22-09-09

Zijn er nog twijfels over Nordine Talouil?

In het artikel ‘Moslimextremisme vs democratie’ schreef het comité voor Ex-Moslims:

Het ‘Vlaams Comité voor Ex-moslims’ wil geen paniek zaaien, maar meneer Taouil is een gevaarlijk persoon. Hij heeft nauwe contacten met allerlei extremistische organisaties zoals ‘Jongeren Voor Islam = 'JVI’ en ‘Centre Islamique et Culturelle de Belgique - CIB -’. JVI sympathiseert openlijk met terreurorganisaties Hamas, Al Aqsa Martelarenbrigades en Hezbollah. CIB is de moskeevereniging van de voor terrorisme veroordeelde sjeik Ayachi Bassam. Enkele maanden geleden werd deze Syrische sjeik samen met zijn kompaan Raphaël Gendron gearresteerd in het Italiaanse Bari voor het plannen van terreuraanslagen in Frankrijk en GB. Vandaag op 13 september 2009 geeft imam Nordine Taouil een lezing in het terroristennest van sjeik Bassam.

Deze feiten zeggen genoeg over de ware intenties van Nordine Taouil! Hij is onbetrouwbaar en gevaarlijk!


In een vorig rapport stond over Nordine Talouil:

De vroegere imam, Nordin Taouil, was een echte voorvechter van de gewapende jihad tegen de westerlingen en joden. Zijn agressief denken en handelen heeft er toe geleid dat 90% van de jongeren in deze moskee zich geroepen voelt om hun leven te geven voor de gewapende strijd. Hij is ook dé persoon die je moet contacteren als je een fysieke opleiding wenst te volgen in het buitenland - voornamelijk Pakistan en Algerije. Vandaar dat de Marokkaanse inlichtingendienst in deze moskee is geïnfiltreerd.

Terroristen van ‘Groupe Islamique Combattant Marocain’ vinden in deze Antwerpse moskee een veilig onderkomen. Velen van hen worden in Marokko gezocht voor het plegen of voorbereiden van aanslagen.


En over de geïnfiltreerde politiekorpsen lezen we het volgende:

Integratie is voor hen een ongelovige daad en bijgevolg onbespreekbaar. Jammer genoeg slaagt voorzitter Farid Zahnoun van ‘Jongeren Voor Islam’, een wolf in schapenvacht, er telkens in om beleidsmensen een rad voor de ogen te draaien om inmiddels zijn geheime agenda te kunnen bewerkstelligen.

Zijn al onze politici in Antwerpen dan zo blind? Bij de Lokale Politie Antwerpen heeft Jongeren voor Islam ook handlangers rondlopen, namelijk inspecteur van de dienst diversiteit Hamza Arras. Hij is medeoprichter van JVI en tegelijkertijd ‘arm der wet’! Een tijd geleden werden handelaars op de Turnhoutsebaan lastiggevallen door moslimextremisten van Jamaat Tabligh omdat ze alcohol en sigaretten verkochten. Hamza Arras moest hiervoor in opdracht van Lokale Politie Antwerpen een meldingspunt leiden waar handelaars klacht konden indienen tegen deze terroriserende extremisten. Niemand durfde zich echter melden, want de meeste gematigde moslims in Antwerpen weten dat Hamza Arras zelf notabene een onbetrouwbare fundamentalist is. Hamza Arras heeft intussen bij Lokale Politie Antwerpen zicht op promotie tot ‘hoofdinspecteur’!

Dit zijn maffiapraktijken! Staatsveiligheid en Federale Politie heeft Lokale Politie Antwerpen al tientallen malen gewaarschuwd voor de dubieuze activiteiten van Hamza Arras. Tevergeefs.


Een kennis bij de Federale politie vertelde mij een hele poos geleden het volgende:

“Bij ons ben je ook al niet meer veilig. Sedert er Arabische politiegenten met Arafatsjaaltjes rondlopen gaat bij mij alle vertrouwelijke informatie achter slot en grendel. Eén van die nieuwe collega’s droeg mee de kist van de Marokkaanse leraar die door die gek in Antwerpen werd neergeschoten. En bij moslims mag je dat niet zo maar doen, je moet al een geselecteerde persoon, zeg maar ‘elite’ binnen de moslimbroederschap zijn.

En één van onze bloglezers schreef hier:

Vannacht had ik het genoegen, de totaal onschuldige, geïntegreerde, en integratiebevorderende, zelf uitgeroepen, vertegenwoordiger, van de islam, mijn Tv-scherm te zien vervuilen.

Op de vraag waar hij was, toen hij het nieuws vernam van de uitzending met het hoofd van de Staatsveiligheid, verklaarde hij: Op de "Islamitische" Ambassade van Amerika aan de Regentlaan in Brussel. Hij werd daar echter opgebeld door een"POLITIEMAN" die hem waarschuwde dat er één en ander op til was. Die verspreking van Taouil, bevestigt nogmaals, dat de lokale en federale politie is geïnfiltreerd door islamisten. Daar heeft Peter Velle ook mee te maken gehad, voor zover ik me herinner. Ook wij hebben onze contacten, die ons hier voortdurend voor waarschuwen.
Iedere klacht die wij tegen een moslim neerleggen, bij de politie, wordt automatisch doorgegeven aan radicale moslims, die betrokkene, zo nodig, naar de tandarts sturen, voor een nieuw gebit. Ook de Staatsveiligheid - afdeling Frankrijklei-Antwerpen - is geïnfiltreerd, door islamisten, zo wordt ons uit verschillende bronnen gemeld, door moedige mensen bij de Staatsveiligheid.

Eloquentia
22-09-2009, 10:18:08


En tenslotte staatsveiligheid - als die ook al niet meer geloofwaardig is, waarom bestaat ze dan nog?


13:47 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

tja.. Een andere, betere visie....?

Gepost door: stradi | 22-09-09

En weer zie ik nauwelijks jongeren in die moskee...

Gepost door: Ibn Khaldoun | 22-09-09

Ibn, neem jij je PC mee naar de moskee?

Volgens mij zit jij dan in de verkeerde moskee. Ga eens naar die extreme Pakistaanse...

Gepost door: Janice | 22-09-09

Een tip van de politie? Maar die mijnheer Hamza Arras zal er niks mee te maken hebben zeker?
If it looks like a duck, it walks like a duck and if it quackes like a duck, it usually IS a duck...

Gepost door: Nele | 23-09-09

't Zal die 'duck' wel zijn...

Gepost door: Janice | 23-09-09

Stefaan De Clerck voor de rechter slepen. De Antwerpse imam Nordine Taouil wil de Staatsveiligheid en minister van Justitie Aanleiding zijn -in het eerste geval- de uitspraken die Alain Winants, de baas van de Staatsveiligheid, over hem deed in het programma 'Terzake'.

Klik op de link om verder te lezen:

Gepost door: Janice | 26-10-09

De commentaren zijn gesloten.