07-09-09

Klacht tegen fundamentalisten

Het "Vlaams Comité voor Ex-moslims" zal klacht neerleggen bij het "Centrum voor gelijkheid van kansen en voor racismebestrijding" tegen het "Bangladesh Islamic Centre" (gelegen op de Turnhoutsebaan 315, Borgerhout). Een klacht voor de verspreiding van racistische en haatoproepende islamitische lectuur. Het merendeel van deze boeken wordt uitgegeven door de Nederlandse organisatie El Tawheed. Onder andere de extremistische imam Mahmoud El Shershaby (van beruchte El Tawheed moskee in Amsterdam) is werkzaam voor deze uiterst radicale organisatie.

Enkele uitspraken van El Shershaby:

- "De ongelovigen zijn het brandhout voor de hel"

- "Alle kwade eigenschappen die er te bedenken zijn, komen tot uiting in hun feesten. En wanneer u kijkt naar de mensen tijdens zo'n feest, dan ziet u beesten zonder verstand." (over joodse en christelijke feesten)

- "De Joden geloven dat zij alleen van zuiver bloed zijn en dat het sperma van de rest van de wereld dat van honden is."De Nederlandse veiligheidsdienst AIVD zegt nu over aan El Shershaby toegeschreven teksten, dat deze de voedingsbodem creëren waarop rekrutering voor gewapende jihad plaatsvindt.

De fundamentalistische El Tawheed moskee in Amsterdam komt regelmatig negatief in het nieuws vanwege onder meer homohaat en antisemitisme. De Egyptische imam Mahmoud El Shershaby was in het verleden tevens bestuurslid van de Amsterdamse afdeling van Al-Haramain, een Saoedische stichting die er van beschuldigd werd geld naar terroristen door te sluizen. Al-Haramain stond ingeschreven op hetzelfde adres als de El Tawheed moskee. In de jaren voor 9/11 is de moskee vereerd met bezoek van zowel Osama Bin Laden als Mohamed Atta, het brein achter de aanslagen in de VS.

"Bangladesh Islamic Centre" in Borgerhout werkt dus samen met gevaarlijke moslimfundamentalisten uit Amsterdam! Hiermee wordt nog eens aangetoond dat moslimextremisten uit Antwerpen intens samenwerken met Nederlandse collega-fundamentalisten. Het "Vlaams Comité voor Ex-moslims" eist de onmiddellijke sluiting van het "Bangladesh Islamic Centre" en roept de Belgische overheid op beter samen te werken met hun Nederlandse collega's in de strijd tegen het moslimextremisme.

Peter Velle
Voorzitter "Vlaams Comité voor Ex-moslims"

13:03 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Islamisering? Nooit Van Gehoord!
http://www.brusselsjournal.com/node/4078

Gepost door: stradi | 07-09-09

Westerse namen niet toegelaten. Het toppunt is dat onze regeringen eraan meewerken. Zo werd een overeenkomst gesloten tussen moslimlanden en Europese landen dat alle kinderen waarvan één van de ouders oorspronkelijk uit een moslimland komt, geen westerse namen mogen krijgen.
Zo heeft onlangs een Turkse vrouw, in Nederland geboren, gehuwd met een Nederlander en volledig westers, verbod gekregen op de bevolkingsdienst van haar gemeente om haar kind een Nederlandse naam te geven. Ze kon enkel kiezen uit toegelaten Turkse namen en dat wou ze in geen geval.
In Antwerpen proberen ze dat nu 'zeer zachtjes' tegen te werken.

Gepost door: Janice | 07-09-09

hellevuur "De ongelovigen zijn het brandhout voor de hel"
a ja, en wie zitten dan in de hel? juist.

Gepost door: stradi | 07-09-09

We zitten opgescheept met HAATDRAGENDE HAATVERSPREIDERS. Ze noemen zich wel godsdienst van de vrede!
Wij sponsoren ze.
Onze politiekers (de sclechte uitgezonderd) verdedigen ze.
De officiële Kerk en de Joodse gezagsdragers zijn hen welwillend genegen.
Moet daar nog een tekeningske bij gemaakt worden?

Gepost door: André | 08-09-09

ZIJN WIJ DAN ZO HARDLEERS? Hoe meer slachtoffers er vallen bij hun acties, hoe minder wij geloven in hun godsdienst van de vrede verhaal!
HOE IS DAT MOGELIJK?

Gepost door: André | 08-09-09

Over dat koppeltje met het turkse kindje Dit ging nog veel verder: de moeder van het kindje had een Turkse vader en een Nederlandse moeder. De Turkse vader was reeds lang met de noorderzon vertrokken en had geen contact meer met zijn dochter. Zijn dochter werd gewoon in het Nederlands in Nederland opgevoed en huwde met een Nederlander. Ze verschoten zich een bult toen bleek dat de Nederlandse ambtenaar OP EIGEN INITIATIEF hadden besloten dat het kindje de Turkse nationaliteit moest krijgen omdat de wet veranderd was en ze nu ook Marokkaan en Turk kunnen worden als enkel de moeder die nationaliteit heeft. Dus moest dat Nederland kindje later zijn diensplicht gaan vervullen in Turkije, of zijn ouders moesten (en zullen dus) stukken van mensen gaan betalen om hun Nederlands kindje Turk-af te maken! Zover is het al gekomen!

Gepost door: Nele | 08-09-09

Ja, juist! Ik probeerde het artikel terug te vinden maar zag het nergens meer.

Gepost door: Janice | 08-09-09

Ze krijgen weer gelijk! Ongelooflijk! Maar ze zullen er weer in slagen hun gelijk te halen.

Een leerlinge stapt naar de Raad van State. ja, 't zal wel, zo helemaal in haar eentje.

Gepost door: Janice | 08-09-09

Raar maar waar Ons bemind Antwerps Moskeeenopperhoofd "den Nordin" druist in tegen zijn eigen godsdienst,ongelofelijk ,hij vraagt een HOMO minister om te bemiddelen in de kopvodkwestie,normaal gooien ze die van de rotsen of plakken hun gat dicht,dus alle middelen zijn goed om hun gelijk te halen.Onze Paul en MT kunnen echter op hun twee oren slapen...ze zullen hun gelijk wel halen,na de kerkelijke feestdagen in vraag te hebben gesteld,het verwijderen van al onze religieuse symbolen enz zal onze correcte politiek,weer toegevingen doen aan onze nieuwe toekomstige heersers...De weg ligt dan open voor het dragen van boerka's verbod op varkenvlees en alles wat hun hartje maar lust.Gelukkig ontsnap ik aan de toekomstige verplichting om een ruige verwarde baard te laten groeien,ik woon op 10.000 km van Vlanhallah,ik durf er voor wedden dat Paul en 1MT al serieuse stoppels op hun kin hebben staan.Het is slechts een kwestie van tijd dat de raad van State zal vervangen worden door ""de raad van Hoeders" allemaal het gevolg van racisme en verdraagzaamheid en vooral "lafheid" van onze eigen mensen en roodgloeiendegroene politiek.

Gepost door: Rene | 09-09-09

Of hij nu al dan niet homo is speelt absoluut geen rol, Rene. Ik vind het dan ook niet noodzakelijk dat daar speciaal de nadruk wordt op gelegd. Ik heb homo vrienden en wens niet dat zij zich beledigd zouden voelen door zaken die hier op mijn blog in de reacties verschijnen.

Pascal Smet heeft al gezegd dat hij als minister geen invloed heeft op het besluit van de scholen inzake kledij.

Gepost door: Janice | 09-09-09

Rene? "Maar ik verwittig al diegenen die hier komen om ruzie te stoken, andere meningen aan te vallen, scheldwoorden en lasterlijke taal gebruiken meteen zullen worden gewist!"

Gepost door: Paul Van De Walle | 09-09-09

Dat was dan een tweede verwittiging!!

Gepost door: Janice | 09-09-09

Ik liet ook MT staan die vond dat antisemitsme moest kunnen in het kader van de vrije meningsuiting.

Bovendien heb jij hier niet te vertellen wie ik wel of niet moet wissen. Dan moet je maar je eigen blog beginnen. Ik zal hier zelf wel reageren en desnoods wissen.Gepost door: Janice | 09-09-09

herlezen Oei oei, zo agressief. Mijn excuses, meesteres;-)
Ik moet ook niet spreken in naam van MT, maar ik denk dat het nuttig zou zijn om de reactie van MT eens te herlezen met een open geest. Uw conclusie zal zijn dat hij net het tegenovergestelde bedoelt dan wat u hem verwijt. Zijn reactie sloeg op de imbeciele (of is dat te grof) reactie die daarboven staat.
Dat is althans wat ik in en tussen zijn/haar lijnen lees.

Gepost door: Paul Van De Walle | 09-09-09

Juist, klopt wat je zegt ivm met MT, in ieder geval blijft mijn antwoord hetzelfde, om het even wie het schrijft.
Dus ook dat liet ik staan.

Lasterlijk noem ik feiten waar je niet kunt op antwoorden omdat ze gewoon niet waar zijn. Schelden noem ik iemand die hier reageert uitmaken of ten onrechte belachelijk maken en ruzie stoken noem ik de discussie een danige wending geven door er zaken bij te sleuren die geen relatie hebben tot wat er geschreven staat zodat er 'ambras' van komt.
En 'ambras' wil ik hier in geen geval.

Meesteres? Ben blij dat je het eindelijk door hebt! :)

Gepost door: Janice | 09-09-09

een tik met een liniaal op mijn kneukels...moet kunnen! Janice het was helemaal niet de bedoeling om "homo's" te beledigen te benadrukken of wat dan ook,integendeel. Voor mij speelt het helemaal geen rol of een bepaalde minister nu homo is of niet ... maar we weten allemaal hoe "moslims" daarover denken en dat feit wou ik benadrukken.Ik begrijp daarom niet dat zogezegde correcte politieke partijen en hun zombies die zo goed als wij weten, dat ze homo's verafschuwen de vrouwen onderdrukken en ze in dekens hullen enz enz nog verder blijven bepamperen. Respect voor iedereen die de naam mens waardig is ,huidskleur geaardheid roots het speelt allemaal geen rol...de rest is "krapuul"

Gepost door: Rene | 10-09-09

Oei, ik heb denk ik toch nergens gezegd dat antisemitisme gelijk is aan recht op vrije meningsuiting. Voor alle duidelijkheid: ik vind dat antisemitisme nóóit kan!

Gepost door: 1MT | 10-09-09

resultaat ?? en wat is het resultaat van de klacht tegen die gevaarlijke verrijkers bij het centrum van gemiste kansen enz... vermoedlijk niks nihil....
Ik vraag me af ,wanneer een bepaalde organisatie zou gaan verkondigen dat "moslims" brandhout zijn voor de hel of..... wanneer u kijkt naar moslims tijdens zo.n feest dan ziet u beesten zonder verstand.....hoelang zou het duren voor dat vervloekt centrum in actie zou komen ,racisme.beledigingen,demoniseren en heel het waslijstje,wie weet wel betogingen,rellen ...misschien kan 1MT daar een antwoord op geven

Gepost door: Rene | 11-09-09

De commentaren zijn gesloten.