07-09-09

Aanslagen op atheneum Hoboken en Vlaams Belang secretariaat Deurne

In Antwerpen werden zware rellen verwacht nadat er vorige vrijdag in de moskee werd toe opgeroepen, dus was er voldoende bewaking.
Dan maar rel schoppen in het Atheneum te Hoboken.

Er werd ingebroken, ruiten werden kapot geslagen, nieuw schoolmateriaal vernietigd, computers stukgeslagen en slogans aangebracht tegen het verbod op hoofddoeken. ’s Morgens werd er ook geprotesteerd voor de poort en weer werd geroepen: “Vlamingen buiten”.

Zover komt het nog, dat ze onze scholen inpalmen en er islamitische madras van maken.

Negen relschoppers werden opgepakt en dat gebeurde zonder verzet.
Lees ook de reacties in De Standaard

Maar dat is nog niet alles.

In Deurne werd het secretariaat van het Vlaams Belang onder handen gepakt. Een medewerker ontdekte vier stervormige inslagen. Bij nader onderzoek kon men via de beelden van de bewakingscamera vaststellen dat ‘jongeren’ de ruit hadden bekogeld met glazen flesjes van een bekend merk energiedrank met wodka. De ruit begaf het echter niet omdat er vroeger een bankfiliaal gevestigd was en dus tegen een stootje kan. Er werd al eerder geprobeerd om de ruit in te gooien met bakstenen.
Later werden er op de videobeelden ook lichtflitsen gezien, en op de het voetpad onderaan de ruit lagen loden bolletjes. Dus werd er geschoten, maar ook daar is de vroegere bankruit tegen bestand.

In de persmededeling van de Deurnse voorzitter Jan Van Wesembeeck, staat dat de politie van Deurne op zondag 6 september een PV heeft opgemaakt en de technische dienst van het parket ter plaatse vaststellingen kwam doen. Dit was de vierde aanslag op de ruit van het secretariaat door ‘tolerante’ medeburgers, maar ze worden steeds driester en er wordt steeds grover geschut ingezet. Wat zal het volgende zijn? Een kanon?

19:01 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

vrouw moet bedekt zijn mannen zuiders is anders niet as Belgis man.

Gepost door: Mohamed | 07-09-09

Dek zoveel je wilt, maar doe het in moslimland, oke?

Gepost door: Janice | 07-09-09

Ik vind hoofdoek moet kun maar niet door geweld en inbraken.

Gepost door: Rachid | 07-09-09

De islam houdt op waar Europa begint!
Dus horen hoofddoeken hier niet thuis. Punt!!!

Gepost door: Janice | 07-09-09

Het is allemaal heeeeeeel simpel. "If you are in Rome, do what the Romans do". Ofte, als je in Europa bent, pas je aan de Europese regels. De rest heeft niets te maken met godsdient, maar is gewoon laag bij de grondse provocatie. Dik ingepakt in de woestijn houdt je lichaamstemperatuur constant, maar tot nader order hebben we in Europa nog geen woestijnen,of vergis ik mij?

Gepost door: Bob D, Carnac | 08-09-09

Zet de para's in, bajonet op het geweer , laat zien wie baas is op straat, de Wet en niet de vandaliserende "jongeren"(ge weet wel)

Gepost door: Rechtse Rake Rakker Rolls Royce | 08-09-09

Hoofddoeken op school? Talouil reageerde in de krant nogal gepikeerd, toen de journalist hem zei dat hoofddoeken in Turkije ook verboden waren op school en publieke plaatsen. 'Hij was geen Turk', zei hij.

Maar ook in Tunesië en Marocco worden hoofddoeken geweerd omdat ze gelinkt worden met terrorisme en niet meer gedragen worden als cultureel erfdeel, maar als 'strijdvaandel van de Jihad tegen de westerse cultuur'.

Gepost door: Janice | 09-09-09

De commentaren zijn gesloten.