10-10-09

Nobelprijs voor Obama?

9934_103976779612772_100000013520856_108297_5199309_n
Het kwam als een complete verrassing. Uit de 205 ingediende kandidaturen voor de Nobelprijs kozen de juryleden de Amerikaanse president, Barack Obama, als laureaat.

Waarvoor? Is dit een Nobelprijs voor de beste spreker? De beste intenties?

Het is op z’n minst voorbarig om een president in oorlog met enkele landen de Nobelprijs voor vrede te geven. Ook al is hij die niet zelf begonnen, hij heeft er na negen maanden evenmin een einde aan gemaakt.

Integendeel. De toestand in Afghanistan is nog nooit zo erg geweest als nu en in Irak kan men ook niet over een stabilisatie van de toestand spreken. Korea lust de VS nog altijd rauw en hij kon evenmin verhinderen dat Amerikaanse bedrijven hoogtechnologisch materiaal verkochten aan Iran voor haar omstreden nucleair project.

In het verleden kende het Nobelprijscomité de prijs bijna altijd toe aan mensen die een concrete verwezenlijking konden voorleggen. Nu is het blijkbaar al voldoende dat iemand het goed kan uitleggen, plat op de buik gaat voor de islamitische landen en verder nog niets heeft verwezenlijkt.
Na de omstreden Nobelprijs voor Arafat is dit eveneens een miskleun!

02:46 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Ik vind dit eveneens een vreemde beslissing. Hij moet toch eerst daadwerkelijk zijn ideeën in werkelijkheid brengen alvorens de nobelprijs te krijgen.

Gepost door: 1MT | 10-10-09

Indien hij blank zou geweest zijn i.p.v. mulat, zou hij dan ook voor zijn beloften, nog geen prestaties ter zake, deze nobelprijs voor Positieve Discriminatie gekregen hebben ?

Gepost door: Eigen Volkers | 11-10-09

Maar het gaat veranderen, nu Obama meer rechten toe gaat kennen aan de homo's in het leger, want die hebben wel wat anders te doen als schieten,...

Gepost door: Ibn Khaldoun | 11-10-09

Amai, amai, wat een zieke reacties weeral.

Gepost door: 1MT | 11-10-09

Ibn, waarom zouden homo's geen gelijke rechten mogen hebben? Als ze hun leven op het spel moeten zetten voor hun land, dan moet hun land zorgen dat ze evenveel rechten krijgen als eender welke soldaat.

Gepost door: Janice | 11-10-09

Overal ter wereld, ook in het westen, worden mannen en vrouwen apart gehouden van zodra de verleiding te groot wordt. Aparte toiletten en doucheruimtes zijn vanzelfsprekend, maar apart openbaar vervoer in steden als Tokyo, Mexicostad, Bombay, Milan enz zijn minder bekend.

Zolang dus de homo's ook niet apart van de heteros moeten vertoeven in deze gevallen krijgen zij dus MEER rechten. Zeker in het leger. Komt daar nog de enorme bereidheid tot sex bij van beide kanten, waar het in heteroverhoudingen meestal slechts van één kant komt. Het leven van homo's is daarom één langgerekt feest. Geen wonder dat er steeds meer komen. Maar geen nood, het gebrek aan nakomelingen zullen wij moslims wel opvangen.

Gepost door: Ibn Khaldoun | 11-10-09

Nog enkele voorbeelden van waar mannen en vrouwen gescheiden worden maar homo's en heteromannen niet: patienten in klinieken en instellingen, misdadigers in gevangenissen, slaapplaatsen in jeugdkampen en bij meerdaagse schooluitstappen. Vroeger zelfs geen vrouwen in scheepsbemanningen toegelaten. Daarom ook is scheepsbevrouwing een vreemd woord gebleven.

Gepost door: Ibn Khaldoun | 11-10-09

Homosexualiteit Sexualiteit, homo of hetero, is een persoonlijke aangelegenheid en behoeft geen publieke goedkeuring of afwijzing van een andersgezinde. De scheiding der sexen in aparte groepen, doet zowel bij de mannen als bij de vrouwen de homosexualiteit toenemen. Dit zijn sociologisch wetenschappelijke feiten. Het wordt hoog tijd dat enggeestige reacties als die ik hier vindt, tot het verleden behoren. Vandaag leven we in het jaar 2009 en nog steeds vinden we zeer discriminerende taal terug. Enge geesten.

Gepost door: pol | 11-10-09

Hallo Pol. Groot gelijk! Ik heb ook niet meteen de neiging om elke blote vent te bespringen, (en hoe meer ik er zie, hoe minder neiging... LOL) dus denk ik dat dit bij homo's net hetzelfde is.
Voor 'het grote feest' heb je tenslotte nog steeds twee personen van dezelfde strekking nodig.

Gepost door: Janice | 11-10-09

De zoveelste homo die zich dood zuipt: na Jorg Haider nu dus ook die Boyzone-zanger, 33 jaar. Niet alleen op sexueel gebied een beetje abnrmaal dus, die homo's. Enfin, ze hebben nu toch hun eiegen heilige: Sint Damiaan, patroonheilige van de aidslijders.

Gepost door: Ibn Khaldoun | 12-10-09

Het toppunt van ironie: een bevolkingsgroep die met discriminatie te maken heeft, stigmatiseert een andere ...

Gepost door: 1MT | 12-10-09

@1MT "Het toppunt van ironie: een bevolkingsgroep die met discriminatie te maken heeft" op wie heeft u het, toch niet Ibn want van welke bevolkingsgroep maakt hij dan deel uit ?

En sinds wanneer weet je niet hoe moslims over homo's denken ?

Gepost door: Den Amerikaan | 12-10-09

De commentaren zijn gesloten.