28-09-09

'Vlaams Belang haalt SP.A in'

Dat zeg ik niet, maar wel De Standaard.

BRUSSEL - In Vlaanderen gaan de Vlaams-nationalistische partijen N-VA en Vlaams Belang erop vooruit. In Franstalig België blijft de opmars van Ecolo duren. Dat blijkt uit de driemaandelijkse peiling van La Libre Belgique en RTL-TVI.

LEES HIER VERDER http://www.standaard.be/Artikel/Detail.aspx?artikelId=DMF20090927_020

16:47 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Wacht maar tot de moslims groot zijn!

Gepost door: Ibn Khaldoun | 29-09-09

Jaja....

Gepost door: Janice | 29-09-09

De vraag is wanneer de omslag komt, waarop er niet genoeg inboorlingen meer zijn om het Vlaams Belang aan een democratische overwinning te helpen. Door het binnenpompen, van alsmaar meer "nieuwe Belgen" wordt dit steeds moeilijker. Ik hou mijn hart vast voor bv. Borgerhout, waar het aantal stemgerechtige "nieuwe Belgen" onrustbarend stijgt. Zonder negatief te willen zijn, maar wel pragmatisch, zou ik durven zeggen, dat Borgerhout niet meer via verkiezingen kan heroverd worden op de steeds maar verder oprukkende radicale islam. Die zit nu al tot in extra muros. En dan spreek ik niet over de "enkele" werkende moslims, die zich wel hebben geïntegreerd, maar over predikers van Khaled Yassin, en Jongeren voor Islam, die reeds onze wijk teisteren, en jonge moslims met hun verderfelijk ideeëngoed vergiftigen. Ik heb persoonlijk een jonge Marokkaan zien veranderen, van een sportieve jonge kerel, volledig verwesterd, in een prediker van Jongeren voor Islam, die dweept met Khaled Yassin. De transformatie is totaal, met lange baard incluis. Zelf wou ik ook dat we via democratische weg het verschil zouden kunnen maken. Vlaams Belang heeft wel zijn belang, om het machts-vacuüm op te vullen, dat zal ontstaan, wanneer het tot een opstand komt, tussen moslims en niet-moslims. Zoals het er in gans Europa aan toe gaat, is deze "clash of civilisations" niet veraf. Ik voorzie zelf een opstand die ergens ontstaat en zich dan over heel Europa zal verspreiden, waarbij niet alleen Vlaams Belang zijn rol kan spelen, maar alle zusterpartijen, in gans Europa.

Gepost door: Eloquentia | 05-10-09

Het komt nooit tot een strijd moslims/niet-moslims, wel tot een strijd tussen moslims en progressieven/conservatieven. En daar bovnop een strijd tussen gematigde moslims en radicalen, zoals die nu al in nagenoeg alle moslimlanden plaatsvindt. Want daar zitten veel meer moslimradicalen in de gevangenissen als hier.

Gepost door: Ibn Khaldoun | 05-10-09

Er zijn er ginder meer ook, hé! Dus is het normaal dat er meer in de cel zitten. Proportioneel gezien mogen we hier anders toch ook niet klagen.

Gepost door: Janice | 06-10-09

De commentaren zijn gesloten.