26-08-09

Lezing “Vlaams Comité voor Ex-moslims”

Pooiers van Allah

Vrijdagavond 11 september om 20.00u geeft het “Vlaams Comité voor Ex-moslims” een onthullende lezing over de rol van internationale vrouwenhandel binnen het Antwerpse moslimextremisme. De lezing vindt plaats in feestzaal Rubenshof op de Groenplaats in Antwerpen en heeft de gepaste titel “Pooiers van Allah”. Om een plaatsje te reserveren mailt u naar ex-moslims@live.be . De toegang is overigens gratis.

Extremistische moslimgroeperingen zoeken voortdurend naar nieuwe manieren om hun activiteiten te financieren. Drug –en wapenhandel, gewapende overvallen en handel in valse papieren zijn gekende financieringsmiddelen voor de jihad. De laatste jaren zoeken de extremisten echter nadrukkelijker hun heil in de lucratieve internationale vrouwenhandel. De verkoop van een seksslavin brengt vandaag gemiddeld 40.000 euro op. Marokkaanse en Nigeriaanse vrouwenhandelaars verdrijven stilaan de Albanese seksmaffia uit de Antwerpse prostitutiebuurten en zwaaien vandaag de plak samen met hun Roemeense en Bulgaarse collega’s.

lezingDe Marokkaanse terreurgroepering “Groupe Islamique Combattant Marocain” en de extremistische Nigeriaanse moslimgroepering “Boko Haram” zien in Antwerpen een gedroomde afzetmarkt voor de handel in seksslavinnen. Jonge meisjes uit Nigeria, vaak minderjarig, worden via een Nigeriaans-Marokkaans netwerk onze Scheldestad binnen gesmokkeld. Met valse beloftes worden ze door meedogenloze criminelen meegelokt naar West-Europa. Na een helse tocht door en “generale repetitie” in Marokko, Libië en Italië komen vele van hen terecht in de prostitutie in Antwerpen. Tippelen op straat in de Atheneumbuurt, klanten ronselen in café ’t Keteltje in de Oudemansstraat, mannen afwerken in een groezelig kamertje in het Schipperskwartier, … Lezing1keuze hebben deze meisjes niet om hun “schuld” van gemiddeld 40.000 euro af te lossen aan de islamitische vrouwenhandelaars en hun “Mama” (= Nigeriaanse hoerenmadame). Met geweld, doodsbedreigingen en voodoopraktijken houdt het crimineel netwerk de slachtoffers stevig onder de knoet.

De Marokkaanse en Nigeriaanse (uit het islamitische Noorden) vrouwenhandelaars hoeven bovendien Allah niet te vrezen met hun praktijken. Het gaat toch maar om “vrouwelijk bushmeat” uit het katholieke Zuiden van Nigeria. De “pooiers van Allah” helpen immers zo mee aan de heilige oorlog tegen de ongelovigen.

Peter Velle
Voorzitter “Vlaams Comité voor Ex-moslims”

01:17 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.