15-10-09

Spaanse Marokkanen: "In dit apenland kan alles, redeneren ze"

Dit is een bericht dat in de GvA staat, maar het stond ook in andere kranten. Marokkanen lachen zich een breuk met de 'bewijsmiddelen' die ze hier nodig hebben om in aanmerking te komen tot het trekken van OCMW-steun. Ze kopen gewoon de nodige bewijzen.

En doet de overheid daar iets aan? Onderzoeken ze of die nieuwkomers al dan niet illegaal zijn? Worden ze niet terug naar Spanje of Marokko gestuurd? Nee, ze doen niets en betalen... Geen wonder dat ons land failliet gaat. Geen wonder dat wij zoveel directe en indirecte belastingen, BTW en accijnzen moeten betalen. Het is een put zonder bodem die ze proberen te vullen. En de enigen die niets inleveren van hun riante salaris zijn de politici die ons verplichten om wel in te leveren.

In Nederland vertrekken elk jaar enorm veel mensen naar het buitenland. Sinds 2006 stromen er zelfs minder nieuwkomers binnen dan dat er Nederlanders vertrekken. Ook al staan Vlamingen bekend nogal honkvast te zijn, zou ik toch wel eens willen weten hoeveel mensen het hier ook 'voor bekeken houden'.


Al maanden zakken opvallend veel Spaanse Marokkanen af naar Antwerpen. Ze frauderen daarbij vlotjes met het oog op een verblijfsvergunning en financiële steun.

“In Spanje wonen zo’n 700.000 Marokkanen”, vertelt een insider. “Ze krijgen er een verblijfsvergunning voor vijf jaar en zijn er dus legaal."

Twee soorten Spaanse Marokkanen zakken naar Antwerpen af. LEES HIER VERDER

01:32 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.