29-09-09

Luc Vansteenkiste werd vrijgelaten onder strikte voorwaarden.

De Brusselse onderzoeksrechter Wim De Troy heeft Luc Vansteenkiste, die ervan verdacht wordt Fortisaandelen te hebben verkocht met voorkennis, zopas onder voorwaarden vrijgelaten.

Vansteenkiste zat ruim een week in de gevangenis van Vorst op verdenking van misbruik van voorkennis in het dossier-Bois Sauvage. Bij Recticel reageerde men verheugd, schrijft De Tijd. De strikte voorwaarden zijn o.a. dat hij geen contact mag hebben met eventuele andere verdachten, dus ook niet met Karel De Gucht? Ach nee, die werd vrijgesproken. Je moet maar je weg kennen binnen justitie natuurlijk.

19:36 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Glamourshoots in Nina

Het Laatste Nieuws schrijft vandaag dat Filip Dewinter uithaalt naar de fotoreportage in Nina met ‘MINISTER’ Hilde Crevits van vorig weekend, terwijl zijn partijgenote (zonder ministeriële functie) Marie-Rose Morel op datzelfde moment poseerde voor Nina.

Ik weet het niet… maar volgens mij is er toch wel een verschil tussen de ernst die een ministeriële functie met zich zou moeten meebrengen om zich niet te lenen voor dergelijke glamourshoots en een vrouw die toevallig bekend, maar geen minister is.

10:35 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

28-09-09

De VLD wil zichzelf terug 'heruitvinden'.

kXXot9UwBisJEen nieuwe voorzitter voor Open VLD is dringend nodig nu de lege hersenpan, Bart Somers is verdwenen en de interim-voorzitter genoegen heeft genomen met een gewoon jobke als Europees parlementslid nadat het hem (weer eens) niet is gelukt om verder op de Europese ladder te kruipen.
De meeste Europese landen moeten hem niet, maar hij heeft het blijkbaar nog niet door. Ondanks alle moeite die hij deed om Barroso te wippen, ondanks al zijn lobbywerk in diverse Europese landen mocht het niet baten. Ze moesten van ‘da joenk’ niets weten.

Er worden al nieuwe kandidaten voorgesteld. Enkele zonen van oude krokodillen, want liberalen houden het graag ‘binnen’ de eigen familie. “Eigen volk eerst” zeg maar… waarbij toch moet gezegd worden dat de eerste indruk van de zoon van Herman De Croo – Alexander – zeer goed was. Sympathiek en geen dikke nek zoals de andere zoontjes van….

Maar ook Marino Keulen dingt mee naar het voorzitterschap en – God beware – ook Rik Daems (VLD/PS) wil wel een gokje doen.

Verhofstadt, die na zijn eerste (overigens uitstekende) burgermanifesten (geschreven door Paul Belien) ons land financieel naar de rand van de afgrond bracht, maar niet zonder zichzelf te verrijken, is voorlopig nog interim-voorzitter. (Waarschijnlijk heeft hij nooit ‘zijn eigen’ burgermanifesten gelezen!)

Open VLD wil nu zichzelf heruitvinden… Mission impossible? Het zal in ieder geval niet meevallen voor een belgicistische partij zoals Open VLD om zich staande te houden tussen een snel Vlaams nationaliserend kiezerspubliek.

17:32 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

'Vlaams Belang haalt SP.A in'

Dat zeg ik niet, maar wel De Standaard.

BRUSSEL - In Vlaanderen gaan de Vlaams-nationalistische partijen N-VA en Vlaams Belang erop vooruit. In Franstalig België blijft de opmars van Ecolo duren. Dat blijkt uit de driemaandelijkse peiling van La Libre Belgique en RTL-TVI.

LEES HIER VERDER http://www.standaard.be/Artikel/Detail.aspx?artikelId=DMF20090927_020

16:47 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Van Peel - de 'langste oelewapper'.

6a00e55345009c883300e55365e3a78834-800wi

Heeft de bevolking in een democratisch land recht op inspraak als het gaat over ingrijpende veranderingen die zowel hun leven als hun woonplaats zullen veranderen? Ja?

En als ze inspraak krijgen via een referendum, wat al hoogst zelden is in dit land, moet er dan ook met de uitslag van zo’n volksraadpleging rekening worden gehouden?

U zal geneigd zijn om ‘ja’ te antwoorden, maar … “biep” FOUT antwoord.
Want volgens de Antwerpse schepen Marc Van Peel (CD&V) is de komende volksraadpleging over al dan niet een Lange Wapper over de stad Antwerpen absoluut niet bindend.
De bevolking geeft volgens diezelfde schepen alleen maar een ‘niet bindend advies’ waarmee geen rekening dient te worden gehouden. Net zoals België meestal ook geen rekening houdt met adviezen van de Raad van State.

Maar waarom dan weer een geldverslindend referendum als ze toch hun eigen zin willen doordrijven? De Lange Wapper heeft al bijna evenveel gekost aan studies, onderzoek, sensibiliserende campagnes waar geen kat iets heeft van gemerkt en nu weer een referendum als wat eventueel een bijkomende tunnel onder de Schelde zou hebben gekost.

Zou men niet beter de Liefkenshoektunnel tolvrij maken en eindelijk zorgen voor de doorstrekking van de N41?? Laat al het zware vrachtvervoer, dat meestal uit het buitenland komt en naar het buitenland rijdt, eerst en vooral betalen voor het gebruik (en stuk rijden) van onze wegen, en vervolgens langs de Liefkenshoektunnel gaan en de verkeersproblemen aan de Kennedytunnel zijn dan vanzelf opgelost.

De Lange Wapper wordt voor sommige politici meer en meer een prestigeproject. Antwerpen zal ‘de grootste’ hebben en daarmee uit!

16:33 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Mijn ontslag in de districtsraad van Borgerhout.

Vooraleer het volgende week (eventueel) in de pers verschijnt wil ik liever zelf al mededelen dat ik eind augustus mijn ontslag heb gegeven als districtsraadslid voor het Vlaams Belang in Borgerhout.

Om eventuele geruchten over ruzie of onenigheid binnen de fractie of de afdeling de kop in te drukken, wil ik hier formeel mededelen dat dit absoluut niet het geval is. Maar ik kan onze beroepsbezigheden niet langer combineren met deze functie. Mijn man is zeer vaak in het buitenland en dan ben ik uiteraard de enige verantwoordelijke voor het runnen van de zaak.

Dit had eventueel kunnen worden opgelost door de maatschappelijke zetel van de Bvba eveneens over te brengen naar Borgerhout. Eigenaardig genoeg heeft de wijkagent na een drietal keer aan de deur te zijn geweest om vast te stellen of mijn echtgenoot daar ook echt woonde, geweigerd hem te laten inschrijven, omdat hij op die bepaalde momenten net in het buitenland was voor een hele week.
’t Ja, het leven van een wijkagent ziet er natuurlijk wel enigszins anders uit dan van iemand met een eigen zaak natuurlijk!

Als je dan ziet dat er in Borgerhout tal van huizen zijn met minstens 25 vreemd klinkende namen en belletjes naast de voordeur, is dit toch wel zeer eigenaardig. (misschien had ik een hoofddoek moeten opzetten vooraleer ik de deur opende?)

Dus…bijkomende problemen, want plots was ik, zonder dat ik het besefte ‘feitelijk gescheiden’…

Bovendien werd ondertussen, in een mum van tijd, het huis in Borgerhout verkocht door de eigenaar en willen de nieuwe eigenaars, die er nu al in en uit lopen, zo snel mogelijk de woning betrekken, dus bleef er voor mij geen andere mogelijkheid dan uit Borgerhout te verhuizen. Voorlopig blijf ik wel nog voorzitter in Borgerhout tot er zeer binnenkort iemand anders wordt verkozen.

14:42 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Hoofddoekenbetoging in Antwerpen en Brussel

In Antwerpen waren er, ruim geteld, ongeveer 150 betogers pro hoofddoeken, in Brussel waren er ruim dubbel zoveel betogers tegen het dragen van hoofddoeken. KLIK HIER

13:03 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

26-09-09

Oerdomme bekeerling. Ongelooflijk!!!

In 2007 schreef ik over een programma dat op de NL televisie werd uitgezonden over vrouwen die gediscrimineerd werden in Marokko. Marokkaanse vrouwen worden onderdrukt in Marokko
En zoals gewoonlijk sta ik in tegenstelling tot de meeste linkse blogs, wel reacties toe. Dat sommigen er soms wel ver over gaan bewijst deze schrijver van meerdere ‘literaire kunstwerkjes’ zoals er hieronder eentje staat:


“jij janice bent echt het uiterste van krapuls en ik bid de MOSLIM's jou kapot te maken ECHT waar! en meen dit! als ik jou eens tegen kom (zie joufoto domme trut, en is gelijk aan het domste lelikste trut op aarde! wel dan ben jij niet meer zeker van jou grote mond, daar jij zo maar ieder naam neemt en slecht maakt jij vuile hoer, ik zou jou willen tegen komen, maar verzeker je dat ik( geen moslim!) jou grote mond zou snoeren, wat denk jij wel dat je bent? wij zegen de WAARHEID! en jij kan er niet tegen dus verdwijn van deze site jij maakt de mensen mislijk met jou dom gezicht ik beklaag jou man die niets beters kan vinden daar jij deze waarschijnelijk de lmes spelt stomme trut! ja de echte waarheid zo als jij zegd rasciest hoer en dom ! het zou mij niet verbazen dat jij eens op een echte moslim valt en deze jou stome grote mond zou voor altijd snoeren jij weet gewoon niet wat te zegen om tegen de Moslim wereld te protesteren, ga eens AUB naar een Moslim land en ik weet dat jij aldaar van een kameel woord bevredigd! ik kan mij niet voorstelen dat er een MAN op jou kruipt, jij bent echt een krapul! MOSLIM MANEN ik geef u GRAAG mijn E mail adres om tegen die stome trut eens actie te ondernemen! ik? ben zeker GEEN rasciest, en leef met iedereen maar wel niet met zo een stome trut als die grote bek janice”

De schrijver van dit meesterwerk was echter zo dom om in één van zijn eerste reacties zijn e-mail te zetten, waardoor hij heel gemakkelijk kon geïdentificeerd worden. Een beetje googelen en bingo:http://www.nieuwsblad.be/Article/Detail.aspx?articleID=GM...

13:49 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

25-09-09

Hoofddoek dragen uit vrije wil?

Dat hoofddoeken niet altijd worden gedragen uit eigen vrije wil bewijst het artikel dat vandaag in de krant staat. Drie Pakistaanse broers worden ervan verdacht dat ze de 32-jarige Claudia Lalembaïdje uit Schaarbeek om het leven brachten. De moord zou gepleegd zijn omdat de vrouw weigerde een hoofddoek te dragen... Dat klopt met wat een moslimvrouw ooit zei, 'Onze angst is groter dan onze wil om ons te verzetten".


En in Iran wordt het godsdienstfanatisme met de dag erger.
Voor vrouwen is het daar bijna niet meer leefbaar. Maar ook voor sommige Perzen wordt het met de dag moeilijker.
Nu heeft de Iraanse politie handelaars in de hoofdstad Teheran gewaarschuwd dat ze geen etalagepoppen meer mogen gebruiken met 'vrouwelijke vormen'.
Ook stropdassen in etalages en de verkoop van vrouwenondergoed door mannen zijn nu verboden. Bij een overtreding wordt de eerste keer gewaarschuwd, daarna volgt celstraf. Uiteraard voorafgegaan door de nodige zweepslagen.

14:46 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

24-09-09

Magritte gestolen na gewapende overval

Op een veiling van huis Rodin in Tongeren zijn een aantal topstukken ver onder de geschatte verkoopprijs geveild. Het ging onder meer om werken van Warhol, Picasso en Magritte.

Tongenaar Ludo ging naar huis met twee Miro’s, twee Picasso’s en een Magritte. Hij betaalde in totaal nog geen 5.000 euro, de 25 procent kosten bijgerekend: “Nu besef ik pas welke woekerwinsten er in een kunstgalerie gemaakt worden. Vorig jaar betaalde ik het viervoud voor een vergelijkbaar werk.” Stond tien dagen geleden te lezen in de kranten.

Vandaag werd een gewapende overval gepleegd in het René Magrittemuseum te Jette waarbij enkele toeristen en personeelsleden werden bedreigd, en nu gaat het plots om een schilderij – waarschijnlijk op bestelling - met straatwaarde (ja, zo noemen ze het) van 750.000 euro.
Rekenen de dieven er dan bibbergeld bij ofzo??

16:57 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Vanavond in het Elzenveld...

Colloquium “Islam kan uw vrijheid schaden”

gepubliceerd op 23 september 2009 om 12:06

Steden Tegen Islamisering en uitgeverij Egmont stellen nieuw boek “Al-Hijra, immigratie als paard van Troje van de islam” voor.

Op donderdag 24 september 2009 om 20u. organiseert Steden Tegen Islamisering i.s.m. het Vlaams Belang een colloquium”Islam kan uw vrijheid schaden” in het centrum Elzenveld, Lange Gasthuisstraat 45 te Antwerpen.

Tijdens het colloquium zullen volgende sprekers het woord voeren:

Karim Van Overmeire

“Voorstelling van de Nederlandse vertaling van het boek Al-Hijra”

Sam Solomon

“Al-Hijra: Immigratie als paard van Troje van de islam”

Sam Solomon werd als imam opgeleid in een madrassa en bekeerde zich later naar het Christendom. Als islamexpert is hij een vooraanstaand docent en onderzoeker, een mensenrechtenactivist en adviseur van Britse en Europese parlementsleden. Sam Solomon is auteur van een aantal, tot nadenken stemmende, boeken en talrijke publicaties over de relaties tussen de joods-christelijke wereld en de islam.

Professor Hans Jansen

“De islam: bedreiging voor Europa of multiculturele verrijking?”

Prof. dr Hans Jansen is Arabist. Hij heeft Arabisch en Semitische talen gestudeerd in Amsterdam, Leiden en Cairo. De rode draad in zijn loopbaan is het onderzoek naar godsdienst in het algemeen en naar de islam in het bijzonder. Hij is een van de weinige islamwatchers in Nederland die zonder roze bril naar de recente ontwikkelingen binnen de islam durft te kijken. Onlangs publiceerde hij het ophefmakende boek “Islam voor varkens, apen, ezels en andere wezens”.

Filip Dewinter

“De islam kan uw vrijheid schaden”

Filip Dewinter is Vlaams volksvertegenwoordiger en voorzitter van Steden Tegen Islamisering.

Voorafgaand aan het colloquium (19u.) wordt op een korte persbriefing in het Elzenveld het nieuwe boek “Al-Hijra, immigratie als paard van Troje van de islam” en de nieuwe campagne van Steden Tegen Islamisering “Islam kan uw vrijheid schaden” voorgesteld.

13:29 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Verdoken shariawetten in Antwerpen

kid-5kid10


Kindertekeningen uit Afghanstan


Binnen radicale middens van de Antwerpse moslimgemeenschap wordt steeds luider geroepen om de sharia in te voeren. De extremistische organisaties ‘Jongeren Voor Islam – JVI -’ en ‘Jamaat Tabligh’ zijn hier verantwoordelijk voor.

"De straf voor overspel is 100 zweepslagen en steniging tot de dood.

Als een moslimvrouw een kind krijgt bij een niet-moslim is dit ook zina - onwettige seksuele gemeenschap - en is de straf eveneens 100 zweepslagen en steniging.
Er dient dan een fatwa te worden uitgesproken. De kinderen die uit 'zina' worden geboren, gaan vrijuit. Zij kunnen er niets aan doen." Zo klinkt het uit de mond van Farid Zahnoun - alias Abou Anas -, voorzitter van JVI.

Afgelopen ramadan werden er wekelijks in de moskee zulke uitspraken gedaan tijdens lezingen waar honderden uiterst beïnvloedbare jongeren aanwezig waren. Ook het hoofddoekenverbod wordt uitvoerig besproken tijdens bijeenkomsten.

Herschaalde kopie van untitledschool"Als een meisje geen hoofddoek draagt, mag je in haar gezicht spuwen. Als een vrouw zich niet sluiert, moet je haar dwingen om zich te sluieren.”


Dit is doodnormaal taalgebruik bij JVI. Je kan bij hen in de moskee ook een ‘lessenreeks’ fiq - islamitische jurisprudentie-, sharia dus, volgen. Voorzitter Farid Zahnoun wordt volgens eigen zeggen opgeleid door ‘geleerden’ in Jordanië. Via hun ‘correspondent’ in Amman, Soelayman ibn Haroen, worden de richtlijnen van JVI strikt uitgetekend door extremistische sjeiks als Said bin Abdul Latif Foudah.

Men mag de macht van ‘Jongeren Voor Islam’ binnen de Antwerpse moslimgemeenschap, en zelfs binnen de gehele stad, niet onderschatten. Legale shariawetten in Antwerpen lijken voor vele mensen een ‘ver-van-mijn-bed-show’.

shariaHet ‘Vlaams Comité voor Ex-moslims’ waarschuwt voor deze ‘on’bewuste goedgelovigheid bij de politici. Moslimextremisten infiltreren steeds meer in de politiek, onderwijs, jeugdwerking en zelfs politie en veiligheidsdiensten. Een organisatie als JVI heeft overal strategische pionnen die ze naar believen gebruikt. Hieronder een overzicht.

- Nordine Taouil: voorzitter van de Moslimraad, imam in Antwerpen, islamleerkracht bij JVI, naar eigen zeggen ‘ – politiek - woordvoerder’ van de Antwerpse moslims.
- Mohamed Chatouani: islamleerkracht bij JVI en in Technisch Atheneum Den Biezerd – Niel -.
- Nourdine Elkaouakibi: OCMW-voorzitter / schepen in Boom.
- Hamza Arras: 'hoofd'inspecteur dienst Diversiteit bij Lokale Politie Antwerpen.
- Saïd Touhafi: jeugdwerker in Antwerpen.


Dit zijn nog maar enkele ‘zichtbare’ pionnen van JVI. Het zijn deze mensen die Antwerpse moslimjongeren radicaliseren. Het ‘drieluik van Arabische taallessen, koran –en sharialessen’ vormt dé basis van deze radicalisering. Aan de hand van deze lessen wordt het ‘islamitisch bewustzijn’ terug aangewakkerd.
Jonge straatcriminelen die vroeger op rooftocht gingen, worden door intensieve indoctrinatie praktiserende moslims. Tijdens de sharialessen bij ‘Jongeren Voor Islam’ wordt diefstal binnen de moslimgemeenschap streng veroordeeld. Maar het is niet verboden voor een moslim om een ongelovige te bestelen, want zo draag je bij tot de strijd tegen die vuile kafirs. Mensen als Farid Zahnoun zullen hoogstwaarschijnlijk geen shariawetten meer kunnen doordrukken in Antwerpen, maar wél de honderden jongeren die hij hiervoor nauwgezet opleidt. Het is juist deze jonge generatie die Antwerpen zal omdopen tot ‘Antwerpistan’.

Onze politici denken enkel maar op korte termijn. Organisaties als JVI hebben geduld en zullen op langere termijn hun wil kunnen opdringen aan de enkele autochtone Antwerpenaren die dan nog zullen overblijven in onze stad. Op dit moment zijn er al bepaalde wijken in Antwerpen-Noord die als no-go zone gelden voor de ongelovigen.


Herschaalde kopie van untitledwhipDe internationale organisatie Jamaat Tabligh, die dezelfde antiwesterse levensvisie propageert als JVI, brengt bepaalde shariaregels al in de praktijk in de islamitische getto’s van Antwerpen.

Zo bezoeken Tablighi-aanhangers in groepjes geregeld Pakistaanse nachtwinkels in Antwerpen-Noord om hen onder druk te zetten om geen alcohol en sigaretten meer te verkopen. Intimidatie, afpersing en zelfs geweld zijn voor deze ‘Talibanpolitie’ geen uitzondering om het uiteindelijke doel te bereiken. Vooral moskee Bilal - Van Montfortstraat - en moskee Bangladeshi –Turnhoutsebaan - worden als uitvalsbasis gebruikt.

Momenteel is men ook een enorm groot islamitisch centrum aan het bouwen op de Sint-Bernardsesteenweg in Hoboken, namelijk het Jisr Al-Amana Instituut. Dit zal in de nabije toekomst dé hoofdzetel worden van Jamaat Tabligh in West-Europa. Dus ook hét Europese centrum waar toekomstige shariastaten zullen voorbereid worden. In de Pakistaanse moskee Khatim-Al-Anbia in de Oranjestraat past de Pakistaanse tak van Jamaat Tabligh al shariawetten toe wat betreft erfenisgeschillen, eigendomskwesties en huwelijken. De Marokkaanse tak van Jamaat Tabligh zal niet lang achterblijven op dit vlak. Jamaat Tabligh wordt door de Duitse overheid beschouwd als een gevaarlijke terreurorganisatie en is er bij wet verboden. In het verleden zijn er in verschillende Duitse steden Tablighi leden gearresteerd wegens betrokkenheid bij terreurplannen.


Niet enkel vanuit moskeeën wordt de radicale islam verspreid onder de jongeren. De honderden islamitische vzw’s en internetcafés spelen ook een belangrijke rol voor de extremisten. Internetcafé Bismillah op de Turnhoutsebaan is bijvoorbeeld in handen van enkele medewerkers van ‘Jongeren Voor Islam’. Internet wordt steeds een machtiger wapen voor de moslimradicalen om hun extremistische ideeën te verspreiden.


Voor het ‘Vlaams Comité voor Ex-moslims’ is het al vijf na twaalf wat betreft de islamisering van Antwerpen. We hopen dat onze politici nu eindelijk hun stoute schoenen zullen aantrekken om krachtig op te treden tegen de radicale islam. Hoop doet leven!


Vlaams Comité voor Ex-moslims
Verborgen opname met Taliban extremist in Antwerpen. "Actie en stoppen met discussiëren".

02:17 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

22-09-09

Raad van State oordeelt

VRT moet Vlaams Belang gelijkwaardig behandelen

LEES HIER VERDER

19:22 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Zijn er nog twijfels over Nordine Talouil?

In het artikel ‘Moslimextremisme vs democratie’ schreef het comité voor Ex-Moslims:

Het ‘Vlaams Comité voor Ex-moslims’ wil geen paniek zaaien, maar meneer Taouil is een gevaarlijk persoon. Hij heeft nauwe contacten met allerlei extremistische organisaties zoals ‘Jongeren Voor Islam = 'JVI’ en ‘Centre Islamique et Culturelle de Belgique - CIB -’. JVI sympathiseert openlijk met terreurorganisaties Hamas, Al Aqsa Martelarenbrigades en Hezbollah. CIB is de moskeevereniging van de voor terrorisme veroordeelde sjeik Ayachi Bassam. Enkele maanden geleden werd deze Syrische sjeik samen met zijn kompaan Raphaël Gendron gearresteerd in het Italiaanse Bari voor het plannen van terreuraanslagen in Frankrijk en GB. Vandaag op 13 september 2009 geeft imam Nordine Taouil een lezing in het terroristennest van sjeik Bassam.

Deze feiten zeggen genoeg over de ware intenties van Nordine Taouil! Hij is onbetrouwbaar en gevaarlijk!


In een vorig rapport stond over Nordine Talouil:

De vroegere imam, Nordin Taouil, was een echte voorvechter van de gewapende jihad tegen de westerlingen en joden. Zijn agressief denken en handelen heeft er toe geleid dat 90% van de jongeren in deze moskee zich geroepen voelt om hun leven te geven voor de gewapende strijd. Hij is ook dé persoon die je moet contacteren als je een fysieke opleiding wenst te volgen in het buitenland - voornamelijk Pakistan en Algerije. Vandaar dat de Marokkaanse inlichtingendienst in deze moskee is geïnfiltreerd.

Terroristen van ‘Groupe Islamique Combattant Marocain’ vinden in deze Antwerpse moskee een veilig onderkomen. Velen van hen worden in Marokko gezocht voor het plegen of voorbereiden van aanslagen.


En over de geïnfiltreerde politiekorpsen lezen we het volgende:

Integratie is voor hen een ongelovige daad en bijgevolg onbespreekbaar. Jammer genoeg slaagt voorzitter Farid Zahnoun van ‘Jongeren Voor Islam’, een wolf in schapenvacht, er telkens in om beleidsmensen een rad voor de ogen te draaien om inmiddels zijn geheime agenda te kunnen bewerkstelligen.

Zijn al onze politici in Antwerpen dan zo blind? Bij de Lokale Politie Antwerpen heeft Jongeren voor Islam ook handlangers rondlopen, namelijk inspecteur van de dienst diversiteit Hamza Arras. Hij is medeoprichter van JVI en tegelijkertijd ‘arm der wet’! Een tijd geleden werden handelaars op de Turnhoutsebaan lastiggevallen door moslimextremisten van Jamaat Tabligh omdat ze alcohol en sigaretten verkochten. Hamza Arras moest hiervoor in opdracht van Lokale Politie Antwerpen een meldingspunt leiden waar handelaars klacht konden indienen tegen deze terroriserende extremisten. Niemand durfde zich echter melden, want de meeste gematigde moslims in Antwerpen weten dat Hamza Arras zelf notabene een onbetrouwbare fundamentalist is. Hamza Arras heeft intussen bij Lokale Politie Antwerpen zicht op promotie tot ‘hoofdinspecteur’!

Dit zijn maffiapraktijken! Staatsveiligheid en Federale Politie heeft Lokale Politie Antwerpen al tientallen malen gewaarschuwd voor de dubieuze activiteiten van Hamza Arras. Tevergeefs.


Een kennis bij de Federale politie vertelde mij een hele poos geleden het volgende:

“Bij ons ben je ook al niet meer veilig. Sedert er Arabische politiegenten met Arafatsjaaltjes rondlopen gaat bij mij alle vertrouwelijke informatie achter slot en grendel. Eén van die nieuwe collega’s droeg mee de kist van de Marokkaanse leraar die door die gek in Antwerpen werd neergeschoten. En bij moslims mag je dat niet zo maar doen, je moet al een geselecteerde persoon, zeg maar ‘elite’ binnen de moslimbroederschap zijn.

En één van onze bloglezers schreef hier:

Vannacht had ik het genoegen, de totaal onschuldige, geïntegreerde, en integratiebevorderende, zelf uitgeroepen, vertegenwoordiger, van de islam, mijn Tv-scherm te zien vervuilen.

Op de vraag waar hij was, toen hij het nieuws vernam van de uitzending met het hoofd van de Staatsveiligheid, verklaarde hij: Op de "Islamitische" Ambassade van Amerika aan de Regentlaan in Brussel. Hij werd daar echter opgebeld door een"POLITIEMAN" die hem waarschuwde dat er één en ander op til was. Die verspreking van Taouil, bevestigt nogmaals, dat de lokale en federale politie is geïnfiltreerd door islamisten. Daar heeft Peter Velle ook mee te maken gehad, voor zover ik me herinner. Ook wij hebben onze contacten, die ons hier voortdurend voor waarschuwen.
Iedere klacht die wij tegen een moslim neerleggen, bij de politie, wordt automatisch doorgegeven aan radicale moslims, die betrokkene, zo nodig, naar de tandarts sturen, voor een nieuw gebit. Ook de Staatsveiligheid - afdeling Frankrijklei-Antwerpen - is geïnfiltreerd, door islamisten, zo wordt ons uit verschillende bronnen gemeld, door moedige mensen bij de Staatsveiligheid.

Eloquentia
22-09-2009, 10:18:08


En tenslotte staatsveiligheid - als die ook al niet meer geloofwaardig is, waarom bestaat ze dan nog?


13:47 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

21-09-09

Hoofddoeken Komedie in het Westen

Vorige week zette een lezer (Dhr. Huysmans) een aangrijpende brief van zijn Iranese vriendin in de reacties op deze blog. De brief was bestemd voor ‘De meiden van Halal’ maar ik hoop dat enkele fanatieke hoofddoekdraagster hem zullen lezen want hij is net zo goed op hen van toepassing:


Meiden_van_Halal_651560hWillen alle moslims zoveel contradicties?
Hoeveel leugens maken jullie jezelf wijs? Als je dit leest, voor één enkele seconde maar, voor een kort moment, zeg dan tegen uw gezicht dat het niet meer mag glimlachen zoals u op de foto’s doet en denk na, denk eens heel even eerlijk na over de ontelbare contradicties die er bestaan tussen uw gedrag en uw ideeën??

Ik ken de regels betreffende de hoofddoeken, ik ben ermee geboren, ik word verondersteld moslim te zijn of sta bekend als moslim hier, dus moet ik de regels kennen.

Als jullie voorwenden moslimmeisjes te zijn, laat mij u dan even vertellen wat u moet doen op de foto’s om te veranderen in een deugdzame, stille en gehoorzame moslimvrouw, oke??

Eerst en vooral, trek jullie kleurrijke kleren uit en draag donkere kleuren, zwart, grijs of bruin… begrepen? En trek ook uw moderne kleren uit waarin ik de vormen van uw lichaam gemakkelijk kan zien en draag eerst en vooral de donkere kleren, een chador of kleren waardoor de vorm van uw lichaam niet kan worden gezien. En veeg de glimlach van uw gezicht, want van een vrouw die lacht mag men in de islam de tanden niet zien.

imageshalal1
En alstublieft, zeg tegen die man op de foto dat hij verder van jullie moet verwijderd staan, niet zo dicht bij u, dan wordt uw komedie tenminste geloofwaardiger.

Wat vrouwen moeten doen in de islam is voor de mannen. En dient enkel om te verhinderen dat zij een zonde zouden begaan, ik zeg dit niet omdat het mijn ideeën zijn, nee, ik zeg dit omdat het in jullie geliefde koran staat. Vrouwen mogen mannen niet motiveren door hun gedrag. Dus, de manier waarop jullie lachen, de manier waarop jullie op de foto tegen elkaar hangen en de zichtbare vorm van jullie lichaam die ik duidelijk kan zien, ben ik ervan overtuigd dat dit moslimmannen in één seconde zal motiveren.

En ‘shame on you, shame on you, shame on you’ jullie moesten jullie schamen, hoe, hoe, hoe kunnen jullie daar staan lachen en tegelijk fier zijn op een religie waarvoor vrouwen die hetzelfde zouden doen in andere delen van de wereld worden vermoord door ze dood te stenigen, of ze dood te slaan? Ze onderdrukken hier vrouwen maar jullie lachen daarmee???

Denk eens voor één minuutje eerlijk na. Als jullie geloven in Allah, en wees maar niet bang, hij gaf jullie hersenen om ze te gebruiken, dus alsjeblieft, alsjeblieft, gebruik ze en denk na.

En geef me dan een antwoord, hebben jullie ooit een meisje op de grond zien liggen dat verschrikkelijk hard wordt geslagen met een zweep? Zeg me, hoezeer genieten jullie van haar pijn?? Het zal echt wel een prettig gevoel zijn veronderstel ik, wat denken jullie? Hebben jullie ooit al eens het gevoel gehad niet meer verder te kunnen omdat je denkt dat je zelfs geen recht hebt op dat waarin je zelf gelooft? Dat wat je ook zegt gewoon genegeerd wordt? Hoe voelt dat?

Zijn jullie ooit verliefd geweest op een jongen? Mag dat? Als je met een jongen aan je zijde langs de straten wandelt in België denk ik niet dat ze je arresteren, niet? Heb je het ooit uitgeschreeuwd en gehuild terwijl je aan Allah de littekens op je lichaam liet zien? Begrijpen jullie dat datgene wat jullie doen, zoals ik kan zien op jullie site, niet islamitisch is??

In welk land leven jullie?? België denk ik, hoe is de regering daar, och ja, Ik vergat dat de politici in België nu ook vijf maal per dag bidden!!!

doc-21863


Serieus nu, als ze jullie mishandelen, slaan, of ze doen je pijn, welke wetten beschermen jullie?? Islamitische wetten of Westerse wetten??
Hebben jullie ooit de duisternis van de achterlijkheid gezien? Hebben jullie daar ooit over nagedacht?

Hoe egoïstisch kunnen jullie zijn? Hoe ver gaat dat?

Goed dat jullie een foto lieten nemen met koeien op de achtergrond, er is een zeer goede harmonie in die foto, want wanneer ik koeien zie, denk ik echt aan mensen zoals jullie. Maar weet je? Er is één groot verschil, Allah gaf die koe geen hersenen zoals aan jullie, die koe houdt zich enkel bezig met eten, slapen, seks, haar gevoeg doen en soms kijkt ze eens naar omhoog en dankt Allah. Maar jullie zijn mensen veronderstel ik, dus, gebruik jullie hersenen die je kreeg van de grote en vergevingsgezinde Allah, wees er maar niet bang voor.

Ik weet dat, terwijl jullie daar in die wei lagen te lachen en fier te wezen op jullie religie, er op datzelfde moment een meisje werd geëxecuteerd omdat ze niet helemaal gekleed was volgens de regels van de ‘eerbaarheid’.
Jullie weten toch dat het in de koran staat? Mochten jullie het boek al eens hebben gelezen tot nu toe, dan weten jullie dat ze moest geëxecuteerd worden, want wij lachen er hier niet mee, wij zijn hier echte moslims en wij volgen alle regels van onze fantastische en vredevolle religie.
Denk er eens goed over na de volgende keer dat jullie een hoofddoek omdoen en willen laten uitschijnen dat het ‘modern’ is, denk eraan dat er hier op dat moment een meisje werd doodgeslagen omdat ze geen juiste hoofddoek ophad en omdat ze make-up droeg!!

Hebben jullie ooit het geluid gehoord van een huilende vrouw, smekend ... "alstublieft, alstublieft, in naam van Allah, sla mij niet??"
Heb jullie ooit pijn gevoeld door uw religie. Heb je er ooit over nagedacht?

En kom mij nu niet vertellen dat de islam misbruikt wordt, ga en open uw koran en begin te lezen, maar lees het deze keer met een open geest en open ogen en bekijk al de regels binnen de islam.

Als jullie zoeken naar de hemel nabij Allah nadat je dood bent, in Allah’s naam, stop, stop en wees niet zo conservatief (naïef) en stop de contradicties, maar denk alstublieft na, en gebruik voor één minuut alles wat Allah je heeft gegeven, gebruik je ogen om te zien, om de waarheid te zien, de wonden te zien, de littekens, de misdaden, de executies en lees de echte islam in de koran en pas het voor één moment in al de pracht van jullie islamitische wereld.

Alstublieft, gebruik uw oren om te luisteren, luister naar het geween, het gillen, het smeken, het huilen, van alle meisjes van jullie leeftijd door de schuld van de islam.

Alstublieft gebruik uw mond en uw stem om te spreken, maar weer voor een keer eerlijk, je kunt het!!

imageshalalGebruik uw handen voor één keer, om de warmte van de tranen te voelen op het gezicht van dat jonge meisje, want weet je? Ze had gisteren een kleurrijke hoofddoek gedragen en een zonnebril en ze droeg kleren waardoor je een beetje de vorm van haar borsten kon zien. Ze lachte en stond naast een man, en ze nam een foto van de anderen en plots kwam er iemand hen de koranverzen tonen: Sura: het licht – vers 31:

"En zeg tegen de gelovige vrouwen, dat zij hun ogen neerslaan en hun kuisheid bewaken, en hun sieraad niet tonen, behalve wat daarvan zichtbaar is. En zij moeten hun sluiers over hun boezem dragen en hun schoonheid niet openlijk tonen, behalve aan hun echtgenoten, of hun vaders, of de vaders van hun echtgenoten, of hun zonen.."
[Qoer'aan 24:31]

En zie, plots kwam er iemand dat meisje arresteren gisteravond, ze kon niet goed slapen want haar rug deed verschrikkelijk pijn door de wonden die haar favoriete religie haar had toegebracht.

Ik ben ervan overtuigd dat jullie geen enkele twijfel hebben in verband met de koran als jullie zeggen dat jullie moslims zijn, dus is mijn laatste zin over jullie dierbare koran:
Dit boek, er is geen twijfel mogelijk, is een gids voor diegenen die menen het kwaad te moeten bestrijden, dus twijfel geen moment over de inhoud! Gehoorzaam het dan maar en wees een onderdanige moslimvrouw, maar in Allah’s naam DENK! EN DENK ER EERST OVER NA OP EEN EERLIJKE MANIER.


thumb_act_20090317halal2

15:20 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Dreigende confrontatie tussen illegalen en spelende joodse kinderen.

Het klinkt ongelooflijk, maar toch is het waar. Omdat er vorige week een confrontatie dreigde tussen de aanschuivende asielzoekers die hun papieren hebben weggegooid – dus de ‘sans papier’ - en spelende joodse kinderen werden de loketten voor regularisatie in Antwerpen vorige woensdagnamiddag tijdelijk gesloten.

En stel je voor… hoe erg, zeg!! “Onze Vlaamse minister voor Inburgering, Geert Bourgeois, heeft daardoor zijn geplande werkbezoek aan de Antwerpse regularisatieloketten met een dag moeten uitstellen”, zegt N-VA-voorzitter Bart De Wever. “Natuurlijk werd er gechoqueerd gereageerd op dit nieuws. Het is een ernstige waarschuwing voor het feit dat we daar problemen kunnen verwachten. Het idee alleen al! Dat het zien van joodse kinderen een bedreiging zou zijn.”

Hallo? Hebben de voorstanders van de massaregularisatie misschien een verborgen agenda??

Bart De Wever denkt niet dat het OCMW de problemen wou verstoppen.
Waarom geloof ik dat niet?
Is dat geen reden genoeg om die nieuwkomers NIET te regulariseren en meteen het land uit te zetten? Hebben we nog geen problemen genoeg met diegenen die wel al zijn geregulariseerd, ja, zelfs hier zijn geboren?

12:10 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

19-09-09

Extremistisch netwerk van Nordine Taouil

>NBN_A11_IMAM2_MM_jpg_250


Foto: Nieuwsblad


“De Antwerpse imam Nordine Taouil is een extremistische moslim”. Dat zegt Alain Winants, de grote baas van de Belgische Staatsveiligheid. Enkele weken geleden lekte er plots een onthullend rapport over ‘moslimextremisme in Antwerpen’ uit naar de media. De verantwoordelijke voor dit rapport is het ‘Vlaams Comité voor Ex-moslims’. Imam Nordine Taouil wordt in het rapport beschuldigd van extremistische activiteiten.


Enkele Marokkaanse moskeeën in het Antwerpse prediken eveneens haat en onverdraagzaamheid. Jongeren worden er aangespoord om te gaan studeren op madrassa’s in o.a. Pakistan, Jordanië en Syrië. Via deze islamitische scholen worden ze in contact gebracht met fundamentalisten die hen proberen te overtuigen om nog een intensere geestelijke en bijkomende fysieke training te ondergaan. Zo komen de jongeren uiteindelijk terecht in opleidingskampen van terreurorganisaties zoals Al Qaeda. Ongeveer 50% van hen wordt doorgestuurd naar Afghanistan, Kashmir, Irak of Tsjetsjenië om te strijden in het belang van de jihad. De overige 50% keert terug naar België … Er lopen dus jongeren in de Antwerpse straten rond die een intensieve jihadopleiding hebben gekregen. Beangstigend toch!

Een van deze Marokkaanse moskeeën is El Mouslimin in de Jan Palfijnstraat. Dit is dé moskee waar de terreurgroep ‘Groupe Islamique Combattant Marocain’ aanwezig is. Het is een zéér groot gebedshuis waarin fundamentalisten zich thuis voelen.

41POCACAI2DMNACA2NTYGKCAEP7D5SCA7HKAC3CA06GJO7CA706OVBCA8S9KUTCA7L9FWTCAMG924LCAYDD09QCALZK1MOCA97I7LYCA1UHIBVCAOMDK5QCAB4VT7FCAMSJABHCAUF3TDQCAS7MZ9VDe vroegere imam, Nordine Taouil, was een echte voorvechter van de gewapende jihad tegen de westerlingen en joden. Zijn agressief denken en handelen heeft er toe geleid dat 90% van de jongeren in deze moskee zich geroepen voelt om hun leven te geven voor de gewapende strijd. Hij is ook dé persoon die je moet contacteren als je een fysieke opleiding wenst te volgen in het buitenland - voornamelijk Pakistan en Algerije -. Vandaar dat de Marokkaanse inlichtingendienst in deze moskee is geïnfiltreerd. Terroristen van ‘Groupe Islamique Combattant Marocain’ vinden in deze Antwerpse moskee een veilig onderkomen. Velen van hen worden in Marokko gezocht voor het plegen of voorbereiden van aanslagen.’


Dit staat in het betreffende rapport en het ‘Vlaams Comité voor Ex-moslims’ neemt haar woorden niet terug. Onze info over de heer Taouil is onder andere gebaseerd op getuigenissen van meerdere ‘insiders’ binnen de Antwerpse moslimgemeenschap. En blijkbaar bevestigt ook de Belgische Staatsveiligheid dat deze info niet uit de lucht gegrepen is.

Nordine Taouil is geen eenzame extremist. Volgens onze informatie speelt de imam een cruciale rol binnen een omvangrijk netwerk van moslimfundamentalisten dat vertakkingen heeft tot in Algerije, Jordanië, Syrië en Pakistan.
De uiterst radicale organisatie ‘Jongeren Voor Islam (JVI)’ werkt samen met Nordine Taouil om Antwerpse moslimjongeren te radicaliseren en hen naar extremistische koranscholen in het buitenland te sturen. JVI telt naar eigen zeggen ongeveer 1000 leden in het Antwerpse en heeft haar zetels in Hoboken, Berchem en Boom. Ze staat bekend voor haar sympathie voor de terreurorganisaties Hamas, Al Aqsa Martelarenbrigades en Islamitische Jihad. Zo staat het ook ‘letterlijk’ in een rapport dat enkele jaren geleden werd opgemaakt door de Federale Politie. Voor koranlessen, Arabische taallessen en allerlei lezingen kan je steeds bij hen terecht. Het ‘speciale’ aan JVI is dat de voertaal voor al haar activiteiten Nederlands is. De vereniging is daarom enorm populair bij Marokkaanse jongeren én bekeerlingen die de Arabische taal niet machtig zijn.

Staatsveiligheid en Federale Politie zijn uiterst geïnteresseerd in het doen en laten van deze alsmaar groeiende organisatie.
Momenteel is JVI zelfs ondergronds gegaan uit vrees voor de veiligheidsdiensten. Ingewijden weten dat de JVI-kopstukken zich nu verder organiseren vanuit moskee El Mouhsinine in de Sint-Lambertusstraat te Berchem en moskee El Fath op de Sint-Bernardsesteenweg te Hoboken. ‘Jongeren Voor Islam’ streeft naar een islamitische staat waarin de 'zuivere' islam primeert, met inbegrip van de sharia.
Diefstal moet volgens hen bestraft worden met het afhakken van handen, muziek en dans zijn verboden, vrouwen moeten de mannen ten alle tijden slaafs gehoorzamen, vrouwen moeten gestenigd worden bij overspel, homo’s moeten aan de hoogste boom opgehangen worden.
Dit zijn ideeën die niet thuis horen in een westerse democratie, maar wel onder een Taliban-regime in Afghanistan.
Deze organisatie ontmoedigt (en verbiedt soms) moslimjongeren om contact te hebben met 'westerse' mensen en propageert aldus apartheid en een conflictmodel. Andere meningen worden niet geduld en de jongeren die de lezingen van JVI bijwonen, raken geïndoctrineerd en zijn uiterst onverdraagzaam tegenover éénieder die er een andere mening op nahoudt. Andersdenkenden worden gewoonweg aanzien als vijanden die bestreden moeten worden. Integratie is voor hen een ongelovige daad en bijgevolg onbespreekbaar. Jammer genoeg slaagt voorzitter Farid Zahnoun -alias Abou Anas-, een wolf in schapenvacht, er telkens in om beleidsmensen een rad voor de ogen te draaien om inmiddels zijn geheime agenda te kunnen bewerkstelligen.

Imam Nordine Taouil begeleidt op zijn beurt honderden bekeerlingen per jaar. Hiervoor werkt hij ook nauw samen met JVI. De imam geeft allerlei lessen aan bekeerlingen in de centra van JVI en geeft ook geregeld lezingen op hun bijeenkomsten. Wat ons vooral verontrust, is dat veel van deze jongeren vaker terecht komt in radicale koranscholen in het buitenland. Ook verschillende bekeerlingen die begeleid worden door de heer Taouil behoren tot deze groep.

JVI heeft contact met verschillende extremistische sjeiks in onder andere Algerije, Jordanië, Syrië en Pakistan.
Deze contacten worden persoonlijk verzorgd door een Antwerpse bekeerling, namelijk Soelayman ibn Haroen.
Deze man is al jaren lid van JVI en is nu één van de ‘raadgevers’ van de organisatie. Hij reist regelmatig af naar verschillende ‘brandhaarden’ van het militante moslimextremisme. Met volgende extremistische sjeiks heeft hij goede contacten: Abou Hafs -Algerije- Said bin Abdul Latif Foudah -Jordanië-, Abdul Hadi al-Kharsa -Syrië -, Adib al-Kallas - Syrië - en Sammy-ul-Haq - Pakistan -.
Elk jaar worden er een tiental Antwerpse moslimjongeren via JVI en Nordine Taouil naar koranscholen van deze sjeiks gestuurd. Saoedi-Arabië is meestal het doorgangsland naar deze madrassa’s. Hierin speelt Nordine Taouil een belangrijke rol met zijn goede contacten in Saoedi-Arabië.

Bovendien werkt een zekere Tarik Touhafi als contactpersoon in de organisatie ‘Taouil Group voor Haj en Umra’ -opgericht door Nordine Taouil -. Deze Tarik staat toevallig ook vermeld als lid van ‘Jongeren Voor Islam’ in de officiële statuten van de vereniging. De link is dus snel gelegd.

Ondanks het negatieve rapport van Staatsveiligheid voor Nordine Taouil en de aanwezigheid van JVI op een lijst van extremistische organisaties opgemaakt door Federale Politie, sluiten onze politici de ogen voor deze feiten.
12
Het ‘Vlaams Comité voor Ex-moslims’ roept de Belgische overheid op om harde actie te ondernemen tegen het moslimextremisme en geen compromissen te sluiten met extremisten zoals Nordine Taouil. We willen ook de Belgische Staatsveiligheid feliciteren met hun professionele houding in ‘de zaak Nordine Taouil’. Hopelijk zullen onze politici dan ook een voorbeeld nemen aan het moedige optreden van de Staatsveiligheid.

Het ‘Vlaams Comité voor Ex-moslims’ zal verder gaan met haar strijd tegen het moslimextremisme.
Een persoonlijke boodschap voor de heer Nordine Taouil: “Ex-moslims verdienen ook respect en een leven. Uw koran roept op om afvalligen te vermoorden. Het is ons recht als ex-moslims om onszelf te verdedigen tegen een gewelddadige ideologie die de islam is. Elke moslimjongere die u radicaliseert, vormt een potentieel gevaar. Het is uw taak als imam om moslims te helpen met hun integratie in onze samenleving. U doet juist het tegenovergestelde. Het ‘Vlaams Comité voor Ex-moslims’ roept niet op om mensen uit te sluiten en te vermoorden. Uw salafistische islam wel.”

Vlaams Comité voor Ex-moslims

23:24 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

17-09-09

Topambtenaar vreemdelingenzaken “Massaal regulariseren - Dit is waanzin!”

imagex294x196

De ramingen van de regering, dat er door de regularisatieperiode 50.000 of 80.000 mensen zullen bijkomen, zijn "belachelijk laag". Het zullen er 350.000 zijn. Dat zegt een topambtenaar van de federale Dienst Vreemdelingenzaken anoniem in Het Laatste Nieuws.

"Wat niemand lijkt te beseffen, is dat er achter de meeste dossiers meer dan één persoon schuilgaat. En dat er na de regularisatie doorgaans nog volgmigratie is van andere familieleden. Finaal gaat het dus om een veelvoud van wat de regering de mensen voorspiegelt", zegt de ambtenaar.

Van hen zal één op de drie terugvallen op een leefloon of een uitkering, zegt de topambtenaar van de Federale Dienst Vreemdelingenzaken. “Wij moeten een politiek akkoord uitvoeren waar we in grote meerderheid tégen zijn.

En niet alleen wij, maar ook de Franstalige collega’s. De regering wil dit niet gezegd hebben, maar het gaat om een collectieve regularisatie, met criteria die zo breed zijn opgesteld en achterpoorten die zo wijd openstaan dat bijna iedereen welkom is. Daar is in Vlaanderen geen draagvlak voor. CD&V en Open Vld beseffen de draagwijdte niet van wat ze hebbengoedgekeurd onder druk van de PS en cdH. Turtelboom was een uitstekendeminister van Asiel en Migratie, maar ze moest erui, net als De Gucht, zodat Verhofstadt een akkoord kon sluiten met Milquet en Onkelinx.”

“Antwerpen rekent op 17000 aanvragen en verwacht dat de stad goed is voor 20 tot 25% van het totale aantaal. Vermenigvuldig 17000 met 4 en je komt aan 68000 dossiers. De vorige regularisatie, van 2001, leert echter dat achter elk dossier gemiddeld 1,6 mensen zitten. Het zou dus over zowat 108000 personen gaan, voorzichtig ingeschat. En de ervaring leert dat er nog eens 2,5 mensen bijkomen via gezinshereniging. Je komt dus vlot aan 350.000 nieuwelingen in vijf jaar.”

“Doordat velen amper de taal spreken of slecht zijn opgeleid, maken ze geen kans op een job. De ervaring leert dat minsten één op de drie zal terugvallen op een leefloon of een uitkering. En wie draait daar voor op? De OCMW’s. In Brussel maken ze zich daar geen zorgen over, maar in Antwerpen waarschuwt OCMW-voorzitster Monica De Coninck nu al dat de stad dat onmogelijk aankan. Idem voor Gent.

Wacht tot ze doorhebben hoeveel duizenden Romazigeuners ze zullen regulariseren.
De Coninck zegt dat de regeling is uyitgewerkt door mensen die niet wetenhoe het op het terrein werkt en die de gevolgen van hun beleid niet kunnen inschatten – en dan spreekt hier nog een socialist, hé, geen Filip Dewinter of zo. Want dat is het perverse van de zaak: dat die ene xenofobe partij hier garen zal bij spinnen”, zegt hij eveneens.


En hier wil ik toch even tussenkomen. Hoe kan het Vlaams Belang garen spinnen van iets waar ze al jaren voor waarschuwen?
Indien die meneer de ambtenaar nu eens xenofoob zou vervangen door REALIST, dan kan ik volgen.
Maar het klopt niet dat hij aanklopt bij Dedecker of N-VA die op debatten dezelfde standpunten innemen, maar het gewoon wat camoufleren voor de media . Het Vlaams Belang spreekt de taal van de kleine man en is niet xenofoob, ze zijn niet bang van vreemdelingen, maar wel bang voor de keuze van de overheid voor het soort vreemdelingen waarvoor ze onze gastvrijheid en onze tolerantie eisen. Niemand heeft iets tegen vreemdelingen die zich aanpassen, de taal leren, werken, onze cultuur aanvaarden, en, kortom een meerwaarde vormen voor onze maatschappij. Helaas draait het meestal anders uit...Jean-Marie Dedecker heeft zegt in de krant dat dit ‘volksbedrog is, "een hold-up op onze sociale zekerheid door schuldig verzuim van CD&V en Open VLD. Onze OCMW’s zullen massaal leeflonen moeten uitkeren. Vlaanderen staat hier niet achter." LDD zal dus een belangenconflict indienen tegen deze maatregel van de federale regering in het Vlaams Parlement. “Benieuwd wie buigt voor Madame NON.” Zegt hij nu.

De ambtenaar van DVZ bevestigt dat het vooral Milquet is die aan de touwtjes trekt, dat haar wil wet is en als de dienst te kritisch is dreigt ze met uitstel van de wijzigingen. Dat zou dan een enorm aanzuigeffect geven. Want nu meldt de Centrale Dienst Mensenhandel al dat mensenhandelaars klaar staan om hun illegalen naar hier te brengen vanuit Spanje, Italië en Nederland, gewapend met valse papieren die moeten bewijzen dat ze al vijf jaar in België verblijven. De topambtenaar zegt dat ze dit plichtsgetrouw melden maar geen gehoor vinden. De boodschap die België nu uitzendt, zegt hij, is: “wie het vijf jaar lang illegaal kan uitzingen in dit land, mag blijven – proficiat!”

Maar troost u, iets verder meldt de krant dat de overheid in al haar goedheid heeft beslist dat er geen nieuwe belastingen komen op het pensioensparen en dat een Belg amper 40 procent overhoudt van zijn totaal loon!!!En dan spreken we nog niet over BTW – accijnzen en allerhande taksen.

23:35 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Illuminati – 666

250px-Bilderberg_-_Oosterbeek


Hotel Bildenberg


De Bilderberg groep is een groep van mensen die jaarlijks geheime bijeenkomsten hebben en bestaat hoofdzakelijk uit mensen met een enorme invloed op zowel politiek vlak, zakenwereld, media en het bankwezen.

De groep wordt genoemd naar het hotel Bilderberg in Nederland, waar de eerste vergadering werd georganiseer door prins Bernard in 1954.


bilderbergs


Onder de ongeveer 130 leden zijn er koningen, prinsen en andere adel, de CIA, politieke adviseurs en eigenaars van belangrijke dagbladen. (lijst deelnemers)

Ook prins Filip zit er bij, daarom zouden zijn dreigementen tegenover het Vlaams Belang en haar kiezers wel eens ernstig mogen genomen worden. Want wie tegen 'den taaie' is, zal met hem te maken krijgen, zei hij ooit.

Elke vergadering vindt plaats in het grootste geheim, er worden geen namen genoteerd en er mag niets naar buiten lekken.

180px-Bones_logo

De loge, Skull and Bones (Het voert te ver om hier het verhaal te vertellen over Skull & Bones en alles wat er direct mee te maken heeft, de directe band met de CIA, het Witte Huis, de illegale geldstromen naar de Nazi’s enz.) zijn belangrijke groepen die ermee gelinkt worden. Skull and Bones Leden begroeten elkaar vaak met een opgestoken hand waar enkel de pink en de wijsvinger naar voor worden gestoken.


Over wat praten die mensen onderling? Over macht, geld en de nieuwe-wereldorde - het dom houden van de bevolking en het elimineren van 2/3 van de wereldbevolking.

Zij zijn de elite die de wereld besturen. Wie niet volgt wordt geliquideerd. Hou de kinderen dom want niemand mag nog zelf nadenken. Maak het onderwijs simpeler ...


In 2000 vond de meeting plaats in Brussel. Iemand die de aanwezigen had gefilmd kwam later (toevallig) om in een autoongeval...

Bekijk ook deze clip dat doen de ‘Democrats’ met mensen die vragen stellen die hen niet aanstaan. Net zoals er hier mensen en partijen worden veroordeeld die kritisch zijn.Interesse? Wilt u meer weten? Lees dan ook dit: http://ufo.be/rubrieken/ufologen/fuo/Degeheimeregering.html
En: Bilderberg-ingewijde bevestigt dat elite 2/3 van de 'mensheid' wil verwijderen

14:43 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Youtube

Onderstaande clip wordt door youtube regelmatig verwijderd en laat evenmin commentaren toe. Waarom weet niemand. Indien het ondertussen terug is verdwenen, kunt u ook HIER KLIKKEN

13:14 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

15-09-09

Illegale wapenverkoop voor Iran

symbols4Terwijl FN voor 11,5 miljoen euro wapens levert aan Khadhafi, levert de VS via illegale tussenpersonen wapens aan Iran. Dus niet rechtstreeks, zoals FN, waarvan de PS de grootste aandeelhouder is.

Iran ontvangt vanwege het embargo hoogtechnologisch US militair materiaal via verschepingen naar Maleisië. En daar zorgt een Maleisische tussenpersoon op een illegale manier voor de verdere verkoop naar Iran. Dat zeggen Amerikaanse onderzoekers en analisten die met het onderzoek zijn belast.

De Verenigde Staten hebben al sedert 2008 minstens zes overtreders vervolgd en veroordeeld in minstens zes gevallen waar Maleisië bij betrokken is. De leveringen bevatten volgens de gerechtelijke dossiers ondermeer onderdelen voor bommenwerpers en materiaal dat Iran nodig heeft voor het verder zetten van haar nucleair programma. Verdere verschepingen aan Maleisië worden nu onderzocht.

5
De verschepingen tonen aan hoe moeilijk het is voor de justitie in de VS om militaire geheimen en materiaal weg te houden uit Iran, aan een land dat wordt beschuldigd door de VS, nucleaire wapens te ontwikkelen en terrorisme (Hezbollah) te sponsoren.

Tussenpersonen opereren eveneens vanuit de Verenigde Arabische Emiraten en Dubai.

De verschepingen via Maleisië werden echter opgedreven ongeveer een jaar geleden na de ineenstorting van de export in de Verenigde Arabische Emiraten, zegt Steven Pelak, hoofd van departement van justitie contraspionage in Washington.

default “We’ve seen a lot more being now diverted through Malaysia in particular,” Pelak said in an interview. “We have seen Iranian front companies there and we’ve seen an increase there since there’s been a tightening in Dubai.”

Militaire goederen werden eveneens illegaal verscheept naar China, die volgens het leger al eerder hadden geprobeerd om lange afstandsraketten en duikboottechnologie te bemachtigen van de VS.

Maar China wimpelt de beschuldiging van spionage in het rapport af als onbewezen, zegt de Chinese Wang Baodong, woordvoerder van de Chinese ambassade in Washington.

De Iranese regering maakt zelfs een ‘shopping list’ – een- verlanglijstje voor de dingen die ze graag willen hebben en geven het dan gewoon mee aan de tussenpersoon die de gewenste spullen zoekt in de VS of ergens anders, zegt Pelak.

Wanneer er één land er tussenuit valt, dan zoeken de tussenpersonen gewoon een ander land , zegt David Albright, voorzitter van het Instituut voor Wetenschap en Internationale veiligheid in Washington en voormalige inspecteur wapenonderzoek in Irak.

De Malaise activiteiten vormen een dreiging, zei Albright in een interview, “het geeft Iran de mogelijkheid haar militaire nucleaire mogendheid te versterken”. Vorig jaar werd er nog op een illegale manier belangrijke elektronica verstuurd naar Iran via Dubai en Maleisië. Sommige van deze elektronische onderdelen werden teruggevonden in een berm langs een Iraakse weg na een bomaanval.
De verschepingen naar Maleisië hebben toegenomen, zegt Albright, omdat het moeilijker gaat via Dubai, en je een verkoper in de VS moet vinden die bereid is het te versturen naar een valse eindgebruiker.

De Maleisische eerste minister Najib Razak wil geen commentaar geven, en Afdal Hashim, een woordvoerder van de Maleisische ambassade in Washington wil geen telefoon noch e-mail beantwoorden.

Ondertussen heeft de VS al klachten neergelegd tegen bepaalde bedrijven zoals o.m. ITT Corp. Die 100 miljoen dollar moest betalen nadat ze zich schuldig verklaarde aan twee criminele en illegale verkopen.

Tot nu toe werden er in totaal al 145 overtreders aangeklaagd voor illegale transporten van geheime militaire technologie, materiaal en uitrusting. Bijna de helft van de gevallen die in 2008 werden behandeld betroffen leveringen die gingen naar Iran of China, zegt het Amerikaanse departement van Justitie.

In maart was er een klacht van de VS, waarin werd gezegd dat de Iranees, Majid Kakavand, aan het hoofd stond van een internationaal netwerk dat duizenden militaire en commerciële onderdelen kocht bij Amerikaanse bedrijven en illegaal verscheepte naar Iran en Maleisië. De ontvangers waren onder meer twee Iranese militaire bedrijven die te maken hebben met het nucleair en ballistiek raketten programma van Iran.

Kakavand heeft daarvoor een bedrijf in Maleisië, ‘Everertop Services’ om producten te kopen van de VS en Europa en te verkopen aan Iran.

Het is niet geweten of Evertop Services momenteel nog actief is, het bedrijf kon niet meer worden gelokaliseerd op het oude adres, maar kan ondertussen al gemakkelijk onder een andere naam opereren.

Spionage en illegaal geheimen naar landen zoals Pakistan of Iran overbrengen is niet nieuw. Ook Nederland heeft schuld hieraan toen ze de Pakistaanse atoomspion Abdul Qadeer Khan, die in Nederland studeerde (en spioneerde), perfect geïntegreerd en Nederlands sprak, in het Fysisch Dynamisch onderzoekslaboratorium (FDO) in Amsterdam en bij de Ultracentrifuge Nederland en Almelo zijn gang lieten gaan.

De Pakistaanse spion werd door laksheid van de BVD pas veel te laat opgemerkt. Hij was al veilig in zijn vaderland teruggekeerd toen men, mede door de waarschuwingen van collega Veerman, die zelf geheel te goeder trouw was, begreep dat men met een zeer ernstig geval van atoomspionage te maken had. Want Khan ontwikkelde met de kennis die hij in Nederland vergaarde, in Pakistan 'zijn' kernbom. Die kennis is volgens Veerman later ook in Irak terechtgekomen.

In De Morgen van zaterdag 13 december 2008 staat in een VN-rapport dat een Congolese zakenman uit Brugge al jaren wapens levert aan allerlei Afrikaanse rebellenleiders en dit via de luchthaven van Oostende. Daarnaast vermeldt dit rapport dat verscheidene Belgische bedrijven grondstoffen verhandelen die afkomstig zijn uit de gebieden die door de moordenaars en verkrachters van Oost-Congo worden gecontroleerd.

iranship


Somalische piraten creperen na het kapen van een Iraans vrachtschip ... dat blijkbaar de ingedriënten voor WMD's vervoert.

In de Verenigde Staten werd dit jaar een Belg, Monsieur, opgepakt die wordt verdacht van wapensmokkel naar Iran. Hij wordt woensdag voorgeleid voor een rechter in de staat Alabama en riskeert in totaal 65 jaar cel.

De Hasseltse raadkamer heeft dinsdag (aug.2005) de aanhouding bevestigd van vijf verdachten, die vorige vrijdag in de cel belandden op verdenking van betrokkenheid bij een grootschalige wapensmokkel vanuit de wapenfabriek FN in Herstal. (P-90 wapens).KLIK HIER

300px-P90TAC 'In 1998 heeft FN honderd mitrailleurs van het type P90 geleverd aan Jordanië, bestemd voor speciale troepen die de koninklijke familie beschermen. Via de Zwitserse firma Thomet et Brugger zijn de P90's uiteindelijk in Nederland beland. Van daaruit zijn ze doorverkocht aan wapenhandelaars en particulieren in Finland, Zwitserland, Nederland en België. Vier van de "Jordaanse" P90's zijn in september 1999 aangetroffen in een wapendepot van M. Kok, een handelaar in drugs en wapens die in Nederland opgesloten zit.'

Exportation of firearms and ammunitions account for a little more than 8 billion francs. Saudi Arabia is the main customer of the Belgium industry and accounts for 60% of the exportations (4.7 billion).(9) The European countries represent only 15.8% of the total, 1,3 billion and the almost total went to countries of the European Union or of NATO. 73% of Belgium firearms sales are to countries in development. (Is dat de reden dat de wapens van Europese burgers in beslag worden genomen?

Londen, 6 sep. Een vrachtschip dat in juni op de Atlantische Oceaan verdween, de Arctic Sea, vervoerde Russische S-300 raketten naar Iran. Dit hebben „bronnen in Moskou en Tel Aviv” gezegd, volgens de Britse krant The Sunday Times.


32
Hypocriet is ons land in ieder geval, als je op google nog maar illegale wapenhandel intikt, is België er zo goed als altijd bij.
En misschien mag ik daar nog iets aan toevoegen vanuit eigen ervaring?

Ik heb het nog nooit eerder verteld, maar what the fuck… waarom zou ik nog langer zwijgen?

Begin jaren ’80 werkte ik als boekhoudster voor een Zuid-Afrikaans bedrijf.

Intabex Belgium nv , Belnor House. Ankerrui 12-14. B-2000 Antwerp was een bedrijf dat tabaksblaren kocht van plantages over de hele wereld.
Er waren twee boekhoudafdelingen. De Belgische boekhouding waarvoor ik ook de btw aangiften e.d. deed, en aangezien het bedrijf ook een Zwitsers handelsregister had, ook de volledige Zwitserse boekhouding.
Een tamelijk onduidelijke en ingewikkelde constructie waarbij ik nooit de echte facturen te zien kreeg, iemand uit Rhodesië kwam regelmatig de te boeken facturen met de hand op een vel papier schrijven die ik dan moest boeken. Bij de betalingen, sommen met een ongelooflijk aantal nullen achteraan, stond evenmin enige uitleg. Eenmaal in de maand kwam iemand uit Zwitserland de gegevens ophalen.

De mensen die er werkten kwamen uit Zuid-Afrika, Rhodesië (dat toen op het punt stond om Zimbabwe te worden), Brazilië, Britten, (halve Britten/Belgen) en sommigen hadden wel vier nationaliteiten… Waarbij moet gezegd worden dat hun lonen eveneens vanuit Zwitserland betaald werden, zodat ze hier 30% minder belastingen moesten betalen maar wel van alle voordelen, zoals kindergeld e.d. konden genieten. (behalve de Vlamingen en halve Vlamingen)

Tot ik op zekere dag per ongeluk enkele facturen op mijn bureel kreeg, die per ongeluk waren meegegeven met iets anders.

Ik geloofde mijn ogen niet.
Wapens – chips – bullet free jackets en nog een hoop onderdelen waar ik weinig van begreep. Ik wist niet goed wat ik ermee moest aanvangen, dus ging ik naar de enige Antwerpenaar die op het bedrijf werkte en vroeg hem wat ik daarmee moest doen.
Zijn antwoord was verbluffend: “Afgeven en je mond houden”. Toen ik hem vroeg waarom ik over wapensmokkel zou moeten zwijgen en niet de kranten inlichten, zei hij dat dit niet in de krant zou komen maar dat er wel zou staan “Vrouw teruggevonden in de Schelde”.

Ik was toen twintig jaar jonger en banger en zweeg dus. Maar ik was er in ieder geval niet gerust in, zeker niet toen hij mij daarna meenam naar de haven waar hij moest zijn voor de accijnzen en er een schip klaar lag om te vertrekken naar Ierland dat bewaakt werd door het Belgisch leger. Hij vroeg mij of ik soms dacht dat het Belgisch leger schepen met tabak zouden bewaken…

Toen dacht ik terug aan de commotie op het bedrijf nadat Panorama een programma had uitgezonden over een Zwitserse wapenhandelaar. Alles moest toen verstopt worden, zelfs aan de buitenkant van het gebouw moest de naamplaat verwijderd worden. De man (ik ben na al die jaren zijn naam vergeten) was namelijk een vaste bezoeker op het bedrijf.

b30680_120x90


En de keren dat er rare Afrikaanse mannen met soms wel acht vrouwen naar de bovenste verdieping trokken en er urenlange gesprekken waren, waarbij wij de vrouwen moesten entertainen die geen woord Engels verstonden en wij geen woord Swahili of wat ze ook mochten spreken.

Na elk bezoek wisten we dat er wel ergens een oorlog of een opstand zou uitbreken. In ieder geval, ik hield het voor bekeken en heb zo snel mogelijk mijn ontslag gegeven…het werd mij daar te link.

Later is een collega (half Brits/Vlaams) met een ‘vertegenwoordiger' van het bedrijf getrouwd. Hij zat voornamelijk in India en heeft later ook zijn ontslag gegeven. Zijn verhalen waren heel duidelijk. Ze verkochten wapens aan iedereen die ervoor betaalde. Hij vertelde dat ze soms bange momenten hebben meegemaakt. Wanneer je meegenomen wordt midden in een jungle, omringd door tot de tanden bewapende wilden vooraleer je naar de ‘chief’ gebracht wordt… Nu wonen ze in een rustige omgeving ergens in het Zuiden van Engeland.

18:09 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Staatsveiligheid: "Nordine Taouil is een moslimextremist", schrijft Gazet van Antwerpen

14/09 "De Antwerpse imam Nordine Taouil is een extremistische moslim." Dat zegt Alain Winants van de Staatsveiligheid.

"Op basis van onze inlichtingen militeert Taouil, de voorzitter van de Moslimraad, actief in salafistische kringen. Hij zou ook in Pakistan opleidingen organiseren voor Belgische moslims."

Nordin Taouil diende enkele weken geleden een klacht in tegen Filip Dewinter en Peter Velle, voorzitter van het Vlaams Comité voor Ex-moslims. Op de website van het kopstuk van Vlaams Belang staat namelijk een rapport van Velle, waarin hij beweert dat Taouil moslimterroristen ronselt in Antwerpen.

Moslimbloed

Taouil heeft een erg controversiële reputatie. "Moslimbloed is het beste ter wereld", zei hij ooit. "We roken niet, drinken geen alcohol en seks hebben we pas na het huwelijk. Vlaanderen zou ons bloed dus goed kunnen gebruiken." Naar aanleiding van het hoofddoekenverbod riep hij de moslims ook op om hun kinderen niet meer naar school te sturen.


(red.):
Sommige mensen wezen in de reacties op andere blogs op het feit dat het rapport hier een week vroeger stond dan op de website van Filip Dewinter. Dat klopt, aangezien ik mee werk in de ‘thinktank’ van het comité voor ex-moslims is het normaal dat het hier eerst verschijnt. De uitspraken van Talouil die GVA hier aanhaalt heb ik er trouwens zelf bijgeschreven en de oorspronkelijke bron van deze informatie is De Standaard. Het stond overigens ook niet in het rapport zelf, maar wel op http://janice-laureyssens-visie.skynetblogs.be/post/7245103/officiele-reactie-vlaams-comite-voor-exmoslim

Het comité is uiteraard erg blij dat de website van Filip Dewinter en sommige kranten onze artikels lezen en overnemen, enkel op die manier komt er beweging in een zaak die al heel lang had moeten worden aangepakt en waarvan Staatsveiligheid nu eveneens zegt dat het hier om een heel gevaarlijke Salafistische/Wahabistische moslim gaat. Met, volgens de media, een kleine aanhang, maar de niet-aanhangers door angst onder druk zet. Bovendien is de aanhang van jongeren die gemakkelijk beïnvloedbaar zijn wel groot. 'Jongeren voor Islam' moet worden opgedoekt.

Het is nu aan Filip Dewinter om het politiek aan te pakken en ik ben er zeker van dat hij het ondanks de doodsbedreigingen die hij opnieuw kreeg via een Nederlandse website, dat zal doen zoals we van hem verwachten.


14:24 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Inquisitie van moslims en dhimmie-poco's.

Een van de beste Franstalige humoristen, François Pirette, krijgt het vuur aan de schenen gelegd door moslims en de politiek correcte dhimmie-meute over een sketch van 20 jaar oud.

(De Strangers zullen het fenomeen zeker en vast herkennen).

KLIK HIER

11:02 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

14-09-09

Een slechte verliezer.


Serena Williams Curses Out The Line Judge at the U S Open - Watch the best video clips here

21:03 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

13-09-09

Moslimextremisten VS democratie

Imam Nordine Taouil:
“Moslima’s zonder hoofddoek zijn slechte moslims.”
“Autochtone Vlamingen zijn zelf extremisten.”
(ATV, Wakker op Zondag, 13 september 2009)


AEL: “De AEL betuigt hierbij haar steun jegens Nordin Taouil en roept hem op niet toe te geven aan de racistische krachten die ons al jarenlang marginaliseren en demoniseren. De honden blaffen maar de karavaan rijdt verder.”
(Website AEL, artikel ‘Het vijanddenken van Vlaanderen’, 13 september 2009.De islam is een gevaar voor onze samenleving en de democratie. Dit is het standpunt van het ‘Vlaams Comité voor Ex-moslims’ en ongetwijfeld ook van vele Vlamingen.

In ons land heeft iedereen het recht om zijn of haar mening te uiten. Maar oproepen tot discriminatie, haat en geweld gaat een stap te ver.

De hoofddoekenkwestie is al lang geen debat meer, maar een regelrechte agressieve provocatie van de islam. Wie in ons land ‘te gast’ of geboren is, moet zich aan de regels van de instellingen van het land houden. Het woord van hun almachtige Allah staat niet boven onze wetten en reglementen. En wie zich niet kan en wil aanpassen aan onze democratische rechtstaat moet maar oprotten.

Nordinehoofddoek


Nordine Taouil wil als reactie op het hoofddoekenverbod eigen islamscholen oprichten in Antwerpen. Hij zal hier zich dan ook persoonlijk voor inzetten. Deze toekomstige islamscholen zouden wel eens snel kunnen uitgroeien tot haatscholen. ‘Onderwijsinstituten’ naar het model van de fundamentalistische madrassa’s in Pakistan waar opgeroepen wordt om joden, christenen, homoseksuelen,... te bestrijden.

Als het aan Nordine Taouil en organisaties als AEL (=Arabisch Europese Liga) ligt, dan is dit de toekomst van Antwerpen. En binnenkort misschien van heel Vlaanderen.

In Nederland zijn er al ernstige problemen ontstaan met zulke islamscholen. Dan denk ik bijvoorbeeld aan het ‘Islamitisch College Amsterdam’. In deze school zou onder andere subsidiegeld doorgesluisd worden naar extremistische moslimorganisaties in het buitenland.

Als initiatiefnemer van deze heuse islamitische scholen zal Nordine Taouil een grote invloed kunnen uitoefenen op de werking van de scholen. Met het extremistisch handelen en denken van de imam in ons achterhoofd zouden we ons best op het ergste voorbereiden.

Het ‘Vlaams Comité voor Ex-moslims’ wil geen paniek zaaien, maar meneer Taouil is een gevaarlijk persoon. Hij heeft nauwe contacten met allerlei extremistische organisaties zoals ‘Jongeren Voor Islam (=JVI)’ en ‘Centre Islamique et Culturelle de Belgique (CIB)’. JVI sympathiseert openlijk met terreurorganisaties Hamas, Al Aqsa Martelarenbrigades en Hezbollah. CIB is de moskeevereniging van de voor terrorisme veroordeelde sjeik Ayachi Bassam. Enkele maanden geleden werd deze Syrische sjeik samen met zijn kompaan Raphaël Gendron gearresteerd in het Italiaanse Bari voor het plannen van terreuraanslagen in Frankrijk en GB. Vandaag op 13 september 2009 geeft imam Nordine Taouil een lezing in het terroristennest van sjeik Bassam.

Deze feiten zeggen genoeg over de ware intenties van Nordine Taouil! Hij is onbetrouwbaar en gevaarlijk! Hopelijk zullen onze politici eindelijk hun verstand eens gebruiken en ons behoeden voor een toekomstig ‘Antwerpistan’. Het ‘Vlaams Comité voor Ex-moslims’ zal haar strijd tegen het oprukkende moslimextremisme verder opvoeren. En we zullen ons niet laten intimideren door toekomstige klachten van personen als Nordine Taouil. Steun ons en behoed uw kinderen en kleinkinderen voor een fascistische moslimstaat!


Peter Velle
Voorzitter ‘Vlaams Comité voor Ex-moslims’

19:29 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Filip Dewinter redt het debat in de Zevende Dag

Eindelijk mocht Filip Dewinter nog eens deelnemen aan een debat in de Zevende dag. En het mag wel eens gezegd worden dat hij het tamme debat heeft gered en als enige heeft gezegd waar het op staat in verband met de eventuele sluiting van de Opel fabriek in Antwerpen. De rest, Sven Gatz (VLD), De Caluwé (CD&V) en Van Velthoven (Sp.a) durven nog steeds de waarheid niet onder ogen zien en hadden het steeds maar over Europa, waar zij al hun hoop op vestigen. Terwijl het toch wel duidelijk mag zijn dat Merkel in Duitsland voor het ‘eigen volk eerst’ is gegaan.

De tamme houding van de Vlaamse overheidspartijen, die blijven hopen dat Europa het wel voor hen zal oplossen, werd hier nog maar eens geïllustreerd door de houding van hun drie vertegenwoordigers rond de tafel die lieten zien hoe besluitloos en ongeïnteresseerd ze waren in het drama dat zich zeer waarschijnlijk binnenkort zal voltrekken in Antwerpen. De 10.000 mensen die men een rad voor de ogen wil draaien zullen hen waarschijnlijk niet snel vergeten.

In het daaropvolgende hoofddoekendebat verweet Filip Dewinter terecht de anderen dat ze nooit de verwittigingen van het Vlaams Belang ernstig hadden genomen en steeds maar wilden bemiddelen. Hij haalde hierbij het citaat van Winston Churchill aan dat ‘een bemiddelaar iemand is die een krokodil voedsel geeft in de hoop dat ze hem als laatste zal opeten.’ Wel, die krokodil maalt niet om de hand die haar voedt. Wanneer die krokodil meent dat het voedsel dat ze krijgt niet voldoende is en niet aan haar wensen voldoet, zal ze haar weldoener opeten zonder pardon.
Het was in ieder geval wel leuk te zien dat de drie anderen met de mond vol tanden zaten te kijken zonder er meteen een antwoord op te vinden. Zelfs geen neerbuigende oneliner!

18:37 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Imam Taouil spreekt niet voor alle moslims"

Binnen de moslimgemeenschap is er verdeeldheid over het hoofddoekenverbod. Onder meer de Beringse schepen Selahattin Koçak schaart zich niet achter de roep om eigen moslimscholen op te richten.

Wie naar het nieuws op één heeft gekeken kon zien dat de Turkse gemeenschap zich absoluut niet kon scharen achter de dreigementen van de extremistische imam Talouil.
Selahattin Koçak (SP.A) uit Beringen zegt dat hij het "kotsbeu" is dat de Antwerpse imam Nordine Taouil laat uitschijnen dat hij spreekt voor de hele moslimgemeenschap in België. Dat is niet zo, zegt Koçak, en dat toch zeker niet voor mensen van Turkse origine.

Volgens Koçak is imam Taouil enkel gebedsleider bij een Antwerpse moslimgemeenschap en niet meer dan dat. (red. en ook ronselaar van jongeren voor Afghaanse opleidingskampen).
Hij ziet ook geen heil in de plannen van Taouil om eigen moslimscholen op te richten omdat er dan helemaal geen sprake meer is van integratie van allochtonen in de Belgische gemeenschap.

De Beringse schepen verwijt Taouil zelfs dat die zelf het hoofddoekenverbod heeft uitgelokt door het debat daarover aan te zwengelen.


Info: Belga

01:52 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

12-09-09

Integratie is gedoemd te mislukken!

"Generaal De Gaulle zei: om een Kir te maken heb je witte wijn en Cassis nodig. Als je er teveel Cassis bijvoegt is het geen Kir meer. Wat hij bedoelde is: je kunt slechts beperkte groepen integreren."


DSCN4031

Dat ondervindt nu ook het openbaar onderwijs, die te kampen heeft met alle problemen die 'zwarte scholen' met zich meebrengen, en te lang hebben geaarzeld om in te grijpen. Zij hadden gehoopt door hun deuren wijd open te zetten voor moslims, zij na verloop van tijd zouden integreren en zich aanpassen aan onze democratische rechtsstaat. Het verloopt echter niet naar wens. En waarom? Omdat de overheid, net zoals vele andere burgers met ‘bemin uw naaste’ overtuigingen, de islam niet kennen en het fenomeen beschouwen als een gewone religie zoals een andere. Maar dat is het niet.

De islam, onder al zijn verschillende vormen – groepen en groeperingen, die het weliswaar onderling niet altijd eens zijn, dat vooral te wijten is aan de ‘afstamming’ en omdat er geen overkoepelend orgaan bestaat zoals bvb. bij de katholieken met de paus, is vrij eenvoudig. Zij geloven in één God en er bestaan naast de islam geen andere religies . Andere geloofsleerstellingen worden verworpen, omdat de engel Gabriël de openbaringen van Allah (God) als laatste aan Mohammed openbaarde en vervolledigde en al de rest als 'afvalligen' en 'ongelovigen' verwierp.

ALeqM5hbTXtlUIixcIWckzPnUnwf8WdUPAZij geloven er dus vast in dat zij het enige uitverkoren volk zijn en het is hun plicht de hele wereld ‘in het huis van Allah’ onder te brengen, m.a.w. zij moeten heel de wereld bekeren tot de islam, zelfs al moet daar geweld bij gebruikt worden. Naast enkele duidelijke omschreven verplichtingen, is er een grote persoonlijke vrijheid. Elke moslim is persoonlijk verantwoordelijk voor zijn doen en laten tegenover God en doordat er geen hiërarchie bestaat binnen de islam kan iedereen de koran interpreteren zoals hij zelf wil. (Vooral in het nadeel van de vrouwen en haatvol tegenover andere geloofsovertuigingen).

Mohammed heeft echter zelf niets geschreven, hij kon niet schrijven. Na ongeveer 700 jaar dacht men er pas aan om de overleveringen op papier te zetten, en werden bepaalde boodschappen van de profeet die door zijn volgelingen opgetekend waren op diverse materialen: stukken leer, perkament, schouderbladen van kamelen, door de eerste kalief, Aboe Bakr, verzameld en opgetekend. Het spreekt vanzelf dat veel werd aangedikt en de patriarchen uit die tijd hun persoonlijke stempel op de geschriften hebben gedrukt. Sommigen twijfelen er zelfs aan of Mohammed werkelijk heeft bestaan.

In ieder geval lijkt het erop dat Mohammed in het begin van de koran tamelijk positief stond tegenover de Thora en het christendom en hij zei ook dat hij geen nieuwe godsdienst bracht, maar een verbetering van de oude leer.“Het is belangrijk om weten dat de zichtbare (geschreven) Koran in feite slechts een kopie is van het eeuwige woord van God, dat als ongeschreven boek reeds vóór de schepping bestond. Als zodanig is de Koran Gods woord en dus Heilig, onveranderlijk en boven alle kritiek verheven. De taal van de Koran (het Arabisch) is dan ook de taal van God. Daarom is de Koran in feite onvertaalbaar. Ook in niet-Arabische landen gebruiken de moslims dus enkel de Arabische tekst van de Koran. (Ook de christenen kenden een gelijkaardige situatie: mis en sacramenten werden overal ter wereld gecelebreerd in de kerktaal, het Latijn.).

De stijl van de Koran is niet chronologisch opgesteld. Toen kalief Otman rond 650 de teksten verzamelde, heeft men de hoofdstukken (soera's) gerangschikt volgens lengte. De kortste soera bevat 3 en de langste 286 verzen. In totaal bevat de Koran 114 hoofdstukken, bestaande uit 6.226 verzen.

In de soera's herkent men wel een vermoedelijke chronologische volgorde:
de soera's uit de Mekkaanse periode bevatten de aankondiging van het (laatste) oordeel, de verwijten aan de rijken en de machtigen die de armen onderdrukken, de bevestiging van Mohammeds roeping en de steeds wederkerende bevestiging van de absolute eenheid van God.

Nadien worden de soera's gevarieerder van inhoud en bevatten ze vooral de openbaringen langs Abraham, Mozes, Jezus en de profeten.

Tenslotte zijn er de meer organisatorische soera's (Medina-periode, toen Mohammed zijn gemeenschap vorm gaf). Ze betreffen allerlei politieke, sociale, praktische, juridische regelingen i.v.m. opvoeding, wellevendheid, erfrecht, strafrecht, enz.

Volgens Mohammed waren de Thora van de Joden en het Evangelie van de christenen voorlopige, gedeeltelijke openbaringen. De Koran vervolledigt en voltooit de openbaring.

De drie boeken kunnen elkaar dus niet tegenspreken. Daar waar dit wel zo zou zijn, zou dit volgens de islam te wijten zijn aan het feit dat de joden en christenen met de tijd hun boeken zouden gewijzigd (vervalst) hebben.”

Bron: Centrum voor Islam Europa


In ieder geval lijkt uit de vele verhalen van Mohammed en zijn vrouwen , dat hij een andere kijk had op vrouwen dan de huidige imams die wij in de islamwereld en ook in het westen kennen. Zo vroeg de eerste vrouw van Mohammed, zijn schatrijke en bijna 20 jaar oudere werkgeefster Khadija hem zelf ten huwelijk.

Khadija, die al drie kinderen had uit haar beide vorige huwelijken, baarde Mohammed twee zoons, die echter beide in hun kinderjaren stierven, en vier dochters, namelijk Zainab, Ruqayya, Umm Kulthum en Fatima. Zolang zij leefde bleef het huwelijk monogaam, alhoewel het in die tijd ook al gebruikelijk was dat mannen meerdere vrouwen mochten huwen. Zij werd zijn eerste volgeling en overleed op 65 jaar. Volgens sommigen droegen de vrouwen en dochters van de profeet geen hoofddoek.

Hoofdstuk 33 vers 53: "...En als jullie haar [de vrouwen van de profeet] iets om te gebruiken vraagt, vraagt haar dat dan van achter een afscheiding (hijab)", staat bekend als het "hijab" vers.

De oorspronkelijke betekenis die er wordt aan gegeven is (scherm, gordijn) en had tot doel de privacy van de vrouwen van de profeet Mohammed te beschermen in het overbevolkte Medina, waar hij na Mekka was naartoe gevlucht om hen fysiek te beschermen in periodes van onrust. Maar Hijab wordt ook gebruikt voor tafelkleed, kleed of mantelOver hoofddoeken staat in de koran dus niets. Het is een cultureel overblijfsel van een paar duizend jaar geleden, en het hoofddoek wordt hier voornamelijk gebruikt als vaandel.

Een Turks meisje schreef een tijd terug op een islamitisch forum, “In islamitische landen draag je een hoofddoek om niet op te vallen, in het Westen draag je het juist om wel op te vallen”.


245px-Quran_cover4 -101
Wanneer jullie op de aarde rondtrekken dan is het voor jullie geen vergrijp als jullie de salaat (gebed) verkorten als jullie vrezen dat zij die ongelovig zijn jullie in verzoeking brengen. De ongelovigen zijn voor jullie een duidelijke vijand.


25 -52
Gehoorzaam dan de ongelovigen niet, maar stel je tegen hen hevig te weer.En dat doen ze ook!! Ghadija Akouk, de voorzitster van de moslimmeiden van de Leidraad is woedend en zegt dat ze strijdvaardig zullen blijven en het er niet gaan bij laten.

Nordine TaouilVoor de extremistische imam Talouil zou de toelating tot het dragen van hoofddoeken een overwinning zijn geweest van de islam op het christendom, van de islamitische cultuur op de westerse cultuur en onze identiteit en onze democratische rechtsstaat waar iedereen geacht wordt de geldende wetten te respecteren. Maar meestal wijzen ze ons op onze plichten en misbruiken ze onze wetten wanneer het in hun kraam past.
Hij omschrijft de hoofddoek ook niet als religieus symbool, maar als uiting van een identiteit. Nu wil hij zijn eigen scholen starten. Met wiens geld?

Directeur-generaal van het katholiek onderwijs, Mieke Van Hecke zegt dat ze al jaren proberen om hun kinderen te integreren…beseft ze dan echt niet dat het nu net dat is wat de meeste moslims niet willen?


Het is tevens een regelrechte schande dat Bruno Valckeniers op de rooster wordt gelegd in verband met de Hobokense nazi-familie waar hij overtuigd afstand van neemt, maar niet gevraagd wordt om zijn mening te geven over het hoofddoekendebat. Een debat dat al jarenlang één van de hoofdthema’s van het Vlaams Belang is.

Walter pauli vatte het als volgt samen in De Morgen:

[…]“Eén van de redenen waarom Janssens van de hoofddoek een punt maakt, zou niet alleen van ideologisch-inhoudelijke, maar ook politiek-strategische aard kunnen zijn.

In 2006 heeft Patrick Janssens namelijk een van de meest historische gemeenteraads-overwinningen ooit gehaald (…) Maar hij deed dat niet door stemmen van het VB terug te winnen (al stremde de aangroei van die partij), maar door maximaal stemmen in te pikken van de democratische partijen in zijn eigen college (…)

Als Janssens nog een volgende keer de verkiezingen wil winnen, zal het niet eenvoudig zijn dat 'verdraagzame' deel in zijn totaliteit aan zich te blijven binden. Nieuwe kiezers zitten vooral in de ruim 35 procent die nog altijd voor het VB stemt (een deel ervan bestaat trouwens uit voormalige socialistische kiezers).

En zo ziet men dat Patrick Janssens snel na zijn verkiezingsoverwinning een andere plaat oplegde: een zeer resolute attitude tegen hét symbool van de 'niet-geïntegreerde allochtoon' par excellence: de hoofddoek. Geen hoofddoeken bij de Antwerpse overheid, niet in het stedelijke net, en nu dus ook niet bij Antwerpse scholen uit het gemeenschapsonderwijs. (…)

En daar hierover nooit publiek werd gecommuniceerd, mogen we dat een 'achter de schermen'-raid heten. Het VB kan aan de zijlijn blaffen, maar speelt in dit dossier amper mee. De man die de hoofddoek heeft gebannen, is die kerel met zijn T-shirt en sjerp.”Maar de feiten zijn wat ze zijn, iedereen mag er gerust van uitgaan dat het Vlaams Belang, ondanks ze aan de ‘zijlijn staan te blaffen’ gehoord wordt, ook door Patrick Janssens die bij de laatste verkiezingen zag dat Filip Dewinter in Antwerpen een pak meer stemmen behaalde dan hijzelf en moslims plannen hebben om met een eigen partij te beginnen, en ook door socialisten die massaal hun partij verlaten omdat ze niet langer akkoord gaan met de overdreven tolerantie tegenover alles wat met de islam te maken heeft en stilaan zelf merken dat het zo niet verder kan.Markt_001Markt_002


Enkele 'sfeerbeelden' uit Borgerhout. (Het Laar)

18:08 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

11-09-09

Vandaag wordt 9/11 herdacht in de VS


September 11, 2001: Song Dedicated to Our Fallen Heroes -

18:46 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Geen bijkomende troepen naar Afghanistan.

210px-M1A1_abrams_frontNeemt het leger de macht over zoals in Thailand?
Dat een generaal een voorstel doet of een plan opmaakt hoe hij zijn leger wil hervormen is goed. Maar het laatste woord is aan de minister van Defensie en niet aan een generaal.

Wat er nu misloopt bij het leger ligt aan de vorige ministers van Defensie en dan vooral aan André Flahaut (PS). Onder zijn beleid is er van het grote hervormingsplan niet veel meer van in huis gekomen dan dat hij het hele leger en alle wapens en materiaal naar Wallonië heeft gehaald en hier in Vlaanderen enkel een paar opslagplaatsen en medische faciliteiten heeft overgelaten. Verder heeft hij vooral de grote Jan uitgehangen in Congo en enkel zijn goede vriend Kabilla gesteund. Zelfs nadat hij geen minister van Defensie meer was, bemoeide hij zich nog regelmatig en ondernam op eigen houtje mysterieuze reisjes naar Congo.

f16
Er werd bovendien vaak nutteloos en vooral waardeloos of tweedehands materiaal aangekocht, dat meer niet werkt dan wel. Misschien kon hij daar zelf veel commissiegeld aan verdienen, maar met afgedankt materiaal van buitenlandse legers wil je geen soldaat naar de oorlog sturen. En al zeker geen onconventionele oorlog zoals tegen de Taliban, wat ook de Sovjets hebben moeten vaststellen.

Of dat de reden is waarom de generaal weigert meer troepen naar Afghanistan te sturen weet ik niet. De Gucht zei dat hij geen Belgische soldaten naar een oorlog wil sturen "waarvan hij niet weet of die nog te winnen valt". Het argument van generaal Delcourt luidt dat onze jongens over onvoldoende middelen beschikken om nieuwe missies aan te kunnen. Misschien is het een heldendaad. Of misschien ligt de generaal onder druk van de PS, waarvan iedereen ondertussen wel weet dat Flahaut stikjaloers is op De Crem. Ik hoop het eerste. In ieder geval had de generaal eerst intern met Crembo moeten spreken vooraleer zijn opinie in de krant te publiceren.

In Engeland begint de publieke opinie zich ook te roeren. Zeker nu er weer een dode viel te betreuren.
Maar wat er in de Britse kranten stond, heeft men hier niet in de media gevonden. De Britse soldaat die onlangs werd doodgeschoten door de Taliban, wou een reporter redden die niet naar hen wou luisteren toen ze hem hadden gezegd dat hij een bepaalde grens niet mocht overschrijden omdat hij dan in vijandelijk gebied kwam. De reporter wou niet luisteren en werd gepakt door de Taliban. De bevrijding van de eigenzinnige reporter kostte evenwel het leven aan een Britse soldaat van het team van de reddingsoperatie.

14:23 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |