11-08-09

Immigratie

23:56 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Dank U Ik dacht, even Janice haar site checken voor het slapengaan. Nu KAN ik niet meer slapen. Bon, angstaanjagend is het wel, maar die cijfers? 25% moslims in België? Laten we het op 6% houden, da's zo al erg genoeg (bron:http://www.indymedia.be/nl/node/29363). Ik ga nu niet alle cijfers gaan checken, maar als hij er voor ons naast zit zullen die andere cijfers misschien met een korrel zout te nemen zijn, hoop ik. En dan dat zinnetje "it's time for action". Ok, I'm ready, maar to do what?

Gepost door: Steph | 12-08-09

Dat zou ook kunnen Steph

Gepost door: stradi | 12-08-09

Fox Noise? Stond dat filmpje hier vroeger al niet? Ik heb het in ieder geval al een paar keer gezien.

Tja, al die overdrijvingen doen de zaak echt geen goed. Er zijn bv geen 9 milj moslims in de US, nog niet eens 2 milj vlg de CIA-webstek (0.6% van 309 milj = 1.85 milj). En in Canada hebben vrouwen 1.6 kinderen zegt hij, waar 2.11 nodig zijn, dus een vol punt te weinig (minuut 5.30)!? Een half punt moet dat dus zijn. Ik zou graag die reporter zijn diploma wiskunde eens zien. Zeker van Fox News (Fox Noise voor de kenners). En dat moslims in het westen gemiddeld 8 kinderen hebben is ook niet waar. Op dat vlak bewegen ze zich wel naar onze normen. 4à5 kan juister zijn.

Gepost door: Wannes | 12-08-09

Amsterdam En in Amsterdam zorgen de moslims zelf al voor een vermindering vh bestand. Een turkse uitbaatster van een kindercreche werd met messteken op straat vermoord, wsl door een turkse vader die na een echtscheiding zijn kind niet meer meekreeg.

Gepost door: Wannes | 12-08-09

Onze normen? 4 à 5?? Wie van ons heeft nog zoveel kinderen?

Die 6% klopt niet, want er wordt geteld via de landen van herkomst.
Moslims die hier geboren zijn, en dus de Belgische nationaliteit hebben worden daar niet bijgeteld. (Volgens een rapport van de koning Boudewijnstichting uit 1999).

Ook illegalen en asielzoekers worden er niet bijgeteld.

Citaat rapport:
"De kinderen uit islamitische families, geïmmigreerd of niet, die bij geboorte de
Belgische nationaliteit verworven hebben, dienen hier ook aan toegevoegd te
worden. Hun aantal is niet bekend gezien ze van bij de geboorte geregistreerd
werden als Belgen."

Ook de politieke vluchtelingen worden er niet bijgeteld. Vluchtelingen die de laatste 10 jaar uit Kosovo, Pakistan, Afghanistan en Turkije zijn gekomen.

Belgische bekeerlingen evenmin.

Dus ik denk dat de 25 % waarover sprake dichter bij de waarheid zit, dan de 6% waarover o.a. het weinig geloofwaardige Indymedia bericht.

Gepost door: Janice | 13-08-09

Liga voor Allochtonenrechten?

Gepost door: stradi | 13-08-09

ten einde raad ! even buiten het onderwerp...Ik ben enkele weken abonnee van de "Standaart online" het enige echte onafhankelijk dagblad.... en schreef naar hartelust mijn reactie op de verschillende onderwerpen.Plots niks meer !ik mocht schrijven wat ik wilde....zelfs dat de Moslims mijn beste vrienden waren,ik geneigd ben mij tot de Islaaaam te bekeren een baard laten groeien,ik zou mijn vrouw verplichten een hoofddoek te dragen enz.Ik schreef zelfs in mijn wanhoop dat Sekakker onze gevluchte onbegrepen kansarme jongeling ,vlug weer naar Belgie mag komen en onze maatschappij zijn excuses zou moeten aanbieden voor al het onrecht dat hem werd aangedaan....niks...Ik verstuurde verschillende mailtjes naar de redactie ,kreeg nooit antwoord,ik kondigde zelfs een hongerstaking aan van enkele uren, allemaal tevergeefs.De Standaart is toch een dagblad dat in kwaliteit ver boven haar concurenten uitsteekt...waarom die banvloek op mijn persoon ,ik schreef toch maar de waarheid met een ietsepietsie sarcasme.

Gepost door: Rene | 13-08-09

Allez, Rene...waarom verschiet ik daar niet van??

Gepost door: Janice | 13-08-09

Tiens, René, hoe zou dat nu toch komen?

Gepost door: 1MT | 13-08-09

buitenlander Vlg mij hebben ze daar iets tegen buitenlanders, Rene.

Gepost door: Wannes | 13-08-09

een goed idee ? Beste Janice...op 20 september vertrek ik vanuit BKK om te landen op Schiphol 21 sept omstreeks 9u30.Nog 3 uurtjes met de trein en kan dan eindelijk in het centraal station te Antwerpen de fatherlandse grond kussen,daarvoor moet je knielen en buigen ,dus zal ik niet te erg opvallen tussen mijn nieuwe import landgenoten . Tijdens mijn 17 daags verblijf had ik je graag eens ontmoet,want ik ken je al zolang.Het is natuurlijk onmogelijk iedereen,de trouwe schrijvers ,zoals pop4t, wannes ,1mt ,Stradi en de zoveel anderen te kunnen ontmoeten,we kennen elkaar alleen maar van "teksten" zonder lichaamstaal.Waarom geen Janice Laureyssens bal..met uw meer dan 1 miljoen web bezoekers, al de VB leden en symphatisanten,zou de stadsfeestzaal uit zijn voegen barsten en iedereen ,kan iedereen eens in de levende lijve bewonderen. Het orgelpunt zou kunnen zijn het optreden van DV met zijn orkestje..al zijn andersdenkende teksten op muziek gezet met "Fre" als zanger bv.....(en dan verschiet ik ervan dat ze mij de Standaart hebben buitengemeten) is dat geen goed idee !!

Gepost door: Rene | 14-08-09

Een bal zie ik niet zo meteen zitten, maar als je er bent, stuur dan maar een meeleke...

Gepost door: Janice | 14-08-09

Meer moslims als katholieken Dank zij de niet aflatende inspanningen en stokerijen van de kerk en haar vele instellingen kan het Vaticaan vandaag met gepaste trots melden:


MEER MOSLIMS DAN KATHOLIEKEN
BRUSSEL (KerkNet/RadVat/Il Tempo) – Wereldwijd zijn er meer moslims dan katholieken. Dat meldt de verantwoordelijke van het Vaticaanse Bureau voor de Statistiek, Vittorio Formenti, in een gesprek met de Italiaanse krant’ Il Tempo’. Volgens Formenti waren er eind 2008 wereldwijd 1,165 miljard katholieken en 1,280 miljard moslims. Voor moslims wordt geen onderscheid gemaakt tussen soennieten, sjiieten en andere islamitische geloofsgemeenschappen. Formenti beklemtoont dat het aantal moslims slechts een schatting is, op basis van geboortecijfers in islamitische landen. Wellicht ligt het werkelijke aantal nog hoger. Wereldwijd zijn er naar schatting 2,145 miljard christenen.


Gepost door: Wannes | 18-08-09

De commentaren zijn gesloten.