17-09-09

Illuminati – 666

250px-Bilderberg_-_Oosterbeek


Hotel Bildenberg


De Bilderberg groep is een groep van mensen die jaarlijks geheime bijeenkomsten hebben en bestaat hoofdzakelijk uit mensen met een enorme invloed op zowel politiek vlak, zakenwereld, media en het bankwezen.

De groep wordt genoemd naar het hotel Bilderberg in Nederland, waar de eerste vergadering werd georganiseer door prins Bernard in 1954.


bilderbergs


Onder de ongeveer 130 leden zijn er koningen, prinsen en andere adel, de CIA, politieke adviseurs en eigenaars van belangrijke dagbladen. (lijst deelnemers)

Ook prins Filip zit er bij, daarom zouden zijn dreigementen tegenover het Vlaams Belang en haar kiezers wel eens ernstig mogen genomen worden. Want wie tegen 'den taaie' is, zal met hem te maken krijgen, zei hij ooit.

Elke vergadering vindt plaats in het grootste geheim, er worden geen namen genoteerd en er mag niets naar buiten lekken.

180px-Bones_logo

De loge, Skull and Bones (Het voert te ver om hier het verhaal te vertellen over Skull & Bones en alles wat er direct mee te maken heeft, de directe band met de CIA, het Witte Huis, de illegale geldstromen naar de Nazi’s enz.) zijn belangrijke groepen die ermee gelinkt worden. Skull and Bones Leden begroeten elkaar vaak met een opgestoken hand waar enkel de pink en de wijsvinger naar voor worden gestoken.


Over wat praten die mensen onderling? Over macht, geld en de nieuwe-wereldorde - het dom houden van de bevolking en het elimineren van 2/3 van de wereldbevolking.

Zij zijn de elite die de wereld besturen. Wie niet volgt wordt geliquideerd. Hou de kinderen dom want niemand mag nog zelf nadenken. Maak het onderwijs simpeler ...


In 2000 vond de meeting plaats in Brussel. Iemand die de aanwezigen had gefilmd kwam later (toevallig) om in een autoongeval...

Bekijk ook deze clip dat doen de ‘Democrats’ met mensen die vragen stellen die hen niet aanstaan. Net zoals er hier mensen en partijen worden veroordeeld die kritisch zijn.Interesse? Wilt u meer weten? Lees dan ook dit: http://ufo.be/rubrieken/ufologen/fuo/Degeheimeregering.html
En: Bilderberg-ingewijde bevestigt dat elite 2/3 van de 'mensheid' wil verwijderen

14:43 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Wat mij betreft past deze theorie in het rijtje '9/11: An Inside Job' en 'Chemtrails'.

Gepost door: 1MT | 17-09-09

Ik denk dat die complottheorie wat ver gezocht is.
Maar stel nu dat het wel zou waar zijn. Wat moet er dan gebeuren met die koningen en prinsen die mee in het complot zitten?

Gepost door: Janice | 17-09-09

Geen idee. Maar dat van de mensen dom houden en het onderwijs gemakkelijker maken is echt pure science fiction.

Gepost door: 1MT | 17-09-09

Niet alleen.... koningen en prinsen, doch àlle complotteerders de Chinese "duizend sneden" toepassen:Hard insnoeren in visnetten en dan...rakelings àlle uitpuilende stukjes vel/vlees afsnijden...om het klusje volledig af te werken, overgieten met pekelwater...ze kreperen dan ellendig, gek van de pijn.

Gepost door: Victor Van Vosselaer | 17-09-09

Sciense fiction? Ik weet het niet. Als ik naar 'man bijt hond' kijk, begin ik toch serieus te twijfelen.


En om Churchill nog even te citeren:

"Het beste argument tegen democratie is een conversatie van vijf minuten met een gemiddelde stemgerechtigde".

Gepost door: Janice | 17-09-09

Maar in het artikel staat ook niet dat ze dommer worden door slechter onderwijs, maar wel door wat ze tegenwoordig allemaal slikken. In sommige scholen zit de helft van de leerlingen aan Cannabis. In het artikel spreekt men over Ritalin, ik ken het niet, maar het schijnt een middel te zijn tegen ADHD (waar tegenwoordig zowat alle kinderen onder lijden, als je sommige ouders mag geloven) en vandaar uit zou het een gemakkelijke stap naar drugs zijn wordt beweerd.

Hier een forum waar 'kids' het erover hebben. Maar als je Ritalin onder google intikt, zal je wel meer vinden.

Gepost door: Janice | 17-09-09

Proficiat! Proficiat met dit artikel! Totaal niet verwacht van iemand die het Atlantisme, de USA enz... steunt. De Bilderberggroep is namelijk hét machtscentrum van deze wereld, waar inderdaad toplui van de westerse politieke, financiële en militaire wereld bespreken hoe de wereld verder gekneed kan worden naar een liberaal-kapitalistisch vrijhandelsmodel. Met alle gevolgen vandien: ontmanteling sociale zekerheid, vernietiging van volksidentiteiten door ondermeer massale immigratiestromen(vrij verkeer van personen dat wordt bepleit) ten dienste van die economie.Dit is zeker geen samenzweringstheorie uit duistere blaadjes of hoeken, de samenkomsten van de Bilderberggroep worden soms in het nieuws gebracht maar uiteraard wordt NOOIT een woord gezegd over wat precies besproken werd, in tegenstelling tot andere topbijeenkomsten op internationaal niveau.

Tot slot. Is het toeval dat Jörg Haider om het leven komt in een meer dan verdacht autoongeval, nauwelijks enkele dagen nadat hij maffiatoestanden had aangeklaagd bij enkele grote Oostenrijkse banken en het financieel systeem op zich? Bedoelde interview met hem in verwijzing hieronder:

Gepost door: P. Van Damme | 18-09-09

Ik heb je toch al gezegd dat je mij niet kent, Pieter?
Maar let wel op, hé! Het zijn niet allemaal VS-joden zoals jij beweert.
Prins Bernard, de stichter is volgens mij toch wel 'nen Duits' en prins Filip is ook een halve Mussolini met veel Duits bloed!!

Je kunt er trouwen politiek geen lijn in trekken. Er zitten er net zo goed bij van de 'Democrats' als van de 'Republicans'.
Het enige wat ze allemaal hebben is heel veel geld, nog meer invloed (zowel in de politiek als in de zakenwereld) en dus ook enorm veel macht.

In ons land is het toch net hetzelfde? Wanneer je je kop boven het maaiveld uitsteekt en hun spel niet meespeelt (d.w.z. baron of ridder worden) dan gaat je kop er gewoon af.

Gepost door: Janice | 18-09-09

Janice, je verkwanselt een heel goed artikel door er weer dergelijk commentaar op te leveren.
Nergens heb ik gezegd dat het “VS-joden” zijn, verre van zelfs! Ik zeg enkel dat de politieke agenda in de VS zelf in verregaande mate beïnvloed wordt door zionistische en andere joodse belangengroepen. De Bilderberg-groep is daarentegen een amalgaam van westerse toppolitici, topmilitairen, topeconomen, staatshoofden en vooral financiers die de wereld verder willen kneden volgens hun belangen, in de richting van meer vrijhandel en minder regels tegen het kapitalisme, pro inperking van Europese continentale macht en het verzekeren van de Atlantische, thalassocratische macht. Daarom is het tegen de belangen van Europese staten en volkeren! Prins Bernard was inderdaad één van de stichters en Prins Flup mag dan wel lid zijn, in feite spelen/speelden zij in Bilderberg een tweederangsrol. België en het Belgische regime is gewoon een onderdeel van een veel ruimere internationalistische elite die nationale staten, volkeren en hun eigenheid maar ook sociale zekerheidsstelsels een sta-in-de-weg vinden voor hun agenda. België bestaat omdat het indertijd in hun agenda paste, de EU bestaat omdat deze nu in hun agenda past. Prins Flup is slechts een handige loopjongen voor de grootkapitalisten om deuren te openen elders in de wereld en zelfs daarin faalt hij soms nog door zijn domheid. Met Mussolini en “den Duits heeft dit echt niet veel te maken hoor, integendeel! Bilderberg is pas kunnen ontstaan na Wereldoorlog, toen Europa de oorlog verloren heeft (en niet enkel nazi-Duitsland zoals velen ten onrechte denken!)

Gepost door: P. Van Damme | 20-09-09

'De oorlog verloren', 't ja. 't Is maar hoe je het bekijkt natuurlijk.

We verliezen veel meer door de domme massa die slaafs de richtlijnen van die lui volgen. Via politici o.a. waar iedereen voor kiest, terwijl niemand beseft dat ze in feite helemaal niet mogen kiezen.

Prins Bernard onderschat je wel, er zijn al meer zaken boven water gekomen over hem.
'Den taaie' is inderdaad dom en wordt misbruikt vanwege zijn status. Maar het zijn net de dommeriken met macht die de meest gevaarlijke zijn...

Maar ik ben niet tegen het kapitalisme op zich. Dank zij het kapitalisme heeft iedereen het beter, daar zijn nu ook de Russen en de Chinezen achter gekomen. Het zijn de uitwassen, de profiteurs, de mysterieuze groepen (ook de loge) die zichzelf zien als wereldverbeteraars, de zakkenvullers en de demagogen, zij die de wereld besturen vanachter de gordijnen die mij storen.

Ik weet ook wel wat er fout loopt, anders had ik dat niet geschreven, maar jij zoekt de schuldigen bij één bepaalde groep, en ik geloof dat nu net niet. Ik heb zelfs een vermoeden dat het andersom is. Je bekijkt alles te eenzijdig.

Bush had bvb. een agenda, en Blair hoopte erbij te horen door mee te lopen, en zo zijn er honderden zoals hij.

Ik ben ook niet tegen een Verenigd Europa op zich, maar wel tegen een Europa zoals het nu is waar diverse volkeren geen eigen zeg meer hebben over bepaalde interne aangelegenheden.
Ik ben voor een, (ik weet niet goed hoe ik het moet noemen), een Europa van Verenigde Volken, waarbij ieder nog een zeg heeft over de eigen interne keuken,(ook over eventueel economisch protectionisme als het nodig is in periodes van laagconjunctuur) maar waar Europa zorgt voor een economische samenwerking (zonder al die paperassen), een sterke munt, gelijke BTW-tarieven en alle Europese belangen en eventueel één Europees leger. En zo'n Europees parlement - op één plaats - Brussel BDE (Brussel district of Europe - en ook betaald door hen) - kan met veel minder volk en veel goedkoper dan nu.

Eerder schreef je dat ik het aldoor had over 'vooruitgang' - een leeg liberaal begrip enzo..., waar staat dat?

Gepost door: Janice | 20-09-09

P. Van Damme Het is niet omdat ik de bemoeizucht van de VS beu ben, dat ik niet van de VS hou. Ik hou van het land, van de openhartige en spontane mensen, ik hou van hun stijl en manier van leven en zou mij daar perfect thuis kunnen voelen.
Maar dat wil niet zeggen dat ik met alles akkoord ga en andere landen vanwege de VS belangen moeten lijden. (zoals o.a. de toetreding van Turkije tot de EU) of hun tussenkomst in Servië of Kosovo. Bovendien was België ook niet tegen de oorlog in Irak omdat ze het 'ongehoord' vonden, of omdat ze 'onze jongens' niet wilden sturen, maar omdat ze net samen met Frankrijk een vet oliecontract met Sadam aan het afsluiten waren. Duitsland idem, die mochten er een constructie oprichten, maar ik ben vergeten wat het was, goed voor ettelijke miljarden.

Als het goed is zeg ik het, als het slecht is ook.
Dit schreef ik trouwens ook al eerder:

Gepost door: Janice | 22-09-09

De commentaren zijn gesloten.