07-10-09

Neonazi's verdedigen Islam tegen de ‘Burgerbeweging‘Pro-Köln’
"Nazis 'raus" riepen de tegenstanders van Pro-Köln, maar de echte nazi's liepen met hen mee.


Auslaender-rein-Teaser_01Pro-Köln werkt al enkele jaren samen met het Vlaams Belang in hun strijd tegen de islamisering van Europa. Eigenaardig genoeg worden zowel Pro-Köln als het Vlaams Belang door de tegenpartijen vaak als nazi’s en extremisten omschreven, terwijl nu net ‘de echte’ extremisten en neonazi’s mee aan de zijde van links, extreem-links - zoals Antifa - samen met de moslims op een gewelddadige manier betoogden tegen Pro-Köln en het Vlaams Belang.

Al sedert 2007, toen Pro-Köln voor het eerst protesteerde tegen de bouw van een nieuwe moskee in Hamburg-Bergedorf werd dit in een verklaring van de Hamburgse rechts-extremisten als ‘verwerpelijk in de omgang met de islam’ omschreven en werden ze door hen geboycot.

De leider van het Actiebureau, de in Hamburg actieve neonazi Thobias Thiessen, had met andere neonazi’s, het aftreden van de toenmalige NPD-Landesvoorzitster Anja Zysk - mede-initiatiefneemster van de verklaring – ondersteund en daarmee de weg geëffend voor ‘Jürgen Rieder’ als nieuwe voorzitter.
Hij had zich in het verleden meermaals ingezet tegen de politieke agitatie i.v.m. vreemdelingen en riep op om de islamieten niet aan te vallen maar ze als ‘onze verbondenen’ te zien - want ze zijn onze geallieerden tegen een gemeenschappelijke vijand. (Israël en de VS)

Ook het congres in Keulen tegen de islamisering van Europa noemden ze ‘aanschurken bij de anti-islamitische en zionistische propaganda van de VS’. De volgens hen ‘populistische agitatie van Pro-Köln, - ook Vlaams Belang en andere deelnemers -, vonden ze een ondersteuning aan de pro-Israëlitische lobby.
Het Actiebureau benadrukt dat we de ‘islam moeten zien als bondgenoten tegen de globale suprematie van de mammonistische voorstelling van de Amerikaanse Oostkustjoden. Ze nemen daarvoor de samenzweringstheorieën over van de oude Duitse Nationaal Socialisten tegen het ‘Weljudentum’.

Ze verwijten Pro-Köln (en dus ook het Vlaams Belang en andere rechtse groepen) dat ze zich onderwerpen aan de vrijheden eigen aan de democratische grondwet en dat ze enkel maar bij naam als nationalisten op de voorgrond willen treden. Het Actiebureau roept zichzelf uit als de enige echte ‘Nationalistische oppositie’, die het systeem politiek willen bekampen. Met dit artikel wijzen ze terug, - net als hun historische voorgangers - de populistische rechtse partijen en de nationaalconservatieven af. De overtuiging van het Noord-Duitse Actiebureau weerspiegelt zich ook in de omgang met de neonazi’s van de NPD. Terwijl Rieger nauw samenwerkt met het ene neonazistisch bestuurde Hamburgse NPD oefenen ze kritiek uit op de eerder parlementsgeoriënteerde politiek van de ‘Bundes-NPD’.

Op hun internetsite verdedigen en verduidelijken ze hun neonazistisch basisprincipe i.v.m. antisemitisme en hun antidemocratische houding. In hun van samenzweringstheorieën en door arrogante zelfoverschatting geplaagde zoektocht naar ‘globale verbondenen’ tegen de westerse plutocratische ‘One World Politics’ laten ze duidelijk blijken dat er geen duurzame compromissen met ‘parlementgeoriënteerde rechts-extremisten’ mogelijk zijn.

Blijkbaar is het de bedoeling van Tobias Thiessen om met zijn Actiebureau Noord-Duitsland het ‘Volksfront’ uit elkaar te drijven. Maar zelfs de neonazistische kern betwijfelt of het Tobias Thiessen zal lukken om de basis van de anderen, in hun strijd tegen de islamisering van het tegendeel te kunnen overtuigen. Dat het niet zo goed botert kan men lezen op de site van NPD
Een handvol neonazi’s hebben hier net dezelfde achterhaalde en idiote ideeën als hun Duitse geestesgenoten.


En ja, we hebben het al eerder gehoord!
"Wir sind Links und verachten das Rechte Burgerblok."

Goebbels


21:57 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Bij Stormfront-Vlaanderen, merk ik dat de quasi absolute meerderheid anti-islam is. Een hele kleine minderheid is anti-Israël en VS, maar m.i. te verwaarlozen. Misschien wel infiltranten ???

Gepost door: Eloquentia | 08-10-09

De reden dat de NPD, of toch sommige leden ervan, willen samenwerken met de Islam is vanwege de gemeenschappelijke vijand. Ik doel hier natuurlijk op het Zionisme, kapitalisme en internationalisme; de vijand van mijn vijand is (tijdelijk?) mijn vriend.

Het is ook een manier om de huidige regering in de Duitsland te tonen dat nationalisten kunnen samenwerken met Islamisten. Het gevolg is dat die huidige regeringen misschien weleens de grenzen zullen sluiten vanwege die samenwerking. En dat is natuurlijk een win-win situatie voor de NPD.

Je moet gewoon effie 'nadenken' over die, op het eerste gezicht misschien vreemde, houding van de NPD.

Verder wil ik ook benadrukken dat veel nationalistische standaard partijen (zoals het VB) veel te openlijk hun steun betuigen aan de US en Israël. Terwijl de meeste nationalisten compleet tegen deze landen hun wereld-beleid zijn, aangezien 'zij' de grootste rotzooi maken op wereldniveau. En het blijft spijtig dat slechts weinigen zich daartegen durven verzetten.

Gepost door: Alexander | 08-10-09

Zij maken de grootste rotzooi?? Hoezo?

Gepost door: Janice | 08-10-09

Nee, Eloquentia, het kan zijn dat ze er niet over schrijven en uiteraard zijn de meesten wel tegen de islam in Europa maar moeten we ons verder niet bemoeien met wat ze in eigen land doen, vinden ze. Zelfs al wordt daar de helft van de bevolking uitgeroeid, dan is het nog hun eigen zaak, menen ze.
Ze zijn er, ook al is het een kleine minderheid, en hebben dezelfde overtuigingen als bvb. P. Van Damme die hier af en toe in de reacties verschijnt.
Ze zijn pro Kadhaffi (zweren bij zijn groen boekje), pro Sadam Hoessein, anti-semitisch (geloven dat de Protocollen van de wijzen van Zion echt zijn), anti-Amerikaans, willen zelfs Cola bannen uit Europa... en lopen niet hoog op met gelijke rechten voor vrouwen... kortom, ze zouden uitstekende moslims zijn. Wie hun discours niet kent zou zweren dat ze links zijn. (Enfin, dat zijn ze in feite ook).
In Nederland bestaan ze ook. De Volksunie, en die hebben al meermaals spotprenten met Filip Dewinter op hun website gezet.

Gepost door: Janice | 08-10-09

@ Janice

De vraag is of die kleine minderheid zo belangrijk is. Zelf ken ik een aantal leden persoonlijk, en sta garant voor hun overtuiging. Dat er ook binnen Stormfront verschillende stromingen zijn, hoeft niet te verbazen. Die zijn er immers in elke organisatie. Wat betreft Stormfront-Vlaanderen, moet ik nog de eerste tegenkomen die anti-Israël en Anti-VS is, in tegenstelling tot een klein aantal Nederlandse leden, die zich bij de Volksunie hebben aangesloten. Echter, heeft deze organisatie nauwelijks of geen invloed op de Vlaamse tak van Stormfront.

Gepost door: Eloquentia | 08-10-09

De commentaren zijn gesloten.