet veel linkse reacties gelezen. En er zitten nochtans in verhouding veel meer allochtonen in de staatshotels dan autochtonen.

Diegenen die de volksverhuizing op gang hebben gebracht zijn uiteindelijk verantwoordelijk voor het geweld. We gaan nog véél meer zien.

Gepost door: Wannes | 31-07-09

6 moorden Of wat te denken van een marokkaans lid vd belgische staatsveiligheid die hier 6 moorden pleegt?

Of een marokkaans-belgische al qaida cel die een bevriende natie, de USA, aanvalt in Afghanistan? Dat is allemaal geen geweld zeker? Moslims horen thuis in speciale landen, moslimlanden genoemd. Elders zijn ze onuitstaanbaar tot levensgevaarlijk. Allemaal de schuld van de linkse rattenvangers, die de komende burgeroorlog uit pure verveling hebben georganiseerd. Want Links wil steeds opnieuw de wereld veranderen, zonder op de gevolgen te letten.

Gepost door: Wannes | 31-07-09

dat weten de "rode ridders" maar al te goed ! het is daarom een godsgeschenk dat er eindelijk iets uit den hoek komt om het VB te kunnen aanvallen...
Voor moederliefde hebben zij ook totaal geen begrip...

Wie zal er ons kindeke "laten ontsnappen" en doet het zijn moederke niet...

de tranen springen me nog steeds in de ogen als ik dat liedje hoor

Gepost door: Rene | 01-08-09

Pakistan In de stad Gojra in Midden-Pakistan zijn zes christenen levend verbrand in hun huizen. Moslims staken 40 huizen en twee kerken in brand na het gerucht dat christenen een koran zouden hebben ontheiligd. Dat gerucht was volgens de Pakistaanse autoriteiten verspreid door extremistische moslims. De doden zijn vier vrouwen, een kind en een man. (NOS tt)

* Verder alles in orde met de moslims op deze wereld.

Gepost door: Wannes | 01-08-09

Mohammed A. Verdachte Mohammed A. aangehouden na steekpartij in Lokeren
De onderzoeksrechter heeft beslist dat de verdachte van de steekpartij in Lokeren, waarbij een 24-jarige man levensgevaarlijk gewond raakte, aangehouden blijft. Dat maakte het parket van Dendermonde bekend.

De onderzoeksrechter besliste dat de verdachte, de 33-jarige Mohammed A. uit Lokeren, aangehouden blijft voor de feiten van gisternacht. De man bracht toen twee mannen uit Berlare ernstige verwondingen toe. Hij diende een 22-jarige man zware vuistslagen toe en gaf diens 24-jarige vriend verschillende messteken in de halsstreek.

Volgens het parket vecht het 24-jarige slachtoffer nog steeds voor zijn leven. (belga/jv)

* Mohammed A.? Toch niet iemand vd religie vd vrede zeker? Moet een vergissing zijn.

Gepost door: Wannes | 01-08-09

Je zou voor minder !! Beste Wannes ,je bent een echt rechts-racist..uitdagerke...dat zullen onze vrienden rood groene Fre en DV niet graag lezen samen met hun gelijkgestemden. In hun oneindige menselijke vredelievende wijsheid ,deden ze er alles aan om de,niet typische Vlaamse naam van die dader Mohamed A te verzwijgen en nu gooi jij die verrijker te grabbel...
Toch heb ik begrip voor die onbegrepene kansarme snelle Belg..Stel je voor...je staat daar rustig te "seiken" met je enigste trots in je hand,waar al je hersenen in opgeborgen zijn,het enigste bruikbaar instrument waar je echt fier op kunt zijn...Plots geheel onverwacht..de volle schijnwerpers op dat edele ,licht bruin getinte lichaamsdeel ,een gloed van "verlichting" het accent in het duister , de openbaring zelve....je zou voor minder...dan kan ik best begrijpen dat onze Mohamed kwaad werd .zo kwaad dat hij "handelde in een drang waaraan hij niet kon weerstaan" een advocaat die met tranen in de ogen zijn pleidooi houdt in die zin zal zeker de vrijspraak eisen en als een rood groen getinte rechter ook een traan moet wegpinken ,zal hij die vrijspraak zeker uitspreken.

Gepost door: Rene | 02-08-09

Ze mogen gerust veroordeeld worden Rene, even later lopen ze toch terug vrij rond. Is het niet omdat er geen plaats is, dan is het wel omdat ze ontsnappen.

Gepost door: p0p4rt | 02-08-09

Shandalen genoeg
-Rob Verreycken
In 2001 staat het toenmalig Antwerps gemeenteraadslid Rob Verreycken, zoon van Vlaams Blok-oudgediende Wim, voor de correctionele rechtbank terecht voor een hele waslijst beschuldigingen: slagen, diefstal met geweld en braak, vernielingen, inbreuken op de racismewet, bedreiging en smaad. Hij werd bij gebrek aan bewijzen vrijgesproken, maar had drie jaar later opnieuw prijs.

In volle verkiezingsperiode ranselde Verreycken zijn vrouw af op straat. Hij wordt buiten vervolging gesteld, maar de partij dwingt hem om ontslag te nemen als gemeenteraadslid. Verreycken blijft wel Vlaams Parlementslid. Heel even toch. Nadat hij in de wandelgangen van het parlement een N-VA-vlag op de grond werpt en brult dat hij "erop pist", is voor de partijtop de maat vol. Driftkikker Verreycken mag achter de schermen ongestoord actief blijven bij het Vlaams Belang, maar verdwijnt onder zachte dwang van het eerste plan.

-Roeland Raes
Vlaams Blok-ondervoorzitter Roeland Raes zorgt begin 2001 voor ophef door op de Nederlandse tv de omvang en de systematiek van de Jodenvervolging in twijfel te trekken. De uitroeiingskampen waren volgens hem alleen maar 'werkkampen'. Raes zegt ook dat het dagboek van Anne Frank niet authentiek is. Hij moet ontslag nemen als ondervoorzitter en na aanhoudende druk van Dewinter, die vreest voor de relaties met de Antwerpse Joden, ook als senator. Later blijkt dat het Vlaams Belang Raes echter gewoon in dienst houdt als medewerker op het partijhoofdkwartier. In maart buigt de rechtbank zich nog over de zaak.

-Xavier Buisseret
Kamerlid Xavier Buisseret wordt in 1998 veroordeeld tot een voorwaardelijke celstraf van zes maanden, hij speelt ook zijn burgerrechten voor vijf jaar kwijt. Buisseret had zich vergrepen aan twee minderjarige meisjes, de dochters van een partijgenoot nota bene. Zeven jaar eerder had hij al een voorwaardelijke celstraf gekregen, die later in beroep werd vernietigd, omdat hij drie migranten had bewerkt met een ijzeren staaf. Buisseret had een lange voorgeschiedenis bij organisaties als het VMO, die fungeerden als de stoottroepen van het Vlaams Blok. De partij hield Buisseret altijd de hand boven het hoofd, pas na zijn laatste veroordeling verdween hij van het politieke toneel.

-Wim Felix
In Sint-Gillis-Waas loopt in mei 2004 een caféruzie compleet uit de hand. De 24-jarige Wim Felix haalt een geweer en schiet de broer van de cafébaas dood, drie andere klanten raken gewond. Felix blijkt voor het Vlaams Belang in de plaatselijke gemeenteraad te zetelen. Hij wordt uit de partij gezet. Het hof van assisen veroordeelde Felix vorig jaar tot 25 jaar.

-Tanguy Veys
Oost-Vlaams provincieraadslid Tanguy Veys kreeg in 2002 een voorwaardelijke celstraf van twee maanden voor het mishandelen van een linkse militant. In beroep werd zijn straf opgeschort. Veys is in Oost-Vlaanderen een van de sleutelfiguren van het Vlaams Belang.

-Marc Nullens
In Dilsen-Stokkem wordt gemeenteraadslid Marc Nullens in 2004 door de politie aangehouden voor het dealen van xtc. Bij een huiszoeking vinden agenten bij Nullens thuis ook nog eens een pistool. Het Vlaams Belang zet hem meteen op straat.

-Pascal Jochec
Als het kersverse Boomse gemeenteraadslid Pascal Jochec begin 2001 de eed aflegt, brengt hij de Hitlergroet (foto). Het kost hem een voorwaardelijke celstraf van drie maanden én een ontzetting uit de partij.

-Remie Timmers
Vlaams Blokfractieleider in Houthalen Remie Timmers krijgt een celstraf van drie maanden met uitstel voor racistische uitlatingen. Wanneer de gemeenteraad debatteert over het slachtafval dat op straat blijft staan na het offerfeest, bijt Timmers een raadslid van Turkse afkomst toe: "Als het van ons afhangt, steken er Turken in die zakken en geen slachtafval.". Timmers kreeg eerst zelfs geen blaam maar werd nadien toch uit de partij gezet. Sindsdien komt hij in Houthalen op met 'Lijst Remie Timmers'.

-Roeland Van Walleghem
Toenmalig Blokmilitant die samen met met anderen een afficheplakker van het FDF (Jacques Georgin) aanviel in 1970. Van Walleghem en zijn gevolg klopten met tafelpoten op de FDF'er die ter plaatse overleed aan een hartaanval. Van Walleghem kreeg hiervoor 4 maand voorwaardelijk en zetelt nu voor het Vlaams Belang als volksvertegenwoordiger in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest

en dan zijn er nog een pak 'akkefietjes' zoals de gewezen KKK-leider die te slapen gelegd wordt bij een VB-mandataris (en lijfwacht van FDW), of de nazi-bedevaart (met de collaborateurs van het ST Maartensfonds) naar belangrijke plaatsen uit het nazi-regime (in Duitsland en Oostenrijk). Of het VB-gemeenteraadslid dat extreemrechtse tattoo's zet (nazi-symboliek), enz...

Gepost door: DV | 02-08-09

1970 !? Gebeurtenissen uit 1970 aub! DV is ten einde raad zie ik. En in 1302 vermoordden extreemrechtse flaminganten toch ook een hoop allochtonen?

Gepost door: Wannes | 02-08-09

Er staan ook wel enkele recentere dingen in, Wannes. Niet te selectief lezen.

Gepost door: 1MT | 02-08-09

Abdelouahid E.B. Detentie en jeugd-tbs voor roofovervallers ROERMOND - De rechtbank in Roermond heeft vrijdag vijf meerderjarige en vier minderjarige verdachten veroordeeld tot gevangenisstraffen en plaatsing in een inrichting voor jeugdigen

De 19-jarige Abdelouahid E.B. kreeg de zwaarste straf: vier jaar en zes maanden. De rechtbank acht bewezen dat hij in december 2008 een zeer gewelddadige overval heeft uitgevoerd op de oma van zijn vriendin. De oude vrouw werd in een wurggreep gehouden, kreeg een pistool tegen haar slaap, werd met de dood bedreigd en in een kast gegooid.

E.B. had van zijn vriendin gehoord dat er in het huis van haar opa en oma veel geld lag. De man ontkent dat hij de overval heeft gepleegd. Hij gaf wel toe dat hij vrienden had getipt over het geld. Het OM had een straf van zes jaar geëist. Zijn minderjarige mededader kreeg een straf van achttien maanden jeugddetentie en de PIJ-maatregel, conform de eis van het OM.

Een andere gewelddadige actie van de Venlose groep was de overval op een supermarkt in Venlo, in januari dit jaar. Daarbij werd de eigenaar neergestoken. De rechtbank achtte niet bewezen dat de twee minderjarige daders de opzet hadden om hem ernstig te verwonden. Een van de twee daders werd veroordeeld tot een gevangenisstraf van acht maanden en jeugd-tbs. Het OM had om twintig maanden jeugddetentie en de PIJ-maatregel gevraagd. De zaak tegen de tweede minderjarige verdachte werd aangehouden. Hij moet eerst psychologisch worden onderzocht.

De veroordeelden maken deel uit van een groep van 26 jongeren en mannen die worden beschuldigd van roofovervallen en straatroven in Noord- en Midden-Limburg. Vijftien van hen zijn minderjarig. Justitie heeft ze opgedeeld in een Venlose en een Roermondse groep. De veroordeelden behoren tot de Venlose groep. In oktober moet de Roermondse groep voorkomen.

*Moslims horen niet thuis in Europa, zolang hier niet de sharia heerst.

Gepost door: Wannes | 02-08-09

Maria Maria (69) ontsnapt aan 22 kogels uit machinegeweer


ANDERLECHT - Een 69-jarige vrouw is als bij wonder aan de dood ontsnapt toen de woonkamer van haar huis in Anderlecht vanuit een auto met 22 kogels uit een kalasjnikov werd doorzeefd. Haar zoon denkt dat een bende hem wil doden omdat hij zogezegd een tipgever van de politie is.

'De politie heeft 22 inslagen geteld. Dit is geen toeval. Dit is bedoeld om iemand dood te schieten. Om mij dood te schieten', zegt zoon Stavros. 'Dit is het werk van een bende jonge overvallers uit de buurt. Zij hebben het op mij gemunt omdat ze denken dat ik de politie tip. Nonsens. Ik was ooit zelf in het misdaadmilieu en heb in de cel gezeten. Ik heb dat bestaan de rug toegekeerd. Ik heb een transportfirma opgestart en hou mij nu gedeisd. Maar dat willen die bendeleden niet geloven.'

Voor Stavros en zijn familie duurt deze hel al zes jaar. 'Toen heeft die bende geprobeerd mij te ontvoeren. Drie gemaskerde mannen hebben mij in een bestelwagen gesleurd, wellicht met de bedoeling mij uit de weg te ruimen. Maar ik heb niet laten begaan en tijdens het gevecht in de auto met mijn ontvoerders heb ik zes kogels in een been gekregen. Maar ik heb het er levend af gebracht.'

'Twee weken geleden voelde ik mij op straat achtervolgd. Ik draaide mij om, vroeg de kerel wat hij wilde en hij plofte zomaar een mes in mijn borstkas.

Voor Maria is de maat in elk geval vol: 'Ik heb altijd in Anderlecht of de omliggende gemeenten gewoond. Zonder problemen. Maar hier in de Cureghemwijk is het onleefbaar geworden. Ik wil hier weg.' (Nieuwsblad)

-------------

'een bende jonge overvallers uit Anderlecht'? Hoe komt het toch dat ik een vermoeden heb welke god ze aanbidden?

Gepost door: Wannes | 02-08-09

ja, Vlaamse criminelen bestaan natuurlijk niet ...

Gepost door: 1MT | 02-08-09

15x Vermits er in dit land (nog steeds) 15 autochtonen rondlopen voor iedere moslim, zou je ook 15x zoveel criminele feiten door blanken moeten lezen in de kranten. Dat is echter bijlange niet het geval, een bewijs voor de zeer hoge criminaliteit onder moslims.

Gepost door: Wannes | 02-08-09

Beste 1MT...je kunt moeilijk je eigen kinderen de deur uitgooien als zij den ezel uithangen ,maar dat kun je wel met hun vriendjes.Natuurlijk bestaan er Vlaamse criminelen en het feit dat wij er meer dan genoeg hebben moeten wij ze niet gaan importeren zeker niet buiten Europa.

Gepost door: Rene | 03-08-09

Wannes, ik raad je 'Stupid White Men' van Michael Moore aan.

Gepost door: 1MT | 03-08-09

Fré Dat is gewoon een belachelijke reactie. Hilde Sabbe, die regelmatig haar zegje mag doen in HLN schreef dat ze voor haar zoon, haar blonde god, net hetzelfde zou doen. Zij kan bezwaarlijk een Vlaams Belangster genoemd worden. Ik zou het niet doen, indien mijn zoon (als ik er al één had) een misdadiger zou zijn, dan moet hij ervoor gestraft worden.

Die vrouw was lid van het Vlaams Belang en heeft eenmaal mogen fungeren als lijstvulling op een onverkiesbare plaats, en dat komt omdat het zeer moeilijk is om de man/vrouw invulling op de kieslijsten te realiseren. Je vraagt geen curriculum vitae vooraleer je iemand als lid aanvaardt, en je vraagt ook geen doktersbriefje of de eventuele leden gezond van geest zijn, dus hoe groter de partij, hoe groter de kans dat er al eens eentje tussenzit die niet deugt.
Maar ze werd er meteen uitgegooid, dus... Daartegenover staat een overgrote meerderheid van misdadigers waarvan men nooit de politieke voorkeur vermeldt.

De vergelijking met Hans Van Themsche raakt kant noch wal. Zijn tante, die toen nog deel uitmaakte van het VB woont in West-Vlaanderen, hij woonde met zijn familie in Antwerpen.
Hij, noch zijn ouders waren lid van het VB.
Het is niet omdat er iemand in de familie bij het VB is, dat de rest geen andere politieke keuze kan maken. Dat is in mijn familie ook zo. (Er zitten zelfs Groenen bij...)

En om een voorbeeld te geven, de vader van Piryns, de burgemeester van Mortsel heeft na de oorlog vastgezeten in Lokeren, is zij dan verdacht, is zij een potentieel gevaar?

Mijn ouders waren al helemaal verschillend, mijn moeder vond de socialisten goed en mijn vader de liberalen, en ik koos, toen er nog maar een keuze was tussen CVP, liberalen, Agalev of socialisten voor het VB. Waarom? Omdat dit volgens mij de enige partij was (en is) die wil luisteren naar de verzuchtingen van de gewone man of vrouw in de straat. De enige partij die vrijheid van denken en spreken hoog in het vaandel draagt en zich niet bezig houdt met onnozele wetjes en regeltje die het alledaagse leven van de mensen onaangenaam maken.
Ik ben geen liberaal, maar een libertaire vrijdenker en mijn keuze was zeer bewust. Ik wist dat ik er wel mensen zou ontmoeten met andere opvattingen over bepaalde zaken, maar daarover kan gediscussieerd worden. Vlaams Belangers staan meestal open voor andere meningen zonder elkaar uit te schelden, iets wat ze ter linker zijde ook wel eens zouden mogen leren.

Het beste bewijs is deze blog, waarop ik gewoon schrijf wat ik denk over bepaalde zaken zonder dat daar ook maar ooit één opmerking werd over gemaakt of ik iets moest wissen van de top... dat schijnt bij de liberalen bvb. wel even anders te zijn.

En zitten er hier en daar idiote meningen of overtuigingen tussen (en die zijn er zeker en vast) dan laat ik die links liggen, daar praat ik niet mee, want dat is vergeefse moeite.
Maar dat is in geen geval iets dat enkel bij het VB bestaat. In elke partij zitten idioten, bij de ene al wat meer dan bij de andere.

Ik wacht nog altijd op de eerste linkse die hier in de reacties durft te fulmineren tegen criminelen uit moslimlanden. Want als het Oost-Europeanen zijn dan doen jullie dat wel. Polen bvb. zijn waarschijnlijk te rechts voor jullie, dus dan mag het wel. Maar moslims? Ho nee, dat zijn de ‘untouchables’, die kunnen niets verkeerd doen. Nochtans werd er bij de eerste dag van de Lokerse feesten al iemand neergestoken met verschillende messteken en werd de Lokenaar, Mohammed aangehouden.
En voor welke partij zou die stemmen, welke lidkaart zou hij op zak hebben???

Gepost door: Janice | 03-08-09

autobiografie Mt, ik heb Michael Moore's autobiografie al gelezen.

Gepost door: Wannes | 04-08-09

Verkracht Meisje lokt jongen in toilet voor seks en klaagt hem aan voor verkrachting

Sarah-Jane Hilliard riskeert nu zelf een celstraf.
Een 20-jarig meisje uit het Britse Basildon heeft een jongen aangeklaagd voor verkrachting, nadat ze hem zelf naar de toiletten van een treinstation had gelokt voor een vluggertje. Dat melden de Daily Mail en Metro.

Nachtclub
Sarah-Jane Hilliard had haar 19-jarige dorpsgenoot Grant Bowers op 26 juli vorig jaar ontmoet in nachtclub Liquid in Basildon. Ze zei dat hij nog samen met haar en een vriendin de taxi had genomen, en dat hij haar had aangerand toen ze naar het toilet ging in het treinstation. Ze beweerde dat hij de deur op slot had gedaan, en dat haar volgende herinnering was dat ze wakker werd met haar onderbroek rond haar enkels. In werkelijkheid had ze Grant ontmoet in een andere club, en wandelden ze samen te voet naar het treinstation. Daar lokte Hilliard de jongen in de toiletten, en zei ze hem nog "dat hij er beter kon zijn voor de baby" voor het geval ze zwanger zou worden.

Verzonnen
Daarna klaagde het meisje Bowers aan voor verkrachting, en eiste ze een schadevergoeding van 8.500 euro. Acht dagen later bekende de vriendin van Hilliard echter dat het verhaal verzonnen was, toen de politie de jongeren niet vond op bewakingsbeelden van de Liquid club. Ze waren immers in de club Colors, waar de bewakingscamera's Hilliard en Bowers hand in hand en kussend filmden. Uit het onderzoek werd vervolgens duidelijk dat de twee vrijwillige seks hadden in het toilet, en dat er van verkrachting dus geen sprake was.

De jongen moest zelfs verhuizen omdat mensen herhaaldelijk op zijn deur stampten en 'verkrachter' riepen door de brievenbus. Hij werd zelfs bedreigd en achtervolgd met een mes. (sam)

14/08/09 12u34 hln
------------

Hahaha, zo ongeveer exact wat ik hier dus schreef een paar dagen geleden, hoe is het mogelijk!

Gepost door: Wannes | 14-08-09

De commentaren zijn gesloten.