24-09-09

Vanavond in het Elzenveld...

Colloquium “Islam kan uw vrijheid schaden”

gepubliceerd op 23 september 2009 om 12:06

Steden Tegen Islamisering en uitgeverij Egmont stellen nieuw boek “Al-Hijra, immigratie als paard van Troje van de islam” voor.

Op donderdag 24 september 2009 om 20u. organiseert Steden Tegen Islamisering i.s.m. het Vlaams Belang een colloquium”Islam kan uw vrijheid schaden” in het centrum Elzenveld, Lange Gasthuisstraat 45 te Antwerpen.

Tijdens het colloquium zullen volgende sprekers het woord voeren:

Karim Van Overmeire

“Voorstelling van de Nederlandse vertaling van het boek Al-Hijra”

Sam Solomon

“Al-Hijra: Immigratie als paard van Troje van de islam”

Sam Solomon werd als imam opgeleid in een madrassa en bekeerde zich later naar het Christendom. Als islamexpert is hij een vooraanstaand docent en onderzoeker, een mensenrechtenactivist en adviseur van Britse en Europese parlementsleden. Sam Solomon is auteur van een aantal, tot nadenken stemmende, boeken en talrijke publicaties over de relaties tussen de joods-christelijke wereld en de islam.

Professor Hans Jansen

“De islam: bedreiging voor Europa of multiculturele verrijking?”

Prof. dr Hans Jansen is Arabist. Hij heeft Arabisch en Semitische talen gestudeerd in Amsterdam, Leiden en Cairo. De rode draad in zijn loopbaan is het onderzoek naar godsdienst in het algemeen en naar de islam in het bijzonder. Hij is een van de weinige islamwatchers in Nederland die zonder roze bril naar de recente ontwikkelingen binnen de islam durft te kijken. Onlangs publiceerde hij het ophefmakende boek “Islam voor varkens, apen, ezels en andere wezens”.

Filip Dewinter

“De islam kan uw vrijheid schaden”

Filip Dewinter is Vlaams volksvertegenwoordiger en voorzitter van Steden Tegen Islamisering.

Voorafgaand aan het colloquium (19u.) wordt op een korte persbriefing in het Elzenveld het nieuwe boek “Al-Hijra, immigratie als paard van Troje van de islam” en de nieuwe campagne van Steden Tegen Islamisering “Islam kan uw vrijheid schaden” voorgesteld.

13:29 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

niet "kan" maar ZAL uw vrijheid .....

Gepost door: Johan | 24-09-09

Ja, inderdaad!

Lees eens wat er vandaag in de Standaard online staat?

Gepost door: Janice | 24-09-09

Als Belgie binnen 20-30 jaar tot overzeese provincie van het koninkrijk Marokko is gepromoveerd, is het ook hier gedaan met problemen met jongeren en met terroristen die als informant van de staatsveiligheid worden tewerkgesteld.

Het westen is ziek en wij hebben het medicijn: de islam.

Gepost door: Ibn Khaldoun | 24-09-09

Niet iedereen is daarvan overtuigd. 35 jaar geleden had ik nooit kunnen vermoeden dat we nu in een godsdienstoorlog zouden terecht komen. Het gevoel dat ik daarbij heb, is als wanneer een dierbaar iemand pas is overleden.

Waarom kunnen moslims geen godsdienst in stilte beleven zonder iets op te dringen zoals de christenen doen? Zonder opvallend uiterlijk en dreigend vertoon en zonder anderen ermee lastig te vallen?
Waarom willen ze niet begrijpen, dat er mensen zijn die misschien in iets anders geloven, of helemaal niet geloven? Gewoon...omdat het niet mag van Allah!

Ik geloof niet in een opperwezen, dus wil ik niets horen over halalvlees, ik wil geen religieuze woestijnkledij, ik wil geen aparte zwemuurtjes voor behaarde woestijnvrouwen, ik wil dat jullie met al dat gedoe gewoon oprotten... En ik zal mij in ieder geval tegen de islamisering van Europa met hand en tand blijven verzetten, want de islam is geen religie van vrede, het is een geopolitieke religie, een staatsvorm die zich hier wil nestelen in het vrije westen. Ze zijn in oorlog met niet-moslims, en wonen dus in Dar al-Harb en wat moslims willen is dat iedereen leeft in Dar-al-Islam (huis van Allah - of huis van vrede). Dus vrede betekent bij moslims niet hetzelfde als bij ons. Er kan enkel maar vrede zijn als ze niet meer in de Dar-al-Harb wonen (of het huis van de niet-islam - wat meestal het-huis-van-oorlog wordt genoemd)
En het instrument om te komen van Dar al-Harb tot Dar al-Islam is de jihad, ofwel ‘heilige oorlog‘.
De Jihad is echter ook de buik van hun vrouwen. Wanneer er niet wordt ingegrepen zal het inderdaad binnen een aantal jaren gedaan zijn met onze westerse samenleving zoals we die tot nu toe gekend hebben.


Gepost door: Janice | 25-09-09

Islam is een levenswijze gebaseerd op religie, het kan dus niet binnenshuis beoefend worden zoals yoga of darwinisme, en het is onverenigbaar met democratie, waar de wetten door mensen worden gemaakt, en die hebben bij jullie dus tot de huidige toestand geleid waar wij moslims op het punt staan uw landen te veroveren. Dat zou in moslimlanden nooit zonder geweld lukken, zie je nu waar ik heen wil? Jullie elite weet dat al heel lang (burgermanifest van premier Verhofstedt) en is er dus mee akkoord. Nu het plebs nog.

Gepost door: Ibn Khaldoun | 25-09-09

@ Ibn Khaldoun

Ben je echt zo naïef om te denken, dat het Westen, zich zonder geweld, zal laten veroveren ?
Onze politiek correcte elite vertegenwoordigt haar achterban al lang niet meer. Het "plebs" zoals je ons, vrijheidsstrijders, noemt, zal zich niet zomaar laten veroveren, door een bende "achterlijke wilden".

Gepost door: Eloquentia | 25-09-09

De elite, zoals je het in één adem noemt met de naam van Verhofstadt, zijn maar met enkele honderden, wij met honderduizenden.

Gepost door: Janice | 25-09-09

@janice

They've got the guns
We've got the number

Doors: Five to one

Gepost door: erdebe | 25-09-09

Maar de elite is per definitieveel slimmer en sluwer dan het plebs, wat ook de aantallen zijn. Zij regelden bijna ongemerkt de afschaffing van de democratie, doordat in het verdrag van lissabon een europese president wordt voorzien, die rechtstreeks door de 27 regeringsleiders wordt gekozen, niet door het volk zoals in de VS. Doordat nu duitsland het grootste land is van de unie, en dat ook graag blijft door het genereus toelaten van nog veel meer van ons moslims, gaat dat land na twee eerdere vergeefse pogingen toch de leidingnemen in europa. En voor de tweede keer in mindeer dan een eeuw is turkije hun partner!

Gepost door: Ibn Khaldoun | 25-09-09

Ibn, nu weet ik wel zeker dat je geen moslim bent, maar aan onze kant staat. De kant van het plebs, dus de goeie kant.

Gepost door: Janice | 25-09-09

Hoezo geen moslim? Ik beweer alleen dat de islamisering niet onze schuld is, maar geeist wordt door de europese elite, gesteund weliswaar door (nog) een meerderheid van de bevolking. En later opgelegd door de onverkozen EU-president.

En waar blijft het verslag van deze belangrijke vergadering mevrouw?

Gepost door: Ibn Khaldoun | 26-09-09

Zeg Ibn, je had maar moeten komen luisteren, hé!

Het was in ieder gevaal heel leerzaam, maar niets dat je hier nog niet hebt kunnen lezen...

De voordracht van Sam Solomon, islamspecialist en voormalige imam - nu bekeerd tot het christendom, was zeer verhelderend. Vooral voor al diegenen die nog geloofden in de religie van de 'vrede'.

Als je naar Youtube gaat zie je ook deel 2 en deel 3 van de link hieronder.

Gepost door: Janice | 26-09-09

Nu Dehaene en een zekere Rik Koolzaad ook tegen het hoofddoekenverbod! Jullie hebben werkelijk een probleem met jullie elite toch? Wat een beetje geld onder tafel kan teweegbrengen! En Dehaene, is dat niet de man die mede de europese grondwet heeft opgesteld? En die weigerde om daarin elke verwijzing naar joods-christelijke worteld op te nemen? Volgens mij heeft hij meer gekregen als de anderen. Voor geld is het ganse corrrupte westen te koop! Jullie gaan nog smeken voor de invoering van de islam! Interesten en beurzen worden afgeschaft, gedaan met de witteboordencriminaliteit!

Gepost door: Ibn Khaldoun | 26-09-09

Natuurlijk hebben we een probleem met de zelfbenoemde elite. Dat weten we al langer dan vandaag. Maar zelfs al stemt iedereen op één of twee andere partijen, dan komt nog steeds die niet verkozen 'elite' aan de macht. En durf je zeggen dat er iets moet gebeuren, dan schrijft de hele pers dat je een terroriste bent.

Gepost door: Janice | 27-09-09

Geld onder de tafel? Sinds de Islamitische Revolutie in Iran heeft Saudi-Arabië miljarden dollars gespendeerd aan de verspreiding van het Wahhabisme om de invloed van Iran in te dammen. Dit heeft geleid tot steeds meer radicalisering in moslimgemeenschappen over de hele wereld.
Met bin Laden werd een deal gesloten, hij kreeg 200 miljoen dollar, op voorwaarde dat al Qaeda de koninklijke familie van Saudi-Arabië met rust zou laten en hij naar Afghanistan zou vertrekken. In ruil daarvoor zouden de liefdadigheidsinstellingen in Saudi-Arabië die al Qaeda steunen met rust worden gelaten.
En Europa die virtueel failliet is, is een gemakkelijke prooi.


Gepost door: stradi | 28-09-09

De commentaren zijn gesloten.