26-09-09

Oerdomme bekeerling. Ongelooflijk!!!

In 2007 schreef ik over een programma dat op de NL televisie werd uitgezonden over vrouwen die gediscrimineerd werden in Marokko. Marokkaanse vrouwen worden onderdrukt in Marokko
En zoals gewoonlijk sta ik in tegenstelling tot de meeste linkse blogs, wel reacties toe. Dat sommigen er soms wel ver over gaan bewijst deze schrijver van meerdere ‘literaire kunstwerkjes’ zoals er hieronder eentje staat:


“jij janice bent echt het uiterste van krapuls en ik bid de MOSLIM's jou kapot te maken ECHT waar! en meen dit! als ik jou eens tegen kom (zie joufoto domme trut, en is gelijk aan het domste lelikste trut op aarde! wel dan ben jij niet meer zeker van jou grote mond, daar jij zo maar ieder naam neemt en slecht maakt jij vuile hoer, ik zou jou willen tegen komen, maar verzeker je dat ik( geen moslim!) jou grote mond zou snoeren, wat denk jij wel dat je bent? wij zegen de WAARHEID! en jij kan er niet tegen dus verdwijn van deze site jij maakt de mensen mislijk met jou dom gezicht ik beklaag jou man die niets beters kan vinden daar jij deze waarschijnelijk de lmes spelt stomme trut! ja de echte waarheid zo als jij zegd rasciest hoer en dom ! het zou mij niet verbazen dat jij eens op een echte moslim valt en deze jou stome grote mond zou voor altijd snoeren jij weet gewoon niet wat te zegen om tegen de Moslim wereld te protesteren, ga eens AUB naar een Moslim land en ik weet dat jij aldaar van een kameel woord bevredigd! ik kan mij niet voorstelen dat er een MAN op jou kruipt, jij bent echt een krapul! MOSLIM MANEN ik geef u GRAAG mijn E mail adres om tegen die stome trut eens actie te ondernemen! ik? ben zeker GEEN rasciest, en leef met iedereen maar wel niet met zo een stome trut als die grote bek janice”

De schrijver van dit meesterwerk was echter zo dom om in één van zijn eerste reacties zijn e-mail te zetten, waardoor hij heel gemakkelijk kon geïdentificeerd worden. Een beetje googelen en bingo:http://www.nieuwsblad.be/Article/Detail.aspx?articleID=GM...

13:49 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Hallo mijnheer CGKR? Is dit geen tekst die door het Centrum gewraakt zou moeten worden?

Gepost door: Nele | 26-09-09

"Artiestes" Duizenden Marokkaanse jonge vrouwen vertrekken jaarlijks naar de Arabische Emiraten, Saoedi-Arabië, Jordanië en andere Arabische staten om er te werken. Velen komen terecht in prostitutienetwerken. Marokkaanse ambassades hebben regelmatig te maken met meisjes die in paniek binnenrennen, soms in nachtjapon, en om hulp smeken.

Dat blijkt uit een uitgebreid artikel in dagblad Metro. Marokkaansen zijn zeer gewild. “Ze hebben de knowhow”, zegt migratie-expert Mohamed Khachani. “Op het gebied van taal – ze spreken behalve Arabisch vaak ook het lokale dialect - cultuur en andere vlakken.”

De populariteit van Marokkaanse ‘artiestes’ – de verzamelnaam voor alles wat amusement en nachtleven is – is desastreus voor het imago van elke Marokkaanse die om wat voor reden dan ook in de Golf verblijft.

Gepost door: . | 26-09-09

Heel zeker Het is nu wel zeker dat die gek Johann Everts - alias Jacky/Ali de kerel is die bedreigingen uit in de reacties. En hij stopt nog steeds niet. Nu schrijft hij onder zijn reacties "pOp4rt", en dat daar een foutje inzit met de 'echte' merkt hij niet eens.
Gemakkelijk herkenbaar dus.

In dit kranten artikel staat duidelijk dat hij Jacky wordt genoemd en bij zijn bekering tot de islam de nam Ali kreeg. Hij onderschreef zijn reacties vroeger met Jacky/Ali

Ik heb net een mailtje naar de Oostendse politie gestuurd en maandag dien ik een klacht in.

Gepost door: Janice | 27-09-09

EVENTJES NIET VERGETEN... Haatmailers zoals deze kerel zitten op de golflengte van CGKR!
Zij spreken met één tong, giftig en vals.
Niet vergeten dat vhstd deze kerels onder zijn bescherming neemt en onze eerste minister (die geen meerderheid heeft in het Vlaamse landsgedeelte!) staat er dus ook achter als opvolger van vhstd.
LATEN WIJ DAT BESEFFEN of kijken jullie nooit naar een journaal?
En degenen die spelen op de loterij betalen...

Gepost door: Michel | 27-09-09

Ach zo, dat is onze vriend pOp4rt. Wel als ik het krantenartikeltje lees zal hij van die pillekes er waarschijnlijk een keertje te veel genomen hebben, dat zou al veel verklaren.

Gepost door: Antichrist | 28-09-09

Aah, nu zie ik het verschil ook, pOp4rt en p0p4rt. Mijn excuses aan de echte p0p4rt...

Gepost door: Antichrist | 28-09-09

De commentaren zijn gesloten.