12-10-09

Rare gebruiken bij de kameraden

HIJ618CATDPIEGCAK3H08HCA5K5ZHWCA7CI0TPCAMU70BZCA5A2GE1CADBG35YCA8E3U7LCAASSF24CA8JV8G8CAGSRR7PCAW5D15WCAUT3IFOCA32DRC9CAY82Y8GCAGBX5FMCAM95U73CAKJT6EFDe hele affaire met de mail aan Gennez bewijst nog maar eens dat de socialisten, of het nu de PS of Sp.a is, nooit uit de schandalen zullen geraken. Maar wat ze ook uitvreten, ze blijven voor de anderen een ‘aanvaardbare partij’ om mee te regeren, ook al werden ze door de kiezer uitgespuwd. Zelfs onopgeloste moorden binnen de PS is voor de anderen geen reden om rond hen een ‘cordon’ te leggen. Dat daar nog het één en ander over te vertellen valt, bleek uit een reactie van Happart die ermee heeft gedreigd ‘te praten’ als ze hem het leven zuur zouden maken, zoals toen men hem zei dat hij het geld voor een snoepreisje moest terugbetalen.

kXXot9UwBisJZo ver is de VLD zelfs nooit gegaan ten tijde van de drie musketiers met als marionettenvoorzitter Bart Somers - alias comical Ali -.
Binnen de VLD werd niemand vermoord, of toch niet fysiek! Alleen maar tot wanhoopsdaden gedreven zoals Ward Beysen, buiten gepest zoals Hugo Coveliers of gewoon buiten gegooid zoals Dedecker.

Bij de VLD vielen trouwens de lijken nadien maar uit de kast, en dan meestal in het nadeel van de uitgemolken bevolking.

Verhofstadt had anders wel een goede leuze: “Wie voor zichzelf zorgt, zorgt voor een goede vriend”, dus heeft hij bijzonder goed gezorgd voor die beste vriend.

Maar…ze blijven aanvaardbaar voor iedereen. Of ze hebben enorm veel macht door diegenen die ze achter zich hebben staan.

Partijen die veroordeeld werden omdat ze vrouwenbesnijdenis gruwelijk vinden, of tegen massale moslimimmigratie zijn, of niet willen buigen voor de Belgische staat…ja, die zijn natuurlijk niet aanvaardbaar. Daar moet nu echt niemand meer aan twijfelen, na het vele werk dat Verhofstadt en zijn bende erin gestopt hebben. En dat het altijd leuk is de nodige kennissen op de juiste justitiële plaatsen te hebben, dat werd door de VLD al meermaals bewezen.

Maar terug naar Gennez nu.
De mail, die in alle kranten stond, bewijst dat Gennez, onder de hoede - en leiding van Steve Stevaert, evolueerde naar een echte dictator.
Zij zet de pionnen en zij speelt sommigen schaakmat.
Net zoals Stevaert zelf, die zonder verkiezing, zonder inbreng van iemand anders, zelf een opvolger voor het gouverneurschap heeft aangeduid. Dat werd nog nooit eerder gezien, is niet wettelijk en toch liet men hem begaan. Waarschijnlijk leerde hij dit bij zijn goede vriend Fidel.

Freya Van Den Bossche konden ze niet ‘zomaar’ opzij schuiven, want de druk van vader Van Den Bossche is nog even sterk als toen Freya haar thesis niet zelf kon schrijven omdat ze op dat ogenblik in een ontwenningskliniek in Duitsland zat, maar toch haar diploma behaalde, nadat haar vader een ‘dreigbrief’ - (staat hier ergens in de reacties)- aan de directie had gestuurd.

Maar de ‘onbekende’ beste vriend van Gennez schreef dat Freya wel niet content zou zijn, maar “God zei dank” wou ze zelf geen vice zijn omdat ze zwanger was…wat een meevaller zeg!
“Een reden te meer om de deal met haar vandaag nog moreel te closen. Opgelet, want we hebben in wezen - allicht beheersbare - problemen in alle provincies, met uitzondering van Oost-Vlaanderen.”

Verder staat er dat ook de pil voor kathleen Van Brempt erg bitter wordt nu Lieten haar baas wordt, terwijl het vroeger, toen ze nog bij De Lijn was, andersom was.

A-109%20Agusta_5

Hoe er over het lot van Frank Vandenbroucke wordt beslist is echt schandalig! Ze noemen het zelf ‘de moord op prins Frank’.
Er wordt totaal geen rekening gehouden met het aantal voorkeurstemmen die hij kreeg.

Wat nog maar eens bewijst dat de ‘stemplicht’ totaal geen nut heeft. Want diegenen die niet willen stemmen, stemmen blanco en geven daardoor automatisch hun stem aan de grootste partij.

De nitwit Schutyzer --(Schietijzer - what's in a name)-- schreef in de mail: “Frank wordt nagenoeg onmogelijk. Caroline moet zich op duidelijke dreigingen - à la ‘de waarheid over Agusta’ voorbereiden. Ik dring er ook op aan dat we dit naar buiten toe als een tijdelijke oplossing voorstellen. De trainer die de sterspeler tijdelijk op de bank zet om het kampioenschap te winnen.”

Dus weten we nog steeds niet alles over Agusta? Die gevaarlijke helikopters moeten de Sp.a kameraden een aardige stuiver hebben opgebracht!!!


bertjl2Maar wat ik vooral straf vind is de volgende zijn: “Pascal moet zich verbinden om ten opzichte van Bert (Anciaux) dat schepenmandaat in Brussel te regelen zodat we voor hem ‘iets’ hebben vanaf januari.
Als het niet lukt moet Steve (Stevaert) alweer naar Di Rupo. Je moet hem pas zijn bevoegheden geven als je een deal met Freya hebt. Als ze onderwijs wil (je hebt met de positie van Luc een goed argument om haar daar van weg te houden) moeten er bijkomende bevoegdheden naar de vice schuiven.”

Het enige waar Gennez zich druk om maakt is dat er een mol in haar partij zit. Wat voor een akelig mens is dat??

pxy_33686933_29735026_256_9281455En Frank Vandenbroucke? Inplaats van uit de partij te stappen, wil hij een debat…want hij wil geen oorlog met zijn partij. Ja, zeg…. Als hij daar nog niet van opkijkt, dan is dat blijkbaar de normale gang van zaken in die partij! Gennez kan dan inderdaad ‘opgelucht ademen, zoals er morgen in uw krant zal staan.Ik denk dat Karel Van Miert zich ondertussen omdraait in zijn graf!!


"Patrick Janssens heeft dictatoriale trekjes, Kathleen van Brempt heeft twee gezichten en Freya Van den Bossche deinst er niet voor terug om haar macht te misbruiken".
Dat zei Mimount Boessakla reeds in 2007 en zij kan het weten!

00:06 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Maak u niet te druk over de regionale politiek, ze hebben binnenkort niets meer te zeggen. Alles zal van Europa komen, en de kans dat die zal geleid worden door een linkse president, genre Blair of Verhofstadt, is zeer groot. De hegemonie van de islam over europa s verzekerd. Tegen de tijd dat jullie zo ver naar rechts zijn opgeschoven dat het hier te warm wordt onder onze voeten, zijn onze mensen op kiesleeftijd gekomen, er is geen ontsnappen meer aan. Bekeer u en ontdek de superioriteit van de islam, zoals reds 1 op 4 van alle aardbewoners.

Gepost door: Ibn Khaldoun | 12-10-09

Ibn, Wanneer zal jij stoppen met die onnozele praat ? Denk jij nu wèrkelijk dat het mensdom staat te springen om wéér naar de middeleeuwen te gaan,en de rest van hun leven tussen kamelenstront te leven ?
Dit is ONS LAND, als jij het leven hier niet gewoon kan worden,stap het dan af, en neem een deel van die àndere kwiestenbiebels ook mee; de poort voor het binnenkomen staat ook open voor het vertrekken.
Laat dit blog gerust, en lees nog een beetje in jouw kleuterboekje.

Gepost door: Victor Van Vosselaer | 12-10-09

Ibn is gewoon de nieuwe nickname van wannes, hebben jullie dat nu nog niet door?

Gepost door: didier | 12-10-09

Aanvulling bij Ibn Khaldoun ....Die superioriteit zal zichtbaar worden als zegen zoals in al die landen met een meerderheid aan moslims. Zolang er echter nog geen absolute hegemonie van de islam is, wordt er een bloedige burgeroorlog gevoerd, genre het voormalige Joegoslavië, of genre het huidige Irak.
Gesteld dat we die fase levend mogen doorkomen, evolueren we naar een Europa waar het heerlijk toeven is: alle uiterlijke tekenen van genot worden verboden, muziek, bioscoop... vrouwen zijn in het straatbeeld slechts te tolereren als schimmen, en kunnen naar hartelust geslagen, vernederd, bespuwd en mishandeld worden. Minderheden van alle slag mogen kiezen: sterven of vluchten.
De klassieke linkse elite heeft de middelen gestolen, nodig om zich te beveiligen in forten tegen alle gespuis, maar worden op termijn eveneens aan de kant geschoven en vervangen door halal, één of andere dikke imam.
En wat gebeurt er dan een hele dag, jaar in jaar uit? kindjes maken die niet te voeden meer zijn want werken is te lastig; zoeken om iets uit te steken dat niet deugt uit verveling zoals al wat met drugs te maken heeft(cfr. Afghanistan); culturele bezienswaardigheden kapotschieten; mensen aan kranen ophangen...
Inch'Allah!

Gepost door: Wienieke | 13-10-09

Didier Ik denk ook dat het Wannes is. Is miste hem hier al een hele tijd, maar omdat ik dacht dat Ibn zijn nieuwe alias is, zei ik niets.
Bovendien...hij doet het echt wel goed, hé!

Gepost door: Janice | 13-10-09

"hij doet het echt wel goed" Als je daarmee bedoelt
"de uitvergrote clichés en vooroordelen over moslims op listige en oneerlijke manier trachten te laten bevestigen door het aannemen van een valse identiteit"
Ja.

Gepost door: didier | 13-10-09

De zich Ibn noemende lijkt mij inderdaad geen moslim te zijn,eerder een grapjas. Zijn opstellekes ,getuigen toch van een zekere geestelijke "ontwikkeling"... bij de doorsnee moslim is dat eerder een rariteit,laat staan bij diegenen die zich bekeren tot dat reizend "Allah circus" ,zoals onze "Jacky Ali" die amper kan schrijven. Deze "sukkelaar" beseft maar al te goed dat hij niks waard is,gesteund door zijn nieuwe vriendenkring voelt hij zich eindelijk .."iemand"...maar hij vertegenwoordigd inderdaad de gruwelijke geestelijke achterstand van onze import broeders en zusters.Dus beste "Ibn" bespaar ons uw flauwe kulletjes,de Islam is een rage ,een modeverschijnsel zoals indertijd de "hoela hoep" of de "milet" kleding.Er zijn tekenen aan de wand ,genoeg mensen, zelfs in de eigen kringen, die heel dat Allah gedoe beu worden.Het feit dat de kern zich nog steeds sterk voelt, heeft enkel te maken met onze "prachtige" politiek met op kop de sotialisiten,een partij de kiesdrempel niet waardig !

Gepost door: Rene | 14-10-09

Zo oneerlijk zijn ze niet, misschien wel sarcastisch gebracht, maar meestal kloppen ze wel.

Gepost door: Janice | 14-10-09

Jammer dat u daar zo licht over gaat, het ondermijnt namelijk de geloofwaardigheid van uw blog.

Gepost door: didier | 15-10-09

Jaja, what ever...

Volgens mij weet je weinig af over 'dé islam', Didier, ook al zegt Ibn het op een sarcastische manier, het is waar.
In Antwerpen werd een Marrokaans meisje in brand gestoken, omdat ze vermoedelijk lesbisch was.
Dat is de normale straf bij moslims... dáár stap ik NIET zo licht over. Dat jij wel over de islamitische gebruiken stapt, ondermijnt eerder je eigen geloofwaardigheid (en kennis ter zake) dan wat er op mijn blog staat.

Gepost door: Janice | 15-10-09

Wie zegt dat ik licht over de islamitische gebruiken stap? Waaruit kan jij dat afleiden?
waarom reageer jij op die manier?
Om de aandacht af te leiden van wat ik terecht schreef. Iemand schrijft fictieve teksten onder een valse identiteit en u vindt het niet erg dat ze serieus worden genomen.
Ik heb serieuze problemen met de opkomst van de islam en de gebruiken ervan, maar evenveel met praktijken zoals deze.

Gepost door: didier | 16-10-09

Dat is nu eenmaal het nadeel van een blog waar reacties worden toegelaten. Ik kan niet controleren wie er schrijft, noch of hun identiteit al dan niet klopt. Ik kan enkel zoveel mogelijk lezen en eventueel wissen. In dit geval vond ik het niet nodig.

De bijdragen van Ibn (of Wannes) waren trouwens zo sarcastisch dat iedereen na verloop van tijd wel wist dat het niet om een 'echte' moslim ging.
Geen enkele moslim (een echte dan...) zal zchzelf beschuldigen van ondemocratische ideeën en al zeker geen kritiek hebben op de eigen politieke religie.

Gepost door: Janice | 19-10-09

De commentaren zijn gesloten.