26-10-09

Pakistaanse jihadi’s in Antwerpen

Fazlur Rehman: “Als de Taliban dringend meer strijders nodig heeft, dan stuur ik onmiddellijk mijn studenten naar het front.”

Azam Tariq: “Wij soennieten zijn aan Allah verschuldigd om elke sjiiet te onthoofden.”

Abdul Hameed: “We mogen geen vrienden maken onder de ongelovige honden. Anders komen we terecht in de hel.”


Beluister heel aandachtig deze clip - deze Pakistaanse taxichauffeur wil geen jihad tegen het land dat hem zo goed geholpen heeft.


Imam Abdul Hameed van de Pakistaanse moskee Khatim-Al-Anbia in de Oranjestraat is zonder twijfel dé gevaarlijkste moslimextremist die in Antwerpen rondloopt. Het is geen toeval dat zijn moskee door kenners ‘het Al Qaeda-filiaal van Antwerpen’ wordt genoemd. De laatste jaren zijn er verschillende Pakistaanse Al Qaeda kopstukken op bezoek gekomen in de moskee. Fazlur Rehman, Azam Tariq en Sami-ul-Haq zijn de belangrijkste onder hen.

Fazlur Rehman is de leider van de Harakat ul-Mujahedeen, die in Kashmir vecht tegen de Indiase overheersing. De beweging wordt door de Verenigde Staten bestempeld als ‘terroristisch’. In 1993 trainde Rehman Al Qaeda militanten in Somalië. Het bloedige ‘Black-Hawk-Down incident’ was het gevolg hiervan voor de Amerikanen. In 1998 spraken Fazlur Rehman en Osama Bin Laden tevens een fatwa uit gericht tegen de VS.

Azam Tariq werd in 2003 gedood door Pakistaanse veiligheidstroepen bij een anti-terreuroperatie. Hij was de oprichter van de soennitische terreurgroep Sipah-e-Sahaba Pakistan. Deze groep is verantwoordelijk voor duizenden moorden op sjiieten en speelt een hoofdrol in het sektarisch geweld in Pakistan. Azam Tariq was ook de woordvoerder van de radicale organisatie Tehrik-i-Taliban Pakistan (Students' Movement of Pakistan). Deze studentenorganisatie was onder andere het brein achter de bloedige bezetting van de Rode Moskee in Islamabad in juli 2007. Tehrik-i-Taliban Pakistan was ook verantwoordelijk voor enkele recente terreuraanslagen in Pakistan. De kantoren van het ‘UN World Food Programme’ in Islamabad en het hoofdkwartier van het Pakistaanse leger in Rawalpindi waren in oktober 2009 het doelwit. Azam Tariq was een persoonlijke vriend van de Pakistaanse Talibanleider Baitullah Mehsud en Afghaanse Talibanleider Mullah Omar.

Sami-ul-Haq is de leider van de extremistische organisaties Jamiat Ulema-e-Islam en Muttahida Majlis-e-Ama. Hij is tevens de oprichter van de meest fundamentalistische madrassa van Pakistan, namelijk Darul uloom Haqqania. Deze koranschool is gelegen nabij Peshawar vlakbij de Afghaanse grens en staat bekend als kweekvijver van Talibanstrijders. Vanuit de Antwerpse moskee Khatim-Al-Anbia reizen jaarlijks tientallen Pakistaanse jongeren af naar deze madrassa voor een geestelijke en fysieke opleiding in het kader van de ‘heilige oorlog’ tegen het westen.

Pakistaanse moslimextremisten blijven ons land maar bezoeken. Blijkbaar legt niemand hen iets in de weg. De Belgische overheid is hiervan op de hoogte en doet niets. Met andere woorden, ze is medeplichtig aan terrorisme!

Onze nieuwe organisatie, ‘People Against Islam’, die ontstaan is uit het reeds bestaande ‘Vlaams Comité voor Ex-moslims’, zal de strijd tegen de islam nog verder opvoeren. We laten ons niet afschrikken door intimidaties van extremisten als Nordine Taouil en moslimfundamentalisten die geïnfiltreerd zijn bij Lokale Politie Antwerpen en Federale Politie Brussel.


People Against Islam
Voorzitter Peter Velle

people.against.islam@hotmail.com

14:17 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Laat je maar eens goed gaan.... Het moet niet altijd van één kant komen...

Gepost door: stradi | 31-10-09

De commentaren zijn gesloten.