14-08-09

Vlaams Comité voor Ex-moslims waarschuwt: Moslimextremisme in Antwerpen!

Extremistische moskeeën en vzw’s in Antwerpen.

jihad
Bijna de helft van de Antwerpse moskeeën is in handen van de fundamentalistische islamitische beweging Deobandi, die moslims oproept ‘bloed te vergieten’ voor Allah en waarvan de leiders westerse normen en waarden afkeuren, en joden, christenen en hindoes minachten. De Deobandi-preken zijn doordrenkt van een diepgewortelde haat voor de westerse samenleving, bewondering voor de Taliban en martelaarschap. Deobandi verbiedt kunst, televisie, sport en muziek; eist dat vrouwen volledig bedekt zijn en ziet voetbal als ‘een kankergezwel die onze jeugd besmet’ (toch angstaanjagend met de kadidaatstelling van België als medeorganisator van het WK voetbal 2018 in het achterhoofd). In preken wordt gezegd dat muziek een methode van de joden is om het ‘satanische web’ te weven om jonge moslims op het verkeerde pad te brengen.


De gevaarlijke Deobandi-sekte is ontstaan rond 1870 in Deoband, regionaal centrum in het toenmalige Brits-Indië. Als reactie op de Britse steun aan modernistische koraninterpretaties, vooral door Sjeiks die zich in Londen gevestigd hadden, besloten de ultra-conservatieve schriftgeleerden een madrassa op te richten waar een tegenkoers werd gevaren, in hoogst mogelijke versnelling en met buitenlandse financiële steun, toen reeds uit het Arabisch schiereiland komend. De koloniale overheid, gevangen in hun eigen concept van de scheiding tussen burgerbestuur en religieuze authoriteiten (hier als Kerk en Staat bekend), kon niet anders dan lijdzaam toezien.

Nog vóór de vorming van Pakistan profileerden de zogenaamde Deobandi's zich als de invloedrijkste politiek-religieuze stroming binnen de Indische Moslimgemeenschappen. De Barelvi Soennieten, de sjiieten, de Ahmadiyya; zij moesten allen rekening houden met gewelddadige reacties van Deobandi’s wegens 'afvalligheid' of tenminste 'dwaling'.

Een sprong in de tijd nu, tot aan de Sovjetinval in het chaotische Afghanistan. De Deobandi's kregen er een nieuw missioneringsgebied bij. Een nieuwe geldschieter ook : de VS. Die waren ook gul met wapens.
De gulle schenkers toonden zich grenzeloos naïef in het vastleggen van tegenprestaties of gebruiksbeperkingen.
Waarom zouden ze waakzaam zijn? Het onmiddellijke effect was het enige dat telde, zowel politiek als militair. Dit laatste aspect draaide goed uit voor de VS; de Sovjets werden inderdaad verdreven. Maar daarna liep het mis.

Het verhaal van de teugelloze jihadi's is welbekend in luchtvaartkringen en bij de families van duizenden slachtoffers na de terreuraanslagen van 11 september 2001. Minder bekend, vooral de zorg van de Pakistaanse bevolking, is de onwringbaarheid van de ritueel-politieke kaste achter de Taliban, de ondertussen ‘een staat-in-de-staat’ geworden Deobandi hiërarchie.

Het noordwestelijke grensgebied (Waziristan) is nooit echt onder de controle van de regering in Islamabad geweest. De concurrerende Deobandi burgerij kan de militairen ofwel omkopen ofwel met zelfmoordcommando’s bestrijden. Ze kozen voor een combinatie van beide methodes, aan beide zijden van de Afghaans-Pakistaanse 'grens'.

De armoelijdende bevolking levert haar kinderen voor koranscholen waar ze gratis kost en inwoon krijgen, naast opleiding in wapens, haat tegen de ongelovigen en paranoia omwille van het ‘zionistisch wereldcomplot'. Inkomsten voor dit fundamentalistisch project komen niet alleen van steenrijke Saoedi's, zoals Osama Bin Laden. Ook plaatselijke commerciële operaties zijn een inkomstenbron : de verkoop van drugs en van blauwe synthetische stof voor de welbekende boerka’s.250px-Burqa_Afghanistan_01Boerka

Boerkaqu%20blue%20niqaab%209niqaab
a) Moskee Khatim-Al-Anbia

Deze kleine Pakistaanse moskee in de Oranjestraat mag beschouwd worden als de gevaarlijkste Deobandi moskee in Antwerpen. De moskee(vereniging) is al volledig ondergronds gegaan wat enorm gevaarlijk is. Vooral Pakistaanse, Afghaanse en Bengaalse fundamentalisten komen hier over de vloer. Deze moskee maakt deel uit van een wijdverspreid extremistisch netwerk dat vertakkingen heeft tot in o.a. Pakistan, Afghanistan, Bangladesh en GB. Jihad en recrutering hiervoor staan in dit gebedshuis centraal.

De internationale vereniging Khatme Nubuwwat heeft hier tevens een van haar hoofdzetels. Deze organisatie staat op de officiële terreurlijst van de VN en EU. België is echter het enige Europese land dat deze terreurlijst niet erkent. De Pakistaanse vereniging wordt al jaren opgevolgd door de anti-terreurcel van de Federale Politie en Staatsveiligheid. Ze is een belangrijke internationale dekmantel voor terreurbewegingen als Al Qaeda, Lashkar-e-Toiba, Jamaat Tabligh, Minhaj Ul-Quran, Sipah-e-Muhammad-Pakistan, Harakat ul-Mudjahidin en Jamiat Ulema-i-Islam. De imam van deze moskee is Abdul Hameed, een Pakistaan die zijn verblijfplaats heeft in zowel Antwerpen als Londen.
Hij is iemand die gelinkt kan worden met ‘Al Qaeda in Europa’ en is tevens een hoofdrolspeler van de Pakistaanse tak van Jamaat Tabligh en Minhaj Ul-Quran. Zijn moskee / huis in de Oranjestraat fungeert o.a. als onderduikadres voor radicale jongeren uit heel de wereld. Deze jongeren verblijven er enkele maanden om vervolgens terug te vertrekken of te infiltreren in het Antwerps radicaal islamitisch milieu.

Khatme Nubuwwat bijeenkomstKhatme Nubuwwat bijeenkomst.


U denkt misschien dat de gewapende jihad een ‘ver-van-mijn-bed-show’ is? Wel, dan moet ik u spijtig genoeg teleurstellen. 5a_sDe aanslagen van 11 september in de VS en deze van Madrid en Londen zijn in België, meerbepaald Antwerpen en Brussel, grotendeels gepland. De zelfmoord- commando’s van de Londense terreuracties van juli 2005 onderhielden nauwe contacten met de Pakistaanse moskee Khatim-Al-Anbia, die bij Antwerpse moslims bekend staat als één van de Al Qaeda filialen van Europa.

Er zijn bewijzen dat deze Pakistaanse moskee directe banden heeft met Al Qaeda (hoofdzakelijk met Al Qaeda cellen in GB, België, Pakistan, Afghanistan, India en Bangladesh). Hoe kan ik dit bewijzen? Wel, in de moskee zijn er o.a. authentieke geluidsbandjes te vinden waarop preken staan van Pakistaanse Al Qaeda kopstukken. Het merendeel van deze geluidsbandjes zijn afkomstig uit Lahore. Wat mij vooral verontrust, is dat sommige bandjes waarschijnlijk zijn opgenomen in Pakistaanse of Afghaanse opleidingskampen van Al Qaeda.

Vele van deze geluidsopnames klinken zeer agressief en vaak zijn er leuzen tegen het Westen en India te horen. Op die bandjes worden o.a. Osama Bin Laden en Ramzi Joesef verheerlijkt. Iedereen kent Osama Bin Laden wel, maar wie is Ramzi Yousef? Ramzi Yousef is de terrorist die in 1993 de WTC torens in New York wou opblazen. Zijn oom is Khalid Sjeik Mohammed. Deze laatste is het brein achter de aanslagen van 11 september 2001.
Imam Abdul Hameed heeft tevens contact met verschillende terreurverdachten uit GB. Dit blijkt uit de inhoud van zijn persoonlijke adressenboekjes. Deze personen staan o.a. op de zwarte lijst van de Verenigde Naties die allerlei namen van terreurverdachten bevat. Tevens staan de personen ook op de zwarte lijst van de ‘Bank of England’ als terreurfinanciers.

Enkele van deze namen zijn: Tariq Mahmood (Pakistaan uit Birmingham), Mustafa Kamel (Marokkaan uit Londen) en Mohammed Tufail (Pakistaan uit Londen). Deze personen worden rechtstreeks gelinkt met Al Qaeda en Ummah Tameer E-Nau. Die laatste groepering heeft haar hoofdzetels in Kabul (Afghanistan) en Lahore (Pakistan) en steunt openlijk de Taliban. Enkele jaren geleden hebben ook twee radicale Pakistaanse geestelijken, een zekere ‘Fahzlur Rehman’ en ‘Sammy-ul-Haq’, de moskee in de Oranjestraat bezocht. Tevens bezochten ze het Brusselse ‘Centre Pakistanais’. Fahzlur Rehman wordt door de Pakistaanse veiligheidsdiensten beschouwd als een van de rechterhanden van Osama Bin Laden. Hij is de leider van de terreurgroepen Jamiat Ulema-i-Islam en Harakat ul-Mudjahidin. Deze beide groeperingen werken actief samen met Al Qaeda en de Taliban. Fahzlur Rehman heeft in februari 1998 in de Pakistaanse media openlijk zijn fatwa uitgesproken tegen het Westen. Hij leidde ook een trainingkamp van Al Qaeda in Rawalpindi (Pakistan). Hij is tevens actief in de Pakistaanse politiek en hevig tegenstander van de Pakistaanse regering. Deze is volgens hem te gematigd en een schoothondje van de VS.

Sammy-ul-Haq leidt dan weer de extremistische madrassa Dar-ul-Uloom Haqania in Peshawar (Pakistan). Deze koranschool staat bij de Pakistaanse veiligheidsdiensten bekend als opleidingscentrum voor de Taliban. Tientallen Pakistaanse jongeren uit Antwerpen en Brussel hebben er een geestelijke en fysieke opleiding gekregen.

De Pakistaan Ali Zulfigar, wonend in Dambruggestraat nr. 35 te Antwerpen, is dé topman van de militante tak van Jamaat Tabligh, namelijk Minhaj Ul-Quran. De Pakistaanse veiligheidsdiensten beschouwen hem als uiterst gevaarlijk. In Antwerpen loopt hij doodleuk zorgeloos over straat. Vanuit België heeft hij bijvoorbeeld de moordaanslag op Pakistaanse oppositieleidster en ex-premier Benazir Bhutto financieel gesteund. De moordenaars van Benazir Bhutto werden opgeleid in madrassa Dar-ul-Uloom Haqania van Sammy-ul-Haq.

Malik Ajmal, extremist én crimineel van Pakistaanse afkomst, is een regelmatige bezoeker van moskee Khatim-Al-Anbia. Hij is lid van Minhaj Ul-Quran en Khatme Nubuwwat. In het verleden zetelde hij in de raad van bestuur van ‘Antwerp Islamic Association’, een Pakistaanse vzw die moskee Noor-ul-Haram in de Van Kerckhovenstraat (Antwerpen) beheert. Deze man verzamelt grote sommen geld uit de Pakistaanse gemeenschap in Antwerpen (vooral geld afkomstig van dubieuze internet –en telefoonshops en nachtwinkels) die hij op zijn beurt in de organisatie ‘Pakistan Welfare Association’ pompt. Pakistan Welfare Association (Van Ertbornstraat 11, Antwerpen) dient als financiële dekmantel voor Pakistaanse terreurbewegingen. Malik Ajmal heeft een strafrechtelijk verleden.

Pervaiz Akhtar, tevens extremist én crimineel van Pakistaanse afkomst, is een regelmatige bezoeker van moskee Khatim-Al-Anbia. Hij is ook lid van Minhaj Ul-Quran en Khatme Nubuwwat. In het verleden bekleedde hij de functie van secretaris bij ‘Antwerp Islamic Association’. Deze man studeerde in Pakistan af als ‘software ingenieur’ en heeft momenteel een netwerk uitgebouwd in Antwerpen dat zich inlaat met het vervalsen van elektronische identiteitskaarten. Pervaiz Akhtar heeft een strafrechtelijk verleden.

Muhammad Amjad Cheema, Mohammed Afzal en Zahid Afzal zijn Pakistaanse extremisten en lid van Minhaj Ul-Quran en Khatme Nubuwwat. Ze bezoeken regelmatig moskee Khatim-Al-Anbia in Oranjestraat én moskee Noor-ul-Haram (Antwerp Islamic Association) in Van Kerckhovenstraat. Muhammad Amjad Cheema en Mohammed Afzal beheren een import / export bedrijf dat vooral actief is tussen de havens van Antwerpen en Southampton (GB).

Het gaat hoofdzakelijk om import en export van elektronica, gestolen luxe auto’s en illegale DVD’s / CD’s. Zahid Afzal rekruteert voor terreurbeweging Minhaj Ul-Quran jongeren in Antwerpen voor een geestelijke en fysieke opleiding in madrassa Dar-ul-Uloom Haqania (Peshawar, Pakistan) van Sammy-ul-Haq. Muhammad Amjad Cheema en Mohammed Afzal hebben een strafrechtelijk verleden.

Imran Tayyab, lid van Khatme Nubuwwat en Minhaj Ul-Quran, bezocht al verscheidene malen moskee Khatim-Al-Anbia in Antwerpen. Deze jongeman studeert chemie aan het instituut ‘Khwarizmi Science Society’ in Lahore (Pakistan). Hij heeft in het verleden verschillende jongeren in Antwerpen overtuigd om naar Lahore af te reizen voor enkele maanden om een geestelijke en fysieke opleiding te volgen in madrassa Muridke. Deze extremistische koranschool wordt beheerd door Dawa Waal-Irshad, de ideologische tak van de terreurorganisatie Lashkar-e-Toiba. Agressief propagandamateriaal van Dawa Waal-Irshad wordt verspreid in Pakistaanse én zelfs Marokkaanse moskeeën in Antwerpen.

Moskee Khatim-Al-Anbia heeft verder nog contact met volgende dubieuze organisaties: Mahktab al Kiddimah (Afghanistan), Islamic Relief (Saoedi-Arabië), Dar al-Hijra Islamic Center (VS), World Assembly of Muslim Youth (Saoedi-Arabië), Muslim World League (Saoedi-Arabië), Islamic Center of Manchester (GB), Jamiatul-Ilm Wal-Huda (Blackburn, GB) en Centre Islamique Belge (België, Molenbeek). De Britse anti-terreurdiensten hebben in november 2003 een grote inval gedaan in de zéér radicale madrassa Jamiatul-Ilm Wal-Huda en hebben er verschillende studenten gearresteerd die plannen hadden voor terreuraanslagen in GB. De Pakistaanse moskee Khatim-Al-Anbia werkt mee aan de verdere uitbouw van deze madrassa. Radicale studenten pendelen ook zeer vaak tussen Jamiatul-Ilm Wal-Huda en de moskee. Eén van deze studenten is Ali Tayyab. Hij was bevriend met Shehzad Tanweer, één van de Pakistaanse terroristen die verantwoordelijk was voor de aanslagen in Londen in juli 2005. Ali Tayyab is actief lid van Khatme Nubuwwat en Minhaj Ul-Quran. Hij reist regelmatig af naar Pakistan.

Er bestaat dus wel degelijk een Pakistaans terreurnetwerk in Antwerpen dat alsmaar meer vertakt, waardoor de situatie oncontroleerbaar wordt voor de veiligheidsdiensten.

imagesimages2
Fahzlur Rehman

Ali Tayyab


Ali Tayyab


Imran Tayyab
Imram Tayyabb) Moskee El Mouslimin

Enkele Marokkaanse moskeeën in het Antwerpse prediken eveneens haat en onverdraagzaamheid. Jongeren worden er aangespoord om te gaan studeren op madrassa’s in o.a. Pakistan, Jordanië en Syrië. Via deze islamitische scholen worden ze in contact gebracht met fundamentalisten die hen proberen te overtuigen om nog een intensere geestelijke en bijkomende fysieke training te ondergaan. Zo komen de jongeren uiteindelijk terecht in opleidingskampen van terreurorganisaties zoals Al Qaeda. Ongeveer 50% van hen wordt doorgestuurd naar Afghanistan, Kashmir, Irak of Tsjetsjenië om te strijden in het belang van de jihad. De overige 50% keert terug naar België … Er lopen dus jongeren in de Antwerpse straten rond die een intensieve jihadopleiding hebben gekregen. Beangstigend toch!

Een van deze Marokkaanse moskeeën is El Mouslimin in de Jan Palfijnstraat. Dit is dé moskee waar de terreurgroep ‘Groupe Islamique Combattant Marocain’ aanwezig is. Het is een zéér groot gebedshuis waarin fundamentalisten zich thuis voelen.

DSCN4042
De vroegere imam, Nordin Taouil, was een echte voorvechter van de gewapende jihad tegen de westerlingen en joden. Zijn agressief denken en handelen heeft er toe geleid dat 90% van de jongeren in deze moskee zich geroepen voelt om hun leven te geven voor de gewapende strijd. Hij is ook dé persoon die je moet contacteren als je een fysieke opleiding wenst te volgen in het buitenland (voornamelijk Pakistan en Algerije). Vandaar dat de Marokkaanse inlichtingendienst in deze moskee is geïnfiltreerd. Terroristen van ‘Groupe Islamique Combattant Marocain’ vinden in deze Antwerpse moskee een veilig onderkomen. Velen van hen worden in Marokko gezocht voor het plegen of voorbereiden van aanslagen.


c) Moskee El Fath

25062007055%20%28Small%29


25062007054%20%28Small%29Moskee El Fath op de Sint-Bernardsesteenweg is ook zo’n ‘terroristennest’. Enkele jaren geleden is daar nog een zware aanslag op de nieuwe HST-spoorwegtunnel van het Centraal Station verijdeld. De imam, zijn zoon, twee Indiërs en een Marokkaanse fundamentalist zaten achter dit complot. De imam en zijn zoon lopen nog altijd vrij rond in de Antwerpse straten alsof er niets aan de hand is. Said Elkaouakibi is er momenteel de ‘leading man’ als het gaat om rekrutering van toekomstige moslimstrijders voor de jihad in Irak, Afghanistan én België. Said Elkaouakibi is een ‘hoofdtarget’ voor Belgische en buitenlandse veiligheidsdiensten. Hij staat tevens in contact met gevaarlijke extremisten in het buitenland. Vergis u dus niet! België is wel degelijk een doelwit voor terroristen. De aanwezigheid van Belgische militairen en F16 gevechtsvliegtuigen in Afghanistan wordt aanzien als een rechtvaardiging voor een toekomstige terreuraanslag in België.


d) Moskee OmarAan het woord: Fuad Ellouzati


Deze moskee in de Tulpstraat is een bolwerk van Jamaat Tabligh, Minhaj Ul-Quran en Hizb-Ut-Tahrir. De familie Fellous is er heer en meester. Deze familie staat bij de Belgische Staatsveiligheid bekend als de spil in wapen -en drughandel in het Antwerpse.

Mohammed El AzzouziDe Marokkaanse topgangster Mohamed El Azzouzi werd in het verleden door de familie Fellous bevoorraad met allerlei wapens. Hun vzw Risala, ondergebracht in moskee Omar, wordt al jarenlang gebruikt als dekmantel voor wapen –en drughandel. Deze vzw beheert ook enkele extremistische websites die oproepen tot gewapende jihad in Irak, Afghanistan, Palestina, Tsjetsjenië én België. Een zekere Jamel El Farissi, Marokkaanse jongeman wonend te Deurne, showt met trots gehuld in mujahideenkledij zijn kalashnikovs op deze websites. Internet wordt alsmaar belangrijker voor rekrutering van moslimstrijders. Mustafa Galmi vindt ook veilig onderdak in moskee Omar. Hij werd een tijd geleden ontslagen door zijn werkgever Group 4 Securitas omdat hij verdacht veel foto’s had genomen van zijn collega-veiligheidsagenten en gepantserde geldtransportwagens. In zijn persoonlijk kastje op het werk vond de directie een enorme hoeveelheid van deze foto’s, radicale koranteksten en jihadteksten. Hij had duidelijk plannen om geldtransportwagens te overvallen. Dat was de conclusie van de politiediensten. Hij kon echter niet gearresteerd worden wegens gebrek aan bewijzen. Vzw Risala organiseert ook ‘jeugdkampen’ in de Ardennen. De activiteiten op zo’n kamp lijken echter meer op zware ‘paracommando-trainingen’. Deze activiteiten vinden meestal plaats in de bossen van Agimont. Nachtelijke paintballsessies en droppings, ... gehuld in mujahideenkledij. Verschillende bewoners van het dorpje Agimont zijn er niet gerust op en hebben al meermaals politie ingelicht over de vreemde activiteiten van vzw Risala in hun bossen. Terecht zou ik zeggen. De verontrustende berichten van de bewoners worden inmiddels ernstig genomen door de anti-terreurdienst van de Federale Politie en de Belgische Staatsveiligheid.

Fuad Ellouzati, wonend in de Tulpstraat 42, is een Marokkaanse jongeman van ongeveer 26 jaar oud. Hij is actief lid van Jamaat Tabligh en is vriend aan huis bij de extremisten van moskee Omar. In een vorig leven was hij taxichauffeur bij Antwerp Taxi. Hij heeft handig gebruik gemaakt van die periode om zijn radicaal gedachtegoed te verspreiden. Een taxichauffeur komt immers met heel veel mensen in contact. Dé ideale job dus voor een moslimextremist om zijn netwerk uit te breiden in een grote stad zoals Antwerpen. Fuad kon ongemerkt met tientallen collegafundamentalisten in contact komen in zijn ‘rol’ als taxichauffeur. Hij bekleedde dus een strategische positie in het milieu.
Deze jongeman staat trouwens ook bij de Nederlandse veiligheidsdienst AIVD bekend als ronselaar van jongeren voor fundamentalistische organisaties. Hij is o.a. in Utrecht de ‘leading man’ van een radicale jongerenvereniging.


e) Moskee Bangladeshi

Deze moskee op de Turnhoutsebaan staat bekend voor de verspreiding van jihadlectuur die oproept tot o.a. zelfmoordaanslagen.
Tarik Een zekere Tarik 'Den Tarik' -klik hier is er de ‘leading man’. Deze Marokkaan is lid van Jamaat Tabligh en staat bekend voor zijn zéér extreem gedachtegoed dat gebaseerd is op de leer van Said Qutb. Deze man was een belangrijke ideoloog van de Egyptische Moslimbroederschap.
Hij werd in belangrijke mate geïnspireerd door de radicale geestelijke Said Abul Ala Maududi en wordt vaak gezien als de belangrijkste inspirator voor Osama bin Laden. In het algemeen wordt Said Qutb beschouwd als medestichter van de politieke islam; het islamisme.

Tarik en zijn volgelingenTarik geeft regelmatig antiwesterse lezingen in de moskee en ziet zichzelf als een ‘geleerde’. Hij heeft persoonlijk al tientallen Vlamingen bekeerd tot de ‘radicale islam’, namelijk het wahabisme. Deze jongeman is bijvoorbeeld de hoofdverantwoordelijke voor de terrorisering van de winkeliers op de Turnhoutsebaan. Tarik en zijn persoonlijke knokploeg beschouwen zichzelf als een ‘religieuze politie’ die winkeliers o.a. moet aansporen om geen alcohol en sigaretten te verkopen. Hun grote voorbeeld zijn de Taliban.

Enkele Tsjetsjeense extremisten beschouwen moskee Bangladeshi tevens als hun uitvalsbasis. Tougan Tsaroev, Isa Abdurachmanov, Chamil Malikov en Ruslan Ibrahimov zijn hiervan de gevaarlijkste mannen.
Ze staan bekend bij de veiligheidsdiensten als zéér zware wapenhandelaars. Tougan Tsaroev, Chamil Malikov en Ruslan Ibrahimov zijn voormalige mujahideen die gevochten hebben in Tsjetsjenië tegen de Russen. Heel de familie van Ruslan Ibrahimov is omgekomen tijdens een Russische militaire operatie. Chamil Malikov heeft zelfs gevochten aan de zijde van de Bosnische mujahideen tijdens de gruwelijke burgeroorlog in ex-Joegoslavië. Enkele jaren geleden heeft Chamil Malikov zijn zuster kunnen overtuigen om zichzelf op te blazen bij een zelfmoordaanslag tegen een Russisch legerkonvooi in Tsjetsjenië. Deze mannen weten hoe ze met wapens en explosieven moeten omgaan en zijn lopende tijdbommen.

f) Moskee Bilal

Deze moskee in de Van Montfortstraat kwam een tijd geleden in de media. Twee islamleraars en een studiemeester van de koranschool in de moskee riskeerden voor de Antwerpse strafrechter elk twee jaar effectieve cel omdat ze een aantal leerlingen tussen 8 en 11 jaar oud zouden hebben geslagen. Vanuit het Sint-Norbertusinstituut kwam midden juni 2006 een klacht, toen leraars tijdens de zwemles striemen zagen bij enkele leerlingen. Die zeiden dat leraars in de koranschool van de Bilal-moskee hen lijfstraffen hadden gegeven. Het gerecht startte meteen een onderzoek. De slachtoffertjes verklaarden het volgende: "Als ze niet braaf waren of niet luisterden, kregen ze slagen met een rubberen tuinslang of een houten of ijzeren lineaal. Dat gebeurde in de klas of in een hokje achter de bidruimte". De aantijgingen leidden naar islamleraars Omar El Baamri (42) en Zoubida El Moussaoui (39) en opzichter M'hamed El Jafoufi (60). Het OM eiste twee jaar effectieve celstraf voor elk van de beklaagden.
Zoubida El Moussaoui is ook familie van een zekere Ali El Moussaoui. Deze jongeman is jeugdwerker bij Kids vzw in Antwerpen. Tegelijkertijd wordt Ali echter ook vaak gespot in Antwerpen (o.a. in moskee Bilal) en Amsterdam in het bijzijn van een vrijgesproken lid van de Nederlandse Hofstadgroep. De Marokkaanse veiligheidsdiensten zijn bovendien nog eens geïnfiltreerd in de Antwerpse moskee omdat er zich Marokkaanse terreurverdachten zouden schuilhouden.


g) Moskee Hamza

Deze moskee in Borgerhout wordt geleid door een zeer radicale imam die vaak predikt tegen het goddeloze Marokkaanse en Libanees regime. De Marokkaanse veiligheidsdiensten zijn ook hier geïnfiltreerd. h) Vzw Attawasol

Deze vzw aan het Koxplein biedt onderdak aan militanten van de verboden Marokkaanse fundamentalistische beweging El-Adl wal-Ihsane (Gerechtigheid en Welzijn) van cheikh Abdessalam Yassine. Deze beweging strijdt voor een islamitische staat in Marokko naar het model van de Taliban.


i) Vzw Jongeren Voor Islam

Ik ben de afgelopen jaren op verschillende bijeenkomsten en lezingen geweest van de extremistische organisatie Jongeren Voor Islam (= JVI). Deze beweging telt ongeveer 1000 leden in het Antwerpse en heeft haar zetels in Hoboken en Boom. Ze staat bekend voor haar sympathie voor de organisaties Hamas, Al Aqsa Martelarenbrigades en Islamitische Jihad.

Voor Koranlessen en Arabische taallessen kan je ook steeds bij hen terrecht. Het ‘speciale’ aan JVI is dat de voertaal voor al haar activiteiten Nederlands is. JVI is daarom enorm populair bij Marokkaanse jongeren én bekeerlingen die de Arabische taal niet machtig zijn.

Staatsveiligheid en Federale Politie zijn uiterst geïnteresseerd in het doen en laten van deze alsmaar groeiende organisatie. Momenteel is JVI zelfs ondergronds gegaan uit vrees voor de veiligheidsdiensten. Ingewijden weten dat de JVI-kopstukken zich nu verder organiseren vanuit moskee El Mouhsinine in de Sint-Lambertusstraat 68 te Berchem en moskee El Fath op de Sint-Bernardsesteenweg te Hoboken. Zaal Rubens in de Statiestraat te Berchem, wordt vaak gebruikt als locatie voor lezingen. Tijdens de lezingen en in de moskee worden zéér radicale lectuur en folders (o.a. van Hamas en Al Aqsa Martelarenbrigades) verspreid. Zelfs rekeninguittreksels voor de achtergebleven families van Palestijnse zelfmoordterroristen worden uitgedeeld.


JVI ronselt op grote schaal Marokkaanse jongeren op straat, in vzw’s en de moskee om haar extremistisch gedachtegoed over te brengen. Haat en geweld tegenover westerlingen, joden en homo’s worden hier gepredikt.

‘Jongeren Voor Islam’ streeft naar een islamitische staat waarin de 'zuivere' islam primeert, met inbegrip van de sharia. Diefstal moet volgens hen bestraft worden met het afhakken van handen, muziek en dans zijn verboden, vrouwen moeten de mannen ten alle tijden slaafs gehoorzamen, vrouwen moeten gestenigd worden bij overspel, homo’s moeten aan de hoogste boom opgehangen worden. Deze walgelijke praat wordt momenteel verkocht door ‘Jongeren Voor Islam’ aan meer dan 1000 islamitische jongeren over heel Vlaanderen. Ook in Antwerpen.


Deze organisatie ontmoedigt (en verbiedt soms) moslimjongeren om contact te hebben met 'westerse' mensen en propageert aldus apartheid en een conflictmodel. Andere meningen worden niet geduld en de jongeren die de lezingen van JVI bijwonen, raken geïndoctrineerd en zijn uiterst onverdraagzaam tegenover éénieder die er een andere mening op nahoudt. Andersdenkenden worden gezien als vijanden die moeten worden bestreden en daar is reeds geweld aan te pas gekomen.

‘Jongeren Voor Islam’ is verantwoordelijk voor heel wat spanningen, conflicten, geweld en het totaal mislukken van de integratie. Ze wil geen integratie, maar een soort aparte zuil waarin zo weinig mogelijk contact is met 'ongelovigen' die staan voor het 'verderf'. Hoe hoger de extremisten opgeleid zijn, hoe meer ze zich tegen de westerse wereld keren.
Ze verachten het gastland, maar aanvaarden wel gretig de uitkeringen die ze genieten. België is in hun ogen een land van wulpse vrouwen, zatlappen en biggenvreters. Dat menen ze echt en ze zeggen het ook met zoveel woorden. Nog sterker en gevaarlijker: ze prediken dat onophoudelijk bij ongeschoolde geloofsgenoten, die hun argumenten zonder nadenken slikken.

Integratie is voor hen een ongelovige daad en bijgevolg onbespreekbaar. Jammer genoeg slaagt voorzitter Farid Zahnoun van ‘Jongeren Voor Islam’, een wolf in schapenvacht, er telkens in om beleidsmensen een rad voor de ogen te draaien om inmiddels zijn geheime agenda te kunnen bewerkstelligen.

Zijn al onze politici in Antwerpen dan zo blind? Bij de Lokale Politie Antwerpen heeft JVI ook handlangers rondlopen, namelijk inspecteur van de dienst diversiteit Hamza Arras. Hij is medeoprichter van JVI en tegelijkertijd ‘arm der wet’! Een tijd geleden werden handelaars op de Turnhoutsebaan lastiggevallen door moslimextremisten van Jamaat Tabligh omdat ze alcohol en sigaretten verkochten. Hamza Arras moest hiervoor in opdracht van Lokale Politie Antwerpen een meldingspunt leiden waar handelaars klacht konden indienen tegen deze terroriserende extremisten. Niemand durfde zich echter melden, want de meeste gematigde moslims in Antwerpen weten dat Hamza Arras zelf notabene een onbetrouwbare fundamentalist is. Hamza Arras heeft intussen bij Lokale Politie Antwerpen zicht op promotie tot ‘hoofdinspecteur’! Dit zijn maffiapraktijken! Staatsveiligheid en Federale Politie heeft Lokale Politie Antwerpen al tientallen malen gewaarschuwd voor de dubieuze activiteiten van Hamza Arras. Tevergeefs.

Soelayman ibn Haroen is een van de raadgevers van JVI. Deze bekeerling bezoekt regelmatig radicale geestelijken in Syrië, Jordanië, Egypte en Saoedi-Arabië. Hij wordt ook vaak opgemerkt in het radicaal islamitisch milieu in Nederland.

Onze dochters, kleindochters, zusters en echtgenotes worden op straat lastiggevallen en uitgescholden voor hoer door JVI jongeren wanneer ze een minirokje durven te dragen. Dit terwijl ze hun eigen vrouwen vaak verhullen onder een boerka. Moslimfundamentalisten leven in een vrouwloze openbare wereld en aangezien fundamentalisten ook maar mensen zijn, kan ik me goed voorstellen waarom het martelaarschap hen zo aantrekkelijk lijkt. Wanneer mannen denken dat ze met vrouwen moeten omgaan door er een boerka overheen te gooien, kan het resultaat alleen maar frustratie zijn. Ontneem mensen hun seksualiteit en er ontstaat een enorme leegte die gevuld moet worden. Ik zie de martelaar die zichzelf opblaast in de verwachting dat hij 72 jonge meisjes mag ontmaagden als een soort invulling van die leegte. Wie zichzelf opblaast in een bus mag in het hiernamaals een eeuwige orgie beleven.

Een berucht lid van JVI en bezoekster van radicale moskee El Fath is de bekeerlinge en gangsterliefje Lesley Deckers. De organisatie ‘Jongeren Voor Islam’ moet onherroepelijk opgedoekt worden!


Soelayman ibn Haroen


Soelayman ibn Haroen


Jamaat Tabligh

Tabligh, wat bekering betekent, is een belangrijk aspect in het radicaal islamitisch milieu. Dit is de ‘bekeerbeweging’ van de salafisten, de islamitische variant van de Getuigen van Jehova. Ze spreken vooral jongeren aan op straat of bezoeken deze thuis. Jongeren worden eveneens geronseld in de moskee en jongerencentra. Het doel is deze mensen te bekeren tot de radicale levenswijze en ideeën van de Tablighi. De Tablighi hebben maar liefst 70% van de Antwerpse moskeeën in hun macht en opereren ook bijvoorbeeld vanuit de beruchte Al Foerqaan moskee (Eindhoven), Al Taweed moskee (Amsterdam) en moskee van Finsbury Park (Londen). ‘Jihad voeren in de naam van Allah’ is hun levensdoel. Men gaat te werk op volgende wijze. De jongeren worden uitgenodigd om mee te gaan op weekend met hun Tablighi leermeesters. Ze krijgen dan ‘onderricht’ in een moskee en overnachten er ook. Verder worden jongeren onderwezen in jihad teksten en lichamelijke training. De Tablighi leerlingen zijn ook crimineel actief. Voor drughandel en overvallen trekt de harde kern zijn neus niet op. Het verdiende geld verdwijnt dan in de zakken van de Tablighi kopstukken die deze weer aanwenden voor nieuwe rekrutering en terreurfinanciering. Ook het Hawalla systeem is hierbij van enorme hulp. Bij dit systeem gaat geld over de hele wereld heen, zonder een enkele banktransactie. Naast deze activiteit is er ook de belangrijke handel en wandel in allerlei documenten, bijvoorbeeld identiteitskaarten. Een heel handige manier om zowel geld te verdienen als zelf ongezien aan het werk te kunnen. Drughandel is ook een vorm van financiering. Jamaat Tabligh fungeert als opleidingscentrum en kweekvijver voor toekomstige jihadi’s. Minhaj Ul-Quran is de militante tak van Jamaat Tabligh.

Jamaat Tabligh schrikt er ook niet voor terug om iemand uit de weg te ruimen. Zo is mijn vriend Nezir Shala (zijn echte naam is Edward Shala) geliquideerd door Jamaat Tabligh. Nezir was een voormalig Kosovaarse anti-terreur agent die werkte voor de Verenigde Naties. Oorspronkelijk was hij in dienst genomen door VN als vertaler-tolk tijdens missies in Kosovo, Servië, Albanië en Macedonië. Hij moest een anti-terreur eenheid op dit vlak ondersteunen. Het laatste half jaar dat hij voor de VN werkte, werd hij ook ingeschakeld als volwaardig anti-terreur agent, en niet enkel als vertaler-tolk. Tijdens een van zijn missies liep het echter mis. Zijn team werd tijdens een operatie klem gereden door enkele terroristen. Hun wagen werd onder vuur genomen. Nezir kon echter op het nippertje aan zijn belagers ontsnappen en overleefde deze aanslag. Hij ging om uitleg vragen bij zijn oversten hoe dit incident kon gebeuren. Tot zijn grote verbazing werd hem verteld dat info over de operatie in kwestie was gelekt naar een fundamentalist die voor de VN in het verleden als informant werkte. Nezirs’ identiteit was ook gelekt en de aanval was eigenlijk een poging tot ontvoering geweest. Op die manier wilde die terroristische groep, die overigens samenwerkte met de maffia, informatie verkrijgen over getuigen die hun verhaal moesten doen tijdens een proces tegen een vermeende terrorist. Nezir kon maar één ding doen, vluchten. Zo kwam hij uiteindelijk terecht in België, meerbepaald Antwerpen (Borgerhout). Hij woonde in de Dodoensstraat nr. 32 te Borgerhout.

Ik kwam hem heel toevallig tegen in de vzw/moskee El Nour in Borgerhout. Hij had een lange zwarte baard en droeg islamitisch traditionele kledij. Ik dacht eerst dat hij een Pakistaan was. Nezir was zeer vriendelijk tegen me en we baden samen het avondgebed in de moskee. Vervolgens kwamen we met elkaar in gesprek en nodigde hij me uit om hem naar zijn huis te vergezellen. Onderweg kwam Jamaat Tabligh toevallig ter sprake. Ik vertelde dat ik verschillende vrienden had die lid waren van deze groepering. Nezir waarschuwde me hierop voor deze ‘fundamentalisten’.
Hij beweerde dat Jamaat Tabligh vredelievende moslims intimideerden en dat deze groep jongeren ronselde in België voor Al Qaeda. Ik had wel al alarmerende verhalen gehoord, maar het was toch hallucinant om dit uit zijn mond te horen.

Nezir deed zijn hele levensverhaal uit de doeken. Hoe hij had gewerkt als anti-terreur agent voor de VN en was gevlucht …Hij vreesde nog steeds voor zijn leven.
Nezir was in aanraking gekomen met ‘militante’ leden van Jamaat Tabligh in Borgerhout.
Hij had jongeren gewaarschuwd voor deze gevaarlijke beweging. Dit was echter te weten gekomen van enkele Tabligh leden die regelmatig bijeenkwamen in het internetcafé Bismillah op de Turnhoutsebaan. Nezir werd herhaaldelijk op straat lastig gevallen en met de dood bedreigd. Op een morgen vond hij zelfs een enveloppe met twee kogels in zijn brievenbus. In september 2006 vertelde hij me tijdens een ontmoeting dat hij van plan was om zijn verhaal te doen in de media en vervolgens met zijn vriendin en twee kinderen te vluchten naar Zwitserland. Hij ging een afspraak met de ambassade en het VN-hoofdkwartier te Brussel maken. Nezir wilde zelfs zijn verhaal doen in de media.
Hij vertrok enige tijd later op een korte buitenlandse trip naar Tilburg. Hij ging er een imam ontmoeten die hem ‘onweerlegbare’ bewijzen kon voorleggen over de terreurdreiging in België en de aanwezigheid van terroristische ‘sleepercells’ in Antwerpen en Brussel. Dit vernam ik in een telefoongesprek met hem. Hij was ook van plan om na zijn buitenlandse trip tijdelijk onder te duiken in Brussel omdat hij de avond voordien was in elkaar geslagen door fundamentalisten van Jamaat Tabligh. Hij vreesde er vooral voor dat zijn vriendin het volgende slachtoffer zou worden. Nezir is echter nooit teruggekeerd van zijn korte trip! Zijn vrienden zijn er zeker van dat hij het slachtoffer is geworden van een liquidatie van Jamaat Tabligh.

Jamaat Tabligh heeft bovendien beslist dat ze een groot deel van haar activiteiten zal verplaatsen van Dewsbury (GB) naar Hoboken (België). Momenteel wordt aan de Sint-Bernardsesteenweg het Jisr-Al Amana Instituut gebouwd. Dit complex zal door Jamaat Tabligh gebruikt worden als moskee, koranschool en hotel. Het wordt de grootste moskee van Vlaanderen: 4.289 m2 oppervlakte en 3.892.267,5 euro bouwkost.

De koranschool zal o.a. geleid worden vanuit de extremistische moskee El Fath, die tevens op Sint-Bernardsesteenweg is gelegen. Abderrahman Benalouch (voorzitter), Said Mdaouchi (vice-secretaris) en Abdelfahid El Khaoui (islamleraar) zullen vanuit moskee El Fath actief zijn in het Jisr Al-Amana Instituut. Abderrahman Benalouch geeft momenteel ook een imamopleiding in moskee El Fath. Said Mdaouchi is geen onbesproken figuur en staat bekend voor zijn extremistisch gedachtegoed. Eind 2003 is Said bijvoorbeeld gearresteerd geweest door de Israëlische geheime dienst, de Mossad. Hij was toen samen met een groepje Marokkaanse moslims op doorreis naar de Palestijnse gebieden. Aan een Israëlische grenspost werd hij echter uit het groepje geplukt door agenten van de Mossad. Hij werd gearresteerd en ondervraagd op verdenking van banden met de militante tak van Hamas. Een ernstige zaak dus! Uiteindelijk werd hij onder druk van de Belgische overheid vrijgelaten. Voortaan mag hij Israëlisch grondgebied niet meer betreden van de Israëlische overheid. Een zaak met een stinkend reukje aan dus. Abdelfahid El Khaoui is op zijn beurt religieus raadgever en islamleraar in moskee El Fath. In de koranschool zal hij de taak van islamleraar op zich nemen. De familie El Khaoui is zeer berucht in het Antwerpse. Veroordeelde gangsters Jamal El Khaoui (alias "De Kleine Piraat") en Abdelkarim El Khaouizijn de oogappels van Abdelfahid El Khaoui. Het is dus best mogelijk dat het Jisr Al-Amana Instituut deels gefinancierd wordt met crimineel geld afkomstig van het gangsterduo.

Moskee El Fath is bovendien de thuisbasis van de extremistische vereniging "Jongeren Voor Islam", die nauwlettend in de gaten gehouden wordt door Federale Politie en Staatsveiligheid voor haar sympathie voor o.a. Hamas, Islamitische Jihad en Hezbollah. In 2004 zijn de imam van deze moskee en zijn 2 zonen gearresteerd geweest voor het plannen van terreuraanslagen in Antwerpen op de opening van de nieuwe HST-lijn in het Centraal Station en op een joodse school. Bij gebrek aan bewijzen werden ze later weer vrijgelaten.

Het betreffende instituut zal ook bestuurd worden vanuit het beruchte "Centre Islamique et Culturel de Belgique (=CIB)" dat gelegen is in Molenbeek.
Dit centrum wordt geleid door de extremistische Syrische sjeik Ayachi Bassam, die onlangs samen met zijn bekeerde handlanger Raphaël Gendron in Italië werd gearresteerd voor banden met Al Qaeda en het plannen van terreuraanslagen in Frankrijk en GB. Ook de groep rond de vrouwelijke jihadi Malika El Aroud heeft hier haar thuisbasis.

1157115354514_koranschool%20Pakistan


Pakistaanse KoranschoolBinnenkort zullen dus honderden moslimjongeren vanuit de hele wereld ontvangen worden in een Antwerpse koranschool / moskee geleid door extremisten.Reactie:

Vlaams Comité voor Ex-moslims

--------------------------------------------------------------------------------
Ik ben Peter V, oprichter en voorzitter van Vlaams Comité voor Ex-moslims. Ons comité bestaat momenteel uit 5 leden die al hun vrije tijd besteden aan dit initiatief. Ikzelf ben van Belgische origine, ondervoorzitter heeft Nigeriaanse roots, anderen zijn van Marokkaanse afkomst. Het comité is opgericht op 1 januari 2008. Dit jaar nog worden we een officiële vzw. Onze doelstelling: bestrijden van moslimextremisme in Antwerpen dat een bedreiging vormt voor zowel vredelievende moslims, ex-moslims als andersgelovigen. Ikzelf werk nauw samen met de vredelievende Ahmadiyya moslimgemeenschap. Zij strijden ook tegen de alsmaar groeiende groep moslimextremisten. Meer nog, de Ahmadiyya's worden net zoals de leden van ons comité bedreigd met de dood.

In Pakistaanse moskee Khatim-Al-Anbia in Oranjestraat heeft imam Abdul Hameed enkele weken geleden een fatwa (=doodsvonnis)uitgesproken tegen de leden van ons comité. Deze extremisten verspreiden ook literatuur waarin bevelen wordt om ongelovigen (ook Ahmadiyya's) uit te roeien.
Nordine Taouil is juist van hetzelfde kaliber. Nordine weet wel elke keer media en politiek naar zijn hand te zetten omdat hij zo intelligent en welbespraakt is.
PS: Lees mijn getuigenis eens in het artikel "De jihadi's van Antwerpen-Noord" in Knack van enige tijd geleden. Vooraleer Knack zo'n artikel publiceert, moet het wel 200% zeker zijn van de betrouwbaarheid van de informatie.

WIJ ZIJN GEEN VLAAMS BELANGERS!!! Maar we hebben wel een belangrijk raakpunt, namelijk de strijd tegen moslimextremisme! Vrijdagavond 11 september geef ik in Antwerpen een lezing over het volgende onderwerp: de rol van vrouwenhandel binnen het Antwerpse moslimextremisme. Met exclusieve beelden van verborgen camera en geluidsopnames als ultiem bewijs! Later meer hierover!

Peter

02:29 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Tekst uitprinten Als de tekst te lang is om goed te kunnen lezen, dan kun je hem ook selecteren en uitprinten, dat leest misschien wat vlotter.

Binnenkort kunt u hier ook iets over hen lezen: (eveneens zeer actief in Antwerpen).

Gepost door: Janice | 14-08-09

amai! Weer een hele boterham om te lezen en om van wakker te liggen... van schrik uiteraard. Onze bevoegde overheden liggen hier natuurlijk niet van wakker.

Gepost door: Tarkus | 14-08-09

vandaag weer een serieuze 'copy and paste', niet te moe van het plakken, janice ? Wat is eigenlijk het nut van een blog als je alles klakkeloos van andere sites gaat kopiëren? En nog straffer is dat mensen die NOOIT een voet in die moskeeën hebben gezet, zich nu gaan bezighouden met het beoordelen ervan. Maar naar het schijn zijn er tegenwoordig goede kristallen biollen in de handel. En voor de goede orde, ik ben tegen elke vorm van extremisme, tegen dat van het VB en ook tegen het moslimextremisme. Zoiets noemt met een consequente houding. Mij zul je bijvoorbeeld nooit horen mijmeren over terroristische organisaties zoals de IRA.

Gepost door: DV | 14-08-09

DV, jij bent pas echt vermoeiend! Dit rapport werd opgemaakt door het comité voor ex-moslims en staat NERGENS gepubliceerd. Ze vroegen mij of ik het wou doen, dus hou je dom gezwets maar voor jezelf.
Als je denkt dat er geen werk in zit, probeer het dan zelf maar. Alles omzetten in html en de apart doorgestuurde foto's erbij... en alhoewel de teksten mij per mail werden doorgestuurd is het dus niet zomaar gewoon copy/pasten.

Je mag trouwens alles wat hier staat op deze blog eens nalezen, en de overgenomen artikels zal je gemakkelijk kunnen tellen, want zoveel zullen het er echt niet zijn.
Integendeel wordt er wel vaker van mijn blog gekopieerd en geplaatst op andere sites (zelfs tot in Nederland en Duitsland)of kranten.
O.a. het artikel over de Provinciestraat werd overgenomen door 't Pallieterke zonder bronvermelding en 't Scheldt met hier en daar een paar andere woorden. Mijn artikel over Laurette Onckelinx ging heel Vlaanderen rond en het artikel over de Muffti van Jeruzalem eveneens en werd bvb. als bron gebruikt aan een universiteit.

Dus doe uzelf een p^lezier, en blijf hier nu eindelijk weg, want hoe ernstig het onderwerp ook mag zijn. Voor jou zijn het parels voor de zwijnen.

Ik heb echter een andere site voor jou gevonden.
Veel plezier!

Gepost door: Janice | 14-08-09

Wij hebben ook lieverdjes!

Gepost door: Henk | 14-08-09

jij bent zelf een extremist DV maar je beseft het niet.Het heeft geen zin met jou in discussie te gaan,je bent blind en je zult dat blijven ,tot ze met geweld je ogen zullen openkloppen,niet VB zal dat doen, maar het soort dat jij momenteel verdedigd.De ervaring is de beste leer en jij hoort bij de groep die het eerst moet ervaren,in tegenstelling tot "wij" die verder zien dan onze neus lang is,het is je echter vergeven niet iedereen heeft de gave om helder te denken

Gepost door: Rene | 14-08-09

Ik hoop dat de rest van de reacties over het onderwerp zelf zullen gaan en niet over mij.

Gepost door: Janice | 14-08-09

Niet voor gevoelige zieltjes

Gepost door: Rufy | 14-08-09

Aanslag De dag komt ooit dat europa alle arabieren eruit gooit, zoals die algerijn tegen Jan Leyers zei in de reportage 'Op weg naar Mekka'. OOk de meest gematigden en geintegreerden, de zuipers en de rokkenjagers, want om de minste reden ("na de dood van zijn moeder stopte hij met drinken en uitgaan, en begon hij ineens veel naar de moskee te gaan en zijn baard te laten staan") veranderen ze van richting, om van hun kinderen nog maar te zwijgen. Het erge is dat het nog eeuwen kan duren, zoals bij de eerste invasie, want ook toen was al een meerderheid vd autochtone bevolking pro islam. Mss zou een goedgemikte aanslag de zaken bespoedigen?

Gepost door: Wannes | 14-08-09

Vee Ramadan hield een toespraak over 'discriminatie op scholen in NL'. Niet te geloven toch, hoe die moslims steeds de schuld bij anderen zoeken? Kunnen die nu echt niet voor zichzelf zorgen? Het zijn net een kudde vee, waar 24 h per dag moet voor gezorgd worden. En die dan nog eens flink bijten in de hand die hen voedt.

Gepost door: Wannes | 14-08-09

Richel Om die kinderen in Indonesie zo af te slachten moet je toch compleet gek zijn, of moslim blijkbaar. Wat een tuig vd richel is dat zootje toch. En dat zijn niet eens arabieren, dat maakt het zo moeilijk verstaanbaar voor mij.

Gepost door: Wannes | 14-08-09

Waarom, daarom!

Gepost door: Rufy | 14-08-09

Wannes Omdat in de teksten staat dat wanneer een moslim ongelovigen aanvalt zonder hen eerst tot het geloof op te roepen, hij dan in overtreding is, want dat is volgens de koran verboden.
Maar als hij hen toch zonder oproep tot bekering aanvalt, en hen doodt en hun bezit rooft, is hij niet tot enige boete of vergoeding verplicht; wanneer dat (de islam) wat beschermt niet in hen aanwezig is, noch zijn zij beschermd door het grondgebied (d.w.z. zij zijn geen inwoners van een islamitische staat), en het louter verboden zijn van een daad is geen voldoende grond om er vergoeding of boete voor te eisen. En is dus in dit geval niet strafbaar.

Nu is het zo dat Indonesië de grootste moslimbevolking ter wereld kent. 170 miljoen mensen zijn daar moslim en daardoor is het islamitisch grondgebied, waar zij dus volgens de koran ongestraft ongelovigen mogen doden.

Ik heb het filmpje niet bekeken, waarschijnlijk te gruwelijk en daar kan ik echt niet tegen.

Gepost door: Janice | 14-08-09

Even terug naar Borgerhout... Het leven gaat daar z'n gewone gangetje.

Gepost door: Janice | 14-08-09

De oplossing ! Ik hoop dat die gastjes ergens in een verlaten oord zich hard oefenen in zelfmoordterrorist met echt materiaal,dat ze zichzelf opblazen van de eerste tot de laatste inplaats van onschuldigen mee de dood in te sleuren...Het is mijn overtuiging dat zelfs "DV" met dit voorstel volledig akkoord kan gaan.

Gepost door: Rene | 15-08-09

Hamas Islam mag dan al niet letterlijk vrede betekenen, het land waar de islam heerst heet wel Dar es Salam, wat land van vrede betekent. Wat dat wil zeggen hebben we weer in de Gazastrook kunnen zien, waar extreem nog een tandje bijstak en super-extreem werd. En pas als de allerfundamenteelste moslims het land mogen besturen, dan pas is de gelukzalige toestand van land vd vrede bereikt. In Iran bv, waar de opstand tegen de vrede toch eventjes dreigend werd. Of iN het Afghanistan vd taliban van vroeger, waar idd de eeuwige stammentwisten en de drugsteelt werden onderdrukt. Reden waarom het ganse land nu terug snakt naar de fundi's. Of in Somalie, dat maar niet bestuurd raakt zonder radicalen. Hoe achterlijker en gewelddadiger een volk, hoe meer ze een fundamentalistische versie vd islam nodig hebben.

Dagestan: 7 vrouwen doodgeschoten in de sauna door fundi's. De profeet (vzmh) zou tevreden zijn geweest.

Gepost door: Wannes | 15-08-09

Mantua En in mantua, Italie, dreigen moslim hun baan te verliezen in de fruitteelt als ze weigeren water te drinken tijdens ramadan vanaf volgende week, wegens gezondheidsrisico's en rendement wsl. Met hun onmgelijke eisen en sekteregels zijn ze voor eeuwig tot achterlijkheid en discriminatie gedoemd. Wat dan weer tot meer agressie leidt.

Maar waarom moslims zelf nog geen fruitteeltbedrijven bezitten vraagt blijkbaar niemand zich af. Initiatief nemen, ho maar. Hand opsteken en werk eisen is veel makkelijker toch?

Gepost door: Wannes | 15-08-09

Vandaag op moederkesdag weeral genoten van de multiculturele maatschappij. In het zwembad de molen op het Sint Anneke. Rond halfzes werden al de aanwezigen verzocht het terrein te verlaten. De reden : 2 agenten waren naar een groepje allochtonen die op het grasveld lagen gegaan (de reden weet ik niet) en direct werden die agenten omsingeld door zeker 3OO man. Er werd geslagen en geschopt naar die agenten, direct bewaking van het zwembad erbij, die konden het niet in de hand houden. Het stond daar op ontploffen. Via de microfoon werden al de bezoekers gevraagd het zwembad te verlaten. Ondertussen stond buiten dan politieversterking te wachten. Ik ben eens curieus of ATV dit voorval zal vermelden.

Gepost door: lies | 15-08-09

ze vormen toch een minderheid ! Lies,gelukkig voor ons zijn de Maroks ,althans voor het centrum ter bevordering en de verspreiding van het racisme ,een kansarme minderheid.Ik denk niet dat ge, van dat incidentje iets zult horen in de media ,zeker niet in "de morgen". Het is verschoonbaar.... tenslotte politiemensen die "zonnebank" jongeren om de een of andere reden aanspreken ,is pure provocatie,hoe durven ze!...

Ala ex politie-inspecteur heb ik het meegemaakt te Deurne Zuid,bij controle ,laat in de avond werden wij ook omsingeld,toen wij enkele woestijnbroeders probeerde te indentificeren.De Rudolf Valentino's waren wel niet met driehonderd, maar toch met "genoeg" er waren er vriedelijke bij en agressievelingen,ze kwamen precies uit de lucht gevallen.We vroegen en kregen gelukkig onmiddellijk bijstand,zodat we die minderwaardige exemplaren konden identiciferen ,zoals van ons verwacht werd.

Janice het onderwerp dat je behandelde was uitermate interessant en twijfel niet aan de juistheid ervan. Ik zou toch even benadrukken ,ik steun mij hierbij op "ervaringen" dat er een groot verschil is tussen Marokkanen die uit de stad komen en de Berbers,deze laatste hebben hun eigen ,niet geschreven taal ,een totaal andere ,achterlijke mentaliteit.Het is met die laatste groep dat we de meeste last ondervinden.ze klitten aaneen omdat ze goed genoeg beseffen dat ze als individu geen fluit waard zijn,dat is ook de reden van het succes der niet reukloze moskeetjes,waar ze wel respect genieten en als volwaardig en nuttig worden aanzien,als was het maar om zichzelf op te blazen. Ik heb zelden last of hinder ondervonden van grootsteden- Marokkanen,integendeel....

DV's of andere dwarsliggers zouden moeten gaan begrijpen,het wordt stillekensaantijd, dat Marokkanen op zichzelf geen probleem vormen,het zijn echter de fundamentalisten ,de laaggeschoolden,liever lui dan moe,maw de "kansarmen" die "het"probleem vormen...niet diegenen die van hun leven het beste proberen te maken en respect tonen voor de maatschappij die hun die kansen heeft aangeboden.
Het aanklagen van een kern gevaarlijke, fanatieke achterlijke leeglopers heeft niets met racisme te maken ,maar moet eerder aanzien worden als een vorm van "zelfverdediging" mensen zoals DV staan in de kring te kijken hoe men iemand ineenslaat,maar inplaats mee te helpen een einde te maken aan die agressie,stampen zij af en toe,wanneer de gelegenheid zich voordoet,ongezien op het slachtoffer,dat is hun groen ,rode mentaliteit.

Gepost door: Rene | 16-08-09

Het merendeel in Borgerhout komt vooral uit het Rifgebergte.

Gepost door: Janice | 16-08-09

Vijf dagen voor de presidentsverkiezingen is zaterdag voor het hoofdkwartier van de NAVO in de Afghaanse hoofdstad Kabul een aanslag gepleegd. Er vielen zeker drie doden en veertien gewonden. Een zegsman van de Taliban eiste de aanslag op. (Volkskrant in NL)

Het NAVO hoofdkwartier ligt in Brussel...hoe lang nog?

Gepost door: Janice | 16-08-09

Lies Ik ben ook benieuwd. Ik heb je bericht ook op Facebook gezet, misschien als er wat lawaai wordt rond gemaakt dat het in de kranten komt. Op ATV zou ik niet teveel rekenen. Daar komt het enkel op indien de situatie andersom zou zijn geweest.

Gepost door: Janice | 16-08-09

Apartheid Zoals ik reeds had geschreven, ik ben overgestapt van ergernis over de islamisering naar leedvermaak. Vermits 8 op de 10 vlamingen en 10 op de 10 franstaligen ervoor gestemd hebben, verdienen ze niet beter dan gepest en gemolesteerd te worden.

Zoniet zou men kunnen gaan denken aan het invoeren van wat de moslims het liefste hebben: apartheid. Een apart strand bv voor moslims en democratische stemmers, zeg maar linkse ratten. En een ander strand voor conservatieve mensen, die alles willen houden zoals het altijd is geweest: een moslimvrij continent.

In Koeweit is het ook weer prijs: 40 doden in een brandende vrouwentent! Hoe kan dat nu dat ge niet uit een tent geraakt? Hadden zeker hun kopvod niet aan en mochten daarom niet ontsnappen...

Gepost door: Wannes | 16-08-09

BNP De BNP-site is al 2 dagen uit de ether. Gisteren heb ik dan nog een nieuwsbrief gekregen van Nick Griffin met de dringende vraag om geld te storten, anders is het gedaan met de partij zegt hij. Een straf verhaal vind ik dat. Nu hij, samen met een collega, verkozen is als MEP, en de miljoenen maar voor het oprapen heeft, is er ineens geen geld meer. Het lijkt er wel op alsof hij zijn persoonlijke doel bereikt heeft, en de partij laat stikken. Wel wel wel. Dat had ik nooit verwacht.

Gepost door: Wannes | 16-08-09

Diefstal moet worden getraft met het afhakken van handen...dan loopt binnen de kortste keren de ganse Wetstraat rond zonder handen...dit was maar een grapje ,alhoewel!...maar wat ik niet goed begrijp...ze mogen niet dansen ,zingen ,de voetbal is duivels enz ..allee kort gezegd Moslims mogen zich niet amuseren,vraag is ,wat voorziet de Koran dan wel om zich een beetje te ontspannen? Ik denk echter dat de huidige generatie "" jongeren"" in de volle betekenis van het woord ,zich niet al te veel aantrekt van de zuurpruimteksten uit hunne Koran...en de vrome Islamiet spelen als het hun past..disco bezoek eventueel wat sterke drank en bier hoort erbij...ik heb indertijd meer dan eens een Koranverslaafde met een serieus stuk in zijn ...moeten opsluiten tot nuchterschap.In vele gevallen is het een ambetant,hypocriet volkske met en grote smoel...er is wel degelijk een verwantschap met socialisten

Gepost door: Rene | 16-08-09

Moslims Go Home Khatim-Al-Anbia, Abdul Hameed, Khatme Nubuwwat, Ali Zulfigar, Jamaat Tabligh, Minhaj Ul-Quran, Pervaiz Akhtar, enz enz. Is dit het vlaanderen vd toekomst? Zie je vlaamse immigranten in de US al een schooltje stichten met de naam "Kleuterschool van de Heilige Voorzienigheid"? Nee toch? Gewoon een kwestie van u aan te passen aan de taal vh land en uw gastheer niet op de zenuwen te werken. Niet zo voor de moslim, die zich van een verheven herenvolk waant, en alles doet om te provoceren, niets om te integreren. En dan maar schrikken dat ze steeds heilige oorlogen moeten voeren omdat ze zich tekort gedaan voelen.

Moslims Go Home! En neem onze linkse ratten mee!

Gepost door: Wannes | 16-08-09

triootjes Een oudere Marokkaan met een uitkering wil graag terug naar zijn geboorteland. Zijn vrouw en kinderen willen hier blijven. De man vertrekt en hertrouwt in Marokko. Hij brengt vervolgens drie maanden door met zijn gezin in Amsterdam en de rest van het jaar met zijn nieuwe gezin in Marokko.
'Zijn eerste vrouw vindt de nieuwe situatie verschrikkelijk. Ze gaat er economisch op achteruit, er is namelijk een gezin bijgekomen. De vrouw wordt onderdrukt en heeft vaak ruzie. Want het geld wordt natuurlijk aan het nieuwe gezin van haar man besteed. Zijn eerste vrouw en kinderen leven hier in armoede. Niet zelden gaan de kinderen op het criminele pad. Vader is er toch niet meer en geeft alles aan zijn nieuwe gezin. Het klinkt cynisch, maar nu weten we tenminste waar die jonge tasjesdieven vandaan komen.'

Conclusie: als je betaalt wordt om dagelijks thee te drinken heb je veel tijd om het uiterste uit de sociale manna te halen. Deze mannencultus is een ramp voor vrouwen en de democratische stelsels. Liegen en bedriegen zit er ingebakken. Dat is Nederland, maar hier en overal ter wereld is het niet anders met de volgelingen van het achterlijk dogma.

Gepost door: stradi | 17-08-09

GvA Nadat het hier en even later ook op de website van Filip Dewinter verscheen, komt de GvA morgen ook met het rapport in de krant.

Gepost door: Janice | 18-08-09

Klacht en doodsbedreiging Ondertussen heeft Nordin Taouil een klacht neergelgd tegen het Vlaams Belang. Een klacht tegen het Comité voor ex-moslims neemt hij nog in overweging, maar waarschijnlijk nkent hij die ex-moslims te goed en durft hij niet.

In ieder geval heeft het Nieuwsblad het al gepubliceerd.

Frarid Zahnoun van 'Jongeren voor Islam' daarentegen heeft gezegd dat zij zullen afrekenen met zowel Vlaams Belang als het Comité voor ex-moslims.

Iets anders dat mij nogal verontrust. Een tijd geleden werd een terroristische aanslag verijdeld tegen een bedrijf aan de haven. Men sprak dat het vermoedelijk ging over BASF.

Nu ik de naam Farid Zahnoun van 'Jongeren voor Islam' hoorde, ging ik via google eens opzoeken wie dat was. Wat vond ik? Die kerel werkt bij BASF... Toch wel heel toevallig!

Gepost door: Janice | 21-08-09

Extreemrechtse moslimorganisatie 'jongeren voor islam' Farid Zahnoun, oprichter van 'jongeren voor islam' is zowat de gevaarlijkste extreemrechtse moslimextremist die in Antwerpen rondloopt. Hij is erg sluw en slaagt er telkens in om onwetende politici en beleidsmensen te bedriegen, zonder dat ze het zelf doorhebben. Hij wil een islamitische staat mét toepassing van de sharia. Hij organiseert lessen in 'islamitische rechtspraak', hitst jongeren op tégen de 'verdorven' samenleving waarin ze leven, zet onrechtstreeks aan tot geweld tegen ongelovigen en éénieder die ook maar één kritische noot uit over zijn erg onverdraagzame ideologie. Hij heeft in vele milieus pionnen en zoekt op deze manier de staat te islamiseren. Jongeren voor islam (opgeruid door Zahnoun en co) pleegden onderhuids reeds heel wat geweld op personen en dit duurt onverminderd verder.... Niemand, noch politie, noch rechters durven de organisatie aanpakken ...uit schrik voor represailles....

Gepost door: Amine | 19-10-09

Extreemrechtse jongeren voor islam Farid Zahnoun is zowat de gevaarlijkste extreemrechtse moslimextremist die er rondloopt. Hij is zogezegd geïntegreerd in de samenleving, maar erg sluw en slaagt er telkens opnieuw in om goedgelovige, onwetende politici en beleidsmensen te bedriegen. Jongeren voor islam heeft al wat geweld gepleegd op personen (opgeruid door Zahnoun en zijn onverdraagzame ideologie), maar politie en gerecht durven niets doen uit vrees voor represailles. Ik ken die organisatie sinds het begin, jaren geleden en weet echt wel waarover ik spreek. Momenteel zijn ze ondergronds bezig, tot het zal te laat zijn....

Gepost door: Amine | 20-10-09

Kunt u mij misschien even mailen? Ik wil u graag iets vragen.

Gepost door: Janice | 20-10-09

hallo,mensen ik ben moslima en ik heb veel kennis over wat er gaande is met de media en de islamitische gemeenschap.
alles wat hier staat zijn valse leugens.waar al wat mensen in geloven.terwijl zij geen echte kennis beschikken en alleen willen geloven wat ze willen geloven omdat ze de islam buiten willen.
voor de islam is er in werkelijkheid niets te vrezen.voor jullie aan zulke leugens gaan vasthouden raad ik jullie aan om kennis te zoeken over de islam en dat doe je niet bij filip de winter.als je bv dokter wil worden ga je geen filosofie studeren maar geneeskunde om de juiste kennis te vergaren en de juiste eindresultaat te verkrijgen.stel jezelf de vraag wat is islam en wie zijn die mensen die het volgen.
de reden waarom ik weet dat dit allemaal leugens zijn is omdat die teksten met name jama'at tabligh aanvallen terwijl wij van jama'at tabligh zijn en ook mijn dierbare beschuldigen van dingen die nooit gebeurd zijn.ik vraag mij af waar de veiligheidsdienst mee bezig is er worden mensen openlijk beschuldigd zonder enig bewijs te kunnen voorleggen als ze echt de bewijzen hadden geloof mij dan zat ik nu niet achter mijn computer en mijn man zou dan niet werken bij de overheid.
geloof mij mensen er is niets aan de hand en wees verdaagzaam want wij zijn ook verdraagzaam.en vergelijk de moslims niet met die losgeslagen jongeren op straat die hun bezig houden met crimineel gedrag en losse praat en hunzelf moslim te durven noemen.

Gepost door: dienaar van allah | 13-11-09

Dienaar van Allah Sorry, maar je vergist je. Dit rapport werd opgemaakt door een ex-moslim en... Filip Dewinter (of zijn secretariaat, want hij was toen zelf in Zuid-Afrika) heeft het gekopieerd van deze blog.
Islamieten zeggen altijd dat er van de islam niets te vrezen valt, maar de bewijzen tonen net het tegenovergestelde.
En wees gerust, er zijn bewijzen genoeg. Ook de boekjes die onder de toonbank liggen heb ik gezien.
Ik weet niet van welke strekking je bent, volgens mij zijn enkel de Ahmaddiya vredelievend, de rest zijn eerder 'toevalligheden'of 'gematigden', die niet als echte moslims erkend worden. Weet je wat? Doe de test! Als je nog eens naar de moskee gaat, en daar achter je gordijntje zit waar je je mond niet moogt openen als vrouw. Schuif dan eens een briefje onder het gordijntje naar de mannen toe met de vraag wie er kan voor zorgen dat je zoon naar een opleidingskamp in Afghanistan kan gaan...
Wedden dat ik de namen ken?

Gepost door: Janice | 14-11-09

"terreurdreiging" in Antwerpse haven janice, u maakt zich weer flink belachelijk met uw terreurdreiging in de Antwerpse haven...
farid zahnoun is de laatste extremist die je zult vinden. zijn probleem is helaas dat zijn naam in de media verscheen, waardoor iedereen nu naar hem kijkt!
anderen daarentegen zijn veel slimmer en spelen het sluwer en blijven op de achtergrond.
ik spreek over mannen waar zahnoun bij verbleekt. van hén moet je iets verwachten... de vraag is natuurlijk waar en wanneer!
http://www.lloyd.be/nieuws/id22636-Terreurdreiging_in_Antwerpse_haven_afgewend.html

Gepost door: taaib | 14-11-09

Feit : Na honderden jaren immigratie in Europa, hebben uiteindelijk moslims na slechts 35 jaar het gedaan gekregen dat in één van onze hoofdsteden onze religieuze symbolen niet langer afgebeeld mogen worden.
Feit : Er sterven dagelijks honderden mensen door aanslagen overal ter wereld, welk geloof zou hier achter zitten?
Feit : Ondanks dat "gematigde moslims" geen geweld gebruiken, protesteren ze ook niet tegen extremisme, zoals wij dat zouden doen tegenover bijvoorbeeld Ceauşescu of Milošević, integendeel, ze komen samen om "zogezegd" te protesteren tegen de oorlog in Israël en roepen luidkeels "Hamas!!!" (een internationaal erkende terroristengroepering) onder leiding van een imam. (jullie geestelijke leider).
Feit : Theo Van Gogh werd vermoord omdat hij de spot dreef met de Islam. (en er zijn er nog velen over wie en fatwa is uitgesproken) Hoewel uiteindelijk een extreme moslim hem vermoord heeft, hoor ik in alle "gematigde" moslimskringen dat het z'n eigen schuld was. Zulke zaken horen niet thuis in de westerse wereld en zolang moslims denken dat het z'n eigen schuld was, horen zij hier evenmin thuis.
Feit : Islamcritici worden dag en nacht bewaakt, christencritici niet, evenmin boeddhacritici, hindoecritici, jodencritici.
Feit : Vrijheid in keuze om te geloven in wat men wil, wordt niet aanvaard door moslims, de enige weg die er is, is de weg van Allah. Moslims hebben een monopolie op de waarheid. (Wij hadden dat ook eeuwen geleden)
Feit : In de Koran staan verzen over hoofden afhakken, moorden en martelen van andersgelovigen of ongelovigen. In andere heilige boeken staat dit niet. En omdat de Koran het woord van Allah is en derhalve door alle moslims inclusief jezelf als enige waarheid beschouwd wordt, bestaat er geen "gematigde moslim" en staat uw levensbeschouwing haaks op de onze.
Feit : Elke dag verliezen honderden mensen hun ledematen of zelfs hun leven, dankzij het "geloof der vrede". Er is geen moslim in het westen die actie voert om te stoppen met dat geweld, aangezien volgens de Koran (en dus de enige waarheid) Joden varkens zijn en ongelovigen honden. Of was het andersom??

Maar nu nog andere feiten : (test of je het aankan...)

Er zijn islamologen (dat zijn geen imams, maar onpartijdige geschiedkundigen) die aan de hand van empirisch onderzoek de islam in twijfel trekken. Bronnen waren te vermelden, vooraleer ze door het poco-isme van wikipedia werden gehaald. De Ka'aba, een kopie van de Ark Der Verbond. Toen hij op een vliegend paard naar huis vloog? Pegasus! En al de mooie tempels die ze "gebouwd" hebben zijn ruïnes van kerken of zelfs kerken met minaretten erbij geplaatst. Algebra zegt u? Pythagoras deed er al aan toen Mohammed nog vloeibaar was. Sterrenkunde? Elke andere beschaving kon nauwkerigere voorspellingen doen en de chinezen hebben de lens uitgevonden. Of waren het taoïstische moslims?

Wat me nog het meest stoort is dat u, juffrouw moslima, de superioriteit van uw islam wil bewijzen in een maatschappij, die er geen boodschap aan heeft. De Islam staat aan de basis van het verval van het land van uw ouders. De Islam in zijn ware vorm is de reden waarom u, uw ouders of grootouders hun geluk hier kwamen zoeken. Nog steeds denkt u dat Allah u zal redden hier, maar Allah zal van onze wereld slechts een vruchteloze woestijn maken, waarin iedereen in jurk rondloopt, er geen economie meer is en vrouwen slaven zijn van mannen die strijden om de hoogste eer in reetkussen van een "profeet" die nooit bestaan heeft. Bestaat zo'n oord? Kijk maar naar eigen land. En als het er dan toch zo tof is volgens Allah, keer dan terug. We zitten hier niet te wachten op bekering en zeker niet op het woord van Allah.

Moet ik nu een kogelvrij vest aandoen, of gaat u me wurgen met uw hoofddoek? Let wel, ik zou kunnen lusten naar uw lange haren...

Inch Allah !!! (doordenkertje) Want dat is de afmeting die hij betekent voor mij.

ps: Voor hoofdletters, gebruik je de "shift" toets, je zal vanzelf tot "de juiste eindresultaat" komen...

Gepost door: p0p4rt | 14-11-09

Taaib De informatie over de geplande terreuractie aan de haven heb ik niet uit de krant gehaald. Ik neem aan dat dit de officiële uitleg is die men er daarna aan gegeven heeft.
Beweer jij maar rustig verder dat alle moslims brave mannekes zijn...
Ik zou jullie, de goedpraters, toch liever allemaal zien verdwijnen naar jullie eigen land. Het zou hier een pak rustiger, veiliger en goedkoper zijn aan belastingsgeld.

Gepost door: Janice | 14-11-09

Eigen land Beste Janice, ik BEN (wij zijn) in mijn (ons) eigen land!!
Waar denk je dat wij geboren zijn? En wat denk je dat er op onze paspoorten staat??

Belg, Belg, Belg (niets om echt trots op te zijn, als ik de bekrompen, bange Vlaming bekijk) en nog eens BELG! Zelfs de taal spreken we beter dan de Belgen zelf! (hoeveel % van de Belgen kent de twee landstalen??)
Mission impossible om ons terug te sturen naar een land waar wij:
1. niet welkom zijn als praktiserende (radicale) moslims.
2. niet naartoe willen omwille van de verwesterde samenleving ter plaatse. in Borgerhout of Molenbeek voel ik me beter dan in Tanger
3. nooit dezelfde rechten en vrijheden als in Belgie zullen hebben, tenzij we er hard voor vechten (en dit is al bezig, zie naar Al-Qaidah in de Islamitische Maghreb die de verfransing bestrijden)

dus face it, alleen de Engel des Doods kan jou verlossen van jouw grootste nachtmerrie:
- jong
- allochtoon
- hoog opgeleid
- welbespraakt
- RADICAAL islamitisch

Moge Allah jou leiden naar de islaam en de overgave aan ZIJN shari'a!!

Gepost door: Taaib | 19-11-09

Nonsens Je hebt in ieder geval nog steeds je Marokkaanse nationaliteit dus ben je een Marokkaan en geen Vlaming of Belg, ook al staat het op je tweede identiteitskaart. Of je hier nu al dan niet geboren werd maakt niets uit.

Het is niet omdat een kat in een aquarium geboren wordt dat ze daarom een vis is.

De Engel des doods? Is dat een bedreiging van een Al Qaidafan en een radicale moslim?

En waar haal jij het vandaan dat ik 'bang' zou zijn? Diegenen die jullie alles toegeven en laten doen zijn de bangeriken. Niet wij...

Je mag je sharia steken waar de zon niet schijnt!!!

Gepost door: Janice | 19-11-09

Aan alle moslims die dit lezen: nog geen 100 jaar na de dood van Mohammed zetten de eerste moslims voet aan land in Europa. Dat was toen in het Visigothische Spanje. In de loop van de voorbije 14 eeuwen probeerden moslimlegers Europa te veroveren. Momenteel zitten er 20 miljoen moslims in West-Europa, in heel Europa 50 miljoen. Hoeveel zullen het er zijn in 2050?
Denken jullie nu echt dat er dan een reden voor ons is om er gerust in te zijn? Dit is ONS land en als je het hier niet fijn vindt, ga dan naar ergens anders waar je wél welkom bent!

Gepost door: Willem | 20-11-09

Taaib = bekeerling Ik geloof dat den Taaib geen allochtone moslim is, want ik heb nog nooit een marokkaan goed nederlands weten schrijven. Een bekeerde vlaming is het dus, de ergste soort. Eentje die islaam schrijft ipv islam, en shari'a ipv sharia. Opgepast voor zulke mannen, want die zijn alleen in Iran en Afghanistan nog welkom.

En Taaib, Allah is voor de arabieren verschenen, niet voor ons. En vermits wij niet bereid zijn arabisch te leren, gelden zijn wetten niet voor ons. Hij had zich hier ook maar persoonlijk moeten aanmelde, en in het nederlands aub. Als jij de taal kunt leren, dan kan Allah het toch ook? Maar die Allah is helemaal God niet, Taaib, want hij beweerde zelfs dat de aarde plat was, dat de zon onderging in een modderpoel, en dat het landschap was opgehangen aan de bergen, zoals een hangbrug aan de pijlers. Van een stomme kloot gesproken. En zo'n charlatan geloof jij dus? Proficiat Taaib, ik heb nu een goed idee van uw hersenvolume.

Gepost door: Wannes | 20-11-09

PURE allochtoon wannes, het knaagt aan je dat een allochtoon als ik alle vooroordelen in hoogsteigen persoon weerleg. het is ook een feit dat jullie enkel vanop afstand en op virtuele platforms ons aanvallen en/of beledigen.
wanneer ik op het werk een discussie heb met iemand over geloof, zie ik alleen ja-knikkers die groen van afgunst worden wanneer ze "die baardmans" zijn realisme en alledaagse ingesteldheid niet kunnen verdragen.
achter mijn rug zeggen ze dan natuurlijk hetzelfde als jij op deze blog. bende hypocrieten!
je hebt geen idee welke mogelijkheden de 3de generatie allochtonen heeft, laat staan dat je zult toegeven dat wij op vele fronten gewoonweg verder staan dan onze autochtone leeftijdsgenoten.

zoals ik eerder zei: wij zijn jullie ergste nachtmerrie, waarvan jullie hoopten dat ze nooit werkelijkheid zou worden!!
de overname van Europa door de zelf opgeleide, radicale moslims is bijna een feit en op sommige plaatsen zelfs al gaande.
wij hebben nooit verkondigd dat we jullie zullen bestormen met het zwaard. onze wapens zijn onze tongen en de Waarheid van onze Heer!

wat jouw onwetende stellingen ivm de islaam en Allah betreft, kan ik kort en bondig zijn, zoals Allah zélf zegt in de Qor'aan:
[b]"En Wij hebben jou[/b] (Mohammad) [b]gestuurd als een genade voor de Werelden[/b] (bedoelende hiermee de mensheid en alle andere scheppingen)"

en tot die mensheid behoort ook europa, het westen en alles buiten de Arabische wereld. ik ben een soldaat van Allah en Zijn Boodschapper, die in JULLIE taal Zijn boodschap verkondig.
het toppunt van integratie, toch?
of heb je liever dat ik in het Arabisch/Berbers post?

Gepost door: taaib | 21-11-09

Farce Ik neem geen genoegen met vertalingen van Allah's woord, Taaib. Als hij het niet aan iedereen tegelijk in zijn eigen taal kon verkondigen, is het hele verhaal een fabeltje. Wat een farce dat al die goden (Jaweh, God, Allah) alleen in het midden oosten willen optreden! Betalen ze daar meer voor een voorstelling misschien?

PS: het is niet Qo'raan, maar (Mein) koran. Hou uw arabisch gezever voor u, hier spreekt men nederlands..

Gepost door: Wannes | 21-11-09

Waanzin ja, wannes... ik zou ook beginnen l*llen als ik niet meer wist wat zeggen.
fabeltje omdat je de oorspronkelijke taal niet machtig bent?
wedden dat jij honderden en zelfs duizenden vertaalde boeken als volledige waarheid ziet?
of vergis ik mij en schreven de middeleeuwse humanisten even vlot nederlands als jij en ik?
toch straf ook dat er dan nog altijd meer mensen op de aarde zijn die een blanke jezus aanbidden, die hoogstwaarschijnlijk ook een bruin tintje had, aangezien hij (jawel!!) in het huidige bezet Palestina leefde!!

het Westen is altijd tegenstrijdig geweest in hun argumentatie tégen het geloof. doe vooral zo voort, zou ik zeggen! terwijl jullie de €uro aanbidden en jullie aandacht uitgaat naar plezier en vertier, aanbidden wij de Schepper van de euro en bereiden wij de implementatie van Zijn Volmaakte Wet voor.

Wie zegt dat alle profeten in het Midden-Oosten predikten??
Abraham, Jezus, Mozes (een gedeelte), Mohammad zijn maar 4 van de 114.324 profeten en boodschapper die Allah gestuurd heeft naar de mensheid!

zoals Hij zelf zegt in de Heilige Qor'aan:
"[b]En Wij hebben vanuit elk volk een boodschapper voortgebracht:[/b] (met als boodschap) [b]aanbidt Allah en verwerpt de afgoderij[/b]"
lees je het goed? ELK volk, dus niet alleen Midden-Oosten. bepaalde islamitische mystici beweren zelfs dat personen als Pythagoras e.a. tekenen van profetie vertoonden. hij levenswijze na hun 40ste komt overeen met die van vele profeten uit de traditioneel-godsdienstige verhalen (ascetisme, oproepen naar een almachtige, verwerpen van afgoderij)... zelfde geldt voor Bouddha die ook op zijn 40 uit het paleis van zijn vader vluchtte...
dit is natuurlijk speculatie en zeker geen vaststaand feit of zelfs theorie binnen de islamitische geloofsleer

PS: Qor'aan: zo wordt het uitgesproken.
een Q (QAAF) is een diepe keelklank en klinkt zeker niet als de K van Kilo
vervolgens plaatste ik een ' ter illustratie en als transcriptie voor de letter (HAMZA), dit is een doffe stopklank in het Arabisch en komt zo goed als overeen met een doffe e als in "het"
de eerste lettergreep is kort, de tweede lang
daarom dus Qor'aan en niet Koran (waarbij de lettergrepenlengte net andersom is)

Gepost door: Taaib | 25-11-09

Mo de Pedo 114.324 profeten en ikzelf ben de laatste! Ik krijg mijn instructies van de aartsengel Delilah, die ze zelf krijgt van de almachtige Ola (swt), onze Heer. Mijn godsdienst heet de chrislam, en mijn volgelingen heten lemmingen. Schapenvlees is verboden want het maakt mensen homosexueel en agressief, er wordt 11 maanden per jaar gevast, en de vrouwen moeten een rotte haring achter ieder oor dragen om ze onaantrekkelijk te maken.

Hoezo ge gelooft mij niet? Waarom zou ik dan de verhaaltjes van Mo de Pedo geloven?

Gepost door: Wannes | 25-11-09

Vecht terug Tip voor de vlamingen: ga Kravmaga volgen.

Gepost door: Peer | 03-01-10

De commentaren zijn gesloten.