24-09-09

Verdoken shariawetten in Antwerpen

kid-5kid10


Kindertekeningen uit Afghanstan


Binnen radicale middens van de Antwerpse moslimgemeenschap wordt steeds luider geroepen om de sharia in te voeren. De extremistische organisaties ‘Jongeren Voor Islam – JVI -’ en ‘Jamaat Tabligh’ zijn hier verantwoordelijk voor.

"De straf voor overspel is 100 zweepslagen en steniging tot de dood.

Als een moslimvrouw een kind krijgt bij een niet-moslim is dit ook zina - onwettige seksuele gemeenschap - en is de straf eveneens 100 zweepslagen en steniging.
Er dient dan een fatwa te worden uitgesproken. De kinderen die uit 'zina' worden geboren, gaan vrijuit. Zij kunnen er niets aan doen." Zo klinkt het uit de mond van Farid Zahnoun - alias Abou Anas -, voorzitter van JVI.

Afgelopen ramadan werden er wekelijks in de moskee zulke uitspraken gedaan tijdens lezingen waar honderden uiterst beïnvloedbare jongeren aanwezig waren. Ook het hoofddoekenverbod wordt uitvoerig besproken tijdens bijeenkomsten.

Herschaalde kopie van untitledschool"Als een meisje geen hoofddoek draagt, mag je in haar gezicht spuwen. Als een vrouw zich niet sluiert, moet je haar dwingen om zich te sluieren.”


Dit is doodnormaal taalgebruik bij JVI. Je kan bij hen in de moskee ook een ‘lessenreeks’ fiq - islamitische jurisprudentie-, sharia dus, volgen. Voorzitter Farid Zahnoun wordt volgens eigen zeggen opgeleid door ‘geleerden’ in Jordanië. Via hun ‘correspondent’ in Amman, Soelayman ibn Haroen, worden de richtlijnen van JVI strikt uitgetekend door extremistische sjeiks als Said bin Abdul Latif Foudah.

Men mag de macht van ‘Jongeren Voor Islam’ binnen de Antwerpse moslimgemeenschap, en zelfs binnen de gehele stad, niet onderschatten. Legale shariawetten in Antwerpen lijken voor vele mensen een ‘ver-van-mijn-bed-show’.

shariaHet ‘Vlaams Comité voor Ex-moslims’ waarschuwt voor deze ‘on’bewuste goedgelovigheid bij de politici. Moslimextremisten infiltreren steeds meer in de politiek, onderwijs, jeugdwerking en zelfs politie en veiligheidsdiensten. Een organisatie als JVI heeft overal strategische pionnen die ze naar believen gebruikt. Hieronder een overzicht.

- Nordine Taouil: voorzitter van de Moslimraad, imam in Antwerpen, islamleerkracht bij JVI, naar eigen zeggen ‘ – politiek - woordvoerder’ van de Antwerpse moslims.
- Mohamed Chatouani: islamleerkracht bij JVI en in Technisch Atheneum Den Biezerd – Niel -.
- Nourdine Elkaouakibi: OCMW-voorzitter / schepen in Boom.
- Hamza Arras: 'hoofd'inspecteur dienst Diversiteit bij Lokale Politie Antwerpen.
- Saïd Touhafi: jeugdwerker in Antwerpen.


Dit zijn nog maar enkele ‘zichtbare’ pionnen van JVI. Het zijn deze mensen die Antwerpse moslimjongeren radicaliseren. Het ‘drieluik van Arabische taallessen, koran –en sharialessen’ vormt dé basis van deze radicalisering. Aan de hand van deze lessen wordt het ‘islamitisch bewustzijn’ terug aangewakkerd.
Jonge straatcriminelen die vroeger op rooftocht gingen, worden door intensieve indoctrinatie praktiserende moslims. Tijdens de sharialessen bij ‘Jongeren Voor Islam’ wordt diefstal binnen de moslimgemeenschap streng veroordeeld. Maar het is niet verboden voor een moslim om een ongelovige te bestelen, want zo draag je bij tot de strijd tegen die vuile kafirs. Mensen als Farid Zahnoun zullen hoogstwaarschijnlijk geen shariawetten meer kunnen doordrukken in Antwerpen, maar wél de honderden jongeren die hij hiervoor nauwgezet opleidt. Het is juist deze jonge generatie die Antwerpen zal omdopen tot ‘Antwerpistan’.

Onze politici denken enkel maar op korte termijn. Organisaties als JVI hebben geduld en zullen op langere termijn hun wil kunnen opdringen aan de enkele autochtone Antwerpenaren die dan nog zullen overblijven in onze stad. Op dit moment zijn er al bepaalde wijken in Antwerpen-Noord die als no-go zone gelden voor de ongelovigen.


Herschaalde kopie van untitledwhipDe internationale organisatie Jamaat Tabligh, die dezelfde antiwesterse levensvisie propageert als JVI, brengt bepaalde shariaregels al in de praktijk in de islamitische getto’s van Antwerpen.

Zo bezoeken Tablighi-aanhangers in groepjes geregeld Pakistaanse nachtwinkels in Antwerpen-Noord om hen onder druk te zetten om geen alcohol en sigaretten meer te verkopen. Intimidatie, afpersing en zelfs geweld zijn voor deze ‘Talibanpolitie’ geen uitzondering om het uiteindelijke doel te bereiken. Vooral moskee Bilal - Van Montfortstraat - en moskee Bangladeshi –Turnhoutsebaan - worden als uitvalsbasis gebruikt.

Momenteel is men ook een enorm groot islamitisch centrum aan het bouwen op de Sint-Bernardsesteenweg in Hoboken, namelijk het Jisr Al-Amana Instituut. Dit zal in de nabije toekomst dé hoofdzetel worden van Jamaat Tabligh in West-Europa. Dus ook hét Europese centrum waar toekomstige shariastaten zullen voorbereid worden. In de Pakistaanse moskee Khatim-Al-Anbia in de Oranjestraat past de Pakistaanse tak van Jamaat Tabligh al shariawetten toe wat betreft erfenisgeschillen, eigendomskwesties en huwelijken. De Marokkaanse tak van Jamaat Tabligh zal niet lang achterblijven op dit vlak. Jamaat Tabligh wordt door de Duitse overheid beschouwd als een gevaarlijke terreurorganisatie en is er bij wet verboden. In het verleden zijn er in verschillende Duitse steden Tablighi leden gearresteerd wegens betrokkenheid bij terreurplannen.


Niet enkel vanuit moskeeën wordt de radicale islam verspreid onder de jongeren. De honderden islamitische vzw’s en internetcafés spelen ook een belangrijke rol voor de extremisten. Internetcafé Bismillah op de Turnhoutsebaan is bijvoorbeeld in handen van enkele medewerkers van ‘Jongeren Voor Islam’. Internet wordt steeds een machtiger wapen voor de moslimradicalen om hun extremistische ideeën te verspreiden.


Voor het ‘Vlaams Comité voor Ex-moslims’ is het al vijf na twaalf wat betreft de islamisering van Antwerpen. We hopen dat onze politici nu eindelijk hun stoute schoenen zullen aantrekken om krachtig op te treden tegen de radicale islam. Hoop doet leven!


Vlaams Comité voor Ex-moslims
Verborgen opname met Taliban extremist in Antwerpen. "Actie en stoppen met discussiëren".

02:17 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Met hoe meer we ons uitspreken, hoe meer kans dat we gehoord worden.

Gepost door: Erwin | 24-09-09

Interessante site

Gepost door: Janice | 24-09-09

Als de joden, de zigeuners, en de sikhs in Belgie hun eigen rechtspraak mogen hebben, waarom dan niet de moslims? Alles is beter dan de westerse rechtspraak, waar er jaren verlopen tussen misdrijf en straf, en waar daders behandeld worden als patienten.

The penalty for renouncing Islam is death... lees ik op het filosofisch dagboek. Hoe komt het dan dat er een comité van ex-moslims kan bestaan?

Gepost door: Ibn Khaldoun | 24-09-09

Wie heeft er hier eigen rechtspraak? "Als de joden, de zigeuners, en de sikhs in Belgie hun eigen rechtspraak mogen hebben, waarom dan niet de moslims?"
En sinds wanneer zouden joden, zigeuners en sikhs hier hun eigen rechtspraak hebben?

Gepost door: Nele | 24-09-09

de natte droom van de arabieren Om hier de wetten te komen stellen, willen ze een eigen rechtspraak hier??met welk recht? dat ze hun eigen nest gaan bevuilen ,geen boodschap aan
provocaties die gebeuren hier al dagelijks massaal !!een vriend werkt op despoed van het Stuivenbergziekenhuis ALLE DAGEN worden er mensen binnengebracht die kennis hebben genomen van de islam, overvallen, in mekaar geslagen, en beroofd,meestal nog oudere weerloze sukkelaars, mijn wetten ?wegsteken die daders en de sleutel weggooien.Victoriam alo

Gepost door: lowieke staal | 24-09-09

Nele: google maar eens op rechtspraak zigeuners en rechtsprak orthodoxe joden. Ook de chinese gemeenschappen in europa verdenk ik ervan hun onderlinge geschillen zelf op te lossen. Net zoals er arbitrage bestaat voor geschillen tussen bedrijven onderling. Allemaal verlichting van het werk van het reguliere gerecht, dus waarom klagen?

Gepost door: Ibn Khaldoun | 24-09-09

Ibn, ik vraag mij af waar jij al die onzin vandaan haalt...

Dat er een comité voor ex-moslims bestaat die nog in leven zijn, ligt aan het feit dat de leden ondergedoken leven en Peter Velle al zoveel lawaai heeft gemaakt in de media dat ze hem tot nu toe niets durven doen. Maar doodsbedreigingen krijgt hij dagelijksvia mail en sms.
Hij was met een uitzending in Panorama, twee keer in Knack (waarvan iedereen weet dat die niets publiceren zonder dat ze minstens drie andere bronnen geraadpleegd hebben) en hij werkte een aantal jaren voor staatsveiligheid als informant.
Zijn vriend,een gematigde moslim, dat voor de islam gelijk staat met een afvallige, werd vermoord.
Dus Ibn, vooraleer je uit te geven voor moslim, zou je wat beter op de hoogte mogen zijn.

Gepost door: Janice | 24-09-09

Onderlinge geschillen, inzake huwelijk of scheidingen is van een heel ander gehalte dan vrouwen zweepslagen geven, ze in brand steken, halfdood slaan, verminken en zelfs verplichten dingen te doen die ze zelf niet willen.
En natuurlijk zijn erbij die zelf strikt al die regels en het dragen van een hoofddoek willen volgen, maar zelfs in Iran heb je vrouwelijke godsdienstagenten.
Lees het boek 'Gevangen in een sluier' door Betty Mahmoody maar eens...of in het Engels 'Not without my daughter'.
Een Amerikaanse die getrouwd was met een chirurg van Iranese afkomst ten tijde van Ayatollah Khomeini. Hij wou terug naar Iran op familiebezoek en veranderde daar in een tiran tegenover zijn vrouw en kind.
Zij kon uiteindelijk met de hulp van Koerden ontsnappen via Turkije.
Moet je zeker eens lezen.

Gepost door: Janice | 24-09-09

Ik zal hier bij de tekst nog een verborgen geluidsopname plaatsen die werd opgenomen door Peter velle in gesprek met een Taliban-extremist.

Gepost door: Janice | 24-09-09

Re: filip de winter zegt: "De sharia is al in Antwerpen, Taouil is de pooier van Allah"

waarom ervaren de meeste moslims zulke praat als een schok??

dit is juist het grootste bewijs dat zij op hun benen trillen, wanneer het op de Islaam aankomt!!

Allah ta'ala geeft in meerdere aayaat aan dat wij (moslims) de koeffar schrik moeten inboezemen (irhaab, ro3b etc...).
alhamdoelillah is het al zover in Antwerpen. nu nog in de praktijk eigen rechtbanken en we zijn vertrokken voor de dawlah islamiyah fi bilgika

Gepost door: taaib | 24-09-09

Taaib Op ons benen te trillen van ingehouden woede misschien!!!

En taaib, het moet zijn: dakwah (verspreiden)islamiyah fi belgica (niet biligika)

Maar ik heb ook een boodschap voor jullie, 't zal tegen jullie gat zijn, wie het ergste verwacht is voorbereid!!

Gepost door: Janice | 24-09-09

@Janice

Wat Khalkoun zegt is waar! Diverse landen hebben diverse voorzieningen voor zigeuner- en Jodenrechtspraak. Het is ook het argument waarmee shariarechtbanken Engeland binnen zijn geloodst.

Dat argument gaat echter voorbij aan het feit dat zigeumers en joden onvergelijkbaar zijn met Islam. De eerste twee zijn immers volken en de laatste is een religie of beter, ideologie.

Verder is het maar de vraag in hoeverre deze rechtspraak zich verhoud tot de onze. Vergeet niet dat Islam nagenoeg loodrecht ingaat tegen zo ongeveer alle Westerse normen en waarden. Dat is bij Joden en zigeuners wel anders.

Voorts is het heel merkwaardig om te beargumenteren dat het bestaan van iets slechts, zou moeten leiden tot gedogen van nog meer slechts.

De opmerking dat het leidt tot een verlichting bij de rechtbanken verraad echter het apologetische motief van Khalkouns opmerkingen.
Niet alleen omdat het volstrekt opportunistsich is, maar omdat er natuurlijk wel betere manieren zijn om de rechtbanken te ontlasten.

Het uitzetten van vervelende moslims bijvoorbeeld!

Gepost door: erdebe | 24-09-09

Dat laatste vind ik een uitstekend idee!!

Gepost door: Janice | 25-09-09

DAWLAH ISLAMIYAH janice, voor de duidelijkheid: ik ben de enige echte taaib die ook op ansaar.nl reageert (geen idee wie zo laag gevallen is en mijn nicknaam geplagieerd heeft).

In mijn reactie op het forum daar, verwees ik wel degelijk naar DAWLAH ISLAMIYAH FI BILGIKA, oftewel:
DAWLAH = Staat/land
ISLAMIYAH = islamitisch
FI = in
BILGIKA = België, aangezien het Arabisch alleen de volgende "klinkers" kent: A-O-I

dus m.a.w.: de shari'a rechtbanken zijn er al, op naar Het Islamitische Emiraat België met taaib als amir al-moeminien (Leider der Gelovigen)

*droom droom*

Gepost door: Taaib | 01-11-09

Inderdaad "droom-droom" !!!

Maar toch bedankt voor de grammaticales Arabisch.

Gepost door: Janice | 01-11-09

De commentaren zijn gesloten.