21-09-09

Hoofddoeken Komedie in het Westen

Vorige week zette een lezer (Dhr. Huysmans) een aangrijpende brief van zijn Iranese vriendin in de reacties op deze blog. De brief was bestemd voor ‘De meiden van Halal’ maar ik hoop dat enkele fanatieke hoofddoekdraagster hem zullen lezen want hij is net zo goed op hen van toepassing:


Meiden_van_Halal_651560hWillen alle moslims zoveel contradicties?
Hoeveel leugens maken jullie jezelf wijs? Als je dit leest, voor één enkele seconde maar, voor een kort moment, zeg dan tegen uw gezicht dat het niet meer mag glimlachen zoals u op de foto’s doet en denk na, denk eens heel even eerlijk na over de ontelbare contradicties die er bestaan tussen uw gedrag en uw ideeën??

Ik ken de regels betreffende de hoofddoeken, ik ben ermee geboren, ik word verondersteld moslim te zijn of sta bekend als moslim hier, dus moet ik de regels kennen.

Als jullie voorwenden moslimmeisjes te zijn, laat mij u dan even vertellen wat u moet doen op de foto’s om te veranderen in een deugdzame, stille en gehoorzame moslimvrouw, oke??

Eerst en vooral, trek jullie kleurrijke kleren uit en draag donkere kleuren, zwart, grijs of bruin… begrepen? En trek ook uw moderne kleren uit waarin ik de vormen van uw lichaam gemakkelijk kan zien en draag eerst en vooral de donkere kleren, een chador of kleren waardoor de vorm van uw lichaam niet kan worden gezien. En veeg de glimlach van uw gezicht, want van een vrouw die lacht mag men in de islam de tanden niet zien.

imageshalal1
En alstublieft, zeg tegen die man op de foto dat hij verder van jullie moet verwijderd staan, niet zo dicht bij u, dan wordt uw komedie tenminste geloofwaardiger.

Wat vrouwen moeten doen in de islam is voor de mannen. En dient enkel om te verhinderen dat zij een zonde zouden begaan, ik zeg dit niet omdat het mijn ideeën zijn, nee, ik zeg dit omdat het in jullie geliefde koran staat. Vrouwen mogen mannen niet motiveren door hun gedrag. Dus, de manier waarop jullie lachen, de manier waarop jullie op de foto tegen elkaar hangen en de zichtbare vorm van jullie lichaam die ik duidelijk kan zien, ben ik ervan overtuigd dat dit moslimmannen in één seconde zal motiveren.

En ‘shame on you, shame on you, shame on you’ jullie moesten jullie schamen, hoe, hoe, hoe kunnen jullie daar staan lachen en tegelijk fier zijn op een religie waarvoor vrouwen die hetzelfde zouden doen in andere delen van de wereld worden vermoord door ze dood te stenigen, of ze dood te slaan? Ze onderdrukken hier vrouwen maar jullie lachen daarmee???

Denk eens voor één minuutje eerlijk na. Als jullie geloven in Allah, en wees maar niet bang, hij gaf jullie hersenen om ze te gebruiken, dus alsjeblieft, alsjeblieft, gebruik ze en denk na.

En geef me dan een antwoord, hebben jullie ooit een meisje op de grond zien liggen dat verschrikkelijk hard wordt geslagen met een zweep? Zeg me, hoezeer genieten jullie van haar pijn?? Het zal echt wel een prettig gevoel zijn veronderstel ik, wat denken jullie? Hebben jullie ooit al eens het gevoel gehad niet meer verder te kunnen omdat je denkt dat je zelfs geen recht hebt op dat waarin je zelf gelooft? Dat wat je ook zegt gewoon genegeerd wordt? Hoe voelt dat?

Zijn jullie ooit verliefd geweest op een jongen? Mag dat? Als je met een jongen aan je zijde langs de straten wandelt in België denk ik niet dat ze je arresteren, niet? Heb je het ooit uitgeschreeuwd en gehuild terwijl je aan Allah de littekens op je lichaam liet zien? Begrijpen jullie dat datgene wat jullie doen, zoals ik kan zien op jullie site, niet islamitisch is??

In welk land leven jullie?? België denk ik, hoe is de regering daar, och ja, Ik vergat dat de politici in België nu ook vijf maal per dag bidden!!!

doc-21863


Serieus nu, als ze jullie mishandelen, slaan, of ze doen je pijn, welke wetten beschermen jullie?? Islamitische wetten of Westerse wetten??
Hebben jullie ooit de duisternis van de achterlijkheid gezien? Hebben jullie daar ooit over nagedacht?

Hoe egoïstisch kunnen jullie zijn? Hoe ver gaat dat?

Goed dat jullie een foto lieten nemen met koeien op de achtergrond, er is een zeer goede harmonie in die foto, want wanneer ik koeien zie, denk ik echt aan mensen zoals jullie. Maar weet je? Er is één groot verschil, Allah gaf die koe geen hersenen zoals aan jullie, die koe houdt zich enkel bezig met eten, slapen, seks, haar gevoeg doen en soms kijkt ze eens naar omhoog en dankt Allah. Maar jullie zijn mensen veronderstel ik, dus, gebruik jullie hersenen die je kreeg van de grote en vergevingsgezinde Allah, wees er maar niet bang voor.

Ik weet dat, terwijl jullie daar in die wei lagen te lachen en fier te wezen op jullie religie, er op datzelfde moment een meisje werd geëxecuteerd omdat ze niet helemaal gekleed was volgens de regels van de ‘eerbaarheid’.
Jullie weten toch dat het in de koran staat? Mochten jullie het boek al eens hebben gelezen tot nu toe, dan weten jullie dat ze moest geëxecuteerd worden, want wij lachen er hier niet mee, wij zijn hier echte moslims en wij volgen alle regels van onze fantastische en vredevolle religie.
Denk er eens goed over na de volgende keer dat jullie een hoofddoek omdoen en willen laten uitschijnen dat het ‘modern’ is, denk eraan dat er hier op dat moment een meisje werd doodgeslagen omdat ze geen juiste hoofddoek ophad en omdat ze make-up droeg!!

Hebben jullie ooit het geluid gehoord van een huilende vrouw, smekend ... "alstublieft, alstublieft, in naam van Allah, sla mij niet??"
Heb jullie ooit pijn gevoeld door uw religie. Heb je er ooit over nagedacht?

En kom mij nu niet vertellen dat de islam misbruikt wordt, ga en open uw koran en begin te lezen, maar lees het deze keer met een open geest en open ogen en bekijk al de regels binnen de islam.

Als jullie zoeken naar de hemel nabij Allah nadat je dood bent, in Allah’s naam, stop, stop en wees niet zo conservatief (naïef) en stop de contradicties, maar denk alstublieft na, en gebruik voor één minuut alles wat Allah je heeft gegeven, gebruik je ogen om te zien, om de waarheid te zien, de wonden te zien, de littekens, de misdaden, de executies en lees de echte islam in de koran en pas het voor één moment in al de pracht van jullie islamitische wereld.

Alstublieft, gebruik uw oren om te luisteren, luister naar het geween, het gillen, het smeken, het huilen, van alle meisjes van jullie leeftijd door de schuld van de islam.

Alstublieft gebruik uw mond en uw stem om te spreken, maar weer voor een keer eerlijk, je kunt het!!

imageshalalGebruik uw handen voor één keer, om de warmte van de tranen te voelen op het gezicht van dat jonge meisje, want weet je? Ze had gisteren een kleurrijke hoofddoek gedragen en een zonnebril en ze droeg kleren waardoor je een beetje de vorm van haar borsten kon zien. Ze lachte en stond naast een man, en ze nam een foto van de anderen en plots kwam er iemand hen de koranverzen tonen: Sura: het licht – vers 31:

"En zeg tegen de gelovige vrouwen, dat zij hun ogen neerslaan en hun kuisheid bewaken, en hun sieraad niet tonen, behalve wat daarvan zichtbaar is. En zij moeten hun sluiers over hun boezem dragen en hun schoonheid niet openlijk tonen, behalve aan hun echtgenoten, of hun vaders, of de vaders van hun echtgenoten, of hun zonen.."
[Qoer'aan 24:31]

En zie, plots kwam er iemand dat meisje arresteren gisteravond, ze kon niet goed slapen want haar rug deed verschrikkelijk pijn door de wonden die haar favoriete religie haar had toegebracht.

Ik ben ervan overtuigd dat jullie geen enkele twijfel hebben in verband met de koran als jullie zeggen dat jullie moslims zijn, dus is mijn laatste zin over jullie dierbare koran:
Dit boek, er is geen twijfel mogelijk, is een gids voor diegenen die menen het kwaad te moeten bestrijden, dus twijfel geen moment over de inhoud! Gehoorzaam het dan maar en wees een onderdanige moslimvrouw, maar in Allah’s naam DENK! EN DENK ER EERST OVER NA OP EEN EERLIJKE MANIER.


thumb_act_20090317halal2

15:20 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Interessant detail Hijaab voor de mannen

Mensen discussiëren bijna altijd over de 'hijaab' in de context van vrouwen. Terwijl de Glorieuze Qoer'aan het eerst heeft de 'hijaab' voor de mannen, nog vóór de 'hijaab' voor de vrouwen wordt vermeld. De Qoer'aan zegt in Surah Noer:

"Zeg (O Moehammad) tegen de gelovige mannen dat zij hun ogen neerslaan en hun kuisheid bewaken, dat is reiner voor hen. Voorwaar, Allah is Alwetend over wat zij bedrijven." [Qoer'aan 24:30]

Het moment dat een man naar een vrouw kijkt en mocht enige schaamteloze gedachte in zijn hoofd komen, dan moet hij zijn blik neerslaan.

Ik heb in ieder geval nog geen ene moslimman gezien met een hoofddoek.

Gepost door: Janice | 21-09-09

Dat het neerslaan van de ogen door mannen door u vertaald wordt als de verplichting tot het dragen van een hoofddoek door mannen snap ik niet.

En die reactie van die perzische is ook wat lang om overtuigend te zijn. Vrouwelijk gezaag.

Het dragen van de hoofddoek zou even goed gewoon een slaafse modetrend kunnen zijn, zoals blote buiken, blond haar, tattoos of kale koppen (komt nog naar het schijnt). Jonge meisjes zijn daar nu eenmaal overgevoelig voor.

Gepost door: Ibn Khaldoun | 21-09-09

Waarom maken ze dan zo'n drama over hun hoofddoeken op school als het 'maar' een modetrend is? Bovendien is het in geen geval een Westerse modetrend en hoort het hier dus niet thuis.

Een modetrend die nog dateert van vóór onze jaartelling. Tof! Ze zijn echt goed mee...

Als ze een kap willen dragen moeten ze maar in het klooster gaan en non worden, daar mag je misschien nog voorhistorische religieuze uniformpjes dragen.

Over die Hijaab voor mannen had ik ook nog nooit iets gehoord (en wees gerust, ik ben al een aantal jaren bezig met jullie vrouwonvriendelijke en mensonwaardige religie) maar ik vond het hier:

Gepost door: Janice | 21-09-09

Meisjes en Vrouwen hebben nu eenmaal van zeer jong reeds een ijzeren eigen wil, veel sterker als mannen. Niemand hoeft hen te zeggen wat ze moeten dragen of juist niet dragen, ze zijn niet te beinvloeden, door niemand, de enige mogelijkheid is dat ze zelf van mening veranderen. Als een vrouw neen zegt dan is het ook neen. Op alle gebied.

Gepost door: Ibn Khaldoun | 21-09-09

Pfff... en jij beweert een moslim te zijn? Die meiden volgen gewoon wat hen wordt bevolen vanachter het gordijn in de moskee.

Gepost door: Janice | 21-09-09

Zo lang men blijft aanvaarden dat vrouwen en meisjes van ons volk (en in gans Europa) zich met bosjes als hoeren blijven gedragen, heeft men geen recht van spreken tegen islamitische vrouwen. Men is bang van "de islam", omdat men zelf met een lege, inhoudsloze en compleet gedegeneerderde maatschappij en bevolking zit.

Gepost door: P. Van Damme | 21-09-09

Moslima's worden net zo min gedwongen tot het dragen van een hoofddoek als katholieke nonnen. Moslima's zijn minstens even goede moslims als mannen, geheel uit eigen vrije wil, of je dat nu als voorvechtster van vrouwenrechten leuk vindt of niet, Janice. Ze trouwen nauwelijks met autochtonen, dat lijkt mij bewijs genoeg. En zij die het wel deden, werden niet vermoord, daar moet je dus ook niet mee afkomen.

Gepost door: Ibn Khaldoun | 21-09-09

Ze moeten niks Een graadmeter om verdraagzaamheid te meten is hoe men over een interetnisch huwelijk denkt. Van de autochtone Nederlanders vindt 22 procent het ‘vervelend tot zeer vervelend’ wanneer dochter of zoon trouwt met een allochtoon. Van de tweede generatie Marokkaanse Nederlanders vindt 25 procent dat onacceptabel; voor de tweede generatie Turkse Nederlanders geldt dat voor 32 procent.

Gepost door: stradi | 21-09-09

Nee,Ibn, ze mogen niet trouwen met ongelovigen omdat een westerse man ze dan van haar religie zou kunnen afbrengen. Andersom mag het wel. Een man mag wel met een autochtone vrouw trouwen mits zij zich bekeerd, en dit weeral omdat de man 'boven de vrouw' staat bij jullie. Die vrouw kan zelfs het recht op de opvoeding van de kinderen verliezen als ze die niet islamitisch wil opvoeden. En als er eventueel dochters komen mogen die ook maar alleen met een moslim trouwen.

Zij die wel met een westerse man durven trouwen worden verstoten door hun familie of inderdaad wel vermoord. En doe nu niet of er gebeuren hier geen eremoorden, hé!

Ik vraag mij ook af waarom jij hier trouwens een alias gebruikt, jullie hebben toch allemaal dezelfde naam.

En Pieter, als je hun cultuur zoveel beter vindt dan de onze, en onze vrouwen allemaal 'hoeren' vindt, waarom vertrek je dan niet mee naar hun moslimlanden? Ze zullen je daar als pure nazi met open armen ontvangen.

Gepost door: Janice | 21-09-09

MORGEN: Nazi's zij aan zij met moslims tegen Pro-Köln en Vlaams Belang RECHTSEXTREMISMUS

Neonazis verteidigen Islam gegen „Bürgerbewegung Pro Köln“

Das neonazistische Aktionsbüro Norddeutschland hat im Internet scharfe Kritik am Kölner „Anti-Islamisierungskongress“ geübt. Der Islam sei global gesehen als Verbündeter zu betrachten.

Morgen meer (en in het Nederlands)

Gepost door: Janice | 22-09-09

Voor de varkens en apen onder ons:


Zolang er zo creaturen rondlopen met zo een “opvoeding” en mentaliteit ……
http://www.youtube.com/watch?v=qzs9Qgiyluc&feature=related

Gepost door: stradi | 22-09-09

@ P.Van Damme: het is nu net omwille van de reacties van sommige achterlijke creaturen uit deze westerse maatschappij dat ik islam hét supergrote gevaar vind. Indien jij de westerse vrouwen, meisjes, dochters, moeders, tantes, grootmoeders "hoeren" vindt omdat ze zich niet helemaal inpakken als ze buiten op straat mogen lopen, dan wordt het effectief tijd dat jij je gaat bekeren tot islam en huwt met zo'n ingepakt sujet. Wel eerst bekeren, want anders mogen ze niet met je huwen. En het leuke is dat je als gegarandeerde hoerenbok dan ineens met vier tegelijk kunt rollenbollen! Nu dàt noem jij vast "ethisch verantwoord" zeker?

Gepost door: Nele | 22-09-09

Dank Nele, even ethisch verder... De koran is een mannenboek, over alle levensbeschouwelijke kwesties moet de vrouw advies vragen aan mannen die een interpretatie geven vanuit hun zichzelf aangemeten mannelijke superioriteit.
Vanuit die geprivilegieerde positie hebben door de eeuwen heen moslimmannen geen enkele discipline hoeven te ontwikkelen, de remming van hun oerdriften is een zaak van de vrouw.
De vrouw moet zedig gekleed zijn, zij moet haar ogen neerslaan, zij moet seksueel voldoen, waar en wanneer de man het wil, zij moet trouwen met de buiten haar keus gekozen partner, zij moet zich laten besnijden, zij moet, zij moet ,zij moet.
Al het geleuter over de hoofddoeken heeft enkel te maken met het bestendigen van de tirannieke ingebeelde superioriteit van de moslimman, de directe vervulling van het bestiale, een license to rape . De overtreding als vrouw van de vele verboden en geboden is vragen om ontmenselijkt te worden, je mag verkracht worden, je mag gestenigd worden, je mag verstoten worden, enz. Zie je, de moslimman mag van alles, maar de vrouw moet.
Als de vrouw alle regels opvolgt is zij vrij beweren sommigen, zij ondervindt geen druk en geen stress, de geniale man regelt alles wel.
Mag ik dan stellen dat de meesters van de slaven ook van alles regelden, en dat de slaven ook gelukkig waren als ze maar aan de meest dictatoriale wensen van hun meester voldeden, dat de lijfeigenen in de middeleeuwen ook heel gelukkig waren ?
Verlichting heeft de vrouw de volwaardigheid gegeven als mens.
De vrouw in de moslimlanden is geen part van de samenleving, daardoor wordt vijftig percent van de bevolking ook niet betrokken in het verbeteren van de levensstandaard, de andere mannelijke vijftig percent heeft als dagtaak zijn eergevoel te voeden en respect te verwerven of af te dwingen.
De benadering van de westerse vrouw eist respect voor het vrouwzijn, voor haar eigenheid, persoonlijkheid en intelligentie. De westerse man zal zich moeten bewijzen, of hij al dan niet voldoet aan het toekomstbeeld dat de vrouw haar eigen gemaakt heeft van de ideale man, de man zal zijn tekortkomingen vroeg of laat moeten toegeven, meestal is het haar keuze dat de relatie een bestendig karakter krijgt. Laat ik er meteen aan toevoegen dat een vrije keuze inhoudt dat men ook fout kan inschatten, maar dan in alle vrijheid.
Als ik dan de uitspraak van een imam lees dat de hoofddoek beschermt tegen verkrachting en dat de moderne samenleving helemaal geen samenleving is, dat er geen ‘samen’ is. En verder zegt hij “Hoe kan deze dan de ‘onze’ genoemd worden? En door wie? Als er iets typisch is aan deze onsamenleving dan is het wel dat iedereen uitsluitend voor zichzelf opkomt. Geen respect. Geen betrokkenheid bij elkaar. Geen gerichtheid op de toekomst. En geen inzet voor de samenleving”, dan is mijn vraag, heeft de vrouw een keuze? Heeft een andere samenlevingsvorm hoe dan ook een keuze onder islamgezag?
En wat is gerichtheid op de toekomst? Heeft dat experiment niet al veel te lang geduurd in de moslimlanden en zie wat het opgeleverd heeft.
Stop de indoctrinatie van de geesten en leer de moslims alle godsdiensten kennen zodat zij hier in het vrije westen een keus kunnen maken, ja hier kan het nog. En met een vrije keuze bedoel ik zeker de keuze van het niet geloven in een ingebeelde geest, een geest die de mens de meest onnatuurlijke gedragspatronen oplegt zoals het inpakken van vrouwen.

Gepost door: stradi | 22-09-09

Ruzie Ik stem al mijn hele leven op het VB...Maar de laatste tijd erger ik me aan het geruzie tussen clan FDW en Marie Rose Morel...Vlaams Belang is geen Blok meer.Hoe kan je nu nog geloofwaardig Vlaams-nationalist zijn als je eigen partijleden probeert ondeeruit te halen...Zijn wij Vlamingen dan zoals de Palestijnen en zijn we liever onderling aan het vechten dan voor elkaar?
AUB stop met dat geruzie.Een nationailstische partij moet 1 blok vormen.En geen bende individualisten die enkel voor eigen ego aan politiek doen...En dan nog die ruzie uitvechten in de roddelblaadjes...Nogmaals,stop daarmee.Het is koren op de molen van jullie tegenstanders en het kost veel stemmen!

Gepost door: Patrick | 22-09-09

Een uitnodiging... maar 't is wat ver, hé! Dear Janice,

I will be in Pittsburgh on the 24th and 25th along with Manda Ervin (see bio below). We'd love to get to say hello in person and talk about Iran. Manda Ervin is a great Iran expert and women’s rights activist and has a great number of important, personal stories from Iranian women. While the G20 leaders talk about Iran and ways to negotiate, Manda can give you an insider perspective on what the situation is like now in Iran since the election, and what the Iranian people want to see happen at the international meetings held this week.

Can I invite you to have a cup of coffee with us at the Starbucks at 202 6th Street # Penn Ave next to the G 20 meetings? Please let me know if you will be there. My contact information is gerlinde.gerber@xxxxx and my cell phone: xxxxxxx

I've been sending you backgrounders and newsletters for so long... it would be great to put a face with a name/email address!

Sincerely,

Gerlinde Gerber

Gepost door: Janice | 22-09-09

Om van te smullen Hans Teeuwen en de meiden van Halal...

Gepost door: Tiberius | 22-09-09

Mannelijke superioriteit is niet door de mannen zelf aangemeten, maar door de Schepper. Hij heeft mannen groter, sterker, intelligenter (uitvindingen, nobellprijzen...), creatiever, humoristischer, meer compromisbereid en welbespraakter gemaakt. Er zijn zoals altijd uitzonderingen. De wereld is door mannen opgebouwd, de vrouwen onderhouden de wereld en de man. Wat is daar mis mee? Veruit de meeste vrouwen zijn dolgelukkig dat ze niet zo hard moeten werken als de mannen, hun loonachterstand en ondervertegenwoordiging i n de top hebben ze aan hun gebrek aan ambitie te wijten. En dat is dan weer een gevolg van de hen door de Schepper toegekende genen.

Maar ik durf wedden dat er weer iemand te vinden gaat zijn die het met deze islamitische zienswijze niet eens is. Ze sluit nochtans beter aan bij de visie van het Vlaams Belang dan bij die van de Socialsten.

Gepost door: Ibn Khaldoun | 22-09-09

En die 'iemand' ben ik natuurlijk. Dat geloof je toch zelf niet? Dat sluit helemaal niet aan bij het Vlaams Belang. Jij gelooft nog altijd in sprookjes (niet alleen in een onbewezen opperwezen) maar het sprookje van de vrouw aan de haard, terwijl er niets anders in het programma stond dat één van de ouders door de overheid zou moeten betaald worden om hun kind zelf op te voeden tot het naar de kleuterklas kan.
Da's helemaal iets anders, hé!
Trouwens Mie Vogels kwam daar vorig jaar ook mee op de proppen, ze was blijkbaar vergeten dat het Vlaams Belang het al 10 jaar eerder had gezegd.

En ambitie? Maar jongen toch, vrouwen hebben evenveel ambitie als mannen. Maar de meeste vrouwen moeten met zoveel dingen tegelijk bezig zijn, dat die ambitie vaak teniet gaan doordat mannen absoluut niet tegemoet komen aan haar dromen.
Ze zadelen haar op met de opvoeding van de kinderen, de was en de plas, het huishouden, winkelen en nog van al die onaangename dingen.
En omdat er van oudsher (niet in het minst door toedoen van achterlijke godsdiensten) een rollenpatroon is ontstaan, is het niet alleen moeilijk voor vrouwen om dat te doorbreken maar zijn mannen (gelukkig niet allemaal) ook niet bereid om de macht uit handen te geven.

Ze moeten er voor vechten. Zelfstandig zijn in hun keuze en hun beslissingen.

Maar ik geef toe dat het bij sommigen niet zal lukken omdat het er gewoon ingebakken zit.
Maar er is uiteraard een groot verschil tussen vrouwen die zelf de keuze maken of ingepakte vrouwen die onderdrukt worden en niet mogen van hun (super)man.

Jammer!!

Gepost door: Janice | 22-09-09

wel, wel tiens, tiens Janice, is die knalboem niet de nep-arabier die eerder al vuurkestook kwam doen met de toepasselijke naam ibn mazout. Zelfde stijl, zelfde brol.
Hallo brandstof, dat stoken zit ook in de genen zeker, achterbaksheid ook blijkbaar.

Gepost door: stradi | 22-09-09

Een nep-Arabier, inderdaad!

Gepost door: Janice | 23-09-09

Het is wel grappig dat zo ongeveer iedere site zn taqiyya-koning heeft.

Bij WUZ is dat bv. ene Rashid, bij de Volkskrant ene Radja. En bij jou dus ene Ibn Khalkoen!

Hoe achterlijk denken deze lui dat we zijn. Neem nu dat hierboven staande geklets over het vrijwillig dragen van de hoofddoek. Moeten de dames m maar s vrijwillig een dagje afdoen. En kijken wat er gebeurd. Wedden dat ze m binnen een uur weer "vrijwillig" aantrekken.

Het meest geweldige stukje taqiyya dat ik ooit gelezen heb is wel dat ook de burka vrijwillig gedragen werd. Als ze dat niet deden dan moesten ze namelijk of binnenshuis blijven, of werden op straat in elkaar gemept. En dus werd de burka "vrijwillig" gedragen want dan konden de dames tenminste nog s buiten komen.

Volgens deze moslims is het dus zo dat als je uit angst voor bedreiging, geweld en intimidatie ergens aan meewerkt, dan is dat dus "vrijwillig".

Als ik dus een straatje omloop omdat ik in een bepaalde straat in elkaar gemept wordt, dan loop ik dus "vrijwillig" om.

Volslagen krankzinnig allemaal natuurlijk, maar ik vond het mooi gevonden ;) Wie zei dat moslims geen humor hebben :)

Kunnen we trouwens niet langs dezelfde weg voor elkaar krijgen, dat de moslims "vrijwillig" ons land verlaten??

Gepost door: erdebe | 23-09-09

@ervebe We komen elkaar geregeld tegen, hoe zou dat komen?
Dat je ook een portie humor in petto had, kon ik niet vermoeden.
Wat niet met een lach kan gezegd worden is de waarheid niet? Doe zo verder. De moslims snappen hun eigen humor niet, ze maken zich kostelijk belachelijk.

Gepost door: stradi | 23-09-09

Ik stel een experiment voor: In navolging van het land Israel voor de joden en het land Liberia voor amerikaanse slaven, wordt een land vorbehouden voor vrouwen, lesbische bijvoorbeeld. Een volledig uitgerust land, zodat ze zelf niets meer moeten bouwen. Eens zien of ze het rollenpatroon kunnen doorbreken. Bij de eerste stroomonderbreking vluchten ze allemaal naar de landen waar ook mannen wonen, hun werkpaarden.

Gepost door: Ibn Khaldoun | 23-09-09

@Khalkoen Schrijf je dat terwijl je een geit aan het neuken bent?

Gepost door: stradi | 23-09-09

Salam ibn أن تكتب في الوقت الذي كنت سخيف عنزة؟

Gepost door: Eva | 24-09-09

Bij de eerste stroomonderbreking zijn er hier ook genoeg mannen die meteen hun elektricien opbellen, wat voor een onzin is dat nu weer.

Bovendien kunnen vrouwen ook wel in het elektriciteitkastje de knop terug naar omhoog duwen en kijken wat de onderbreking heeft veroorzaakt, hoor!
Mijn man zit meestal een hele week in het buitenland, als ik dan zolang zou moeten wachten tot hij het komt oplossen, dan zou ik voor de rest van de week in het donker zitten en geen enkel apparaat kunnen gebruiken. Belachelijk...En om het helemaal te weerleggen, ik heb zelf al elektriciteitleidingen geplaatst naar de tuin om overal lichtelementen op aan te sluiten.

Gepost door: Janice | 24-09-09

Patrick Ik weet niet juist waarover het gaat. Ik lees geen roddelblaadjes - of 't is dat ik eens naar de dokter moet en in de wachtzaal die boekskes daar lees, maar omdat ik nogal tamelijk gezond ben, sta ik blijkbaar weer ver achter.
Ik weet alleen dat Staf Neel van 'zijne tak' heeft gemaakt in verband met Marie-Rose Morel, en eens in het nieuws wou komen door haar ontslag te eisen. Maar waarover het juist gaat weet ik niet.

Maar maak je daar niet te druk in, ook bij het VB zijn het allemaal maar mensen...met dezelfde onhebbelijkheden als bij andere partijen.

Gepost door: Janice | 24-09-09

Wat is er mis met verschillen tussen man en vrouw? De neiging tot grootspraak is geen unieke mannelijke eigenschap.

Gepost door: Eva | 24-09-09

Janice: ik bedoelde natuurlijk een algemene stroompanne, een hoogspanningsmast die omgevallen is of een centrale die is ontploft. Dan staat er de dames wel iets anders te wachten als het knopje omhoogduwen. En de fout die jij steeds maakt is het projecteren van uw persoonlijke eigenschappen en ervaringen op een ganse bevolkingsgroep. Het is niet omdat jij eens een leiding naar je tuin hebt getrokken, dat de meeste dames dat ook kunnne. En het is niet omdat jij superaktief bent op het internet dat de gemiddelde vrouw dat ook is of wenst. Integendeel zelfs.


Eva: goed artikel. Ik vermoed dat die twee auteurs niet eens zelf kinderen hebben opgevoed. Komt veel voor in linkse middens.

Stradi: Chapeau voor het niveau!

Gepost door: Ibn Khaldoun | 24-09-09

Als jij op mijn blog vrouwen komt kleineren, dan vertel ik als vrouw waartoe we wel in staat zijn.

Bij een algemene stroompanne, zoals je het nu voorstelt, zijn het beroepsmensen die het komen oplossen en als dit altijd mannen zijn, dan ligt het aan het teweinig stimuleren van meisjes om die richting uit te gaan in het onderwijs.
En om nog maar eens over mijn eigen ervaring te spreken. Mijn vriendin is ingenieur electronica. Zij gaat uiteraard niet op straat aan leidingen staan prutsen, maar ze weer perfect wat die 'mannelijke werkpaarden' moeten doen.
En over paarden gesproken, ik ga hier stoppen, want ik moet mijn paarden voeren en verzorgen...

Gepost door: Janice | 24-09-09

@Janice,

Volgens mij heb je het echt niet begrepen, meid!

Als er namelijk een stroomstoring is dan winden de vrouwen gewoon een paar mannen om de vinger om het werk TE LATEN DOEN.

Kijk...das pas slim!

Je gaat als vrouw toch zeker zelf niet in de modder staan. Daarom hebben mannen piemels en vrouwen hersens!

Ik gaaT gelijk ff een paar tieten kopen ;)

Gepost door: erdebe | 24-09-09

Erdebe, jij begrijpt het helemaal!!

Ze hebben tegenwoordig al hele mooie implantaten! Maar het verschil tussen echt en vals zien wij vrouwen toch nog, hoor!
Dus die modderjobkes, daar geraak je niet onderuit.

Gepost door: Janice | 24-09-09

@janice

lol

(en doe alvast mn tuinbroek aan ;)

Gepost door: erdebe | 24-09-09

Nu ik zelf mannen vergeleken heb met werkpaarden, begrijp ik ineens waarom vrouwen zo van paarden houden.

Gepost door: Ibn Khaldoun | 24-09-09

'k Heb al straffere hengsten getemd, hoor!

Gepost door: Janice | 24-09-09

Uitzondering Bij een algemene stroompanne komen de technici van de elektriciteitsmaatschappij het oplossen. Meestal mannen inderdaad. Meestal vlamingen, die vroeger opletten in de klas en hun diploma behaalden, vooraleer het niveau naar beneden werd getrokken door de massale immigratie.

Laat anders wat marokkaanse mannen het probleem komen oplossen. Als ze al in staat zijn fatsoenlijk nederlands te kunnen spreken, of een simpel vraagstuk op te lossen, verlaten ze het (beroeps) onderwijs voor ze afgestudeerd zijn en het enige wat ze van elektriciteit weten is hoe ze hun Mercedes (in seer goed staat) kunnen starten zonder sleutel.
Zoals u al zei Ibn, er zijn uitzonderingen natuurlijk.

Gepost door: p0p4rt | 24-09-09

raar he! ik ben vorig jaar gehuwd met een "Pracht" van 1 vrouw in Maroco/Safi! en?? zij trekt GRAAG an wat ik voor haar vanuit Belgie gebracht heb, naamelijk een moderne jeans, een moderne shirt, en?? zij heefd lang haar tot haar billen, en?? GEEN hoodoek! nochtans is zij Muslim!

Gepost door: Jacky | 24-09-09

@jacky

Wat is daar raar aan?? Natuurlijk kiezen vrouwen niet voor Islam als ze een keus hebben. Laat ze de keus en het zijn net gewone meiden ;)

Maar laat er geen misverstand over bestaan: ze speelt met het vuur der afvalligheid. zij is volgens alle gangbare Islamitische voorschriften afvallig als ze bewust in dit gedrag volhard!

De enige reden dat zij zo gewoon is, is omdat zij juist zo min mogelijk moslim wil zijn. Zolang ze een keus heeft tenminste!

Gepost door: erdebe | 24-09-09

Ze HEBBEN de keus in dit land, en het worden GEEN gewone meiden, want ze weigeren terecht om met niet-moslims te trouwen. Zelfs met een turk trouwen wordt al een gemengd huwelijk genoemd. En trouwen met een zwarte moslim is gewoon onbespreekbaar. Moslims gaan niet mee met dat domme iedereen is gelijk verhaaltje van het westen.

Gepost door: Ibn Khaldoun | 25-09-09

Ze hebben inderdaad de keuze in Marokko, het wordt zelfs ontmoedigd, net zoals in Tunesië trouwens. En vrouwen worden niet vermoord als ze hun hoofddoek niet willen dragen zoals de in België levende moslims.

Gepost door: Janice | 25-09-09

women-only Swedish town Chinese media tempted by fantasy of women-only Swedish town
Published: 5 Oct 09 14:57 CET
Online: http://www.thelocal.se/22476/20091005/


A mythical Swedish town where men are barred from entering and women turn to homosexuality has piqued the interest of several Chinese media outlets.


The town, supposedly founded in 1820 in the northern Swedish woods by a wealthy widow, boasts 25,000 residents and a medieval castle, according to the Chinese news agency Xinhua.

A pair of blonde female sentries stand guard at the unnamed town, referred to in reports as “Chako Paul City”, and men wishing to enter risk being “beaten half to death” by police.

In addition, many of the town’s female residents turn to homosexuality “because they could not suppress their sexual needs”, the Chinese news service Harbin News reports.

But Claes Bertilson, a spokesperson for Sweden’s Association of Local Authorities and Regions (SALAR), is doubtful about the claims made by the Chinese media about Sweden’s supposed “women-only” town.

“I’ve never heard anything about it,” he told The Local.

“At 25,000 residents, the town would be one of the largest in northern Sweden, and I find it hard to believe that you could keep something like that a secret for more than 150 years.”

Bertilson was also at a loss as to where the fictitious account could have originated.

“I have no idea where something like this could have come from,” he said.

Accuracy aside, the Chinese press reports provide a plethora of titillating details about life in the mythical Swedish town.

Most of the town’s all-female population is employed in the forestry industry, with many sporting a “thick waist belt full of woodworking equipment”, according to Xinhua.

And women who decide to leave the town to fulfill their carnal desires are only allowed to re-enter Chako Paul City if they agree to bathe and undertake several other measures designed to ensure that their out-of-town trysts don’t negatively affect the mental state of other women in the town.

Perhaps not surprisingly, Xinhua adds that “Chako Paul's tourism industry is increasingly prosperous”.

“Hotels and restaurants are everywhere, to receive women from around the world,” the agency reports.

Gepost door: The Local | 05-10-09

Ik weet niet goed wat deze 'fictie' te maken heeft met het onderwerp?

Gepost door: Janice | 06-10-09

godsdiensten alle godsdiensten(honderden)hebben maar 1 doel,de mensen manipuleren,domineren en uitbuiten.ontelbare oorlogen en mensen zijn al vermoord omdat zij zich niet schikten naar een fanatieke godsdienst.Zij zijn allemaal onlogisch , onzinnig tegen de natuurlijke levenswijze.Zij hebben veel aanhang omdat men kinderen gemakkellijk kan hersenspoelen.Het ergste vind ik dat onze maatschappij enorm word beinvloed door de godsdienst.

Gepost door: jansen | 03-02-10

De commentaren zijn gesloten.