30-08-09

Castreren is de enige oplossing!

Iedereen heeft waarschijnlijk in de krant gelezen dat een meervoudige verkrachter vroegtijdig werd vrijgelaten en opnieuw, op een zeer brutale wijze, een jonge vrouw heeft verkracht op dezelfde verlaten plaats waar hij al eerder toesloeg.
Christophe Brokken werd ook steeds gewelddadiger bij elke verkrachting. Maar de psychiater oordeelde dat een behandeling, een voorwaarde van de rechter voor een eventuele vroegere vrijlating, niet nodig was.
Hij zou zo ook wel ‘genezen'!

Hoe is het mogelijk dat een kwakzalver die meent alles te weten over de zielenroersels van een freak niet mee verantwoordelijk wordt gesteld voor het leed dat die vrouw werd aangedaan?

Voor een afwijkend seksueel gedrag zoals bij pedofielen, verkrachters en zeker ook bij incest bestaat er maar één remedie. CASTREREN! Want genezen kan niet.
Het zit in de hersenen (en onder de gordel).
Daarom is een gevangenisstraf ook geen oplossing, integendeel, als de dader vrij komt is hij totaal opgefokt en gefrustreerd. Chemische castratie is ook geen remedie, want als de verkrachter of pedofiel zijn medicijnen niet wil innemen, dan helpt het ook niet en blijft hij verder doen.

Als die kerel bij elke verkrachting steeds gruwelijker tewerk gaat, dan eindigt dat uiteindelijk misschien op een moord.
Castreren als een kater is dus de enige afdoende remedie.
Behalve het hoge stemmetje zullen ze verder een vrij normaal en veel rustiger leven kunnen lijden. Ze zullen vooral geen volgende slachtoffers meer maken… of ze moeten het doen zoals die andere freak die in Brussel rondloopt met een kunstpenis en een masker over zijn kop.

Het bericht dat in het HLN verscheen vorige vrijdag vond ik trouwens ook wel schandalig. Toen ze de moeder interviewden en de vader even later erbij kwam en een einde stelde aan het interview omdat de man het blijkbaar niet aankon op dat moment, schreef de reporter zeer suggestief: "Op dat ogenblik komt haar man de keuken binnen. Hij lag even voordien nog in de zetel te slapen. Hij is zo aangeslagen dat hij meteen een einde maakt aan het gesprek. Zijn vrouw, VAN HET ONDERDANIGE TYPE, GEHOORZAAMT HEM ONMIDDELLIJK."

Snap je het??? Ik wel...

01:34 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

castreren Dat is nog eens een goed gedacht se.
Niet om ze te kl*ten hé,want daar doe ik niet aan mee.
Maar om minder slachtoffers te maken.

En wat de psy aangaat.
Hij is niet de enige die maakt dat deze vrij kwam, er is ook het gerecht, de regering die dit mogelijk maakt.
En van die simpele goedhartige geesten die zweren bij reintegratie en je moet ze nog een kans geven.
iedereen doet al eens iets fout, maar slachtoffers maken is niet een fout die men gewillig mag maken, no way.

BTW, is de regring soms ook verkrachter geweest ? Gecastreerd alleziens.
Want die hebben ook geen kl*ten aan hun lijf om iets te beslissen :-)

Gepost door: Siberx | 30-08-09

De commentaren zijn gesloten.