17-08-09

Het waren weeral... 'zij die niet bij naam mogen genoemd worden'!!

Er zal wel niet veel over bericht worden, want ‘etnische nationaliteiten’ spelen in verband met criminaliteit en overlast of geweldplegingen, voor de politiek correcte media en overheid ‘geen rol’. Het Nieuwsblad spreekt over 'vijf' jongeren die opgepakt werden en alweer vrijgelaten i.v.m. de aanvallen op het jeugdkamp te Brakel. Over de andere 25 (waarschijnlijk meerderjarige) ‘jongeren’, geen woord. En ook al hadden we een vermoeden dat het weer eens om 'die' jongeren ging, mochten we nog niet hardop zeggen wat we dachten vooraleer we het met zekerheid wisten.

Maar inderdaad, het waren weeral Marokkanen.

In feite is ‘jongeren’ een discriminerend woord tegenover onze jongeren. Ook al weet iedereen wie ze ermee bedoelen, Vlaamse jongeren worden daardoor zwaar gestigmatiseerd, ook in het buitenland.

De ‘vermeende bende van Brakel’ die op 7 augustus jl. de scoutsgroep Kriko op een zeer gewelddadige manier enkele malen aanviel, waren dus Marokkanen uit Sint-Niklaas. Waarschijnlijk hadden ‘the boys’ weer eens niets anders te doen.
Herman De Croo noemde het ‘verontrustend’, ja, dat is wel het minste wat er kan van gezegd worden, want het is veel meer dan dat, meer dan schandalig als zelfs onze kinderen niet meer veilig zijn op jeugdkamp.

Een overheid die haar eigen bevolking niet meer kan beschermen is trouwens geen democratie meer, daar geldt het recht van de sterkste. En de sterksten waren in dit geval 30 Marokkanen tegenover een groep kinderen.
Kinderen die waarschijnlijk in tegenstelling tot henzelf, geen lid zijn van kickbox-clubs of andere aanval-en verdedigingssporten.

Hoelang gaat de overheid dit nog tolereren? Waarom is de etnische identiteit altijd een geheim? Belachelijk, want indien het Jan, Piet en Jef waren geweest, dan hadden hun namen er wel bij gestaan. Indien het VB’ers waren geweest, hadden niet alleen hun namen en hun leeftijd en hun hobby en de maat van hun schoenen erbij gestaan, maar ook de rest van de familie zou aan de schandpaal worden genageld.

Wat is dat toch met de overheid die alles wat die gasten doen met de mantel der liefde bedekken. Mogen Marokkanen nu werkelijk alles???? Zijn de kiescijfers voor links belangrijker dan de veiligheid van de rest van de bevolking?

In Nederland dreigt de bevolking het recht in eigen handen te nemen omdat de politie en de overheid toch niets doet om hen te beschermen tegen de agressie van vooral Marokkanen en Antillianen.
Is het dat wat men hier ook wil? Een etnische oorlog, eerder dan de schuldigen op te pakken en behoorlijk te straffen of terug te sturen naar Marokko inplaats van schijnheilig te doen zoals De Croo, die het enkel maar ‘verontrustend’ vond? Hij moet toch wel meteen gehoord hebben uit welke bevolkingsgroep de daders kwamen?

Ik schreef het vroeger al en ik herhaal het. Als het ooit zover komt, en bij Vlamingen is het geduld en de tolerantiegraad gelukkig heel erg hoog, dan zullen de collaborateurs door het volk als eersten bestraft worden. Het zal dan niet meer gaan over ‘witte marsen’ maar over ‘witte woede’.Wie nog niet weet waarover het gaat, kan het HIER nog even nalezen.

02:13 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

1mt over een uurtje (17.08.2009 11:16) Ook minderjarige 'jongeren' :
Twee minderjarigen opgepakt voor inbraak in gokkantoor
In de Brusselse gemeente Sint-Gillis zijn zondagnacht twee minderjarigen opgepakt die even voordien zouden ingebroken hebben in een gokkantoor. De twee, beiden 17 jaar oud, ontkennen maar hun voetsporen zijn teruggevonden in het kantoor en ze beantwoorden ook aan de beschrijving die getuigen gaven van de inbrekers. Beiden zijn geen onbekenden voor de politie. Ze werden ter beschikking gesteld van het Brusselse parket.

Een getuige had zondagnacht omstreeks 02.15 uur opgemerkt dat er inbrekers aan het werk waren in het 'Ladbroke'-gokkantoor op de Alsembergsesteenweg in Sint-Gillis en verwittigde de politie. Toen die aankwam, kon de getuige een gedetailleerde beschrijving geven van de twee daders. Even later vonden de agenten aan het park van Vorst twee jongeren die aan die beschrijving beantwoordden. De getuige herkende hen en hun schoenen kwamen overeen met voetsporen die in het gokkantoor gevonden waren. Desondanks ontkenden de twee minderjarigen dat ze iets met de feiten te maken hadden. Volgens hen waren ze toevallig in de buurt aan het wandelen.

Gepost door: jos | 17-08-09

MT Ik ben voor 'law & order' en als de overheid haar job niet goed doet, dan moeten we het, zoals in Nederland, maar zelf doen.

Ik vind het verschrikkelijk dat er mensen zijn die dit allemaal maar normaal vinden. De aanvallen, messenvechters, politie in elkaar slaan, inbreken, auto's vernielen, tassen pikken en nu de nieuwste trend...halskettingen van oudere dames van de nek sleuren, zelfs als het niet meteen lukt en de ketting niet loskomt wordt de oudere dame een paar meters over de grond meegesleurd. Allemaal normaal? Moeten we dat allemaal maar laten gebeuren?

Heb je al eens geken wat er dit weekend allemaal is gebeurd? Dat zijn dan nog maar enkel de feiten die de kranten halen, ik heb vanmorgen al twee telefoontjes gekregen van mensen die mij erge criminele feiten mededelen in de hoop dat er toch nog iemand iets over schrijft. En het ergste van alles is, dat de meeste daders wel door de politie worden opgepakt, maar door de rechters meteen weer worden vrijgelaten.
Het is zelfs zo dat de politie zelf verteld dat ze machteloos staan en ze beweren dat de iets oudere en ervaren agenten worden vervangen door jongere die (liefst) pas een gezin hebben gesticht en een huisje hebben gekocht. Die agenten hebben geld nodig en doen wat hen wordt opgedragen. Wat in sommige buurten dus niet verder gaat dan de gemoederen van de slachtoffers sussen. Nadat de politie weg is, staan de daders de slachtoffers gewoon uit te lachen en uit te dagen.
Hoelang denk dat dit nog goed gaat?

Als ik jouw reactie lees, dan vraag ik mij af of het universitair onderzoek dat men vorig jaar in de VS heeft gedaan dan toch waar is.

Men wou weten wat de verschillen waren tussen rechtse en linkse kiezers.

Bij het tonen van gruwelijke films was rechts gechoqueerd en keken sommmigen zelfs niet verder. Hun hart ging sneller slaan omdat de beelden hen diep raakten.

Bij links was er weinig of geen reactie te bespeuren. (Stond vorig jaar in de krant HLN)

Gepost door: Janice | 17-08-09

Ik ben niet links, eerder centrum-rechts.

Wat die criminelen betreft, ben ik het met u eens (uiteraard) zij moeten bestraft worden en niet enkele jaren nadat ze een vleeskeurder hebben vermoord een enkelband krijgen en weer quasi vrij rondlopen.

Ik had het vooral op uw laatste alinea, waarin u te kennen geeft dat u "de collaborateurs gaat bestraffen als het zo ver is." Ik weet niet wat ik me daar bij moet voorstellen, maar u moet weten dat ik me daar niets al te fraai bij voorstel ...

Gepost door: 1MT | 17-08-09

Nee, fraai zal de volkswoede waarschijnlijk niet zijn! Dagelijks mensen laten vermoorden is ook niet fraai! En toch gebeurt het dagelijks.

Gepost door: Janice | 17-08-09

Centrum-rechts is larie! Je kunt niet 'een beetje' rechts en een beetje 'links zijn, want dan ben je mossel noch vis.

Wat is dat eigenlijk 'centrum-rechts', leg dat eens uit? Gaat dat alleen maar over het moslimprobleem? Een probleem dat wij nu willen stoppen en jullie er nog 70 jaar willen mee wachten tot ze zich integreren ofzo?
Binnen 70 jaar zal er niets meer te integreren vallen... toch niet van hun kant.

Ik geef toe dat we alleen geen maatregelen kunnen nemen, het moet op Europees niveau gebeuren. Maar dat zal nooit gebeuren, want ondertussen kopen de Arabieren hier alles op. Nu zijn ze ook al medeigenaar van Porsch, en zo gaat het steeds verder.

Goodbye Europe - Hello Eurabia!

Gepost door: Janice | 17-08-09

Ik weet het niet, maar als volksvertegenwoordigers al naar Europa wijzen om een oplossing.
Zoals de burger naar de volksvertegenwoordigers wijzen.
Naar wie zal Europa wijzen dan ? Obama ?

Gepost door: Siberx | 17-08-09

Janice de autochtone arbeiders worden door de politiek correcten in de rug gestoken, want het zijn juist deze mensen die het niet breed hebben die in een huurappartementje zitten en om van het zonneke te kunnen genieten naar de openluchtzwembaden moeten gaan, omdat ze geen tuintje met een zwembad hebben. Die kaviaarsocialisten die de allochtonen kennen omdat ze die mensen als kuisvrouw gebruiken. En het strafste is dat de allochtonen juist die bobokes niet kunnen uitstaan, want de taal van de volksmens kennen ze. Klinkt het niet dan botst het.

Gepost door: lies | 17-08-09

Dagelijks mensen laten vermoorden ... Kom op, zeg.

Centrum rechts, voor mij betekent dat dat ik rechts ben, maar niet zo rechts als de meesten die hier op deze blog komen. Tegen moslims heb ik niets, omdat ik niet veralgemeen. De rotte appels moeten eruit, maar dat geldt even goed voor bepaalde Vlamingen. Verder wil ik een onafhankelijk Vlaanderen, maar niet met Dewinters "E.O.V.", of hoe hij het ook noemen mag.

Gepost door: 1MT | 17-08-09

Siberx Wie is hiet volksvertegenwoordiger? Ik niet hoor!

Maar het klopt wel. Niemand doet nog wat hij wil in eigen land. België werd al eens veroordeeld voor het terugsturen van Roma zigeuners.

Gepost door: Janice | 17-08-09

MT, Ik ken dat, die mensen die niets tegen moslims hebben. Tot ze er zelf mee te maken krijgen.

Je hoeft trouwens niet te veralgemenen. Dat doen zij wel voor jou. Diegenen die wij als 'gematigd' beschouwen, zijn voor moslims afvalligen en staan voor hen gelijk met ons.

In Borgerhout woonde ook zo iemand. Naast hem woonde een marokkaans gezin, en oh, dat waren toch zo'n lieve mensen. Tot de broer van die Marokkaanse buurman naar België wou komen en nu precies daar wou gaan wonen waar die tolerante Vlaamse buurman woonde.
Dus de Marokkaanse buurman vroeg aan zijn Vlaamse buurman of hij wou verhuizen. Omdat die daar al heel lang woonde en veel in het huis had gedaan, zag die dat niet zitten.
Toen begonnen de pesterijen. Autobanden kapot steken, spiegels afbreken, vuil over het muurtje van het tuintje gooien en inplaats van een goededag, werd er nu gespuwd naar de Vlaamse buurman. Alhoewel moe getergd, wou hij nog steeds niet verhuizen en dan hebben de kinderen van de Marokkaanse buurman, de kinderen van de Vlaamse buurman eens aangepakt...daarna is hij verhuisd.

Gepost door: Janice | 17-08-09

MT Heb je eigenlijk dat rapport van het comité voor ex-moslims helemaal gelezen?

Ja, er vallen dagelijks doden. Resultaat van één dag, alleen in Vlaanderen?

Portier dancing slaat man dood op parking in Schoten

Dode en gewonde bij gewelddadige overval op rusthuis in Ukkel.

Dat zijn er al twee, hé!

Agent raakt gewond bij vechtpartij in Antwerpen aan de Vlaamsekaai (maar hij is niet dood, heeft alleen maar heel veel klop gekregen, viel bewusteloos en heeft een zware hersenschudding). En de daders? De kranten vertellen dat de daders werden voorgeleid voor de onderzoeksrechter en dat klopt al evenmin. Ze mochten beschikken. In Sint-Niklaas werd dan weer een portier geslagen door een jongere uit Lokeren...

En wat er in De Molen op L.O. gebeurde heeft zelfs de kranten niet gehaald.
Bovendien verschijnt niet alles in de kranten, zelfs geen doden, zoals we al eerder mochten ervaren met een eremoord in de buurt of de moorden op bejaarden in Borgerhout.

Een Turkse vrouw had zich westers gekleed terwijl haar man naar Turkije was, en toen hij terug kwam ging de buurt hem meteen op de hoogte brengen. Haar man heeft haar daarna vermoord want zijn eer was aangetast.

Gepost door: Janice | 17-08-09

mt1 moet het al hebben over eentje dat 15 jaar heeft gezeten voor zijn wandaad. intussen hebben een paar honderd ****** een pak mensen vermoord, verkracht, kinderen aangevallen , ouderlingen geslagen en bestolen..! maar mt1 veralgemeent niet hoor! het zijn allemaal ge-isoleerde gevallen. en laatst was er nog een 'godsgeschenk' uit de hemel gevallen! een zekere dave annemans ! een ontsnapte die verkrachting en aanrandingen op zijn kerfstok had ! hoeveel er zo 'spoorloos' zijn of op vrije voet werden gesteld, werd er er niet bijverteld ! dat soort 'spoorlozen' en zij die 'mogen beschikken' beginnen mekaar al stilaan omver te lopen !
vandaag sprak ik met een lerares uit het gentse! als ze geen andere plaats krijgt stopt ze met les geven! rarara centrum rechtse mt1! hoe zou dat komen ?

Gepost door: jos | 17-08-09

Muggen Van de muggen steken ook alleen de vrouwtjes, toch slaan we ze allemaal dood. Veralgemening?

Van een kerncentrale kunnen ook slechts een paar onderdelen ontploffen, toch wil links ze helemaal weg. Veralgemening?

Wij hoeven ons hier niet bezig te houden met uit te zoeken wie een gematigde moslim is en wie niet, als ze het zelf niet eens weten. En als ze van de ene dag op de andere vd ene categorie in de andere kunnen vallen. Daarom: de wereld is niet onbewoonbaar buiten europa, alle moslims terug naar af, zoals Allah dat voorzien heeft.

Gepost door: Wannes | 17-08-09

Rusthuis Dode bij overval op RUSTHUIS! Zelfs daar zijt ge niet meer gerust! Ik gok op ex-oostblokkers...

Gepost door: Wannes | 17-08-09

Paaseiland Inwoners Paaseiland eisen minder bezoek

SANTIAGO - De inwoners van Paaseiland, het kleine eilandje ten westen van Chili dat bekend staat om de kolossale beelden, hebben maandag het enige vliegveld geblokkeerd. De demonstranten vinden dat het eiland overspoeld wordt door toeristen en eisen dat een maximum wordt ingesteld.


Dat meldde de burgemeester van Hanga Roa, de enige stad op het eiland. Door de bezetting van het vliegveld kunnen meer dan zeshonderd passagiers geen bezoek brengen aan het eiland.

Jaarlijks komen circa 50.000 bezoekers naar het eiland, dat ongeveer zo groot is als het Nederlandse Waddeneiland Texel. De protesterende inwoners zeggen dat de toeristen vervuiling en misdaad met zich meebrengen.

------------------

Schande! Veralgemeningen!

Gepost door: Wannes | 17-08-09

Die papperige Vlamingen moeten hun eigen kinderen ook maar naar de kickboxschool sturen. Het is het enige wat ze kunnen doen hoor. Je kunt dit niet keren. Iedereen in de fitness!

Gepost door: Ziende mol | 17-08-09

heldendaden die verrijken enerzijds heb ik een beetje leedvermaak met de correcte bepamperingspolitiek ,anderszijds vind ik het verschrikkelijk hoe Vlamingen dagelijks slachtoffer worden van "bruin import Krapuul" Alle pogingen ten spijt door de windmolentjes specialisten en de rode knalpotten die inderdaad "anders" zijn geworden ,begint het toch bij de bevolking door te sijpelen dat het merendeel van onze bruine woestijnbroeders, evenveel waard is als de stront die aan de aarsharen blijft plakken,het spijtige is, dat zij het zelf nog niet helemaal beseffen. Jeugdkamp overvallen ! een bende woestijnhelden tegenover een groep "kinderen" Indien het zwakkere ,ouderlingen ,kinderen ,gehandicapten betreffen , zijn ze inderdaad heldhaftig.Waarom voeren ze geen raid uit op een Blood-Horror festival ,dat zou pas nieuws zijn,dat zou wel een beetje anders aflopen ...dan bv een gezin met kindertjes lastig vallen op een recreatie-oord.Ik begin al langer hoe meer symphatie te krijgen voor die bloedhorror gasten. Die worden door , media de staatsveiligheid en langs alle kanten naar de verdoemenis gewenst,terwijl hun concerten evenveel hinder veroorzaken als een koningin Elisabeth wedstrijd.
Ondanks DV's en dergelijke multicul moraal believers gaat alles naar zijn hoogtepunt! zoals in NL ,de mensen worden het beu, de politie kan en mag niks doen ,om de lieve correcte vrede te bewaren,welke vrede ? Het is gewoon een kwestie van tijd...Dat ze gewoon terugkeren naar hun thuisland waar alles zoveel beter is,dat was ook de keuze van die Sekakker en die andere bruine "vod" dubbele nationaliteit maar ze kozen voor het land van Mohamed,heerlijk toch, hoe ze nu kunnen genieten tussen hun broeders

Gepost door: Rene | 17-08-09

MT, waar lees jij dat ik ervan uitga dat het allemaal Marokkanen zijn? Wat ze zijn weet ik niet, behalve die gevallen in Antwerpen dan. Maar dat het zeker en vast vreemdelingen zijn, misschien wel Oost-Europeanen, daar ben ik bijna van overtuigd. In ieder geval zullen we het moeten afwachten. Zelfs indien het landgenoten zijn heb ik met dergelijk uitschot geen medelijden. Laat dat vooral duidelijk zijn!!

Het is wel een feit dat onze gevangenissen niet overvol zouden zitten indien het enkel maar om 'onze' criminelen zou gaan.

Gepost door: Janice | 18-08-09

kwade val ! uitgelokt ! .... http://www.gva.be/antwerpen/schoten/portier-weer-vrij-na-dood-bezoeker-dancing.aspx

Gepost door: jos | 18-08-09

@1MT DE reden dat er zoveel criminelen hier meer mogen dan burgers ligt aan personen zoals U die alles relativeren om hun geweten te sussen (als dat er al is),een "beetje rechts "is zoiets als een "beetje zwanger" zijn of een "beetje dood ", lulkoek dus...het ergert mij biezonder dat de grote meerderheid van de "Vlamingen" zulke angsthazen en broekschijters zijn die maar liefst willen dat een ander de stront voor hen opkuist !!gelof me ik spreek uit ervaring,de laffaards krijgen het meeste slaag dat is geen fictie maar een harde realiteit !dus is een" beetje slaag" misschien een optie ? dat doet maar "een beetje" pijn misschien ?

Gepost door: lowieke staal | 18-08-09

Zou je dat ventje niet met veel plezier een serieuze lel geven? Wie nu nog kiest voor het onderwijs moet wel heel erg gemotiveerd zijn.

Gepost door: Henk | 18-08-09

Jalal en Geoffrey Eén is wsl een moslim, naar de nationaliteit vd andere is het nog even raden. Toch mooi dat de politie de daders tegenwoordig gewoon in ... de gevangenis kan gaan oppakken. Only in Belgium?

Gepost door: Wannes | 18-08-09

Wat een heerlijk land hebben wij toch! Indien het niet zo erg was, dan zou je er kunnen om lachen. Nu kunnen ze al eens een crimineel pakken en dan is het er nog eentje die al in den bak zit. Zoals Wannes al zei, dan is het echt niet moeilijk. De ene werd geklist terwijl hij zijn helm, vest en misschien ook wel motor in het water aan het kieperen was. En de andere was een gevangene die gedurende de dag vrij mocht rondlopen. Dus ook vrij overvallen kon plegen en mensen doodschieten.

Gepost door: Janice | 18-08-09

Jaja, en de ene heet Jamal, dus een echte Belg!

Gepost door: Janice | 19-08-09

DV, Ik vraag mij af of jij soms lijdt aan één of andere vorm van masochisme. Je komt hier keer op keer onzin schrijven in de reacties en je bent niet eens op de hoogte. Waarbij je dan elke keer weer het deksel op de neus krijgt.

Leer eerst lezen wat er staat, zowel in de kranten als hier, vooraleer zo impulsief als een kip zonder kop te reageren.
Gepost door: Janice | 19-08-09

Nu moet ik je toch tegenspreken Janice... Jamal is een typische Vlaamsche naam zoals Janssens en Peeters.dus een rasechte Belg...

Gepost door: Rene | 19-08-09

Zweepslagen Dat was ook de bedoeling Jo, dat jullie linksen daarvan zouden schrikken. Ik ben in ieder geval kandidaat om collaborateurs vlg de sharia te bestraffen met honderd zweepslagen. Belangeloos en gratis. Of dachten jullie echt dat die tot mislukken gedoemde poging tot islamisering van een gans continent zomaar ongestraft kon blijven?

Gepost door: Wannes | 19-08-09

Mein Koran En wat te denken van al die mooie geweldsverzen in Mein Koran, Jo?

Gepost door: Wannes | 19-08-09

Straffe taal Wat in Mein Koran staat is echt straffe taal vind ik. Ik begrijp niet dat de maker van die sites dit durven (laten) publiceren. Eerlijk gezegd jaagt me dit nog meer schrik aan dan de uitwassen van rechts...

Gepost door: Wannes | 19-08-09

Bergen In Leuven werd een man opgepakt die juwelen en geld aan het stelen was in een rusthuis. Hij zat eigenlijk in de gevangenis van Bergen, maar was in penitentiair verlof.

Hoe doe je dat eigenlijk, een man arresteren die al gearresteerd is? Politiewerk wordt almaar gecompliceerder.

Gepost door: Wannes | 19-08-09

Enkele dagen voor de raid op het scoutskamp in Brakel, was de politie reeds op de hoogte gebracht door 2 informanten. Deze verontrustende gegevens werden vervolgens aan volksverrader De Croo doorgespeeld, die de politie verbood, hier ook maar enig gevolg aan te geven. Met andere woorden: Laat onze Vlaamse kinderen maar in elkaar slaan !!!

Gepost door: Eloquentia | 21-08-09

Eloquentia

Bron?

Gepost door: 1MT | 28-08-09

Waarom zijn er trouwens berichten van mij verdwenen?

Gepost door: 1MT | 28-08-09

MT - er zijn van iedereen berichten verdwenen, ook van mij, omdat het vaak reacties waren op berichten die gewist werden en dus niet meer relevant waren.

Gepost door: Janice | 28-08-09

Bron ? @ 1MT

Wil je soms de namen en de adressen van de politiemensen die af en toe iets laten lekken, zodat we het gekonkel van onze politiek correcten kunnen doorprikken. Ben je soms een vriendje van Decroo ? Of gewoon naïef ? Gelukkig hebben we op het terrein moedige politiemensen, zowel lokaal als federaal, die af en toe eens wat lekken. Hun chefs zijn meestal linkse moslimpijpers. Misschien ben je dat ook wel ? Of ben je moslim ?

Gepost door: Eloquentia | 29-08-09

De commentaren zijn gesloten.