28-09-09

Mijn ontslag in de districtsraad van Borgerhout.

Vooraleer het volgende week (eventueel) in de pers verschijnt wil ik liever zelf al mededelen dat ik eind augustus mijn ontslag heb gegeven als districtsraadslid voor het Vlaams Belang in Borgerhout.

Om eventuele geruchten over ruzie of onenigheid binnen de fractie of de afdeling de kop in te drukken, wil ik hier formeel mededelen dat dit absoluut niet het geval is. Maar ik kan onze beroepsbezigheden niet langer combineren met deze functie. Mijn man is zeer vaak in het buitenland en dan ben ik uiteraard de enige verantwoordelijke voor het runnen van de zaak.

Dit had eventueel kunnen worden opgelost door de maatschappelijke zetel van de Bvba eveneens over te brengen naar Borgerhout. Eigenaardig genoeg heeft de wijkagent na een drietal keer aan de deur te zijn geweest om vast te stellen of mijn echtgenoot daar ook echt woonde, geweigerd hem te laten inschrijven, omdat hij op die bepaalde momenten net in het buitenland was voor een hele week.
’t Ja, het leven van een wijkagent ziet er natuurlijk wel enigszins anders uit dan van iemand met een eigen zaak natuurlijk!

Als je dan ziet dat er in Borgerhout tal van huizen zijn met minstens 25 vreemd klinkende namen en belletjes naast de voordeur, is dit toch wel zeer eigenaardig. (misschien had ik een hoofddoek moeten opzetten vooraleer ik de deur opende?)

Dus…bijkomende problemen, want plots was ik, zonder dat ik het besefte ‘feitelijk gescheiden’…

Bovendien werd ondertussen, in een mum van tijd, het huis in Borgerhout verkocht door de eigenaar en willen de nieuwe eigenaars, die er nu al in en uit lopen, zo snel mogelijk de woning betrekken, dus bleef er voor mij geen andere mogelijkheid dan uit Borgerhout te verhuizen. Voorlopig blijf ik wel nog voorzitter in Borgerhout tot er zeer binnenkort iemand anders wordt verkozen.

14:42 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Het lijkt wel een verhaal uit de Story!

Gepost door: Ibn Khaldoun | 29-09-09

Ja, misschien kom ik nu ook eens in de 'boekskes'. :)

Ik zou nog veel kunnen vertellen over sommigen die daar in de districtsraad hun broek zitten te verslijten en enkel opkomen voor de eigen straat of eigen gemeenschap, maar ik zal het maar laten.
Ik was het trouwens al lang beu, in een district heb je geen eigen bevoegdheden, alles wordt beslist in Antwerpen. Het is gewoon geldverspilling.

Gepost door: Janice | 29-09-09

Jaren geleden heb ik hetzelfde meegemaakt, met een wijkagent. Terwijl ik op toernee was, kwam die natuurlijk langs. Ik wil je er toch op wijzen dat je die wijkagent hiervoor kunt aanklagen. Je bent niet verplicht thuis te blijven. Er zijn nu éénmaal nog mensen die werken.

We zullen je wel missen, maar wensen je ook veel geluk toe. Hopelijk laat je ook buiten Borgerhout je stem horen in de politiek.
Ik geloof ook dat de bevoegdheden binnen een district te beperkt zijn, en dat alles op het stadhuis wordt beslist.

Gepost door: Eloquentia | 30-09-09

Ik blijf wel nog voorzitster van de afdeling in Borgerhout.

Gepost door: Janice | 01-10-09

Meer blauw op straat!!! lol

Gepost door: P. Van Damme | 01-10-09

@Janice

Ik vrees dat ik werkelijk geen idee had, dat je in de politiek zit. Had ik kunnen weten, maar ik heb me in het geheel niet bezig gehouden met wie en wat je bent, maar alleen je artikelen zitten lezen en wat gecomment.

afijn.....

Ik heb wat opmerkingen staan bij:

Vanavond in het Elzenveld...
Colloquium “Islam kan uw vrijheid schaden”

die je beter ff kan deleten. Niet dat ik ze niet persoonlijk voor mn rekening zou durven nemen, maar als politicus moet je dat soort shit gewoon niet op je site hebben staan. Voegt verder niks toe en er kan alleen maar stront van komen.

Check t ff.

Gepost door: erdebe | 02-10-09

erdebe Oke, ik heb het gewist, niet omdat ik politica ben (of was) maar omdat... ja, je weet wel waarom. Anders had je niet gevraagd het te wissen.

Gepost door: Janice | 02-10-09

De commentaren zijn gesloten.