29-10-09

De Forumzot

Heel wat mensen zullen zich afvragen wie die forumzot dan wel mag zijn. Wie al iets langer op internet zit weet het meteen, wie het niet weet kan hem opzoeken onder google door gewoon ‘forumzot’ in te tikken. Hij is trouwens niet zomaar een gewone zot, maar een gevaarlijke zot. Hij steelt e-mailadressen en schrijft de slachtoffers in bij allerlei bizarre groepen, datingsites of extreem-linkse groeperingen. Dat laatste is niet zo erg, dan weet ik tenminste wat die in hun schild voeren… en kan ik vaak verwittigen wat ze van plan zijn bij een eventuele betoging van het Vlaams Belang. Leuk meegenomen! Ik snap trouwens niet dat ze er nog niet zijn achtergekomen.

De forumzot kwam voor het eerst op internet in de tijd van zwart/wit en begon op zijn speciale manier van schrijven met ‘u’ en ‘meneer’ en ‘mevrouw’, doorspekt van spelfouten te reageren op allerlei zaken waar hij absoluut geen snars van afwist. Wie hem terecht wees had de bonen gefret en begon het stalken en schelden. Na elke ban begon hij steeds weer onder een andere alias, maar zoals ik al zei, zijn ‘speciale stijl’ verraadde hem telkens weer.

Wie is die dorpsgek uit Deurne?

Vroeger was hij lid van het Vlaams Blok, maar werd wegens zijn plat racisme buitengegooid.Daarna probeerde hij het bij de partij van Ward Beysen waar hij de mensen op het secretariaat bijna tot wanhoop dreef. Dus na verloop van tijd…buiten.
Bij NV-A en CD&V pakte het niet, ze hadden al van hem gehoord, dus dan maar daar Sp.a waar hij als nuttige idioot een tijdlang artikeltjes van Blokwatch op rechtse blogs mocht copy/pasten, want dat kon hij bijzonder goed. Tot ze daar ook bijna gek werden van hem en hem eveneens buiten hebben gewipt. Toen begon hij ook thepiano te stalken…

Sindsdien doet hij niets anders dan leugens verspreiden over de mensen die hij stalkt en probeert hij hen het leven zuur te maken. Dus als uw reactie niet meteen verschijnt maar enkel nadat ik ze heb gelezen, moet u deze keer de ‘forumzot’ ervoor bedanken.

Laat ons hopen dat ze hem gauw weer opsluiten!!!

16:49 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Zes jaar stalken en laster en racisme is wel genoeg geweest, De Rijck. Maandag wordt er een klacht neergelegd.

En wees gerust, ik heb ook nog al je schrijfsels van vroeger.

KQNLC

Gepost door: Janice | 31-10-09

De Rycke liet mij weten dat het verboden is om de identiteit van personen op het internet te zetten, terwijl hij al half Vlaanderen heeft gek gemaakt met zijn gezever en zelf niets liever doet dan identiteiten van personen op het net gooien met een pak leugens en laster zoals bvb. hieronder (zie link)
Toen hij bij geen enkele partij nog terecht kon nadat hij ook bij Ward Beysen was buitengewipt, begon hij met een eigen partij 'Leefbaar Deurne'. Daarvoor moest hij met een programma op de proppen komen en daar had hij niets beters op gevonden dan het programma van het Vlaams Blok/Deurne integraal over te nemen.
Op Facebook zit hij ook en is waarschijnlijk de enige deelnemer ZONDER vrienden.

Peter de Rycke - Vrienden

Weergeven: Onlangs bijgewerkt - Iedereen
Kies een optie...---Gemeenschappelijke Vrienden Onlangs bijgewerkt

peter heeft geen vrienden.


Hebben ze in St. Amadeus geen computers?

Gepost door: Janice | 01-11-09

Test

Gepost door: Test | 01-11-09

De commentaren zijn gesloten.