29-09-09

Glamourshoots in Nina

Het Laatste Nieuws schrijft vandaag dat Filip Dewinter uithaalt naar de fotoreportage in Nina met ‘MINISTER’ Hilde Crevits van vorig weekend, terwijl zijn partijgenote (zonder ministeriële functie) Marie-Rose Morel op datzelfde moment poseerde voor Nina.

Ik weet het niet… maar volgens mij is er toch wel een verschil tussen de ernst die een ministeriële functie met zich zou moeten meebrengen om zich niet te lenen voor dergelijke glamourshoots en een vrouw die toevallig bekend, maar geen minister is.

10:35 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Maar is ze geen volksvertegenwoordigster? Zij profiteert dus van haar bekendheid tgv de stemmen van haar kiezers om wat bij te verdienen, wat helemaal niet de bedoeling was. De bedoeling was dat ze aan politiek zou doen, niet dat ze een beter leven zou hebben. Maar zo kennen we de westerse politici nu eenmaal. Links en rechts, allemaal dezelfde profiteurs en onbekwame stumperds.

Gepost door: Ibn Khaldoun | 29-09-09

Dat maakt haar dus politica, maar geen minister.

Gepost door: Janice | 29-09-09

Hallo, graag bij de les blijven. Marie-Rose Morel kreeg bij de jongste verkiezingen géén plaats op de Vlaams Parlementslijsten. Ze is dus géén parlementslid meer. Wat volgens mij vanwege haar partij knettergek is, maar dat is een ander debat.

Gepost door: Bak | 29-09-09

afschieten ? ... of misschien een manoeuver van De Winter om Morel te kunnen afschieten ? ...

Gepost door: Ludwig | 29-09-09

Hoog tijd om wikipedia te actualiseren

Gepost door: Ibn Khaldoun | 29-09-09

Wat mij betreft moet geen enkele politica of politicus meedoen aan dergelijke vertier. Ministers zeker niet, maar ook geen gewone politici. Morel staat nu politiek wel op non-actief (en de dag dat ze uit het VB gezwierd komt, nadert met rasse schreden) maar toch. Ik verwacht haar nog terug op het politiek toneel.

Gepost door: 1MT | 30-09-09

Die dag komt absoluut niet nader met rasse schreden. Dat is iets waar de media op zinspeelt, meer niet.
Meningsverschillen moeten kunnen, ook binnen een partij.

Gepost door: Janice | 01-10-09

Maar waarom veroordeeld hij dan de shoot van Crevits, terwijl hij weet dat op dat moment Morel net hetzelfde deed. Dit is gewoon een poging van De Winter om Morel te isoleren.

Gepost door: 1MT | 01-10-09

Ik kan toch niet altijd zitten mannen op te geilen of ruzie stoken of compassie opwekken zeker !

Gepost door: Mata Hari Forel, opportuniste, machiavelliste | 01-10-09

1MT,

Lees dan wat er staat, de ene is minister in functie, de ander gewoon een politica. DAAROM DUS !

Ooit al gehoord van intellectuele eerlijkheid...

Gepost door: Den Amerikaan | 01-10-09

Nog eens, ik trek mij daar niets van aan!!!
Als ze mannen opgeilt, dan zijn die mannen die zich laten vangen evengoed fout. En compassie opwekken??? Kom zeg, een beetje serieus blijven, hé!
Ik denk trouwens niet dat dit uitsluitend een eigenschap is van VB-vrouwen. Bij de VLD (vraag het maar aan Verhofstadt en Dewael) is dat doodgewoon. Alleen wordt daar een verhaaltje rond geweven zoals ...voet gebroken bij het skiën ... wanneer er ene zijn voet breekt door van het balkon van zijn minnares te springen.

Ik heb ook nog nooit zoveel roddels gehoord over Van Brempt of Freyake als over Marie-Rose. Nochtans valt daar toch ook wel het één en ander te vertellen.

Gepost door: Janice | 01-10-09

Amerikaan, lees jij eens wat er staat: ik zeg dat ik vind dat geen enkele politicus zo iets moet doen van baas van de VN tot poetsvrouw van de CD&V-afdeling in Zichen-Zussen-Bolder (bij wijze van spreken).

Gepost door: 1MT | 01-10-09

Oohghoho Laat me niet lachen zeg! Dit is een typische reactie voor iemand die partijpolitiek bezig is. Ofwel vind je een dergelijke fotoreportage van een politica verwerpelijk uit ethische overwegingen ofwel niet. Of die politica nu minister dan wel volksvertegenwoordigster is doet niks terzake. Nu ja, ik vind het wel passen bij het huidige politieke systeem waar toch alles draait rond show en inhoudsloosheid en daar kon het VB niet in ontbreken natuurlijk.

Gepost door: P. Van Damme | 01-10-09

Inhoudsloos? Staat er iets anders in dergelijke magazines behalve dan het kruiswoordraadsel?

Maar ethisch verwerpelijk...nee, dat vind ik niet echt. Dat is een beetje ver gezocht.
Ik vind het wel niet netjes als het enkel dient om te scoren bij hun eventueel kiesvee.

Maar het zal wel de wil van het volk zijn, zeker?
Merkel deed het ook, grote affiches met diep uitgesneden decolleté en eronder stond "Wir haben mehr zu bieten“. En blijkbaar heeft het nog gewerkt ook.

Gepost door: Janice | 02-10-09

toch niet slim! Morel had beter moeten weten, het wordt tijd dat men zich binnen het VB eens op mekaar begint af te stemmen alvorens iets te doen. Ik denk dat Filip zich meer dan eens behoorlijk moet inhouden en de anderen ook....

Gepost door: Tarkus | 02-10-09

Tarkus heeft de beste analyse: F. Dewinter maakte een topic van iets dat er geen is. Crevits deed meer aan anti-reclame dan ze zelf beseft, dus laat maar begaan.
Nu is de regime-pers erop kunnen springen om het VB en Dewinter als belachelijk te kunnen afschilderen, iets wat op termijn contraproductief is voor de Vlaamse zaak. Niet erg verstandig dus...

Gepost door: Wienieke | 02-10-09

Verstandig of niet, het is wel de premier die heeft gezegd dat ministers zich wat terughoudender moeten opstellen in verband met dergelijke zaken zoals spelletjes op tv of andere zaken die niets met poltiek te maken hebben.
Dat is dan ook de 'enige' reden dat FDW erover begon.
Er wordt altijd veel meer gezocht achter wat hij zegt dan het in feite is.

Gepost door: Janice | 03-10-09

De commentaren zijn gesloten.