21-09-09

Dreigende confrontatie tussen illegalen en spelende joodse kinderen.

Het klinkt ongelooflijk, maar toch is het waar. Omdat er vorige week een confrontatie dreigde tussen de aanschuivende asielzoekers die hun papieren hebben weggegooid – dus de ‘sans papier’ - en spelende joodse kinderen werden de loketten voor regularisatie in Antwerpen vorige woensdagnamiddag tijdelijk gesloten.

En stel je voor… hoe erg, zeg!! “Onze Vlaamse minister voor Inburgering, Geert Bourgeois, heeft daardoor zijn geplande werkbezoek aan de Antwerpse regularisatieloketten met een dag moeten uitstellen”, zegt N-VA-voorzitter Bart De Wever. “Natuurlijk werd er gechoqueerd gereageerd op dit nieuws. Het is een ernstige waarschuwing voor het feit dat we daar problemen kunnen verwachten. Het idee alleen al! Dat het zien van joodse kinderen een bedreiging zou zijn.”

Hallo? Hebben de voorstanders van de massaregularisatie misschien een verborgen agenda??

Bart De Wever denkt niet dat het OCMW de problemen wou verstoppen.
Waarom geloof ik dat niet?
Is dat geen reden genoeg om die nieuwkomers NIET te regulariseren en meteen het land uit te zetten? Hebben we nog geen problemen genoeg met diegenen die wel al zijn geregulariseerd, ja, zelfs hier zijn geboren?

12:10 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

De Wever liegt ! Waarom liegt De Wever ? Omdat ik hem persoonlijk, direct na de feiten op de hoogte heb gebracht. Bart De "Leugenaar" is nl. een buur van me. Wat ik ook niet lees in de GVA is de aanhef van het spreekkoor: HAMAS, HAMAS, DE JODEN AAN HET GAS !!! Waar zouden ze dat geleerd hebben ? Blijkbaar heeft weer niemand van de "politiek correcten" dit gehoord. De medewerkers waren echter gechoqueerd, maar kregen onmiddellijk zwijgplicht opgelegd van de burgemeester in samenspraak met de OCMW-top !!! Gelukkig hebben we nog altijd moedige mensen, die ons van informatie voorzien.

Gepost door: Eloquentia | 21-09-09

En hoe herken je joodse kinderen? Aan hun gele ster of aan hun keppeltje?

Gepost door: Ibn Khaldoun | 21-09-09

Ibn, vraag het aan de grootmoefti van Jeruzalem.

Gepost door: Janice | 21-09-09

@ Ibn Khaldoun
"En hoe herken je joodse kinderen? Aan hun gele ster of aan hun keppeltje?

Raar dat je dat niet weet. Dolfke heeft namelijk bij uw profeet te rade geweest om de specifieke kledingeisen voor joden te vinden. Het is namelijk dankzij de koran en Mohammed dat Dolfke bij die gele ster is gekomen. wist je dat niet? En zoals reeds gezegd hierboven: vraag het anders eens aan de grootmoefti, de nonkel van Yasserke Arafat. Dikke vriendekes met dolfke. of wist je dat ook niet?

Gepost door: Nele | 22-09-09

Arafat was zijn protegé, niet de nonkel. Arafat begon zijn carriére als wapensmokkelaar voor Mohammed Amin al-Husseini. Als je het wil lezen, moet je even naar mijn andere blog gaan (zie link) en naar beneden scrollen tot aan '8 - Arafat'.

Gepost door: Janice | 22-09-09

De commentaren zijn gesloten.