20-10-09

Peter Velle ontdekte doodsbedreigingen aan FDW

Zoals we in het verleden al hebben kunnen vaststellen heeft Nederland, net als wij, een groot deel zeer extreme moslims. Moslims die er niet voor terugdeinzen om iemand het hoekje om te helpen wanneer die persoon zich te kritisch uitlaat over hun profeet of de islam.

Want de islam is niet enkel een religie, maar een voorgeschreven ‘way of life’. Als moslim ben je 24/24 uur per dag bezig Allah te loven en zijn voorgeschreven wetten, ook al zijn die al een beetje voorbijgestreefd, te volgen.
En wie daar kritiek op heeft, of zich niet onderwerpt aan hun cultuur is voor de ene een racist en voor de andere iemand die een ‘straf’ verdient. Liefst de doodstraf!!

thumb_act_20091020ansaar
Dus vinden de moslims in Nederland, net als hun broeders in Antwerpen, dat Filip Dewinter vanwege zijn nieuwe boek ‘Inch Allah’ de doodstraf verdient.

e840_35


In de Antwerpse moskeeën worden de laatste tijd ophitsende preken gehouden en sommige personen bij naam genoemd. Vooral Filip Dewinter en Peter Velle zijn hun doelwitten.
In Nederland gaat het niet enkel via de moskee, maar de doodsbedreigingen worden ook openlijk neergeschreven op een publieke website. http://forums.ansaar.nl/. In Nederland zijn niet alleen Geert Wilders, maar ook Filip Dewinter de personen die moeten worden ‘uitgeschakeld’. Dat kunt u allemaal lezen in perfect Nederlands, eigen aan de laatste generatie 'hier' geboren moslims.

Een kleine bloemlezing...

Topic - 'Dewinter verklaart islam de oorlog

Ella Eddine schrijft:
Moge Allah hem straffen. Wees geduldig, voorzeker, de Belofte van Allah is waar; en laat hen die geen zekerheid hebben u niet doen wankelen.

Moslim1979 schrijft: “de sukkels de winter heeft een groot bakkes als hij het leff heeft dat hij es naar ons komt achter pc of bureau ist simpel en moslims dit moslims dat de inter geweet als ge alleen komt we u het ziekehuis inslaan vuile jood.”

McRico vindt dan weer dat het volgende moet gebeuren: ”Wij verklaren hem de oorlog!!! Zulke mensen als hem moeten zoals ze in de middeleeuwen de hoofd afhakken nadat er zo een uitspraak werd gedaan”.

Al Mutakabir had een nogal grove doodsbedreiging geuit - die echter snel werd gewist - maar waarvoor hij op zijn donder kreeg van een andere moslim die zich UHF noemt. Hij vond dat het net door de uitspraken en gedrag van moslims zoals Al Mutakabir komt, dat moslims een slechte naam krijgen, waarop de aangesprokene terugbeet: “Je wilt er vast niet achterkomen hoe hard ik bijt!” En hij verwittigde ook nog de andere dat hij eens moest nadenken, “want”, schreef hij, “de enige die ik vrees is Allah de Almachtige”

Iets later veranderde ook de toon van de 'fatsoenlijke' moslim en deed hij rustig mee met de rest.

Noor23 lijkt ook zo’n lieverdje te zijn die eerder voor het zwaard kiest dan voor de integratie: ”salaam als iemand in de tijd van de profeet vzmh hem beledigde gingen ze daar niet mee om met woorden maar met daden. Het waren de zwaarden en niets anders want zoveel liefde hadden zo voor hem nu zeggen ze tegen ons negeer dit wees een vroome moslim yeah richt. Er was is een blinde man die zeer veel hield van zijn vrouw zij zorgde goed voor hem MAAR het enigste wat hem heel dwars lag is dat zij altijd negatief commentaar gaf over de profeet vzmh, de blinde man keurde deze daad niet goed en waarschuwde haar telkens De vrouw wilde niet luisteren en daarom vermoorde hij haar”

Brother schrijft dan weer: Moge Allah Dewinter en Wilders vervloeken dood ishaallah aan de tegenstanders van de islam.”

Abu Bakr schrijft: ”Hoop dat ik Dewinter persoonlijk tegenkom. Geen woorden maar daden zo zie ik het”

En iets verder staat te lezen: “Dood aan de tegenstanders van de islam DOOD AAN Dewinter!!! Moge Allah hem een gruwelijke dood tegemoet laten komen!!! Allah akbar inchaallah zal hij onthoofd worden!!!! Laat mij ya rab een martelaar zijn!!!!”

En zo gaat het nog een hele poos door. Straffen, onthoofden, vervloeken en dood - dood - dood aan al diegenen die de islam niet omhelzen en zich niet onderwerpen aan de islam.

In de teksten staat dat het hoofd van Dewinter “afgehakt moet worden” en “dood aan deze kaffer.” In een Arabische tekst staat dat de Vlaams Belanger berouw moet tonen, of anders zal sterven.

72hurisUiteraard heeft Filip Dewinter een klacht ingediend, want het is niet de eerste keer dat hij met de dood werd bedreigd op dit forum. Wie weet staat er misschien één van de volgende dagen een religieuze Allahfanaat met een bomgordel om voor zijn deur. Eentje die hoopt op een plaatsje naast Allah en de 72 maagden.imagesCALGSCE4
Enige weken geleden vroeg ik een moslim waar Allah toch al die maagden blijft vandaan halen. Hij zei dat ze in de hemel gemaakt werden en niet op aardse vrouwen lijken. Wat we ons daar dan moeten onder voorstellen wist hij ook niet.

21:42 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

sheik yer’mami is ook 'gene gewone'op zijn website!!!

Gepost door: Janice | 20-10-09

Het zwaard van de dwaasheid Als de reacties van de moslims niet anders dan het grijpen naar het zwaard kan betekenen, dan is dat een duidelijke uiting van geestelijke zwakte, die verhult moet worden met een uiterlijk machtsvertoon van het bloedige zwaard der dwaasheid.

Gepost door: pol | 20-10-09

Al die overjaarse Islampubers hangen me de strot uit Die achterlijke onozelheid bij sommige van onze moslimbroeders blijft maar duren ... dood aan dit ,dood aan dat .. en dan nog met het "zwaard"? dat wapen is al lang uit de mode ...maar wij hebben geluk !! wij beschikken over een centrum ter bestrijding van het racisme,gelijke kansen en dat soort van toestanden...waar wij met onze klachten terecht kunnen en J De Wit vol overgave een luisterend oor biedt... want bij geen enkele Begische politieke partij kunnen wij aankloppen voor die overjaarseislampuberuitspraken noch bij Justitie...spijtig dat het uiten van doodsbedreigingen sedert de komst van de Islam niet meer strafbaar is....

Gepost door: Rene | 22-10-09

“Hoe Europa de immigratie opvoert” En dan maar wijzen naar de "boodschapper" van het onheil.

Gepost door: stradi | 22-10-09

Janice...die viagra 50000 mg is dat op voorschrift ?

Gepost door: Rene | 25-10-09

Als voor 72 maagden staat krijg je het waarschijnlijk ook wel zonder voorschrift.

Gepost door: Janice | 25-10-09

Guilty by association. Het kan maar niet genoeg herhaalt worden, “WE ZIJN DE ISLAM ZAT”
Bij veroordeling van Wilders mogen we hopen dat dit dan de laatste druppel zal zijn die de ogen van de dom gehouden massa zal openen.

Gepost door: Stradi | 26-10-09

Roel zoekt boek Ze hoeven geen boeken meer te schrijven over het gevaar van dat reizend Allah circus ,wie het nu nog niet begrepen heeft. dat die onderontwikkelde middeleeuwse koppensnellers en vrouwenonderdrukkers een reeel gevaar vormen voor onze beschaving ,heeft dringend nood aan psychiatrische begeleiding.Het wordt voor de meesten onder ons steeds maar moeilijker om die blinde groen-rode hersenloze kudde te Roeleboelen

Gepost door: Rene | 26-10-09

Triestige Roel Veel tijd kan ik niet besteden aan doordachte bijdragen over onderwerpen waar ik mij zorgen over maak, de meer dan fulltime job beperkt dat. Vlug even verwijzen, zinnetje erbij en naar de orde van de dag, de plicht roept. Als ik dan bij de verwijzing spreek van domme mensen eerder dan van dom gehouden mensen, dan zijn er die zich aangesproken voelen. Gefrustreerde, zich vervelende eenzame zielen, die van op hun bureautje als ambtenaar, op kosten van de echt werkenden, een baantje, met een foutloos opstelletje voor de vorm behaald met de juiste introductiekaart van partij of vakbond, het net afschuimen om taalfouten op te sporen, overtuigd van het enige wat zij kennen en kunnen. Wat een verkwisting van menselijk potentieel, en dat overtuigt mij meer en meer in het volgende.
Er is inderdaad een verdomming aan de gang, doelbewust als maatschappelijke strategie om een bevolking in haar geheel, die té nadenkend dreigde te worden af te remmen, op haar plaats te wijzen, onder een beperkte en door de politiekers zelfbepaalde elite te laten knikken en marcheren. Er is een politiek gestuurde, sluipende beweging aan de gang die vervlakking als een drug verspreidt, bedwelming door spelen en eliminatie van pioniers, om het zelfbewustzijn van een nijver volkje te breken, door van de meerderheid, onder dwang op termijn een minder-geletterde minder-heid te maken. Divide et impera.
Mijn familie verlaat dit land die het onze niet meer is, nog acht lange maanden. Een land overlatend aan de Roelekes met hun boelekes. Het is geen vlucht maar een welbewuste emigratie. Hier is alles al gezegd om te waarschuwen voor dictatuur, zowel politiek als religieus. Mocht ik enkel nog maar het gevoel gehad hebben dat volksgenoten als Roel enig zinnige bijdrage zouden leveren aan de eigen volksgemeenschap, dan zou ik nog getwijfeld hebben, maar het zijn er te veel die pas wakker zullen worden als het te laat is.
Zo het ga je goed allemaal, en Heer Roel, mijn vrouw en ik studeren een vierde taal, mag ik van uw overschot aan tijd gebruik maken om de fouten daarin te verbeteren? Dit stukje zal wel grammaticaal niet correct zijn maar weet je wat, het is de boodschap die telt, de rest kan mij gestolen worden.


Gepost door: Stradi | 28-10-09

forums.ansaar.nl heeft geen gevoel voor humor ! Dit gebeurt er als je een paar foto's met onschuldige commentaar, plaatst van Allah en zijn profeet(Mohammed55 is mijn schuilnaam):


Beste Mohammed55,

Je hebt een nieuw privebericht van Mrs. El KandOusi ontvangen, getiteld "Je hebt een berisping ontvangen op Ansaar Community", in het forum Ansaar Community.
Dit is de tekst van het gestuurde bericht:
***************
Dear Mohammed55,

You have received an infraction at Ansaar Community.

Reason: Ongepaste taalgebruik
-------
NOG 1 KEER EN JE VLIEGT OP EEN BAN.
-------

This infraction is worth 100 point(s) and may result in restricted access until it expires. Serious infractions will never expire.

All the best,
Ansaar Community
***************

Nogmaals, reageer alsjeblieft niet op deze e-mail. Klik hier om in te loggen en het bericht te lezen, te beantwoorden of te verwijderen:
http://forums.ansaar.nl/private.php

Met vriendelijke groet,
Ansaar Community

Gepost door: Eloquentia | 28-10-09

reactie van forums.ansaar.nl: You have been banned for the following reason:
Aan leeghoofden zoals jou hebben we niks. :)

Date the ban will be lifted: Nooit

Gepost door: Eloquentia | 28-10-09

Was die reactie voor jou?

Gepost door: Janice | 28-10-09

@ Janice Die reactie was inderdaad voor mij. Het is al een zoveelste ban, op radicale, moslim-websites. Het sterkt mij in mijn mening dat wij goed bezig zijn, want ik ben uiteraard niet alleen. Er zit nog een Koran-verbranding aan te komen in het Antwerpse. En daar kunnen de salafisten al helemaal niet mee lachen. Ook het verspreiden van varkenspoten aan salafisten, heeft succes.

Gepost door: Eloquentia | 28-10-09

Koranverbranding betekent de doodstraf, dat weet je toch, hé!

Gepost door: Janice | 28-10-09

@ Janice Wees gerust. Het is goed opgezet, zodat iedereen veilig is.

Gepost door: Eloquentia | 28-10-09

Jammer dat je de andere reacties niet plaats waar moslims hun mede moslims aanspreken op hun manier van uitlatingen tegen de heer winter ook zoiets mag niet in de islam dus nu probeer je lekker de islam zwart te maken en denk je dat dit de islam is...zoek meer kennis op zou ik zeggen dan weetje ook dat dit niet hoort

Gepost door: .. | 22-11-09

De commentaren zijn gesloten.